>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Prośba o pomoc w wyborze bukmachera

D 0

dawo0

Użytkownik
Szukam bukmachera ,który:
1. Nie weryfikuje tożsamości
2. Ma możliwość wypłaty na paypal
3. Opcjonalnie jak najlepszy bonus startowy + dobrze by było gdyby miał stronę internetową w języku polskim .
Przeszukałem kilka razy forum i nie znalazłem odpowiedzi na wszystkie pytania dlatego zakładam nowy temat /

D 0

dawo0

Użytkownik
Chodzi mi ,o to ,ze nie mając 18 lat będe grał niskimi stawkami , i mało prawdopodopne jest to ,że mnie sprawdzą.

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Wymaga teoretycznie, bo taki bah to za często z tej możliwości nie korzysta
Owszem, ale zdecydowana większość firm jednorazowo sprawdza gracza, aby mieć pewność, że osoba jest pełnoletnia oraz, że konta nie założyła osoba trzecia. Dla kolegi mam propozycje, żeby poczekać do skończenia 18 lat, a obecnie grać u bukmacherów naziemnych. Za dużo zachodu z grą online, gdy nie ma się wymaganego prawem wieku.

weszlosuper 28

weszlosuper

Użytkownik
Nie spotkałem bukmachera co nie ma weryfikacji. Chyba takich nie ma. Także zostają ci naziemne. Prosisz kolegę starszego żeby Ci zagrał i tyle.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Szukam bukmachera ,który:
1. Nie weryfikuje tożsamości
2. Ma możliwość wypłaty na paypal
3. Opcjonalnie jak najlepszy bonus startowy + dobrze by było gdyby miał stronę internetową w języku polskim .

Przeszukałem kilka razy forum i nie znalazłem odpowiedzi na wszystkie pytania dlatego zakładam nowy temat /
Poczekaj do 18, bo zaczniesz kombinować, popalisz bonusy na niektórych kontach i tyle z tego będziesz miał.

BAH nie weryfikuje, a reszta popularnych na polskim rynku odpada.

Do góry Bottom