>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Premier League 7 KOLEJKA 22.09 - 23.09.2007r

Status
Zamknięty.
J 3,9K

jacques

Forum VIP
[center:af8ecd2a99]Manchester United - Chelsea[/center:af8ecd2a99]

Niedzielne spotkanie Manchester United z Chelsea będzie absolutnym szlagierem siódmej kolejki Premier League. Pojedynek dwóch najlepszych drużyn tej ligi w poprzednim sezonie . Muszę przyznać , że nie jestem fanem żadnej z tych ekip i ich porażki ( jeśli nie gram na zwycięstwo :p ) mnie cieszą , bo wtedy zyskuje Arsenal ale jutro będę kibicował Czerwonym Diabłom . Przede wszystkim dlatego , że Abrahmović zdymisjonował Mourinho do którego czułem wielki szacunek. W ten sposób rozbił misternie budowaną drużynę . W najgorszym do tego momencie i w złym stylu , zastępując go nieznanym lecz swoim człowiekiem znikąd. Mam wrażenie , że nie zdaje sobie sprawy że ten wielki zespół może rozpaść się niczym domek z kart. Już teraz atmosfera w szatni Chelsea jest minorowa i wielu piłkarzy chce odejść . Kibice też nie popierają decyzji prezesa . Ogólnie morale klubu są na najniższym od wielu lat poziomie. Avram Grant zapowiada , że Chelsea będzie grało ofensywnie i pięknie a zarazem lepiej niż za JM . Wątpię w to , tak samo jak w to że piłkarze będą dobrze się czuć pracując z człowiekiem którym zastąpiono ich ulubionego trenera . Chelsea jutro rozegra bardzo ważny mecz dla siebie ( ostatnio tracili dużo punktów i są już daleko w tyle choćby za Arsenalem ) bardzo osłabieni . Zabraknie Franka Lamparda , Didiera Drogby , Michaela Ballacka , Ricardo Carvalho , Wayne Bridge czy Claudio Pizzaro . Niby Chelsea ma szeroki i równy skład , ale brak zwłaszcza pierwszej dwójki będzie bardzo odczuwalny . Zwłaszcza w ataku , bo Kalou i Sheva to troszkę za mało co pokazały ostatnie mecze . Tym bardziej , że nie mają wsparcia z ławki . W środku pola też nie wygląda to najlepiej , bo brak jakiegoś skutecznego kreatora gry , który potrafił by podać dobrą prostopadłą piłkę . Joe Cole coś bez formy , a pozostali Niebiescy nie mają takich możliwości. MU też ma parę kontuzji , lecz tylko brak Owena Hargreavesa ( choć możliwe że zagra ) będzie mocno odczuwalny . Reszta jest do zastąpienia . MU ostatnio gra gorzej niż na początku sezonu kiedy to stwarzali mnóstwo sytuacji , lecz paradoksalnie osiągają lepsze wyniki . Są po prostu bardziej skuteczni . Jutro Red Devils zagra z ataku ze wszystkim co mają najlepsze czyli z Rooneyem , Ronaldo , Sahą , Giggsem , Scholsem , Nanim oraz Tevezem . Myślę , że taka ekipa jest w stanie strzelić bramki w tym spotkaniu co w związku z brakami w ataku gości doprowadzi Manchester do zwycięstwa . Lepszej okazji by odnieść pewne i efektowne zwycięstwo nad rywalami z Londynu i jednocześnie zacząć grać lepiej gospodarze mogą już długo nie mieć . Teraz wszystko wskazuje na ich zwycięstwo - słaba forma Chelsea , kontuzje , zła atmosfera , własne boisko oraz brak kontuzji w ataku MU i polecam ten mecz . Myślę , że będzie jutro niezłe strzelanie i MU wyjdzie z niego obronną ręką .

Ostatnie mecze h2h :
Chelsea 0 : 0 Man Utd
Man Utd 1 : 1 Chelsea
Chelsea 3 : 0 Man Utd
Man Utd 1 : 0 Chelsea

Wyniki MU w tym sezonie :
Sporting Lisbon 0 : 1 Man Utd
Everton 0 : 1 Man Utd
Man Utd 1 : 0 Sunderland
Man Utd 1 : 0 Tottenham
Manchester City 1 : 0 Man Utd
Portsmouth 1 : 1 Man Utd
Man Utd 0 : 0 Reading

Wyniki CFC w tym sezonie :
Chelsea 1 : 1 Rosenborg
Chelsea 0 : 0 Blackburn
Aston Villa 2 : 0 Chelsea
Chelsea 1 : 0 Portsmouth
Liverpool 1 : 1 Chelsea
Reading 1 : 2 Chelsea
Chelsea 3 : 2 Birmingham City

Manchester United win @ 2.10 9/10
Manchester United - 1 @ 4.00 6/10

beau 1

beau

Forum VIP
Manchester United-Chelsea FC under 2,5 1,55 1X 1,23 ✅ ✅ 2-0
Oba zespoły są strasznie nieskuteczne w ataku do tego dochodzą problemy kadrowe w Chelsea o których wspomniał Jackques.W tym sezonie w meczach ManU zawsze był under u Chelsea w 4 z 6 meczach było mniej niż 3 bramki.W historii spotkań także większość spotkań to wyniki underowe.To nie będą już te same spotkania co przez ostatnie 3 sezony.Mourinho wzbudzał w swoich piłkarzach ogromną wolę walki przez co ten klasyk zawsze był ostrą walką.Faworytem do zwycięstwa są Czerwone Diabły i wątpię , żeby Chelsea strzeliła dziś gola. ✅

beau 1

beau

Forum VIP
[center:a62285174e]Wyniki 7 kolejki
Liverpool - Birmingham City 0:0
Middlesbrough - Sunderland 2:2
Arsenal - Derby County 5:0
Reading - Wigan Athletic 2:1
Fulham - Manchester City 3:3
Newcastle United - West Ham United 3:1
Aston Villa - Everton 2:0
Blackburn Rovers - Portsmouth 0:1