>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Premier League 5 KOLEJKA 01.09 - 02.09.2007r

Status
Zamknięty.
beau 1

beau

Forum VIP
[center:c2780307cf]
[/center:c2780307cf]
[center:c2780307cf]
01-09-07

[16:00] Bolton - Everton 2.40 3.15 2.75
[16:00] Fulham - Tottenham 2.80 3.15 2.35
[16:00] Liverpool - Derby 1.27 4.90 9.00
[16:00] Middlesbrough - Birmingham 1.90 3.20 3.80
[16:00] Newcastle - Wigan 1.75 3.30 4.40
[16:00] Reading - West Ham 2.00 3.15 3.55
[18:15] Manchester United - Sunderland 1.25 5.00 10.00

02-09-07

[14:30] Arsenal - Portsmouth 1.40 4.00 7.25
[16:00] Blackburn - Manchester City 2.20 3.15 3.05
[17:00] Aston Villa - Chelsea 5.00 3.40 1.65

Kursy by Bwin [/center:c2780307cf]

Zapraszam do dyskusji ;-) Autorzy suchych typów będą nagradzani.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Co prawda mamy dopiero poczatek tygodnia, ale już jestem przekonany co do jednego spotkania, a mianowicie Liverpool - Derby gdzie zagram oczywiście na &quot;jedynkę&quot; bądź też jakieś zwycięstwo The Reds z handicapem. Co prawda w środku tygodnia piłkarze z Anfield grają spotkanie eliminacji Ligi Mistrzów z Tuluzą, lecz nie sądzę aby miało ono wielki wpływ na kondycję piłkarzy w sobotnim ligowym spotkaniu. A poza tym trener Benitez ma na tyle szeroką kadrę, że często może dokonywać rotacji w składzie. Oglądałem w tym sezonie zarówno poczynania Liverpoolu jak i Derby i na chwilę obecną uważam, że sobotnie spotkanie na Anfield zakończy się pewną wygraną The Reds... 3-0.... 4-0... no... trzeba jednak pamiętać, że na problemy ze zdrowiem narzekają środkowi obrońcy Jamie Carragher i Sami Hyypia, ale przynajmniej jeden z nich powinien się do soboty wykurować. Ale jeśli Liverpool chce zostać mistrzem to uważam, że powinien sprowadzić jeszcze jednego solidnego środkowego defensora.

To moje pierwsze przemyślenia na temat spotkań 5 kolejki Premiership ;) Czy Wy już macie swoje typy? Zapraszam do dyskusji ;)

majestic 0

majestic

Forum VIP
Liverpool jest takze moim faworytem, zarowno w najblizszym meczu jak i do tytulu mistrza ;-)
mysle ze jakiego by Benitez skladu na ten mecz nie wystawil to i tak wygraja, moim zdaniem jest to &#39;&#39;pewniak&#39;&#39; no ale tak mizerny kurs zniecheca mnie do grania 1, handi powinno wejsc ale ja poczekam raczej az buki wystawia kursy na to czy Derby strzeli bramke i postawie na NIE, typowalem juz tak w ostatniej kolejce gdy Livierpool gral na wyjezdzie z Sunderland i wszedl calkiem ladny kursik, bylo cos podnad 2... teraz pewnie bedzie mniejszy bo Liverpool gra na Anfield Road a wszyscy chyba pamietamy jak sie tam spisywali w poprzednim sezonie. jakkolwiek jesli kurs na to zdarzenie bedzie w granicach 1.60 to wezme bez zastanowiena. z tego co wyczytalem to Jamie Carragher nie zagra tylko w meczu przeciwko Toulouse a na lige powinien byc juz sprawny.

Gdy przegladalem kontuzje moja uwage przykul jeszcze jeden mecz. Reading w ten weekend bedzie mosial zagrac prawdopodobnie az bez 5 zawodnikow. kontuzjowani sa obroncy:Nicky Shorey, Graeme Murty, Michael Duberry oraz pomocnicy: Seol Ki-Hyeon, John Oster. takie oslabienia nie wroza dobrze a kurs na West Ham 3.32 jest bardzo zachecajacy...

impulsive 0

impulsive

Użytkownik
Oglądałem w tym sezonie zarówno poczynania Liverpoolu jak i Derby i na chwilę obecną uważam, że sobotnie spotkanie na Anfield zakończy się pewną wygraną The Reds... 3-0.... 4-0...
racja
jezeli nie 3-0 albo 4-0 ale napewno liverpool powinien spokojnie wygrac roznica co najmniej dwoch bramek, wiec mysle ze postawic jedynke z handikapem na liveroll mozna spokojnie., bo grac czystej jedynki raczej nie ma sensu z uwagi oczywiscie na bardzo niski kurs.

duda 380

duda

Użytkownik
[16:00] Liverpool - Derby 1.27 4.90 9.00
W piątek kolejce Premier League Liverpool podejmuje na własnym stadionie Derby Country.
Liverpool w 3 meczach zdobył 7 pkt. i jest jednym z faworytów w walce o mistrzostwo. Derby w 4 meczach zdobyło tylko jeden punkt remisując u siebie z Portsmouth 2:2.
Liverpool zremisował u siebie z Chelsea 1:1 a Derby na wyjazdach nie radzi sobie dobrze. Porażka z Man City 1:0 i Tottenhamem 4:0.
Piłkarze Liverpoolu spokojnie sobie poradzą ze słabiutkim Derby, można się tu pokusić nawet o jakiś handicap.
Typ: FC Liverpool [6:0] ✅

onos 28

onos

Użytkownik
Raczej wiadomo iz ekipy takie jak Manchester,Arsenal czy Liverpool musza zdobycwac u siebie punkty i sadze ze je zdobeda lecz pozostaje wicemistrz anglii ktory zmierzy sie z Aston Villa na stadionie Villa park.oczywiscie ze na pierwszy rzut oka Chelsea jest tu zdecydowanym faworytem lecz gdy przemyslalem troche ten typ to uznalem iz Aston villa mzoe urwac punkty chelsea.Glownym czynnikiem jest wedlug mnie jest to ze Aston villa miala wlaczyc sie w walce o lige Mistrzow poniewaz zakupili paru zawodnikow z wyzszej polki ale na dzisiejszy dzien zawodzi i zajmuje tylko 11miejsce.Oczywiscie nie mowie zebyscie stawiali na Aston ville lecz takie 1x wchodzi tu w gre i osobiscie zagram to za jakies male pieniadze
A teraz do rzeczy wedlug mnie jednym z pewniejszych typow z niezla stawka bo az 1.75 bedzie mecz Newcastle - Wigan - 1. Newcastle niezbyt udanie zagralo pierwszy mecz u siebie remisujac z niebyle kim bo Aston Villa ktora wymienilem juz wyzej.I teraz maja bardzo duza szanse wynagrodzic to kibicom gdyz graja przy wlasnej widowni z Wigan ktore sezon wedlug mnie rozpoczelo niezle lecz sadze ze nie sprostaja Srokom i poniosa kleske na stadionie przy St. James&#39; park.Tacy zawodnicy jak A.Smith czy powracajacy po kontuzji M.Owen powninni zapewnic Newcastle zwyciestwo nad trzeba sobvie przyznac jednym z ligowych przecietniakow
No wiec Newcastle - Wigan 1.75 - 1 ✅ ???? 1:0
Nie wiem Ted czemu nie wierzyles w Newcastle ale najwazniejsze ze wpadlo

duda 380

duda

Użytkownik
Też zastanawiałem się nad Newcastle ale po dłuższych przemyśleniach powiedziałem nie. Moim zdaniem szanse Wigan w tym meczu są większe niż Ci sie wydaje ;-)

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Oczywiscie ze Sroki tego nie wygraja, kontuzje i wiele innych aspektow, pozniej napisze analize do tego.

tbm 642

tbm

Forum VIP
A co sądzicie o spotkaniu Aston Villa - Chelsea? Moim zdaniem kurs na zwycięstwo Chelsea jest za niski i skłanialbym się ku remisowi bądź nawet wygranej Aston Villi. The Blues w ostatnich latach ciężko grało się na Villa Park, gdzie miejscowi tracą mało bramek. Wydaje mi się, że wyciągną oni wnioski z porażki 1:2 z Liverpoolem i teraz zdobędą co najmniej punkt ;)

sutek 79

sutek

Forum VIP
Mi cos siedzi w głwoie ze w meczu AV z Chelsea bedzie under.W ostatnich trzech meczach między tymi zespołami na terenie Aston padały takie rezultaty:zero:0,1:1 i 0:0.W Aston Villi kontuzjowani są:Berger i duński bramkarz Thomas Sørensen te osłabienia są już od dawan wieć nie można mówić o rozsypaniu skłądu.W Chelsea nie zagrają Ballack,Carvalho,Bridge i wątpliwy jest występ Cola.Moim zdaniem Chelsea ma bardzo solidną obronę i gracze Aston Villi mogą meić problemy z jej sforsowaniem.Moim zdaniem emcz zakończy się wynik 0:0 lub 0:1.

pozdRo

beau 1

beau

Forum VIP
Under w tym meczu będzie na 80%.Aston Villa to bardzo underowa druzyna u siebie w poprzednim sezonie w 15 z 19 spotkań na Villa Park padało mniej niż 3 bramki Chelsea na wyjazdach w poprzednim sezonie nie strzelała wielu bramek bo aż 14 z 19 spotkań było underowe.Jeśli chodzi o remis to jest najbardziej prawdopodobny.Oba kluby nie zachwycają gospodarze męczyli sie z Fulham i wygrali dzięki sędziemu, który nie widział ręki Chelsea zremisowała z Liverpoolem po kontrowersyjnym karnym i wygrało z Reading 1-2.The Blues od 1999 roku nie potrafią wygrać na Villa Park ale jeszcze zobaczymy na składy.

Manchester i Liverpool grają z beniaminkami i ich zwycięstwo jest niepodważalne.Roy Keane powraca na Old Trafford ale z taką grą swoich podopiecznych jak w przegranym spotkaniu 2 rundy Carling Cup nie ma co marzyć choćby o punkcie.Liverpool wypunktował w środę Touluse jutro wygrywają przewagą minimum dwóch bramek.

Newcastle znowu nie jest takie pewne.Tylko w meczu otwarcia przeciwko Boltonowi pokazali dobry futbol a potem bezbramkowy remis u siebie z AV i remis z Boro.Chyba wszyscy pamiętacie jak przejechaliście się na nich.Jednak Sroki jeszcze nie przegrały spotkania i jutro powalczą o pierwsze zwycięstwo na St James Park.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Liverpool – Derby County
Po pewnym awansie do Ligi Mistrzów piłkarzy Liverpoolu czeka ligowy pojedynek z Derby County. Oczywiście zdecydowanym faworytem tego meczu są gospodarze, którzy w mojej opinii nie powinni zawieść swoich fanów tym samym wysoko wygrywając. Trener Rafa Benitez ma w tym sezonie tak szeroką kadrę, że może sobie pozwolić na ciągłe rotacje w składzie. W zupełnie odmiennej sytuacji jest manager Derby, który tuż przed sezonem chciał zrezygnować z posady, ponieważ uznał, że drużyna nie została odpowiednio wzmocniona aby mogła walczyć o utrzymanie w Premiership. Ja również podzielam jego zdanie... Derby jest pierwszym kandydatem do spadku, a początek sezonu mają naprawdę kiepski. Na Anfield Road zagrają pewnie ultradefensywnie, ale moim zdaniem The Reds będą tego popołudnia na tyle skuteczni, że zdobędą kilka bramek i wygrają co najmniej dwoma bramkami.
Moje typy: Liverpool ok 1,20 + Liverpool z handicapem ok 1,55

rzn10 0

rzn10

Użytkownik
Mecz:Aston Villa-Chelsea ✅
Typ:1x
Kurs:2.05
Bukmacher:BetGun
Analiza:Bardzo ciekawie zapowiada sie ten pojedynek.Chelsea niezachwyca,nie jest rozkrecona jeszcze,a w dodatku prześladuje ją plaga kontuzji.Nie zagra Michael Ballack (kostka), Ricardo Carvalho (noga) i Wayne Bridge (biodro),Frank Lampard który w Piątek na treningu nabawił sie poważnej kontuzji która wyeliminuje go z gry na Wrześniowe mecze eliminacyjne Anglii.Wszyscy w Chelsea mają nadzieje że wystąpi Malouda i Shevchenko ale po kontuzji Ukrainiec może nie być w dobrej formie.Widać było w ostatnim meczu z Portsmouth że Chelsea nie jest jeszcze w takiej dyspozycji jaką by od nich oczekiwał Mourinho.Mimo że The Blues prowadzą w tabeli wg mnie stracą punkty na Villa Park.Potwierdza to fakt że Aston Villa ma patent na Lodynczyków gdzie przegrali z nimi ostatnio u siebie 8 lat temu.W składzie gospodarzy niewystąpi podstawowy bramkarz Tomas Soerensen ale zastąpi go utalentowany Anglik Scott Carson.Myśle że ten typ jest warty uwagi i ja stawiam przeciw Chelsea nietylko dlatego że nie daże ich sympatią

arturo888 0

arturo888

Użytkownik
Bolton - Everton i Fulham - Tottenham

Mysle ze w tych spotkaniach moga pasc remisy, a to dlatego ze Bolton, Fulham i Tottenham nie zanotowaly jeszcze remisow w tym sezonie. Mecze te z pewnoscia beda bardzo zaciete i wyrownane, istnieje duze prawdopodobienstwo ze padna remisy.

cl9vius 17

cl9vius

Użytkownik
[center:918a961f3a]
[/center:918a961f3a]

Spotkanie : FC Liverpool vs Derby County
Typ : Over 2,5
Kurs : 1.75
Buk : Expekt
Analiza : 5 kolejka Premiership. Na Anfield Road zawita ostatni zespół ligi - beniaminek Derby County. Bez dwóch zdań to gospodarze są zdecydowanym faworytem tego spotkania. Każdy inny wynik niż wygrana The Reds będzie sporą niespodzianką ;) . LFC póki co zgromadził 7 punktów w trzech meczach, jeden mając zaległy, przy tylko jednym zdobytym przez Barany. Patrząc na bilans bramkowy górą także jest Liverpool - 4 strzelone, 2 stracone, Derby natomiast strzelił 3 tracąc aż 9! co daje 2,15 na spotkanie. Znów zabraknie kapitana LFC - Gerrarda, Ban(d)itez postanowił jeszcze poczekać z kontuzją palca oraz Carraghera, ale w tym nie problem - obrona w zestawieniu Finnan-Hyppia-Agger-Risse spisuję się dobrze. Gorzej sytuacja wygląda w zespole Derby - nie zagra Jones i Barnes, natomiast występ kilku zawodników stoi pod znakiem zapytania. Nowy nabytek Baranów także nie zagra - do niedawna Celt - Kenny Miller nie mógł zostać zgłoszony do spotkania na Anfield. Rozważałem zagranie z handikapem na The Reds ale kurs jest śmiesznie niski więc typuję over 2,5 - w tym spotkaniu powinno paść dużo bramek, co pokazał Liverpool w meczu z Touluse wygrywając 4:0. Kuyt + Torres zdemolują obronę Baranów!

al_capone 29K

al_capone

Gangster
W poprzedni weekend odpuściłem Premiership, ale dzisiaj spojrzałem w ofertę i dostrzegłem kilka interesujących spotkań. O dwóch już niektórzy wspomnieli.

Liverpool - Derby
O tym spotkaniu dużo było pisane w tym dziale. Dużo użytkowników to spotkanie gra, nawet nasi typerzy. Trudno się z wami nie zgodzić. W tym sezonie u siebie nie wygrali i to jest doskonała okazja by to zmienić. Liverpool gra coraz lepiej, ładniej i skutecznie. Derby zanotowali falstart i po 5 kolejce dalej będą okupować ostatnią pozycję w tabeli. Goście nie są przygotowani na tyle dobrze, by skutecznie walczyć z lepszymi drużynami jak Liverpool. Duet Torres - Woronin powinien łatwo rozmontować słabą defensywę Derby i strzelić o 2 bramki więcej niż rywale. (o ile im się uda chodź 1 strzelić, co będzie sukcesem). Nie ma sensu dłużej pisać.
Mój typ: Handicap na Liverpool - 1,55 Expekt

Newcastle - Wigan

Newcastle należy do drużyn, które w tym sezonie nie odnotowali porażki. (jest ich 4). Gospodarze kibiców nie rozpieszczają, bo rzadko u siebie bramki strzelają. Podobnie jak Liverpool powinni po raz pierwszy w tym sezonie dać radość swoim kibicom i wygrać u siebie. Wigan, drużyna potencjalnie do spadku bardzo dobrze zaczęła ten sezon, ale rywali nie mieli za mocnych. Tym razem zmierzą się ze Srokami i łatwo nie będzie. Nigdy nie zdobyli chodź punktu na Newcastle. Gra i styl gospodarzy może się podobać kibicom oraz obserwatorom, ale pech ich nie opuszcza. W poprzedniej kolejce wygrywali 2-1 z Boro, by ostatecznie zremisować 2-2. Skład Sroki mają bardzo mocny. Nie powinni mieć problemu w tym spotkaniu. Moim zdaniem gospodarze w minimalnie wygrają ze słabszym Wigan, które punktów będzie szukało na własnym stadionie.
Mój typ 1 - 1,72 oraz under

Middlesbrough - Birmingham

Znów stawiam na druzynę, która powinna przełamać się i wygrać na własnym stadionie. Spotkanie sąsiadów z tabeli. Gospodarze od kilku sezonów jest mocną drużyną, z którą każdy powinien się liczyć. Mają dobry skład i dużą siłą ofensywną. U siebie zawsze dobrze im się grało z Birmingham. Od 14 lat nie stracili chodź punktu, a ostatni raz przegrali ponad 27 lat temu. Tym razem będzie podobnie, bowiem beniaminek nie jest na tyle mocną drużyną, by móc przeciwstawić się solidnej drużynie. Czas pokazać na własnym stadionie swoje mocne strony i wygrać.
Mój typ: 1 - 1.95 Expekt

Manchester United - Sunderland
Tutaj nie będę się rozpisywał, bowiem każdy wie kto wygra. Czerwone diabły po słabym początku zaczynają zdobywać punkty i jutro zgarną komplet ze słabym beniaminkiem.

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Manchester United - Sunderland
Tutaj nie będę się rozpisywał, bowiem każdy wie kto wygra. Czerwone diabły po słabym początku zaczynają zdobywać punkty i jutro zgarną komplet ze słabym beniaminkiem.
Sorki że coś wtrącę, ale Man U i Sunderland mają sztamę, i 2 lata temu jak Sunderland potrzebował punktów żeby nie spaść i grano ten mecz pod koniec sezonu na Old Trafford, jakoś dziwnie mecz Man U odpuścił, niby 1 skład a wynik 0-0 przy czym Ruud zaliczył 10 wizyt sam na sam z bramkarzem i nic, Rooney ok 4 a Ronaldo 2. Sam się pewnie skuszę na ten typ bo teraz to Man U nie może oddać &quot;przyjacielskiej drużynie&quot; punktów za free.

Ten mecz mi coś pachnie remisem ale nie chcę nic mówić..... :-?

Reading-West Ham

under 2,5 gola
kurs: 1,75

Reading jest miłym zaskoczeniem dla mnie w tym sezonie ale do rzeczy. Reading jest 2 sezon w PS i mówi się że zawsze to tej sezon jest najgorszy dla zespołu, w przypadku Reading to chyba tak jest... posprzedawali swoich najlepszych graczy i teraz grają różnie.
West Ham znowu po sprzedaniu Teveza i innych gwiazd które się nie sprawdziły gra typowy twardy angielski football, czyli musi sporo się napracować wybiegać grać skrzydłami żeby wypracować sobie sytuację. A tych mają jak na lekarstwo (mało :!: )

Dotychczasowe mecze WH to 3x under. Natomiast Reading ma bilans 2-2.
W tym meczu raczej zobaczymy małą ilość goli, chyba że któraś ze stron poczuje się tak swobodnie i zacznie furjacko atakować (nie mają do tego zawodników jedni i drudzy) poprostu spotykają się dwa słabiaki

Jeszcze tak bez analizy

Liverpool-Derby County
over 2,5 gola
1,75

al_capone 29K

al_capone

Gangster

Ten mecz mi coś pachnie remisem ale nie chcę nic mówić..... :-?
Jeżeli masz tak pisać i argumentować to daj sobie na wstrzymanie. W końcu ranga typer do czegoś zobowiązuje.... Może napiszesz dlaczego wg Ciebie &quot;śmierdzi&quot;? Byłeś dziś w Wielkiej Brytanii i wąchałeś piłkarzy obu klubów? Nie da się takich tekstów czytać...

Sorki że coś wtrącę, ale Man U i Sunderland mają sztamę, i 2 lata temu jak Sunderland potrzebował punktów żeby nie spaść i grano ten mecz pod koniec sezonu na Old Trafford, jakoś dziwnie mecz Man U odpuścił, niby 1 skład a wynik 0-0 przy czym Ruud zaliczył 10 wizyt sam na sam z bramkarzem i nic, Rooney ok 4 a Ronaldo 2.
A co to ma wspólnego z tym sezonem i z tym meczem. Może opiszesz wszystkie mecze MU z Sunderlandem? Oprócz tego, że mają sztamę nic sensownego nie wprowadzasz do tematu.

komarr 4

komarr

Forum VIP
Liverpool FC - Derby (0-1,5)
typ 1
kurs 1,50

Na stadionie Liverpoolu nie grało się łatwo, nie gra się łatwo i póki trenerem jest Rafael Benitez nie będzie grało się łatwo. Trener który maksymalnie koncentruje się na przeciwniku i ustala taktykę gry pod niego. Tak moge opisać paroma słowami tego wybitnego trenera. Liverpool w tym sezonie dokonał wzmocnień ofesywnych kupując między innymi Torresa który zdążył strzelić na Anfield gola przeciwko Chelsea w tym sezonie. Mecz się jeszcze nie rozpoczął a Derby Country skazane jest już na porażkę. Jak wspominałem w moich poprzednich analizach to według mnie &quot;Barany&quot; nie mają poprostu składuna Premier League i w moim przekonaniu będzie im bardzo trudno o utrzymanie się w tym sezonie. Formę jaką prezentuje zespół Derby nie można nazwać nawet przeciętną. Póki co jest to najgorsza drużyna w lidze z dorobkiem zaledwie 1 punktu (remis 2-2 z Portsmouth w pierwszej kolejce) po remisie oraz już mają 3 porażki na swoim koncie (2-1 z Birmingham, 4-0 z Tottenhamem, 1-0 z Manchesterem City).

Liverpool natomiast &quot;rozgromił&quot; w tygodniu francuską drużynę z Toulusy 4-0 po bramkach Kuyta (2), Croucha i Hyypii. Niewątpliwie Liverpool jest lepszy od Baranów pod każdym względem, dawałbym im jakiekolwiek szanse jeżeli byłby to ich mecz n własnm boisku ale jeżeli przyjeżdzają na Anfield to musiałby się stać naprawde cu aby drużyna ta wywiozła choćby punkt ( co udało sie to Chelsea ). Faworyt jest jeden i na cuda w tym meczu bym nie liczył.

Liverpool FC - Derby 6-0 ✅

beau 1

beau

Forum VIP
Dyskusja rozgorzała ;-) ale ja w tej kolejce nie widzę ciekawych spotkań w większości sie zgadzam w ludem.

Bolton-Everton i Fulham-Tottenham w tych meczach widzę 2 wyniki remisowe.Everton po znakomitym początku odpuścił i przegrał z Reading 1-0 i zremisował z Blackburn.Bolton rozgromił w ostatniej kolejce Reading 3-0 i ciężko szukać faworyta tego spotkania.Everton w końcu ma drugiego klasowego napastnika Yakubu natomiast Bolton dysponuje słabą kadrą.Zastanawiałem się nad underem w tym spotkaniu ale to nie jest dobre rozwiązanie bo Everton traci prawie zawsze gola na wyjeździe.Typ:X--&gt;3,20 ⛔ 1-2 gol w 88 minucie

Fulham ma ogromnego pecha a to przegrywa z Arsenalem w ostatnich minutach potem u siebie ulega Boro 1-2 i ostatnio przeggrywa z Aston Villa 2-1 też w końcówce spotkania.Tottenham zaprezentował sie bardzo dobrze z Manchester i miał więcej sytuacji.Przebudzać się zaczyna Berbatov ale drużyna nie tworzy kolektywu i nie zachwyca do tego są to derby Londynu więc remis będzie najlepszym wynikiem.Typ: X--&gt;3,20 ✅ 3-3

Z typów na over i handi w meczu Liverpool-Derby wybrałbym ten drugi.O świetnej grze The Reds mogliśmy się przekonać w środę kiedy rozgromili 4-0 Touluse.Dziś Benitez nie będzie mógł skorzystać ze swoich 2 kluczowych graczy Gerrarda i Carraghera ale nikogo to nie powinno martwić.Derby bez wątpienia najsłabsza drużyna z mało doswiadczoną linią pomocy i ataku dziś prawdopodobnie skupi się na obronie i ich chaotyczne ataki nie przyniosą gola.Typ:Liverpool-1,5 gola--&gt;1,62 ✅ 6-0

Middlesbrough-Birmingham w tym meczu spotykają sie zespoły strzelające i tracące dużo bramek.Mimo słabego początku Boro powoli się rozkręca głównie dzięki napastnikowi Mido, który w dwóch spotkaniach ukuł dwie bramki.W obronie Boro zagra dziś Woodgate i poza tym wraca Arca to stawia gospodarzy w roli faworyta.Typ:1--&gt;1,97 ✅ 2-0

Newcastle mnie nie przekonało jeszcze i odradzałbym granie na nich dzisiaj.Sibierski wniósł do Wigan bardzo wiele stał sie ich najlepszym strzelcem i nie przez przypadek są na 3 miejscu.Newcastle jest niepokonane i dziś też nie przegrają bo Sam Allardyce to świetny trener ale słabo zaprezentowali sie z Aston Villą Nie wykluczam tutaj remisu.Najpewniejszym typem na to spotkanie będzie under.Sroki mają wielkie problemy ze strzelaniem bramek na St James Park i tracić też ich nie zwykli.Typ: under 2,5--&gt;1,75 ✅ 1-0

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom