>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Prezes na start

prezes27 1,4K

prezes27

Użytkownik

Juventus - Monaco 1 ✅
Benoit Paire - Pablo Carreno-Busta 2 ⛔

2.08 forBet
Stawka: 50 zł
EWK: 97.75 zł

⛔50 zł

Juventus wygrał we Francji 2-0, dzisiaj myślę, że wyjdą na boisko z chęcią przypieczętowania awansu. Dla Monaco sam awans do 1/2 jest dużym sukcesem, a priorytetem jest Mistrzostwo Francji, które mają praktycznie w kieszeni.

Carreno-Busta jest ostatnio w świetnej dyspozycji. Wygrał turniej w Estoril bez straty seta, po drodze pokonując Almagro, z którym Paire właśnie tam przegrał. Francuz na ostatnich 5 meczy zanotował 1 zwycięstwo.

prezes27 1,4K

prezes27

Użytkownik

Angelique Kerber - Genie Bouchard (+1,5 seta) 2 ✅
David Ferrer - Jo-Wilfried Tsonga 2 ▶ zwrot

2.45 forBet
EWK: 115.15 zł

✅32.25 zł

Analiza do meczu Kerber-Bouchard znajduje się pod tym linkiem.

Ferrer jest już 35 letni zawodnikiem i nie gra tak skutecznie, jak jeszcze 2-3 sezony temu. W ostatnim meczu bardzo męczył się z Kukushkinem i wygrał głównie dzięki swojej waleczności i determinacji. Myślę, że Tsonga ma więcej argumentów po swojej stronie, aby wygrać to spotkanie.

prezes27 1,4K

prezes27

Użytkownik

Manchester United - Celta Vigo 1 ⛔
Svetlana Kuznetsova - Genie Bouchard (+1,5 seta) 2 ⛔

2.71 Totolotek
EWK: 127.49 zł

⛔50 zł

Manchesterowi bardzo zależy na wygraniu Ligi Europy, gdyż, po ostatniej porażce w lidze, jest to jedyna szansa, aby zagrać w przyszłym sezonie w Lidze Mistrzów. Poza tym, są to jedyne rozgrywki, których United jeszcze nie wygrali. W 1 meczu pokonali Celtę 1-0, myślę, że u siebie także będą górą.

Analiza do meczu Kuznetsova-Bouchard znajduje się tutaj.

prezes27 1,4K

prezes27

Użytkownik

Rafael Nadal - Nick Kyrgios (+1,5 seta) 2 ⛔
Kristina Mladenovic - Sorana Cirstea 1 ✅

2.28 Totolotek
EWK: 106.93 zł

⛔50 zł

Analiza meczu Nadal-Kyrgios znajduje się w dziale tenisowy

Mladenovic cały czas utrzymuje się w dobrej formie. Po finale w Stuttgarcie, zanotowała 3 zwycięstwa. Cirstea nie jest jeszcze zawodniczką na tym poziomie. W turniejach wyższych rang nie notowała dotychczas takich wyników, jakimi może się pochwalić Mladenovic.

prezes27 1,4K

prezes27

Użytkownik

Rafael Nadal - Novak Djokovic 1 ✅
Dominik Thiem - Pablo Cuevas 1 ✅

1.89 forBet
EWK: 88.85 zł

✅38.85 zł

Rafa złapał świetną formę, 2 wygrane turnieje na mączce. Novak nie gra tak dobrze, jak w ostatnich latach, gdzie wygrywał z Hiszpanem jak chciał i gdzie chciał. Myślę, że dziś Rafa przerwie serię 7 porażek z Serbem.

Thiem jest w moim odczuciu lepszym tenisistą, niż Cuevas. Obaj świetnie się czują na mączce, ale uważam, że dzisiaj górą będzie Austriak.

prezes27 1,4K

prezes27

Użytkownik

Daniil Kvyat - Kevin Magnussen 2
Legia - Nieciecza 1

2.11 Totolotek
EWK: 99.17 zł

Nie oglądałem niestety kwalifikacji F1, ale zdziwiła mnie bardzo ostatnia pozycja Kvyata. Patrząc jednak na czasy wszystkich 3 treningów, to wypadał on zdecydowanie gorzej od swojego partnera z zespołu. Tutaj w parze jest z Magnussenem, który za każdym razem notował lepsze czasy od Rosjanina. Dodatkowo dzieli ich 9 pozycji na starcie, a to jest sporo.

Tutaj krótko. Legia musi wygrać, aby pozostać w grze o mistrzostwo. Nieciecza swój cel już zrealizowała. Nie grają już o nic w tym sezonie.

Do góry Bottom