>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Prime mma 13

amator7 7,3K

amator7

Użytkownik
Widzę, że prime nie cieszy się zainteresowaniem obstawiających na forum. Od wczoraj bardzo lecą kursy na ważkę i Kazika. Skłoniło mnie to do zagrania na duet dags i Ali i prezesa. Ten kartel wygląda na typowego pozera farmazona, te jego opowieści przekoloryzowane, więcej szumu niż tego co pokaże- odnoszę takie mocne wrażenie. 2vs1 jest bardzo trudne w każdej formule. Jedynie obawiam się dyskwalifikacji któregoś z duetu i wtedy będzie lipa ale inaczej powinni szybko go zamęczyć

amator7 7,3K

amator7

Użytkownik
Dags&Ali 1.55 +prezes [email protected] fortuna
Post automatycznie złączony:

Prezes z ciosem ostatnia walka tragedia ale tutaj 2 min rundy pod niego. Do tego waszka po 20 sek przepychanki nie mógł się wysłowić i złapać powietrza. Druga runda powinien oddychać bardzo ciężko i jakimiś prostymi być punktowany

matelke222 36,8K

matelke222

Użytkownik
Co do typu na prezesa zgadam. Jóźwiak powinien to wygrać. Walczy w "swojej" fedeacji. Chyba mówił, że to jego ostatnia walka, ale wiadomo jak to jest z przechodzeniem na emeryturę we freak fightach. Ważka bez kondycji.
Odmienne mam zdanie co do Kazika. Ja spróbuję zagrać. Formuła 2 vs 1, ale walczą w boksie. Od początku chciałem zagrać na Kazika nawet jak jeszcze miał walczyć z Soroko.

amator7 7,3K

amator7

Użytkownik
Na Daltona kurs @1.4 uważam,że spory teraz ale cholera wie czy nie sfauluje jakoś głupio czy coś w tym stylu bo widać,że głowa zniszczona doszczętnie.typowo siłowo to Jówko powinien paść szybko,po pierwszych kilku mocniejszych ciosach nie bedzie chciał walczyć a widać ,że dalton jakąś tam siłe akurat ma.

matelke222 36,8K

matelke222

Użytkownik
Co do walki Daltona to nie warto obstawiać. Wiadomo Jówko jest łamaga, ale obawiam się że tam może być dyskwalifikacja. Moim zdaniem nie warto tego obstawiać. Pozdrawiam.

Do góry Bottom