>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Premier League 5 KOLEJKA 01.09 - 02.09.2007r

Status
Zamknięty.
tbm 642

tbm

Forum VIP
Dziś w Canal+Sport transmisja spotkania Newcastle - Wigan, które zapewne obejrzę, a jeśli tak to oczywiście wypada coś postawić ;) :p

Widzę, że niemal wszyscy skłaniają się ku stawianiu na under 2,5 w tym spotkaniu, lecz ja mam zupełnie inne zdanie, a mianowicie... W Newcastle już od kilku lat pokłdane są wielkie nadzieje lecz ciągle z nich nic nie wynika, drużyna zawodzi swoich fanów i nie osiąga żadnych wyników, ale to wszystko ma się zmienić po przyjściu Sama Allardyce&#39;a, dzięki któremu Sroki mają w końcu grać o co raz wyższe cele. Póki co Sroki znów zawiodły swoich fanów jeśli chodzi o spotkania na St.James Park gdzie bezbramkowo zremisowały z Aston Villą, jednakże w mojej opinii goście z Birmingham byli zupełnie innym przeciwnikiem od tego jakim będzie Wigan. Drużyna prowadzona przez Paula Jewella, która była rewelacją przed dwoma sezonami gdzie jako beniaminek potrafiła dokonywać wielu niespodzianek w poprzednim sezonie ledwo uratowala swój byt. Ale jak to mawiają na Wyspach, drugi sezon dla beniaminka jest tym najtrudniejszym. Okres ten The Latics już przetrwali więc teraz czas na lepszą grę, choć moim zdaniem na nic więcej niż bezpieczny środek tabeli 10-12 miejsce raczej ich nie będzie stać. Ale mimo wszystko to zdecydowanie wyżej niż 17 pozycja :p Tuż przed zamknięciem okienka transferowego do Wigan dołączyl dobrze znany z występów w Charltonie silny napastnik Marcus Bent, który w mojej opinii jest sporym wzmocnieniem tej formacji. Uważam, że w dzisiejszym spotkaniu całkiem nieźle radzący sobie na początku rozgrywek zawodnicy Wigan mogą zdobyć jakąś bramkę, lecz przy tym wydaje mi się, że stracą co najmniej dwie, bo tacy zawodnicy jak Martins, Viduka czy może powracający po kontuzji Michael Owen bramki zdobywać powinni. Podsumowujac, Wigan pozostawi Srokom więcej miejsca na grę niż Aston Villa, ktorej defensywna taktyka okazała się skuteczna, a dlaczego ? Bo Wigan nie ma tak dobrych wykonawców do gry defensywnej dlatego też w mojej opinii w dzisiejszym meczu kibice obejżą kilka bramek ;)
Mój typ: więcej niż 2,5 bramek - 1,95 w Bwin

rzn10 0

rzn10

Użytkownik
Liverpool-Derby----&gt;-1.5 na Liverpool kurs 1.62 na Betgun

Benitez przed sezonem zapowiadał walke i mistrzostwo i narazie zespół ładnie sobie radzi.Po 3 meczach mają 2 zwycięstwa i 1 remis z Chelsea w którym The Blues zdobyli bramke po wątpliwym karnym,ale z przekroju całego meczu Liverpool powinien wygrac ten mecz.Nie ma co ukrywać grają świetnie ,szybko ,widowiskowo a przede wszystkim skutecznie.Rozgromili we Wtorek na Anfield Tuluze 4-0 i udowodnili że sa w tej chwili najrówniej grającym zespołem w Europie.Benitez dzisiaj bedzie oszczędzał Gerrarda który narzeka na drobny uraz ale Hiszpan niechce ryzykować zdrowia swojego kapitana.Jamie Carragher jest kontuzjowany i też nie zagra.Ale to nie są kłopoty bo The Reds mają na tyle szeroki skład żeby dzisiaj grac na wysokim poziomie.Goście będą osłabieni brakiem Davida Jonesa, Gilesa Barnesa, a pod znakiem zapytania stoi występ Claude&#39;a Davisa, Tyrone&#39;a Mearsa, Lee Holmesa, Michaela Johnsona i Deana Leacocka. Widać to Derby bedzie miało problem z dobraniem składu i dzisiaj stawiam na pewne zwycięstwo The Redds.

majestic 0

majestic

Forum VIP
Liverpool - Derby

wczesniej wspomnialem ze w tym meczu postawie taki typ &#39;&#39;Derby nie strzeli gola&#39;&#39; lecz kurs na to zdarzenie jest mniejszy niz na Liverpol z handi(-1) dlateog stawiam to drugie. rozpisywac sie nie ma po co.

Reading - West Ham

przy tym meczu wspomnialem ze bardzo ladnie wyglada kurs na West Ham jednak w druzynie Reading do zdrowia wrucili obroncy Graeme Murty i Nicky Shorey dlatego odpuszczam ten mecz.

Middlesbrough - Birmingham

tutaj natomiast zgadzam sie z Marcinem. obroncy Woodgate i Luke Young wracaja do ekipy Middlesbrought wiec defensywa bedzie silna. pomocnik Julio Arca tez bedzie mogl juz wystapic. bilans meczy jak narazie bardzo korzystny dla gospodarzy 4-0-0 i mysle ze dzis zostanie jeszcze poprawiony.. kurs warty grania.

kovalsoon 0

kovalsoon

Użytkownik
kazdy chyba zna wczorajsze wyniki:

FT Bolton W. 1 - 2 Everton
FT Fulham 3 - 3 Tottenham H.
FT Liverpool 6 - 0 Derby County
FT Middlesbrough 2 - 0 Birmingham C.
FT Newcastle U. 1 - 0 Wigan Athletic
FT Reading 0 - 3 West Ham U.
FT Manchester U. 1 - 0 Sunderland

Ja postanowiłem sie skomentować kilka spotkań. Mianowicie zaczne od Liverpoolu. Był to mój wczorajszy typ na który dał bym duże pieniądze i nie myliłem sie. Liverpool prezentuje w tym sezonie znacznie lepszy, ładniejszy football.
Tottenham zremisował mecz na własne zyczenie. Wygrywali 2-0 potem 3-1 i zremisowali ten mecz w końcówce spotkania. na 3-2 bramka wpadła w 77minucie a na 3-3 w 90. Tottenham ddobrze gra ofensywnie, mając dobry napad lecz ich gra defensywna ma wiele do zyczenia. Manchester nie pokazał nic nadzwyczajnego, a nawet zagrał słabiej niż po nich mozna sie spodziewać w tym sezonie. W poprzedniej kolejce mieli szczęście z Tottenhamem w którym to Tottenham powinien wygrac.

tbm 642

tbm

Forum VIP
We wczorajszych spotkaniach tak jak wielu innych typerów nie zawiodłem się na Liverpoolu ✅ na który analizę pisałem kilkanaście postów wcześniej :p oraz Middlesbrough na którego zwycięstwo stawiałem. Natomiast zdecydowanie więcej spodziewałem się po piłkarzach Newcastle i Wigan, ktorzy nie stworzyli imponującego widowiska, a Sroki co prawda wymęczyły, ale zasłużenie wygrały 1:0. Co do tego spotkania chciałbym zaznaczyć bardzo ostrą grę w powietrzu napastnika Wigan Emila Heskeya, który w tamtym spotkaniu porozbijał aż czterech zawodników Newcastle! Najpierw Nickiego Butta, ktoremu rozciął wargę poźniej Alana Smitha, ktoremu zakładano szwy na głowę, potem obrońcę Taylora, któremu z pomocą pospieszył arbiter spotkania! bo jego upadek po starciu z Heskeyem wyglądał naprawdę tragicznie!! i już w samej końcówce spotkania Heskey staranował jeszcze bramkarza, ktoremu podobnie jak Buttowi rozciął wargę. Stylem gry przypomina mi nieco Mariusza Ujka z Bełchatowa, który w powietrznych pojedynkach podobnie rozbija swoich rywali ;)

Co do dzisiejszych spotkań to moją uwagę zwraca pojedynek Aston Villi z Chelsea Londyn gdzie skupiam się na typowaniu pierwszych 45 minut. Obie drużyny są naprawdę dobre w grze defensywnej i nie sądzę aby od początku ruszyły hurra do przodu. W ostatnich latach The Blues na Villa Park grało się naprawdę ciężko i wydaje mi się, że dziś będzie podobnie. Do przerwy typuję remis po kursie 2,10 w Unibet, a jeśli chodzi o całe spotkanie to mam nadzieję, że Chelsea tego nie wygra ;)
Aston Villa - Chelsea Londyn X-do przerwy - 2,10 w Unibet
Stawka: 5/10

beau 1

beau

Forum VIP
[center:abd483f006]
[/center:abd483f006]

Aston Villa - Chelsea Londyn
Typ: under 2,5/X/dokładny wynik 0-0 albo 1-1
Kurs: 1,67/3,40/9,0 albo 6,50
Buk: Betgun

Dziś o 17 00 polskiego czasu na Villa Park zespół Martina O&#39;Neilla podejmuje Chelsea,które od ponad 60 spotkań jest niepokonane w Premiership.W środę gospodarze świetnie zaprezentowali się w rozgrywkach Carling Cup pokonali Wrexham 0-5 i pewnie awansowali do 3 rundy.Mecze między tymi drożynami zawsze były zacięte i 3 ostatnie kończyły się remisami.Aston Villa zdobyła do tej pory 4 punkty ale zaprezentowała sie bardzo dobrze w tych meczach zabrakło trochę aby dowieźć remis z Liverpoolem i pokonać Newcastle na wyjeździe.Chelsea nie może mówić o łatwym początku sezonu bo kadrę nękają kontuzje ale mimo to Mourinho ustawia drużynę tak że wygrywają mecze.W ostatnim spotkaniu z Portmouth zwycięskiego gola strzelił Frank Lampard i dziś go zabraknie.Z trzema bramkami jest najlepszym strzelcem Chelsea.Z powodu kontuzji dziś nie zagra także Wayne Bridge,Michael Ballack i Ricardo Carvalho.Patrick Berger i Tomas Sorensen to braki kadrowe w drużynie gospodarzy.Myślę, że drużyna z Birmingham jest w formie i powalczy dziś z Chelsea o zwycięstwo ale najsensowniejszym typem na to spotkanie jest remis under 2,5 bramek.Oba zespoły nie strzelają dużo bramek i są dobrze zorganizowane w defensywie.Typuję remis 0-0 albo 1-1.
Aston Villa : Carson, Taylor, Gardner, Mellberg, Knight, Laursen, Cahill, Bouma, Young, Petrov, Barry, Reo-Coker, Maloney, Osbourne, Moore, Carew, Agbonlahor, Harewood, Davies.

Chelsea : Cech, Cudicini, Ferreira, Belletti, Terry, Alex, Ben Haim, A Cole, Makelele, Diarra, Mikel, Malouda, Drogba, Shevchenko, Kalou, Sidwell, J Cole, Wright-Phillips, Pizarro.

grzesio 92,7K

grzesio

Forum VIP
[center:2bb5dd2871]Wyniki 5 kolejki Premierhip

Sobota

Bolton 1:2 Everton
Fulham 3:3 Tottenham
Liverpool 6:0 Derby
Middlesbrough 2:0 Birmingham
Newcastle 1:0 Wigan
Reading 0:3 West Ham
Manchester Utd 1:0 Sunderland

Niedziela

Arsenal 3:1 Portsmouth
Blackburn 1:0 Manchester City
Aston Villa 2:0 Chelsea[/center:2bb5dd2871]

Liderem Liverpool przed Arsenalem [obydwie drużyny mecz mniej] i Evertonem.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Aston Villa - Chelsea Londyn X-do przerwy - 2,10 w Unibet ✅ 2:0 (0:0)
Stawka: 5/10
Remis do przerwy raczej sprawiedliwy choć obie drużyny miały swoje sytuacje na objęcie prowadzenia ;) A co do zwycięstwa Aston Villi to moje nadzieje zostały spełnione, że tak powiem.. :p i Chelsea tego meczu nie wygrała, ba... nawet go przegrała ;) Podopieczni Martina O&#39;Neilla zagrali naprawdę dobry mecz, choć trzeba przyznać, że w drugiej połowie po bramce Knighta to Chelsea dominowała na boisku, ale... świetna kontra Younga i bramka Agbonlahora dały gospodarzom trzy punkty ;)

beau 1

beau

Forum VIP
Aston Villa - Chelsea Londyn
Typ: under 2,5 ✅ /X ⛔ /dokładny wynik 0-0 albo 1-1 ⛔
Główny typ wszedł ;-) Dopuszczałem możliwość przegranej Chelsea ale tak jak pisałem najsensowniejszym typem był remis.Jestem bardzo szczęśliwy bo Arsenal wygrał i Chelsea w końcu przegrała w Premiership.Wiedziałem, że Aston Villa to świetna ekipa i będą walczyć w tym sezonie o puchar UEFA.Chelsea wyprzeda piłkarzy(Johnson, Diarra, Robben) i niedługo będą przegrywać częściej :jupi: Kolejka bardzo udana dla mnie na 6 typów weszło 5:

Bolton-Everton Typ:X--&gt;3,20 ⛔ 1-2 gol w 88 minucie
Fulham-Tottenham Typ: X--&gt;3,20 ✅ 3-3
Liverpool-Derby Typ:Liverpool-1,5 gola--&gt;1,62 ✅ 6-0
Middlesbrough-Birmingham Typ:1--&gt;1,97 ✅ 2-0
Newcastle-Wigan Typ: under 2,5--&gt;1,75 ✅ 1-0
Aston Villa - Chelsea Londyn Typ: under 2,5 ✅ 2-0
Przepraszam, że sie chwalę ;-)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom