Mogę się mylić ale jak dla mnie granie Kamerzysty a tym bardziej Soroko po takich kursach to głupota. Nie chce sugerować teorii spiskowych ale dla przykładu walka Kamerzysty z Kruszwilem może być ustawiona- cała ta walka mocno śmierdzi bo na pierwszej konferencji nie działo się nic a na drugiej mega dymy, nie zdziwie się jak Panowie się dogadali.
Do myślenia też dało zdanie Soroko na drugiej konferencji- coś w stylu: 'to się
Fortuna może zaskoczyć'. Czyli gość jest kumaty pod tym względem i nie jest to takie trudne do zrozumienia że jak przeciwko niemu kurs jest tak wysoki i mowa o bukmacherze z punktami stacjonarnymi to idzie przez pare dni troche kasy władować.
Tak samo Jaś Kapela- to już by było kuriozalne jakby to w jakiś sposób wygrał ale jako ze Ziemowit nie pokazał nic na treningu medialnym, wagowo nie ma dużej dysproporcji i Jasiu wygląda jakby jednak troche ćwiczył to też bym to po tak żałosnym kursie odpuszczał.
Reasumujac- jak już stawiać takie gale to po wysokich kursach a nie po 1.20. Oczywiście bardzo prawdopodobny scenariusz że wszyscy faworyci wygrają bez problemu ale nie zdziwi mnie jak będzie sporo niespodzianek.