90 wojtas84 Użytkownik Grudzień 12, 2014 #43 Dzięki Panowie. A mam takie pytanie, może wie ktoś z Was jak "podbić" tych głosów żona mi ryje beret, ze jakieś piękne zabawki są do wygrania
Dzięki Panowie. A mam takie pytanie, może wie ktoś z Was jak "podbić" tych głosów żona mi ryje beret, ze jakieś piękne zabawki są do wygrania
2,8K blaise Użytkownik Grudzień 12, 2014 #47 183. chyba bez konkurencji z tego co kilka przejrzalem? ????
90 wojtas84 Użytkownik Grudzień 13, 2014 #49 183. chyba bez konkurencji z tego co kilka przejrzalem? ???? Kliknij aby rozwinąć... Eh no właśnie przejrzałem i chyba bez szans, bo czołówka ma ponad 2 klocki
183. chyba bez konkurencji z tego co kilka przejrzalem? ???? Kliknij aby rozwinąć... Eh no właśnie przejrzałem i chyba bez szans, bo czołówka ma ponad 2 klocki
4,5K benek_27 Forum VIP Grudzień 13, 2014 #53 Kolejny głos ode mnie PS Wojtas, spokojnie - mamy czas do końca miesiąca. Forum działa cuda
90 wojtas84 Użytkownik Grudzień 13, 2014 #56 Kolejny głos ode mnie PS Wojtas, spokojnie - mamy czas do końca miesiąca. Forum działa cuda Kliknij aby rozwinąć... Beniu to jest niemożliwe, taką mają przewage, że nie ma szans:-( ale dziękuję wszystkim za głosy i chęci????????????
Kolejny głos ode mnie PS Wojtas, spokojnie - mamy czas do końca miesiąca. Forum działa cuda Kliknij aby rozwinąć... Beniu to jest niemożliwe, taką mają przewage, że nie ma szans:-( ale dziękuję wszystkim za głosy i chęci????????????