>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Premier League 32 KOLEJKA 29.03 - 30.03.2008

Status
Zamknięty.
beau 1

beau

Forum VIP

29 III

[ 16:00 ] Portsmouth - Wigan 1.90 3.30 4.15
[16:00] Sunderland - West Ham 2.20 3.15 3.35
[16:00] Bolton - Arsenal 4.60 3.55 1.75
[16:00] Derby - Fulham 2.80 3.45 2.35
[16:00] Reading - Blackburn 2.40 3.25 2.90
[16:00] Birmingham - Manchester City 2.30 3.20 3.10
[18:15] Manchester United - Aston Villa 1.25 5.50 11.50
30 III

[14:30] Chelsea - Middlesbrough 1.25 5.35 12.00
[16:00] Tottenham - Newcastle 1.70 3.60 4.90
[17:00] Liverpool - Everton 1.80 3.35 4.60
Kursy by Expekt
Zapraszam do udzielania się:spokodfhgfh:

S 0

sebastian28

Użytkownik
Bolton-Arsenal ▶ 2 ~1.70
Kanionierzy nie wygrali od 5 spotkań w Premier League,ale ostatnio w meczu z Chelsea nie zagrali źle.Flamini strzelił bramke ale potem Drogba dwa razy trafił do siatki w ostatnich 20 min ale na tym polega urok Chelsea.Wciąż w Arsenalu jest ogromna wiara ze uda sie zdobyć tytuł Mistrza Anglii,Wegner stworzył w młodych piłkarzy kolektyw który jest ze sobą na dobre i na złe i ciągle walczy.Nie wierze w to aby słaby Bolton po raz kolejny urwał pkt Kanonierom.Van Persie już powoli dochodzi do siebie a to jest ogromne wzmocnienie pod nieobecność Rosickego.Bolton ma nóż na gardle bo okupuje pozycje spadkową ale z tej trójki Derby,Fulham i właśnie Bolton zasłużyły na spadek.Nie ma co sie oszukiwac jeśli Kanonierzy tego nie wygrają to mogą zapomniec o wszystkim na co pracowali przez cały sezon bo z pewnościa Man Utd i Chelsea wygrają swoje spotkania choc licze że Diabły sie potkną.

beau 1

beau

Forum VIP
Bolton Wanderers - Arsenal FC under 2,5 1,68⛔2-3⛔
Stawka: 7/10

Małe nieścisłości.Flamini nie strzelił gola a Bacary Sagna najlepszy zawodnik Arsenalu w tamtym meczu,który doznał kontuzji i nie zagra przez 3 tygodnie.Nie uważam też, że Arsenal zagrał dobry mecz.Nie widziałem całej 1 połowy ale w drugiej części spotkania RvP nie brał udziału akcji,która zagroziła bramce Cudiciniego.Gallas i Toure zagrali słabo tylko Clichy starał sie jak mógł ale Joe Cole jest w świetnej formie i ciągle pilnować go nie można.W środę rozgrywane były mecze towarzyskie.Wielu piłkarzy Arsene Wengera było w rozjazdach i z doświadczenia wiem, że po meczach reprezentacji narodowych drużyny grające u siebie częściej wygrywają.Reebok Stadium nie był i nie jest wygodnym miejscem do wygrywania.Na 8 potyczek Kanonierzy wygrali tylko 2.Nie widzę polotu w grze mojej ukochanej drużyny, nie grają swoim stylem,Adebayor i RvP prezentują sie słabo.Kto wygra ten mecz ciężko powiedzieć ale można pomyśleć nad underem.Bolton bez napastnika z prawdziwego zdarzenia i pewnie stan murawy po tylu meczach też nie jest najlepszy.

daredevil 0

daredevil

Użytkownik
A ja w meczu Bolton - Arsenal postawilem na remis. Arsenal ma ostatnio problemy ze zdoobywaniem punktow no i kurs kuszacy. Poza tym

Manchester United - Aston Villa 1
Chelsea - Middlesbrough 1

komentarzy wielkich chyba nie trzeba-oba kluby walcza o mistrzostwo i u siebie takie punkty ze slabszymi klubami musza zdobywac

mateja33 0

mateja33

Użytkownik
Bolton-Arsenal typ:X kurs:3.40

Arsenal wierzy w dogonienie Chelsea i ManU, ale już chyba są poza stawką. Piłkarze
Arsenalu nie wygrali już od pięciu spotkań – cztery remisy, w ostatnim przegrali z Chelsea 1:2, i stracili na rzecz The Blues drugie miejsce w tabeli. Bolton ma jeszce gorszą formę – nie wygrał już od sześciu kolejek. Jest w strefie spadkowej i raczej pozostanie tam do końca sezonu. Co ciekawe Kłusaki wygrały trzy ostatnie mecze ligowe z Arsenalem na własnym boisku. Wielu myśli, że Arsenal w tym meczu eksploduje ja jednak uważam, że w tym meczu będzie remis.

vod007 0

vod007

Użytkownik
Co myślicie o meczu Portsmuoth - Wigan ??
Mi wydaje się że gospodarze raczej bez problemów powinni sobie poradzić z Wigan. Portsmouth walczy o jak najwyższą lokatę na koniec i prawo gry w Pucharze Uefa, co innego goście , którzy są raczej pewni utrzymania i nie mają szans zbytnio awansować. Kolejnym argumentem przeciwko Wigan jest ich bilans na wyjedzie, bodajże 1,4,11. W ostatnich meczach nie grali najgorzej, ale korzystne rezultaty uzyskiwali raczej na własnym boisku. Mało wiem o nieobecnościach zawodników jeśli ktoś coś wie na ten temat proszę o napisanie.

beau 1

beau

Forum VIP
Portsmouth - Wigan 1 1,90✅2-0✅
Stawka: 8/10

Portsmouth ostatnio radzi sobie bardzo dobrze i ich szóste miejsce to nie przypadek.Mimo,że grają jeszcze w FA spokojnie mogą zająć miejsce,które będzie ich premiować do gry w UEFA.Ostatnia porażka z Tottenhamem to winna rozkojarzenia w ostatnich 10 minutach meczu.Na początku sezonu Pompeys słabo radzili sobie na swoim stadionie ale teraz od 5 spotkań nie przegrali i są w niezłym gazie.Wigan nie jest jeszcze pewne utrzymania ale uciekło ze strefy spadkowej głównie dzięki meczom na swoim stadionie,którego murawa na pewno im pomagała.Ich ostatni mecz to bardzo sromotna porażka z zawsze groźnym Blackburn.Jeśli chodzi o braki kadrowe to w składzie gospodarzy nie zobaczymy Diarry ale wracają za to Cambell i Defoe.Wigan ma zawieszonych 3 piłkarzy: Palaciosa, Koumasa i Browna.Jeśli solidna drużyna Portsmouth nie straci pierwsza gola i wykorzysta swoje sytuacje wygra ten mecz.Boję sie trochę remisu 0-0 bo często na Fratton Park padał a drużyny jeszcze nie zremisowały meczu w EPL.

H 0

hukubuskur

Użytkownik
Myślę że warto zainteresować się spotkaniem kogutów ze srokami :)
Od kiedy Ramos jest trenerem Tottenhamu, ten klub poczyna sobie coraz śmielej w premiership. Newcastle natomiast kontynuuje serię 3 spotkań bez porażki i myślę że ta seria zakończy sie właśnie na White hart Lane. Tottenham jest bardzo mocny u siebie, Newcastle natomiast na wyjazdach gra słabiutko (2-3-10). Jak dla mnie:
Tottenham - Newcastle 1 1.70

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Manchester United-Aston Villa
Typ : 1 ✅✅✅
Kurs : 1,30
BAH ✅✅ WYNIK 4:0 ✅✅

Na Old Trafford zawita druzyna Aston Villi i zdecydowanym faworytem w moich oczach sa Czerwone Diably. Podopieczni Fergusona na wlasym stadionie wygrywaja z kazdym, ponoszac tylko jedna porazke w derbach z City, i jeden remis z Reading. Reszta meczy to same zwyciestwa a ostatnie z Liverpoolem jest o tyle cenne ze pozwolilo odskoczyc o 5pkt drugiej w tabeli Chelsea. Pojedynki z Aston Villa byly zawsze &quot;latwe&quot; co pokazuje ta oto statystyka :

13/01-07 Premier League Manchester United vs. Aston Villa 3:1
07/01-07 FA Cup Manchester United vs. Aston Villa 2:1
20/08-05 Premier League Manchester United vs. Aston Villa 1:0
22/01-05 Premier League Manchester United vs. Aston Villa 3:1
06/12-03 Premier League Manchester United vs. Aston Villa 4:0
26/10-02 Premier League Manchester United vs. Aston Villa 1:1
23/02-02 Premier League Manchester United vs. Aston Villa 1:0
20/01-01 Premier League Manchester United vs. Aston Villa 2:0
30/10-99 Premier League Manchester United vs. Aston Villa 3:0

W ostatnim meczu Aston Villa niespodziewanie na wlasnym stadionie doznala porazki z Sunderlandem 0:1. W jutrzejszym meczu nie zagra napewno Darren Fletcher ktory odniosl kontuzje w meczu towarzyskim Szkocja-Chorwacja i bedzie pouzowal ok 6tygodni!W tym meczu nie zagra rowniez Louis Saha a na drobne problemy narzeka Nani. Ferguson ma zamiar dac odpoczac kilku zawodnikom przed arcywaznym wyjazdem na Stadio Olimpico do Rzymu na mecz LM z Roma.Jednak przedtem trzeba pokonac Aston Ville ;) Ze strony Villi nie zobaczymy napewno Gardnera ktory pauzje za kartki.

chelseafc 0

chelseafc

Użytkownik
Co do meczu Portsmouth - Wigan nie zagra jeszcze podstawowy obronca wigan Edman. Spore osłabienie. Stawiam na 1 pwinno bez problemów wejść. Pozdrawiam

beau 1

beau

Forum VIP
Info dotyczące meczu Bolton-Arsenal.
Arsene Wenger da jutro odpocząć Adebayorowi.Togijczyka zastąpi Bendtner,który jest młody i nie radzi sobie jak rozpoczyna mecz.Ten zawodnik nie dorósł jeszcze do gry w EPL.Jutro napiszę kilka słów o underze w meczu Birmingham-ManC ;)

golas_12 0

golas_12

Użytkownik
Ja stawiam w tej kolejce na Tottenham. Nie przegrali na wlasnym podworku od 8 spotkan wygrywajac w 6 z nich. Nawet takie potegi jak Chelsea i Manu nie daly rady na ich obiekcie tylko remisując. Mysle ze powinni sobie gladko poradzic z Newcastle ktore w tym sezonie spisuje sie kiepsko. Tottenham po zmianie trenera to calkiem inna druzyna.

Tottenham - Newcastle typ:1 kurs:1,65
Co o tym sadzicie???

sparta 309

sparta

Użytkownik
Portsmouth - Wigan 1.75
sam gram bezpieczne 1x po kursie 1.18 na dokładke do kuponu

Portsmouth ostatnio gra bardzo dobrze. W roku 2008 nie przegrali jeszcze u siebie, Wigan w tym roku na wyjeździe wygrał tylko z słabiutkim Derby. W całym sezonie gospodzarze na Fratton Park przegrali tylko dwa razy, Wigan na wyjeździe wygrał raz z wyżej wspomnianymi Derby (skromne 1-0). Dodatkowym plusem dla gospodarzy są absencje Wigan: z powodu kontuzji nie zagra obrońca Edman a za kartki zawieszeni są trzej pomocnicy Michael Brown, Wilson Palacios oraz Jason Koumas. W ostatnim meczu Wigan przegrało na wyjeździe 3-1 mimo że grali w przewadze od 16minuty, a jedynego gola zdobyli z karnego własnie po tym faulu na czerwoną kartke.
Nad tymi typami spędziłem pare godzin i mam nadzieje że mnie nie zawiodą

rudaszz 0

rudaszz

Użytkownik
Portsmouth obecnie zajmują szóstą pozycję w tabeli, przede wszystkim dobrej dyspozycji na własnej murawie 6-7-2. Zdecydowałem się na ten typ z dwóch powodów, po pierwsze Wigan na to spotkanie wybiera się mocno osłabione nie zagrają m.in.kontuzjowany Erik Edman, a zawieszeni za kartki są: Michael Brown, Wilson Palacios oraz Jason Koumas. Goście nie są zbytnio w formie zajmuja 14 miejsce w tabeli, grajac na wyjeździe wręcz fatalnie 1-4-11. The Pompey przegrali ostatnio z Kogutami na wyjeździe co oznacza że beda dzisiaj chcieli się mocno zrehabilitować. W Portsmouth do składu wracają: Sol Campbell oraz Jermain Defoe, ale nie zagra kontuzjowany Lassana Diarra. Ostatnie spotkanie zakończyło się wyjazdowym zwycięstwem The Pompey.

beau 1

beau

Forum VIP
Birmingham - Manchester City under 2,5 1,62⛔3-1⛔
Stawka: 9/10

Dziś o 16:00 na St Andrews dojdzie do konfrontacji dojdzie do konfrontacji 17 z 9 zespołem EPL.Manchester City świetnie zaczęło sezon ale od nowego roku nie radzą sobie kompletnie.Od wygranej z ManU piłkarze Erikksona spuścili nieco z tonu.Przede wszystkim największy problem tkwi w zdobywaniu bramek.The Citizens na wyjazdach strzelają bardzo mało goli a ze mają solidną obronę nie często widuje w meczach z ich udziałem dużo goli.Na 15 spotkań wyjazdowych 11 kończyło się underowym wynikiem.Birmingham nie ejst jeszcze bezpieczne i ciągle musi walczyć o utrzymanie.City nie jest wymagającym rywalem i sądzę,że gospodarze mogą z nimi wygrać ale najpierw trzeba zdobyć gola.Kreator gry James McFadden oraz jeden z lepszych piłkarzy Oliver Kapo dziś nie zagrają.Do tego dochodzi przemęczenie kilku piłkarzy meczami reprezentacyjnymi.Sądzę,że ten mecz zakończy sie remisem gdyż goście na wyjazdach grają bardzo uważnie i nie ryzykują zbytnio zaś gospodarze bardzo słaba ofensywa spowodowane brakiem wyżej wymienionych piłkarzy.

T 9

tosterkm

Użytkownik
Portsmouth - Wigan 1 1,90
Stawka: 8/10

Portsmouth ostatnio radzi sobie bardzo dobrze i ich szóste miejsce to nie przypadek.Mimo,że grają jeszcze w FA spokojnie mogą zająć miejsce,które będzie ich premiować do gry w UEFA.Ostatnia porażka z Tottenhamem to winna rozkojarzenia w ostatnich 10 minutach meczu.Na początku sezonu Pompeys słabo radzili sobie na swoim stadionie ale teraz od 5 spotkań nie przegrali i są w niezłym gazie.Wigan nie jest jeszcze pewne utrzymania ale uciekło ze strefy spadkowej głównie dzięki meczom na swoim stadionie,którego murawa na pewno im pomagała.Ich ostatni mecz to bardzo sromotna porażka z zawsze groźnym Blackburn.Jeśli chodzi o braki kadrowe to w składzie gospodarzy nie zobaczymy Diarry ale wracają za to Cambell i Defoe.Wigan ma zawieszonych 3 piłkarzy: Palaciosa, Koumasa i Browna.Jeśli solidna drużyna Portsmouth nie straci pierwsza gola i wykorzysta swoje sytuacje wygra ten mecz.Boję sie trochę remisu 0-0 bo często na Fratton Park padał a drużyny jeszcze nie zremisowały meczu w EPL.
doszly mnie sluchy ze w tym meczu ma nie zagrac Niko Kranjcar, podobno Redknapp mial powiedziec w jednym z wywiadow ze da mu odpoczac, nie jestem pewien tej informacji, byc moze to jakas sciema, ale jesli mialoby sie potwierdzic, to troche sie obawiam jak zagra Portsmouth bez niego
na premierleague.com mamy &quot;Niko Kranjcar may be due for a rest&quot;

obawiam sie remisu tutaj, Portsmouth nie jest tak silna ekipa zeby strata zawodnika pokroju Kranjcara byla niezauwazalna, jesli do tego mecz nie ulozy im sie po mysli, moze byc roznie...
kurs na 1X 1,13, DNB 1,23 - jak dla mnie no bet na chwile obecna

lalo 36

lalo

Forum VIP
....
Manchester United Vs Aston Villa
4:0 (2:0)
Manch. Utd. ostatnio rozbił Liverpool 3:0 i pokazał kto rządzi w Lidze Angielskiej. Czerwone diabły praktycznie dominowali od pierwszego gwizdka do ostatniego a czerwona kartka Mascherano tylko to potwierdziły. C. Ronaldo jest królem strzelców ale gdyby strzelał to co ma jeszcze w meczu to by miał dwa razy więcej bramek. Dlatego myślę że i dziś coś strzeli a reszta kolegów dostosuję się do jego poziomu gry i rozgromią Aston Ville. Moje typy na to spotkanie :
Manchester ✅✅✅
Manchester / Manchester ✅✅✅
Manchester wygra min. 2 bramkami ✅✅✅
Over 2,5✅✅✅
3:0 ⛔ No na prawdę dużo nie brakowało ????
C. Ronaldo strzeli bramkę ✅✅✅
Bolton Vs Arsenal
2:3 (2:0)
Arsenal ostatnio gra chaotycznie oraz bardzo nieskutecznie, Adebayor nie prezentuję już formy z początku sezonu a do tego dzisiaj nie wystąpi. Jego zastępca Bendtner nie gra najlepiej gdy wychodzi w pierwszym składzie. Chociaż ostatnio strzelił bramkę w reprezentacji to myślę że w końcu obudzi się w PL i godnie zastąpi Emanuela. Arsenal już od czterech meczy nie wygrał, zawsze remisował i to szczęśliwie remisował, bo strzelali bramki w samych końcówkach spotkania. Arsen Wenger na pewno wyciągnął wnioski i przekazał je drużynie, dlatego powinni zagrać dużo lepiej i w końcu wygrać jeżeli chcą walczyć jeszcze o mistrzostwo ???? Moje typy na to spotkanie :
Arsenal ✅✅✅
Under 2,5 ⛔
Kto strzeli pierwszą bramkę : Arsenal ⛔
pozdROWienia ????​

katalonczyk9 0

katalonczyk9

Użytkownik
Witam! To moj pierwszy post na tym forum-postaram sie zawsze wnosic cos konstruktywnego do dyskusji. Co sadzicie o jutrzejszych derbach Liverpoolu?? Moim zdaniem zdecydowanym faworytem jest LFC. Czolowka w dzisiejszych meczach nie zawiodla (win Arsenal i Man Utd) i trzeba ja gonic a z tylu napiera Portsmouth i wlasnie jutrzejszy rywal &quot;The Reds&quot;- Everton. FC Liverpool jutro moze zdecydowanie zblizyc sie do miejsca gwarantujacego udzial w kw. Champions League. W LFC nie zagra Finnan,Mascherano i oczywiscie Agger- mysle ze sa to dziury &quot;do zalatania&quot;. Znacznie wieksze problemy ma manager Evertonu. Nie zagra snajper Andrew Johnson (24mecze-6goli),Anichebe(20-1), James Vaughan (8-1) wszyscy Ci zawodnicy to napastnicy,a wiec ofensywa bedzie bardzo oslabiona,najwiekszym jednak oslabieniem moze okazac sie brak Tima Cahilla-w moim przekonaniu genialny Australijski pomocnik wypadl do konca sezonu. Podsumowujac-stawiam na &quot;The Reds&quot;,ktorzy dodatkowo posiadac beda atut wlasnego boiska. Co sadzicie??

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Spotkanie: Chelsea – Middlesbrough 1:0
Typ: 1 (handicap 0:1) ⛔
Analiza:

Z jutrzejszych spotkań dość ciekawie zapowiada się jeden z meczy w angielskiej Premiership. Chodzi o spotkanie Chelsea – Middlesbrough. Chelsea jeśli na poważnie myśli o mistrzostwie nie może przegrać jutrzejszego spotkania. Obecnie zajmuje trzecie miejsce w tabeli tracąc dwa punkty do drugiego Arsenalu, który dziś rozegrał swoje spotkanie. Chelsea jeśli chce wrócić na drugie miejsce musi zdobyć 3 punkty. Obecnie ekipa z Londynu jest na fali, nie przegrali już czternastu meczy pod rząd i wszystko wskazuje na to, że jutro będziemy mówić już o 15 meczach. W ostatnim spotkaniu pokonali u siebie inną ekipę z Londynu, a dokładniej Arsenal 2:1.
Jeśli chodzi o Middlesbrough to zajmują oni 12 miejsce w tabeli i nie zmienią tego miejsca po jutrzejszym meczu bez względu na wynik, ponieważ do 11 Tottenhamu tracą 5 punktów (też gra jutro); a nad 13 Sunderland&#39;em mają punkt przewagi, ale ta ekipa już rozegrała swoje spotkanie z bieżącej kolejki. W ostatniej kolejce pokonali u siebie spadkowicza Derby County 1:0, co nie można uznać za jakiś wielki wyczyn. Drużyna Middlesbrough w tym sezonie już raczej o nic nie walczy, dlatego nie będą traktować jutrzejszego spotkania jak walki o życie, co oczywiście nie oznacza że odpuszczą spotkanie przeciw takiemu rywalowi jak Chelsea. Jednak warto dodać, że trzy ostanie mecze Middlesbrough na stadionie Chelsea kończyły się ich porażką do zera. Wszystko na to wskazuje, że jutro będzie podobnie, piłkarze z gospodarzy będą chcieli jak najszybciej objąć prowadzenie i kontrolować spokojnie dalszy przebieg meczu. Tak więc typ 1 jest jak najbardziej wskazany. Ja osobiście uważam, że mecz nie skończy się wynikiem 1:0 czy 2:1. Chelsea ostatnio prezentuje się znakomicie a goście w ostatnich konfrontacjach z gospodarzem nic nie strzelali, myślę, że jutro przedłużą swoją niezbyt chlubną passę. Dlatego warto również rozważyć typ że goście nie zdobędą bramki. Ja osobiście najbardziej polecam zagrać handicap 0:1 na Chelsea, myślę, że jest to dość prawdopodobny typ po przyzwoitym kursie.
Pewność typu: 7/10

beau 1

beau

Forum VIP
Tottenham - Newcastle 1 1,60⛔1-4⛔????
Stawka: 7/10

White Hart Lane to bardzo trudny teren o czym świadczą ostanie wyniki.Remis z Chelsea będącą w niezłej formie i wygrana z Portsmouth,które w końcówce udowadnia, że jest bardzo mocne.Dzisiejszy przeciwnik Tottenhamu nie należy do potęg ligi.Sroki plasują się na 15 miejscu i jeszcze nie są pewne utrzymania w lidze.Ta drużyna odniosła w ostatniej kolejce pierwsze zwycięstwo pod wodzą Kevina Keegane&#39;a nad Fulham lecz na wyjeździe grają bardzo słabo zaledwie 2 wygrane i 3 remisy co daję 9 pkt na 15 spotkań.Niewątpliwie Juande Ramos jest lepszym trenerem i dysponuje silniejszym składem,który nie boryka się z kontuzjami.Goście przyjadą do Londynu bez:środkowego obrońcy Cacapy,który zagrał w 21 meczach,Milner,Emre,Carr i Ameobi również nie zagrają.Jednak w ostatnim spotkaniu żaden z nich nie zagrał więc skład będzie identyczny jak tydzień temu.Tottenham jest 11 w tabeli i może tylko walczyć aby nie stracić tego miejsca na rzecz Boro.Kibice Spurs na pewno są zawiedzeni postawą swoich ulubieńców,których powinni podziwia za bardzo ofensywną grę i liczbę strzelonych bramek.Sądzę, że Koguty zmobilizują się i będą kontynuować serię 8 spotkań bez porażki w domu.Gospodarze nie mają problemów z kontuzjami czołowych graczy.Rezerwowi Bale,Rocha i Ekotto nie grają już od dłuższego czasu.Sądzę, że gospodarze wygrają to spotkanie i zrewanżują się za porażkę na St James Park gdzie przegrali 3-1.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom