>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Premier League 7 KOLEJKA 22.09 - 23.09.2007r

Status
Zamknięty.
beau 1

beau

Forum VIP
[center:a3e5d756f2]
[/center:a3e5d756f2]
[center:a3e5d756f2]
22-09-07

[16:00] Arsenal FC-Derby County 1,18 6,00 13,75
[16:00] Liverpool FC-Birmingham City 1,22 5,40 12,20
[16:00] Middlesbrough FC-Sunderland AFC 2,05 3,25 3,45
[16:00] Reading FC-Wigan Athletic 2,10 3,20 3,35
[18:15] Fulham FC-Manchester City 2,55 3,20 2,65

23-09-07

[14:30] Newcastle United-West Ham United 2,00 3,25 3,60
[15:00] Aston Villa-Everton FC 2,20 3,20 3,15
[16:00] Blackburn Rovers-Portsmouth FC 1,90 3,25 3,95
[16:00] Bolton Wanderers-Tottenham Hotspur 2,65 3,15 2,55
[17:00] Manchester United-Chelsea FC 2,30 3,05 3,10

Kursy by Betgun [/center:a3e5d756f2]

Zapraszam do dyskusji ;-) Autorzy suchych typów będą nagradzani.

seneka 0

seneka

Użytkownik
Liverpool FC-Birmingham City
typ : 1 ( handicap - 1 )
kurs : 1.70

Dzis na Anfield Road spotkaja sie 3 i 13 zespol premiership. Zdecydowanym faworytem tego spotkania jest zespol The Reds ktory w zeszlym jak w tym sezonie spisuje sie doskonale a na dodatek maja bardzo silne wzmocnienie w postaci Fernando Torresa i Voronina. Liverpool bardzo dobrze sie prezentuje w tych rozgrywkach , w 5 meczach zdobyl 11 pkt , a w Lidze Mistrzow zremisowali z zawsze groznym Fc Porto , grajac koncowe minuty w &quot;10 &quot;. Sadze ze beniaminek z Birmingham nie ma co szukac na Anfield i mozliwe ze powtorza &quot;wyczyn&quot; innego beniaminka , zespolu Derby ktory poniosl tam kleske 0-6. Poza tym sadze ze jesli Midlesborough bylo wstanie wygrac dwoma golami z Birmingham to Liverpool nie powinien z tym miec problemow. A kurs 1.70 wart grania ????

Inne propozycje na sobote :

Arsenal - Derby 1 ( -1 ) @ 1.60 , over 2.5 1.60

Lider podejmuje beniaminka z Derby . Arsenal widac jest w wysokiej formie o czym swiadcza zdecydowane zwyciestwa nad Tottenhamem na wyjezdzie 3-1 oraz nad Sevilla 3-0. Sadze ze zespol Arsenalu nie zawiedzie swych fanow i pewnie wygra 2-3 golami badz nawet wyzej.

yarson 0

yarson

Użytkownik
Manchester United - Chelsea FC
Typ: 1
Kurs: 2.00
Pojedynek mistrza i wicemistrza Anglii z ubiegłego sezonu jest nie wątpliwie hitem tej kolejki . Chelsea po remisie w LM na własnym stadionie z Rosenborgiem i odejściu Jose Mourinho może mieć spory problem z pokonaniem Czerwonych Diabłów na ich własnym boisku.
Mój typ 1 a i kurs warty gry.
Stawiam również na under 2,5. Manchester kilka ostatnich meczy wygrywał skromnie 1:0 a i Chelsea zbyt wiele bramek nie strzela ????

Z 0

zuber

Użytkownik
Wyżej wymieniony mecz jest bardzo dobrym typem moim zdaniem. Chelsea dalej jest w dołku patrząc na CL. Odszedł trener, nowego jeszcze nie ma więc zespół nie jest poukładany i jest wokół zamieszanie co zbytnio nie sprzyja. Zawodnicy Man Utd w tym przypadku się jeszcze bardziej zmotywują. Murem za Jose staneli piłkarze jak Drogba Lampard Carvalho Essien więc sądzę, że jeśli nawet zagrają to się nie postarają zbytnio.

snajp 1,3M

snajp

Użytkownik
ARSENAL-DERBY

Arsenal gra bardzo dobrze na swoim stadionie,gdzie odniósł komplet zwycięstw.Ostatni raz obie drużyny spotkały się w 2002 roku i wtedy górą był ARSENAL 1:0
Arsenal będzie trochę osłabiony ale atut swojego boiska pomorze mu wygrać mój typ 1

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Spotkanie: Arsenal FC - Derby County
Typ: 1 (handicap 0:1) ✅
Kurs: 1,50
Analiza:

W sobotę Arsenal podejmować będzie przedostatnią drużynę Premier League Derby County. Nie ma co ukrywać, że zdecydowanym faworytem jest Arsenal. W tym sezonie nie przegrali jeszcze spotkania. Wygrali 4 i jedno zremisowali. Natomiast „barany” przegrały 4, jedno zremisowali i sensacyjnie w ostatniej kolejce pokonali Newcastle 1:0. Arsenal mimo jednego meczu zaległego przewodzi tabeli. Do tej pory odprawił z kwitkiem Manchester City, Portsmouth i Tottenham. Należy także przypomnieć spotkanie Ligi Mistrzów z drużyną Sevilli 3:0. Drużyna Derby Country gra słabo na wyjazdach o czym może świadczyć fakt, że nie zdobyli jeszcze ani jednego punktu, mało tego, nie strzelili nawet bramki, a w meczu z Liverpoolem ulegli aż 6:0. Ja osobiście nie wyobrażam sobie żeby „Kanonierzy” nie wygrali tego spotkania. A nawet więcej; widzi mi się w tym meczu wysokie zwycięstwo Arsenalu. Dlatego stawiam handicap 0:1 na Arsenal i oczywiście mam głęboką nadzieję, że przypadkiem drużyna Arsenalu nie zlekceważy przeciwnika, ani tym bardziej nie wystawi rezerwowego składu.

roy. 187

roy.

Forum VIP
Arsenal - Derby
1: Kurs: 1.18 // Derby strz/nie strz. 2 : 1.60 // over 2.5 : 1.60 // hc (+1.5) 1 - 1.45 -STS

analiza, źródło : http://www.gunners.com.pl

Już jutro podopieczni Arsène Wengera rozegrają kolejne spotkanie w ramach angielskiej Premier League. W meczu 7. kolejki najbardziej pasjonujących rozgrywek świata rywalami &quot;Kanonierów&quot; będą piłkarze Derby County.

W spotkaniu, które odbędzie się na Emirates Stadium, zdecydowanym faworytem jest Arsenal, który w pięciu dotychczas rozegranych meczach zdobył 13 punktów i jest liderem tabeli. Przeciwnicy &quot;Kanonierów&quot; zajmują przedostatnie miejsce w tabeli - w sześciu pojedynkach nazbierali 4 punkty. Na uwagę zasługuje jednak fakt, że w poniedziałek pokonali oni faworyzowaną drużynę Newcastle 1:0, co było ich pierwszym zwycięstwem w tym sezonie.

Podopieczni Arsène Wengera z kolei, nie znaleźli pogromcy w 15 ostatnich meczach, są niepokonani we wszystkich rozgrywkach od 9 kwietnia tego roku. W Premiership nie przegrali od 12 spotkań. W tym sezonie w 8 dotychczas rozegranych spotkaniach - biorąc pod uwagę Premier League i Champions League - odnieśli 7 zwycięstw i raz zremisowali.

Jeśli w meczu tym wystąpi Emmanuel Adebayor i strzeli bramkę, a to jest prawdopodobne, o wynik możemy być spokojni. Togijczyk jest prawdziwym talizmanem Arsenalu. Dotychczas w barwach &quot;Kanonierów&quot; strzelił 19 bramek. W żadnym z 17 spotkań, w których Adebayor zdobywał gole, Arsenal nie przegrał! 15 z tych meczów zakończyło się wygraną podopiecznych Arsène Wengera i dwa razy notowaliśmy remis.

Rozgrywki: FA Premier League
Data: 22.09.2007, 16:00
Miejce: Emirates Stadium
Sędzia: Martin Atkinson

Nie znamy jeszcze dokładnych list kontuzjowanych i nieobecnych graczy w obu zespołach. Wiemy jednak na pewno, że Arsène Wenger nie będzie mógł w tym meczu skorzystać z usług Williama Gallasa, Emmanuela Eboué, Jensa Lehmanna oraz Tomasa Rosický&#39;ego. Niepewni występu przeciwko &quot;The Rams&quot; są również Aleksander Hleb i Phillipe Senderos.

Dotychczas oba kluby rywalizowały ze sobą w 94 spotkaniach. 39 z nich zakończyło się zwycięstwem Arsenalu, 35 razy górą byli piłkarze Derby, a 20 razy mieliśmy remis. Na własnym obiekcie, w rozgrywkach Premiership, &quot;Kanonierzy&quot; nie przegrali jeszcze z najbliższymi przeciwnikami, za to odnieśli 4 zwycięstwa i dwukrotnie notowaliśmy podział punktów. Ostatnie ligowe zwycięstwo Derby nad Arsenalem na naszym stadionie - wtedy Highbury - miało miejsce 13 maja 1989 roku, mecz zakończył się wynikiem 2:1. Na uwagę zasługuje też fakt, że &quot;The Rams&quot; nie wygrali żadnego z ostatnich 11 pojedynków z Arsenalem, biorąc pod uwagę Premiership i rozgrywki pucharowe.

Składy obu drużyn:

Arsenal - Almunia, Fabiański, Sagna, Touré, Clichy, Hoyte, Senderos, Gilberto, Song, Fàbregas, Flamini, Diaby, Denílson, Diarra, Hleb, Eduardo, Walcott, van Persie, Adebayor, Bendtner

Derby - Bywater, Mears, Leacock, Davis, Griffin, Teale, Oakley, Pearson, Lewis, Howard, Miller, McEveley, Jones, Earnshaw, Todd, Feilhaber

beau 1

beau

Forum VIP
Witam wszystkich sympatyków Premiership :mrgreen: Widzę, że większość z was gra na znane firmy.Arsenal, Liverpool są pewniakami swoich spotkań pozostała Wielka Czwórka mierzy się między sobą w niedzielę więc jeszcze dużo czasu na obstawianie go.

Liverpool FC-Birmingham City 1 1,22

Seneka to, że Boro ograło Birmingham nie oznacza , że jutro Liverpool także wygra z nimi dwiema bramkami błędne myślenie.The Reds rzadko kiedy tracą punkty na Anfield mało tego są zespołem, który najczęściej zachowywał czyste konto.Po dwóch remisach Liverpool musi wygrać ale Birmingham jest niebezpieczne i Benitez o tym wspominał w wywiadzie.W ostatnich spotkaniach piłkarzom z miasta Beatlesów brakowało dokładności i polotu.Benitez nie będzie mógł skorzystać z Aggera i Alonso ale wraca John Arne Riise i myślę , że to duże wzmocnienie.W historii spotkań The Blues wygrywali na Anfield ale jutro 3 punkty muszą powędrować do Liverpoolu.Granie z handi jest ryzykowne.W Birmingham tylko jedna kontuzja i to od początku sezonu.Fakt, że Birmingham zawsze strzela gola Anfield jest bardzo ważny przy graniu handi.

Arsenal FC-Derby County+1,5 1 1,55 i over 2,5 po wyższym kursie 1,62

Zwycięstwo Kanonierów nie może być zagrożone.Pewność siebie jaką zyskali Ci młodzi chłopcy w pierwszych spotkaniach ligi i w meczach LM pozwoli im wygrywać trudne i łatwe spotkania.Derby na wyjazdach nie zdobyło nawet gola a straciło ich 11.Arsenal na razie tylko jedna wpadka z Blackburn.W tym meczu gospodarze będą osłabieni.W obronie zabraknie Gallasa, Eboue i Senderosa.W linii pomocy nie zagra Hleb bardzo wyróżniający się w spotkaniu z Sevilla oraz Rosicki ale jest Flamini będący w wielkiej formie.W napadzie w końcu jest kto strzela bramki-Adebayor.W zespołe gości najgroźniejszy będzie Kenny Miller, który strzelił gola w zwycięskim spotkaniu z Newcastle.W historii spotkań Arsenal wygrywał 4 razy i 2 razy remisował.Rozpędzony Arsenal z Fabregasem na czele jutro przejedzie po Baranach.Nie ma innej opcji.
Zapraszam do analizowania innych spotkań a nie tylko tego meczu

spinache 96

spinache

Forum VIP
Fulham - Manchester City

typ under 2.5

kurs 1.65 Sportingbet

Oto kolejne spotkanie w którym typuje wynik ponizej 3 bramek. Głownym argumentem dla którego zainteresowalem sie tym spotkaniem jest niewatpliwie defensywny styl gry prezentowany przez MC w obecnym sezonie. Bilans druzyny Svena Gorana Ericssona jesli chodzi o bramki to 5-2 w 6 meczach, tak wiec srednia to niewiele ponad 1 bramka na mecz.
W dotychczas rozegranych meczach jeszcze ani razu nie bylo 3 bramek w meczu, a tylko raz 2 bramki.

Manchester City Aston Villa 1:0

Blackburn Manchester City 1:0

Arsenal Manchester City 1:0

Manchester City Manchester United 1:0

Manchester City Derby 1:0

West Ham Manchester City 0:2

Jest to bardzo ciekawe, ze w spotkaniach z bardzo silnymi Arsenalem i MU, pilkarze Citizens stracili tylko jedna bramke.

Jesli chodzi o Fulham to ich wyniki sa pod wzgledem efektow bramkowych znacznie lepsze. W 6 meczach 5 razy strzelono wiecej niz 2 bramki ja jednak jestem przekonany ze w sobotnim spotkaniu taka sytuacja nie bedzie miala miejsca, wlasnie dzieki bardzo dobrej obronie MC. Typuje wynik 0-1.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
[center:a098486403]Fulham Londyn - Manchester City[/center:a098486403]

Rzeczywiście dobrym rozwiązaniem na ten mecz jest under . Ja jednak spodziewam się również zwycięstwa gości . Wieśniaki widać &quot;leżą&quot; The Citizens .

Ostatnie mecze h2h :
Fulham 1 : 3 Manchester City
Manchester City 3 : 1 Fulham

Wyniki Fulham w tym sezonie :
Wigan 1 : 1 Fulham
Fulham 3 : 3 Tottenham
Aston Villa 2 : 1 Fulham
Fulham 1 : 2 Middlesbrough
Fulham 2 : 1 Bolton
Arsenal 2 : 1 Fulham

Wyniki MC w tym sezonie :
Manchester City 1 : 0 Aston Villa
Blackburn 1 : 0 Manchester City
Arsenal 1 : 0 Manchester City
Manchester City 1 : 0 Man Utd
Manchester City 1 : 0 Derby County
West Ham United 0 : 2 Manchester City

Fulham mnie nie przekonuje w tym sezonie . Zaczęli całkiem nieźle . W 2 kolejce udało im się nawet pokonać Bolton . Jak jednak potem się okazało zawodnicy z Reebok Stadium są zupełnie bez formy w tym sezonie . Remis wywalczony na Spurs z kolei to wynik daru od Boga a nie dobrej gry . Już bardziej na remis zasłużyli w Birmingham w spotkaniu z Aston Villą . Ostatniego meczu z Wigan nie widziałem ( nawet skrótów ) , także trudno mi cokolwiek o tym meczu powiedzieć choć słyszałem , że zaprezentowali się tam bardzo dobrze. Ogólnie Fulham prezentuje się lepiej niż ich wyniki , lecz jak wspomniałem skład mają na Championship a nie Premiership i nie przekonują mnie . Mam wrażenie , że będą specjalistami od 1 bramkowych porażek ... Trener Lawrie Sanchez nie będzie mógł w tym meczu skorzystać z usług Lee Cooka, Jimmy&#39;ego Bullarda, Briana McBride&#39;a, Philippe&#39;a Christanvala i Simona Elliott oraz Iana Pearce&#39;a.

Goście z kolei zagrają w niemal najsilniejszym zestawieniu . Z Richardsem i Dunnem w obronie oraz z Elano i Bianchim w przodzie. I rzeczywiście nadspodziewanie silni są The Citezens w tym sezonie . Przegrali tylko dwa spotkania , lecz toczyli bardzo wyrównany bój z rewelacyjnym Arsenalem , a przegrać w Blackburn to nie wstyd . Myślę , ze Eriksson przygotuje jutro taktykę , która ukaże wyższość gości na Wieśniakami . Z kim jak z kim ale z Fulham nie wyobrażam sobie porażki Manchesteru City . Nie grają oni efektownie ale efektywnie a to się liczy ...

Moje typy :

Fulham - Manchester X2 @ 1.50 10/10
Fulham - Manchester 2 @ 2.80 5/10
Under 2.5 @ 6/10

180michal 17

180michal

Użytkownik
mecz: Arsenal - Derby
typ: Czy Fabregas strzeli bramkę w regulaminowym czasie gry? Tak
kurs: 3,75
buk: Expekt

Bedzie to mecz 6 kolejki Premiership pomiedzy zespołami Arsenalu a Derby. Zdecydowanym faworytem sa gospodarze ,ktorzy jeszcze w tym sezonie nie przegrali. Zespół Derby na wyjazdach prezentuje sie beznadziejnie ,na 3 mecze przegrał 3 oraz stracił az 11 bramek ,nie strzelajac zadnej. Arsenal natomiast u siebie jeszcze nie przegrał ,ani nie zremisował ,strzelił 6 bramek traca tylko 2. Zespól Arsenalu od zwyciestwa do zwyciestwa prowadzi Fabregas ktory stał sie prawdziwym liderem tego zespołu. Strzela ,asystuje ,kreuje gre. Moj typ jest bardzo ryzykowny lecz jest bardzo prawdopodobny ,poniewaz Fabregas w ostatnich 4 meczach Arsenalu strzalał bramki oraz asystował przy bramkach innych zawodnikow. Mysle ,ze i w dzisiejszym meczu Fabregas powinien strzelic bramke i po raz kolejny pokazac sie z bardzo dobrej strony ,prowadzac Arsenal do zwyciestwa.

beau 1

beau

Forum VIP
Fulham FC-Manchester City X2 1,45 under 2,5 1,67
Ja dodam coś od siebie. Fulham jest jedyną obok Arsenalu drużyną, która strzelała gola w każdym meczu.Mają potencjał i potrafią to udowodnić w spotkaniach wyjazdowych i domowych.Dziś zastanawiające jest czy uda im się przejść obecnie najlepszą defensywę z Richardsem i Dunnem na czele.Myślę, że stać ich w tym spotkaniu na strzelenie bramki ale wygrać nie zdołają.Warta dodania jest informacja, że w składzie Cottagers zabraknie McBride&#39;a i Christinvala.Styl gry Fulham to typowa angielska piłka długie centry co przy świetnie grającej obronie i defensywnych pomocnikach Citizens nie wróży więcej niż jednej bramki.

Middlesbrough FC-Sunderland AFC 1 2,05
Na Riverside Stadium dojdzie do konfrontacji pomiędzy zespołem Garetha Southgate&#39;a i Roya Keane&#39;a.Oba zespoły mają po 7 punktów i identyczny bilans spotkań lecze Boro strzeliło o 2 gole więcej.Middlesbrought to drużyna własnego boiska to samo tyczy się Sunderlandu, który poza remisem z Birmingham nic więcej nie osiągną.Tydzień temu goście poradzili sobie łatwo z Reading ogrywając ich 2-1 natomiast Boro przegrało na wyjeździe z Młotami 3-0.Dziś sytuacja się odwróci i to gospodarze zdobędą 3 punkty.Sunderland na wyjazdach gra naprawdę kiepsko wygrali jeden z 18 ostatnich spotkań na wyjazdach a było to 21 stycznia 2006 roku.Na murawę w zespole Sunderlandu nie wyjdą:Kieran Richardson, Carlos Edwards, Stanislav Varga i Dean Whitehead.Wszyscy są podstawowymi piłkarzy Czarnych kotów.W Boro wszyscy liczą na Egipcjanina Mido, który będzie wspierany przez Tuncaya Sanli.Myślę, że 1 w tym meczu jest najlepszym typem ale nie do końca pewnym.Typuję wynik 2-1

Reading FC-Wigan Athletic X 3,20
Royals popadli w kompleks drugiego sezonu i przegrali trzy ostatnie spotkania w fatalnym stylu ale dziś na Madejski Stadium stanął na przeciwko Wigan, które spisuje się średnio i wygrywa tylko przed własną publicznością.W drużynie gości zabraknie Heskey&#39;a i Landzaata.Obaj strzelali gole Reading w poprzednim sezonie.Kevin Doyle powraca do XI Royals.Braki kadrowe Wigan stawiają gospodarzy w roli faworyta ale nic bardziej mylnego.Myślę, że gości stać na remis.

lfc_1892 0

lfc_1892

Użytkownik
Premiership
[center:2a5667728a]22-09-07
Arsenal FC-Derby County 1,18 6,00 13,75 typ : 1
Liverpool FC-Birmingham City 1,22 5,40 12,20 typ : 1
Middlesbrough FC-Sunderland AFC 2,05 3,25 3,45 typ : 1
Reading FC-Wigan Athletic 2,10 3,20 3,35 typ : 2
Fulham FC-Manchester City 2,55 3,20 2,65 typ : 2[/center:2a5667728a]

Analiza :

-W pierwszym meczu zdecydowanie typ 1, Arsenal dość dobrze rozpoczoł sezon i nie wydaje mi sie żeby Derby które przegrywają z Liverpoolem 6:0 zdołały obciąć punkty Arsenalowi. Arsenal znakomicie wystartował, mimo że z klubu odeszli najlepsi zawodnicy a trener wcale nie starał się ściągnąć kogoś nowego żeby ich zastąpić. Arsenal od 6 kolejek nie przegrał jeszcze w lidze, natomiast Derby zdołały wygrać tylko 1 raz, a bramek ma ponad trzykrotnie więcej wpuszczonych niż strzelonych, stosunek bramek to -11.

-W drugim meczu znowu faworytem jest gospodarz, Liverpool z pewnością wygra ten mecz. Z powodu kontuzji, w tym meczu na obronie w składzie Liverpoolu stanie dwóch najbardziej doświadczonych piłkarzy czyli Hypia i Carragher, którzy mimo wieku, nadal posiadają ogromne umiejętności a co najważniejsze duże doświadczenie. Liverpool też bardzo dobrze rozpoczoł ten sezon, tak samo jak Arsenal nie przegrali jeszcze żadnego meczu. Natomiast Birmingham zdołało wygrać tylko 2 razy, a stosunek bramek wynosi -2.

-W trzecim meczu Middlesbrough podejmie u siebie Suderland, w tabeli zajmują one kolejno 13 i 14 miejsce, taki sam stosunek, wygrana/remis/wygrana, różnią się tylko stosunkiem bramek, i tutaj Middlesbrough strzeliło o 2 bramki więcej niż Suderland z tą samą ilością bramek wpuszczonych. Patrząc na statystyki trudno jest przewidzieć wynik tego meczu, ale ja zdecydowanie typuje Middlesbrough, atut własnego boiska i publiczności bedzie im sprzyjał.

-Czwarty mecz w tej kolejce Reading podejmie Wigan. Sytuacja w tabeli wygląda tak że Wigan zajmuje 9 miejsce a Reading 18 ???? Hmmm... tutaj dużo nie będę komentował, Reading zupełnie sobie nie radzi stosunek bramek -7 przy czym wygrany tylko jeden mecz. Natomiast Wigan ma stosunek bramek +2 i dwie wygrane, dwa remisy dwie porażki. Choć w tym meczu nie wiedzieć czemu faworytem jest Reading, Ja twardo trzymam się swojej decyzji i typuje Wigan.

-W piątym meczu Fulham zagra z ManCity, i tutaj dla mnie faworytem jest zdecydowanie ManCity, zajmuje drugą pozycje w tabeli, bramkarz wpuścił tylko 2 bramki więc to oni są lepsi pod każdym względem od Fulham, nawet grając na boisku w Londynie. Tak tylko dodam że fulham zajmuje 16-stą pozycje i zdołał wygrać tylko jeden mecz. Mój typ to 2.

[center:2a5667728a]23-09-07
Newcastle United-West Ham United 2,00 3,25 3,60 typ : 1x
Aston Villa-Everton FC 2,20 3,20 3,15 typ : 1
Blackburn Rovers-Portsmouth FC 1,90 3,25 3,95 typ : 1
Bolton Wanderers-Tottenham Hotspur 2,65 3,15 2,55 typ : 2
Manchester United-Chelsea FC 2,30 3,05 3,10 typ : 1 [/center:2a5667728a]

Analiza :

-W pierwszym meczu niezbyt dobrze spisujący się w lidze Newcastle podejmie West Ham, bukmacherzy typują tutaj jako faworyta jednak Newcastle, z prostego powodu....grają jednak na własnym boisku. ja też typuje tutaj wygraną Newcastle, ale jednak podpieram się jeszcze x, moj typ to 1x.

-Aston Villa łatwo powinna wygrać z Evertonem, który zupełnie sobie nie radzi, co prawda ma lepsza pozycje w tabeli, ale jego ostatni występ w pucharze UEFA jest wielkim rozczarowaniem, Johnson nie strzelił dwóch rzutów karnych... Everton ledwie wywalczył remis. Aston Villa pokonuje w tym sezonie Chelsea. Ja tutaj z pewnościa stawiam na Aston Ville.

-Trzeci mecz, Blackburn tez powinien spokojnie wygrać ten mecz, zadnego w lidze jeszcze nie przegrali a stosunek bramek tez wygląda ładnie, natomiast Portsmouth zdołało wygrać tylko jeden mecz. Na dodatek Blackburn gra u siebie i jest faworytem.

-Czwarty mecz, typuje Tottenham który jest bez porównania lepszy od Boltonu, Bolton zajmuje ostatnią pozycje w tabeli i wygrał jeden mecz, resztę przegrał, stosunek bramek -4. Tottenham tez sie nie pokazał jak narazie z dobrej strony, ale myśle że para Keane i Berbatov będą rządzić na boisku i nie dadzą rywalowi powiedzieć ani słowa, Typ 2

-Ostatni mecz bardzo prosty do wytypowania, oczywiście ManUtd rozgromi drużyne z londynu, Chelsea jest bardzo osłabiona, mają dużo problemów, nie mają swojego trenera, zawodnicy się buntują, zresztą chyba każdy już o tym słyszał więc nie będę sie rozpisywał, myśle że ten mecz będzie rodzajem strajku zawodników wobec zarządu klubu. Mój typ to zdecydowane i niepodważalne 1

tbm 642

tbm

Forum VIP
Arsenal Londyn - Derby County
Arsenal w tym sezonie gra wyśmienicie i piłkarze Derby nie powinni stanowić dla nich wielkiej przeszkody. Uważam, ze Fabregas, Adebayor i spółka pewnie pokonają drużynę Baranów i tym samym umocnią się na prowadzeniu w tabeli.
Mój typ: Arsenal Londyn - 1,18 w Unibet
Stawka: 10/10

Liverpool - Birmingham City
W składzie Birmingham możemy znaleźć kilku naprawdę ciekawych zawodników jednakże wydaje mi się, że to zdecydowanie za mało aby sprawić niespodziankę na Anfield Road. The Reds w tym sezonie rozgromili tutaj aż 6-0 Derby i zremisowali 1-1 z Chelsea. I choć uważam, że dziś takiego pogromu jak w meczu z Baranami nie będzie to Liverpool powinien pewnie ten mecz wygrać.
Mój typ: Liverpool - 1,22 w Unibet
Stawka: 9/10

Reading - Wigan
Rewelacja poprzedniego sezonu piłkarze Reading niezbyt dobrze rozpoczęli tegoroczne rozgrywki, ale przynajmniej w mojej opinii już dziś powinno być lepiej. Rywalem Królewskich będzie dziś Wigan, które zagra osłabione brakiem kontuzjowanego Emila Heskeya. Z moich obserwacji wynika iż ten piłkarz w pierwszych spotkaniach był kluczowym dla The Latics i wydaje mi się, że jego nieobecność może się dziś odbić niekorzystnie na grze (zwłaszcza ofensywnej) Wigan. Do składu Reading powraca napastnik Kevin Doyle, ktory wraz z Liroyem Litą powinni stworzyć duet napastników, który mam nadzieję będzie skuteczny. W tym meczu stawiam na drugą w tym sezonie wygraną Reading.
Mój typ: Reading - 2,00 w Unibet
Stawka: 6/10

wojas 11

wojas

Użytkownik
Arsenal - Derby 1 ✅
Podobnie jak wszyscy innego wyniku tutaj ciężko jest się spodziewać. Choć ciekawy jestem jak sobie poradzą The Gunners bez Hleba i Rosickyiego. Kto będzie kreował grę. No ale jest Fabregas ???? . Zespół Derby jest faktycznie słabiutki. Oni wg mnie po prostu personalnie odstają zdecydowanie i tyle.....

grzesio 92,7K

grzesio

Forum VIP
Middlesbrough FC - Sunderland AFC
Draw @ 3.25 - BetGun
Middlesbrough FC or X @ 1.27 - Bet-At-Home

Mecz pomiędzy sąsiadami w tabeli, 13 drużyną Boro i 14 Sunderlandem. Mecz pomiędzy drużyną która straciła kilku graczy m.in. Marka Viduke , a beniaminkiem Premiership. Ja osobiście mam przeczucie że będzie remis , drużyna Boro to nie ta drużyna jak rok temu , niema motoru napędowego Viduki , a napastnicy może i strzelają bramki ale ta gra jakoś nieidzie im w tym sezonie. Sunderland zakupił przed sezonem kilku ciekawych graczy , a trener to stary wyjadacz boisk piłkarskich w Anglii Roy Keane. W obydwu drużynach lista kontuzjowanych jest średnia , zazwyczaj są to zawodnicy kontuzjowani już od pewnego czasu jak Emanuel Pogatetz , Robert Huth czy Kieran Richardson. W tym sezonie na 6 meczy obydwie drużyny zanotowały po 1 remisie i mają taki sam bilans, tzn. 2-1-3 , ale Boro strzeliło o 2 bramki więcej i jest wyżej w tabeli. Ja przeczuwam to X lub minimalne zwycięstwo Boro.

180michal 17

180michal

Użytkownik
mecz: Arsenal - Derby
typ: Czy Fabregas strzeli bramkę w regulaminowym czasie gry? Tak ✅
kurs: 3,75
buk: Expekt

Bedzie to mecz 6 kolejki Premiership pomiedzy zespołami Arsenalu a Derby. Zdecydowanym faworytem sa gospodarze ,ktorzy jeszcze w tym sezonie nie przegrali. Zespół Derby na wyjazdach prezentuje sie beznadziejnie ,na 3 mecze przegrał 3 oraz stracił az 11 bramek ,nie strzelajac zadnej. Arsenal natomiast u siebie jeszcze nie przegrał ,ani nie zremisował ,strzelił 6 bramek traca tylko 2. Zespól Arsenalu od zwyciestwa do zwyciestwa prowadzi Fabregas ktory stał sie prawdziwym liderem tego zespołu. Strzela ,asystuje ,kreuje gre. Moj typ jest bardzo ryzykowny lecz jest bardzo prawdopodobny ,poniewaz Fabregas w ostatnich 4 meczach Arsenalu strzalał bramki oraz asystował przy bramkach innych zawodnikow. Mysle ,ze i w dzisiejszym meczu Fabregas powinien strzelic bramke i po raz kolejny pokazac sie z bardzo dobrej strony ,prowadzac Arsenal do zwyciestwa.
Ahhhh ten Fabregas ,znowu strzelił i poprowadził Arsenal do kolejnego zwyciestwa w lidze ????

beau 1

beau

Forum VIP
Witam wszystkich sympatyków Premiership :mrgreen: Widzę, że większość z was gra na znane firmy.Arsenal, Liverpool są pewniakami swoich spotkań pozostała Wielka Czwórka mierzy się między sobą w niedzielę więc jeszcze dużo czasu na obstawianie go.

Liverpool FC-Birmingham City 1 1,22 ⛔ 0-0 ale handi nie wszedł
Seneka to, że Boro ograło Birmingham nie oznacza , że jutro Liverpool także wygra z nimi dwiema bramkami błędne myślenie.The Reds rzadko kiedy tracą punkty na Anfield mało tego są zespołem, który najczęściej zachowywał czyste konto.Po dwóch remisach Liverpool musi wygrać ale Birmingham jest niebezpieczne i Benitez o tym wspominał w wywiadzie.W ostatnich spotkaniach piłkarzom z miasta Beatlesów brakowało dokładności i polotu.Benitez nie będzie mógł skorzystać z Aggera i Alonso ale wraca John Arne Riise i myślę , że to duże wzmocnienie.W historii spotkań The Blues wygrywali na Anfield ale jutro 3 punkty muszą powędrować do Liverpoolu.Granie z handi jest ryzykowne.W Birmingham tylko jedna kontuzja i to od początku sezonu.Fakt, że Birmingham zawsze strzela gola Anfield jest bardzo ważny przy graniu handi.

Arsenal FC-Derby County+1,5 1 1,55 i over 2,5 po wyższym kursie 1,62 ✅ ✅ 5-0
Zwycięstwo Kanonierów nie może być zagrożone.Pewność siebie jaką zyskali Ci młodzi chłopcy w pierwszych spotkaniach ligi i w meczach LM pozwoli im wygrywać trudne i łatwe spotkania.Derby na wyjazdach nie zdobyło nawet gola a straciło ich 11.Arsenal na razie tylko jedna wpadka z Blackburn.W tym meczu gospodarze będą osłabieni.W obronie zabraknie Gallasa, Eboue i Senderosa.W linii pomocy nie zagra Hleb bardzo wyróżniający się w spotkaniu z Sevilla oraz Rosicki ale jest Flamini będący w wielkiej formie.W napadzie w końcu jest kto strzela bramki-Adebayor.W zespole gości najgroźniejszy będzie Kenny Miller, który strzelił gola w zwycięskim spotkaniu z Newcastle.W historii spotkań Arsenal wygrywał 4 razy i 2 razy remisował.Rozpędzony Arsenal z Fabregasem na czele jutro przejedzie po Baranach.Nie ma innej opcji.
Zapraszam do analizowania innych spotkań a nie tylko tego meczu
Fulham FC-Manchester City X2 1,45 under 2,5 1,67 ✅ ⛔ 3-3
Ja dodam coś od siebie. Fulham jest jedyną obok Arsenalu drużyną, która strzelała gola w każdym meczu.Mają potencjał i potrafią to udowodnić w spotkaniach wyjazdowych i domowych.Dziś zastanawiające jest czy uda im się przejść obecnie najlepszą defensywę z Richardsem i Dunnem na czele.Myślę, że stać ich w tym spotkaniu na strzelenie bramki ale wygrać nie zdołają.Warta dodania jest informacja, że w składzie Cottagers zabraknie McBride&#39;a i Christinvala.Styl gry Fulham to typowa angielska piłka długie centry co przy świetnie grającej obronie i defensywnych pomocnikach Citizens nie wróży więcej niż jednej bramki.

Middlesbrough FC-Sunderland AFC 1 2,05 ⛔ 2-2 Boro traci bramke w 89 miucie i remisuje :zy3ou:
Na Riverside Stadium dojdzie do konfrontacji pomiędzy zespołem Garetha Southgate&#39;a i Roya Keane&#39;a.Oba zespoły mają po 7 punktów i identyczny bilans spotkań lecze Boro strzeliło o 2 gole więcej.Middlesbrought to drużyna własnego boiska to samo tyczy się Sunderlandu, który poza remisem z Birmingham nic więcej nie osiągną.Tydzień temu goście poradzili sobie łatwo z Reading ogrywając ich 2-1 natomiast Boro przegrało na wyjeździe z Młotami 3-0.Dziś sytuacja się odwróci i to gospodarze zdobędą 3 punkty.Sunderland na wyjazdach gra naprawdę kiepsko wygrali jeden z 18 ostatnich spotkań na wyjazdach a było to 21 stycznia 2006 roku.Na murawę w zespole Sunderlandu nie wyjdą:Kieran Richardson, Carlos Edwards, Stanislav Varga i Dean Whitehead.Wszyscy są podstawowymi piłkarzy Czarnych kotów.W Boro wszyscy liczą na Egipcjanina Mido, który będzie wspierany przez Tuncaya Sanli.Myślę, że 1 w tym meczu jest najlepszym typem ale nie do końca pewnym.Typuję wynik 2-1

Reading FC-Wigan Athletic X 3,20 ⛔ 2-1 Jak tu się nie wkurzyć kiedy gola pada w 90 minucie.Ale analiza była dobra zabrakło niewiele.
Royals popadli w kompleks drugiego sezonu i przegrali trzy ostatnie spotkania w fatalnym stylu ale dziś na Madejski Stadium stanął na przeciwko Wigan, które spisuje się średnio i wygrywa tylko przed własną publicznością.W drużynie gości zabraknie Heskey&#39;a i Landzaata.Obaj strzelali gole Reading w poprzednim sezonie.Kevin Doyle powraca do XI Royals.Braki kadrowe Wigan stawiają gospodarzy w roli faworyta ale nic bardziej mylnego.Myślę, że gości stać na remis.
Dziś pech niesamowity dwa spotkania nie weszły bo gole padały w 89 i 90 minucie ale humor poprawiła wygrana Arsenalu i niespodziewane potknięcie Liverpoolu.

roy. 187

roy.

Forum VIP
Arsenal - Derby
1: Kurs: 1.18 // ✅
Derby strz/nie strz. 2 : 1.60 // ✅
over 2.5 : 1.60 // ✅
hc (+1.5) 1 - 1.45 -STS ✅

analiza, źródło : http://www.gunners.com.pl

Już jutro podopieczni Arsène Wengera rozegrają kolejne spotkanie w ramach angielskiej Premier League. W meczu 7. kolejki najbardziej pasjonujących rozgrywek świata rywalami &quot;Kanonierów&quot; będą piłkarze Derby County.

W spotkaniu, które odbędzie się na Emirates Stadium, zdecydowanym faworytem jest Arsenal, który w pięciu dotychczas rozegranych meczach zdobył 13 punktów i jest liderem tabeli. Przeciwnicy &quot;Kanonierów&quot; zajmują przedostatnie miejsce w tabeli - w sześciu pojedynkach nazbierali 4 punkty. Na uwagę zasługuje jednak fakt, że w poniedziałek pokonali oni faworyzowaną drużynę Newcastle 1:0, co było ich pierwszym zwycięstwem w tym sezonie.

Podopieczni Arsène Wengera z kolei, nie znaleźli pogromcy w 15 ostatnich meczach, są niepokonani we wszystkich rozgrywkach od 9 kwietnia tego roku. W Premiership nie przegrali od 12 spotkań. W tym sezonie w 8 dotychczas rozegranych spotkaniach - biorąc pod uwagę Premier League i Champions League - odnieśli 7 zwycięstw i raz zremisowali.

Jeśli w meczu tym wystąpi Emmanuel Adebayor i strzeli bramkę, a to jest prawdopodobne, o wynik możemy być spokojni. Togijczyk jest prawdziwym talizmanem Arsenalu. Dotychczas w barwach &quot;Kanonierów&quot; strzelił 19 bramek. W żadnym z 17 spotkań, w których Adebayor zdobywał gole, Arsenal nie przegrał! 15 z tych meczów zakończyło się wygraną podopiecznych Arsène Wengera i dwa razy notowaliśmy remis.

Rozgrywki: FA Premier League
Data: 22.09.2007, 16:00
Miejce: Emirates Stadium
Sędzia: Martin Atkinson

Nie znamy jeszcze dokładnych list kontuzjowanych i nieobecnych graczy w obu zespołach. Wiemy jednak na pewno, że Arsène Wenger nie będzie mógł w tym meczu skorzystać z usług Williama Gallasa, Emmanuela Eboué, Jensa Lehmanna oraz Tomasa Rosický&#39;ego. Niepewni występu przeciwko &quot;The Rams&quot; są również Aleksander Hleb i Phillipe Senderos.

Dotychczas oba kluby rywalizowały ze sobą w 94 spotkaniach. 39 z nich zakończyło się zwycięstwem Arsenalu, 35 razy górą byli piłkarze Derby, a 20 razy mieliśmy remis. Na własnym obiekcie, w rozgrywkach Premiership, &quot;Kanonierzy&quot; nie przegrali jeszcze z najbliższymi przeciwnikami, za to odnieśli 4 zwycięstwa i dwukrotnie notowaliśmy podział punktów. Ostatnie ligowe zwycięstwo Derby nad Arsenalem na naszym stadionie - wtedy Highbury - miało miejsce 13 maja 1989 roku, mecz zakończył się wynikiem 2:1. Na uwagę zasługuje też fakt, że &quot;The Rams&quot; nie wygrali żadnego z ostatnich 11 pojedynków z Arsenalem, biorąc pod uwagę Premiership i rozgrywki pucharowe.

Składy obu drużyn:

Arsenal - Almunia, Fabiański, Sagna, Touré, Clichy, Hoyte, Senderos, Gilberto, Song, Fàbregas, Flamini, Diaby, Denílson, Diarra, Hleb, Eduardo, Walcott, van Persie, Adebayor, Bendtner

Derby - Bywater, Mears, Leacock, Davis, Griffin, Teale, Oakley, Pearson, Lewis, Howard, Miller, McEveley, Jones, Earnshaw, Todd, Feilhaber

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom