>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Premier League 31 KOLEJKA 22.03 - 23.03.2008

Status
Zamknięty.
beau 1

beau

Forum VIP

22 III

[13:45] Tottenham - Portsmouth 1.85 3.45 4.20
[16:00] Bolton - Manchester City 2.30 3.25 3.05
[16:00] Newcastle - Fulham 1.85 3.35 4.25
[16:00] Aston Villa - Sunderland 1.57 3.65 6.25
[16:00] Reading - Birmingham 2.05 3.15 3.75
[16:00] Blackburn - Wigan 1.75 3.50 4.65
[18:15] Middlesbrough - Derby 1.42 4.10 8.25
[18:15] Everton - West Ham 1.75 3.50 4.65

23 III

[14:30] Manchester United - Liverpool 1.95 3.25 4.00
[17:00] Chelsea - Arsenal 2.20 3.15 3.35
Kursy by Expekt
Zapraszam do analizowania tej wielce ważnej kolejki,która wiele może wyjaśnić

nazimek 0

nazimek

Forum VIP
od razu pytanie na wstępie. Newcastle się w końcu przełamie, czy nie ?
Pierwsza myśl jaka się nasuwa to: jak nie z Fulham u siebie to z kim ?
Czekam na Wasze opinie ;)

cerber 2

cerber

Użytkownik
Aston Villa - Sunderland AFC

Aston plasuje sie obecnie na 7 pozycji w tabeli. Sunderland znajduje sie o 10 oczek niżej. Udało im sie uciec ze strefy spadkowej, bo był taki okres gdy grali dobrze, ale tylko u siebie. Na wyjazdach grają fatalnie, zdobyli tylko 3 punkty na 15 rozegranych spotkan. Z ofensywą nie stają najlepiej, bo już od 4 spotkań nie strzelili bramki, mimo tego, że grali u siebie 2 ostatnie mecze. Aston ma jeszcze szanse na odrobienie strat do miejsc premiowanych wystepami w UEFA i jeżeli beda tracici pkt z takimi druzynami jak Sunderland to sie mogą z tym pożegnac.

Typ: Aston Villa

grzesio 110,1K

grzesio

Forum VIP
Tottenham - Portsmouth
Over 2.5 ⛔ 2:0
1.75 @ Bet-at-home
Obydwie drużyny strzelą bramki ⛔ 2:0

Ciekawy typ na ten mecz, szcególnie po tym co ostatnio wyprawaiły Koguty remisując 4-4 , a mając szanse na 5-4 bo obronieniu strzału Berbatova przez Cudiciniego.
Tottenham jest 11 , a Portsmouth 6 i walcza o puchary europejskie.
Koguty mają bilans 58-51 w bramkach w 30 meczach [3.63 bramki na mecz] - razem z Arsenalem 2 miejsce pod względem strzelonych bramek , a w straconych przedostatnia pozycja , o 3 wiecej ma tylko Derby. Mają serie 5 overów , a ogólnie mają u siebie takie wyniki jak : 2 remisy 4-4 , 3 zwycięstwa 4-0 , 2 porażki 1-3 , wygrana 5-1 i 6-4. 12/14 wyników w domu to overy 2.5 25 bramek w ostatnich 6 meczach [średnia 4.25]
Portsmouth to drużyna bardziej underowa , ale bramki też potrafią strzelać - w osattnich 6 meczach z ich udziałem padło 16 goli. Na wyjazdach mają bilans 22-19 w 15 meczach.
6/15 meczów wyjazdowych to overy , chociąz zdarza im sie wynik 7-4 z Reading , ale to było dawno i u siebie. Drużyna z południowego wybrzeża też potrafi strzelać bramki , osattni raz nie sztrelili bramki w meczu z MU 30.01.2008.
Ja osobiście sądze iż bramek tu padnie kilka , szcególnie przed niedzielnymi meczami na szczycie. Szczególnie że kontuzij niema wiele w obydwu zespołach - jedynie jakimś powaznym osłabieniem będzie brak Muntariego , ale myśle iż 3 bramki lub więcej padnie spokojnie.

lalo 36

lalo

Forum VIP
...
Na razie tylko to , jutro jak będę miał czas opiszę resztę spotkań ????
Moja propozycja : X/2⛔????
I chociaż Manchester gra ostatnio dużo lepiej niż gospodarze, zajmują lepszą o 10 miejsc pozycje w tabeli PL to faworytami bukamcherów tego meczu jest Bolton, zupełnie ich nie rozumiem bo moim zdaniem pewne zwycięstwo odniosą jutro goście. Bolton może nawiązać walkę w pierwszej połowie gdzie myślę że utrzyma się wynik 0:0 a potem goście strzelą zwycięską bramkę. W meczach obu tych ekip często padają undery, ostatnio jak się zmierzyli padł wynik 0:1 dla Manchesteru a jedyną bramkę w meczu strzelił w 86 min. Elano.
Ostatnie mecze drużyny Boltonu :
19/03-08 Premier League Manchester United vs. Bolton Wanderers 2 : 0 16/03-08 Premier League Wigan Athletic vs. Bolton Wanderers 1 : 0 13/03-08 Puchar UEFA Sporting Lisbon vs. Bolton Wanderers 1 : 0 06/03-08 Puchar UEFA Bolton Wanderers vs. Sporting Lisbon 1 : 1 02/03-08 Premier League Bolton Wanderers vs. Liverpool 1 : 3
Ostatnie mecze Manchesteru City :
16/03-08 Premier League Manchester City vs. Tottenham Hotspur 2 : 1 08/03-08 Premier League Reading vs. Manchester City 2 : 0 01/03-08 Premier League Manchester City vs. Wigan Athletic 0 : 0 25/02-08 Premier League Manchester City vs. Everton FC 0 : 2 10/02-08 Premier League Manchester United vs. Manchester City 1 : 2
Ostanie potyczki tych drużyn między sobą :
31/10-07 Carling Cup Bolton Wanderers vs. Manchester City 0 : 1 13/01-07 Premier League Bolton Wanderers vs. Manchester City 0 : 0 21/01-06 Premier League Bolton Wanderers vs. Manchester City 2 : 0
18/12-04 Premier League Bolton Wanderers vs. Manchester City 0 : 1
21/02-04 Premier League Bolton Wanderers vs. Manchester City 1 : 3

Kadra obu drużyn na jutrzejsze spotkanie :
Bolton (from): Al Habsi, Nolan, Davies, Taylor, Diouf, Gardner, Campo, A O&#39;Brien, McCann, Steinsson, Hunt, Samuel, Meite, Cahill, Giannakopoulos, Helguson, J O&#39;Brien, Rasiak, Cohen, Walker.

Man City (from): Hart, Corluka, Onuoha, Dunne, Garrido, Ireland, Fernandes, Johnson, Castillo, Elano, Benjani, Vassell, Caicedo, Sun, Isaksson, Geovanni, Sturridge.
pozdROWienia ????

rudaszz 0

rudaszz

Użytkownik
Tottenham - Portsmouth✅✅
kurs: 1.80
Dziś rusza 31 kolejka Premiership, jako pierwszy mecz który rozpocznie się o godzinie 13.45 Koguty bede podejmowac na własnym stadionie relewacje sezonu Portsmouth FC, które zajmuje 6 miejsce w tabeli. Dziś gością bedzie bardzo ciezko wywieź choćby 1 punkt, chocby daltego że nie zagra lider formacji obronnej Sol Campbell kolejni zawodnicy którzy nie będa mogli uczestniczyć w tym spotkaniu to Sulley Muntari, Papa Bouba Diop oraz Defoe, a wiec mysle że gospodarze którzy mają najlepszy duet strzelecki mowa oczywiście o Keane&#39;a i Berbatov którzsy jak do tej pory razem ustrzelili w lidze 26 goli nie będa mieli problemów wpakowac piłke do siatki i wygrać tego meczu po porażce z MC, remisie z Chelsea, kolej na zwycięstwo, tym bardziej, że w I rundzie pokonali koguty Pompeys 1:0 (gol Berbatova), było to pierwsze wyjazdowe zwycięstwo w tym sezonie, a dla Portsmouth była to pierwsza porażka na własnym stadionie w sezonie 2007/08. Portsmouth w ostatniej kolejce wygrał z AV 2:0 (przed meczem ze Spurs w I rundzie, też grali z AV i wygrali 3:1, tradycji więc powinno stać się zadość i Spurs znów powinni zainkasować 3 punkty). Gole zdobyli : Defoe i Reo-Coker (samob.)

tbm 642

tbm

Forum VIP
od razu pytanie na wstępie. Newcastle się w końcu przełamie, czy nie ?

Pierwsza myśl jaka się nasuwa to: jak nie z Fulham u siebie to z kim ?

Czekam na Wasze opinie ;)
Moim zdaniem Sroki dalej się nie przełamią. Fulham gra z nożem na gardle, ale jest drużyną, która moim zdaniem nadal jest wstanie się utrzymać w Premiership. Newcastle za Keegana miało wreszczie zacząć grać dobry futbol, a oglądając mecze z ich udziałem uważam, ze jest to jedna z najsłabszych druzyn w lidze, ktora swoją postawą zasługuje na spadek.
mój typ: remis lub Fulham ⛔

---

Co do pozostałych spotkan popieram typ Grzesia na over 2,5 w meczu Tottenham - Porstmouth. W tym sezonie juz niejednokrotnie bylismy swiadkami ostrego strzelania na White Harne Lane, a ogladajac srodowy mecz z Chelsea wydaje mi się, że także i dziś w meczu z ekipą z Fratton Park kilka bramek może paść.
mój typ: over 2,5 ⛔

Bardzo ważny mecz czeka dziś ekipę Evertonu, która po porazce z Fulham straciła trochę dystansu do lokalnego rywala, z którym walczy o 4 miejsce w lidze. Teraz na Goodison Park przyjeżdża ciągle borykający się z wieloma problemami kadrowymi West Ham. Owszem, Młoty są niezłą drużyną, ale w mojej opinii dziś z Evertonem przegrają. Może nie wysoko, ale przegrają ;)
mój typ: Everton ⛔

Oczy wszystkich fanow Premiership będą jednak zwrócone w Niedzielę Wielkanocną zwaną przez kibiców w Anglii Super Niedzielą( ze wzgledu na arcyciekawie zapowiadajace sie mecze) na stadiony Old Trafford i Stamford Bridge. Gdzie odpowiednio Manchester United podejmie Liverpool, a Chelsea zmierzy się z Arsenalem. Nieznacznymi aczkolwiek faworytami obu spotkań wydają się być gospodarze, ktorzy teoretycznie powinni wykorzystać atut własnego boiska, które jest ich siła. The Blues nie przegrali na nim juz ligowego pojedynku bodajze od 77 spotkań, kiedy to przegrali z... Arsenalem. Czy to właśnie Kanonierzy przerwą passę Chelsea ? Moim zdaniem nie. W druzynie prowadzonej przez Avrahama Granta podobno nie ma ostatnio zbyt dobrej atmosfery w szatni, ale mimo to wydaje mi się, ze na taki mecz jakim są derby z Arsenalem piłkarze Chelsea mocno się zmobilizują i pokażą, że nadal liczą się w walce o mistrzostwo Anglii. Jesli chodzi o mecz ManU z Liverpoolem to grający juz bez presji walki o mistrzostwo Liverpool ma tutaj szanse na korzystny wynik, ale czy aby na pewno uda się takowy osiągnąć ? Mecz ten zapowiadany jest przez media jako pojedynek na linii C. Ronaldo - F. Torres. Czyi supersnajperów obu druzyn. Moim zdaniem wyjdą oni z niego na remis tj. strzelą po jednej bramce, a do tego ktos cos dołoży i w sumie liczba bramek przekroczy 2,5.
moje typy:
Chelsea Londyn
ManU - Liverpool over 2,5

grzesio 110,1K

grzesio

Forum VIP
Blackburn - Wigan [7.5/10]
Blackburn ✅ 3:1
1.75 @ Bet-at-home

Mnie osobiście nieco dziwi tak dobry kurs na Rovers , niby róznica 3 miejsc w tabeli , ale 15 punktów to przepaść.
Wigan jest na czele peletonu pościgowego , który się kończy na 17 miejscu.
Obydwie drużyny ostatnio są w dość dobrej formie , Blackburn na ostatnie 10 meczy zdobyło 16 [bilans +3], a Wigan 15 punktów [+1].
Blackburn u siebie gra przeciętnie mają bilans 6-5-4 [+3] , Na Ewood Park punkty traciły dość dobre teamy jak Liverpool , Arsenal czy Everton. Na ostatnie 6 meczy u siebie mają bilans 2-3-1 +3 [remisy z Fulham &lt;bramka stracona w 89 minucie&gt; czy Boro]. Rovers do europejskich pucharów nie traca za dużo do MC mają strate 2 punktów , a do 6 Portsmouth 4 punkty. U siebie mają serie 5 meczów beż porażki.
Co do 10 ostatnich meczu to mają bilans 4-4-2.
W ekipie z północy Anglii zabraknie 3 piłkarzy , [prócz Ryana Nelsena mniej ważnych] którzy mają długotrwałe kontuzje. Występ Bretta Emertona stoi pod znakiem zapytania.
Wigan prezentuje dość dobrą forme , mimo że nad strefą spadkową ma przewagę 6 punktów. Na wyjeżdzie mają bilans 1-4-10 -19 , chociąz ostatnie 6 meczu na wyjazdach to bilans 1-3-2 -2 [remis z Liverpoolem i MC oraz win z Derby]. Za ostatnie 6 meczy ogólnie zajmują 6 pozycje z bilansem 3-2-1 +2. Zawodnicy z JJB Stadium to typowy domowy zespół 7 na 31 punktów zdobyte u siebie.
15 grudnia 2007 roku po raz pierwszy wygrali w lidze z Blackburn 5-3 , a aktulanie mają nieciekawy bilans H2H 1-1-3 -5 , ale w Blackburn mają bilans 0-1-1 -1.
Przegrali 13 na 16 meczy jeżeli przeciwnik strzelił pierwszą bramke.
Sędziuje Mike Dean (Wirral).
Myśle iż Blacburn wygra , ponieważ po tym meczu czekją ich trudne kolejki , więc jeżli chcą myśleć o pucharach muszą takie mecze jak dziś wygrywać , a Wigan co najwyżej może remis zdobyć. A Santa Cruz musi przełamac serie 4 meczu bez straconej bramki zespołu Stevea Bruce&#39;a.

lalo 36

lalo

Forum VIP
...
Everton FC - West Ham United⛔????
Jak dla mnie super meczyk. Everton który zajmuje 5 pozycje w lidze i walczy o Europejskie Puchary zagra z 10 w tabeli West Ham. Będzie to na pewno interesujące widowisko, drużyna gospodarzy będzie chciała udowodnić swoim kibicom że ostatnia porażka z Fulham było tylko przypadkiem i że są dalej mocni. West Ham jest pewego typu niespodzianką w tym sezonie , zajmują dość dobrą pozycję i grają całkiem nieźle. Ostatnio pokonali Blackburn Rovers 2:1, ale znów przed ostatnio przegrali aż 4:0 z Tottenhamem. Czy zagrają drugi dobry mecz ? Myślę że nie i tutaj typuję pewną wygraną gospodarzy ????
pozdROWienia ????

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Chelsea - Arsenal 2:1
Typ: over 2,5 ✅ :spokodfhgfh:
Analiza:

Bez dwóch zdań, dla mnie najciekawiej jutro zapowiada się spotkanie Chelsea – Arsenal ; obowiązkowy do oglądnięcia chyba dla każdego kibica ???? . Arsenal zajmuje drugie miejsce w ligowej tabeli tracąc trzy punkty do lidera Manchester United. Natomiast Chelsea zajmuje trzecie miejsce tracąc do Arsenalu dwa punkty. Po tym meczu oba kluby będą mogły zamienić się miejscami. Ale by tak się stało The Blues muszą pokonać Kanonierów. Teoretycznie mają ułatwione zadanie ponieważ wydaje się, że coś popsuło się w ekipie Arsenalu. Ostatnie cztery ich mecze zakończyły się wynikiem remisowym. Obecna sytuacja jest jest dla nich niezbyt ciekawa ponieważ mistrzostwo zaczyna się pomału oddalać. Dlatego trudno sobie wyobrazić, by jutro Kanonierzy zagrali zachowawczo, bardziej broniąc dostępu do własnej bramki niż atakując. Poza tym spotkanie derbowe zawsze wyzwala dodatkowe emocje, tak więc motywacji piłkarzom Arsena Wengera nie powinno zabraknąć. Co do Chelsea chyba wszyscy pamiętamy wynik z ich ostatniego, również derbowego spotkania z Tottenhamem Hotspur. Gdzie padł wynik aż 4:4. Tamten mecz stał na wysokim poziomie, zwłaszcza w ofensywie. Jeśli chodzi o jutrzejsze starcie Chelsea i Arsenalu minimalnym faworytem wydają się być gospodarze. Chociaż ja nie przekreślałbym szans Arsenalu. To , że zagrali ostatnich kilka słabszych spotkań, nie oznacza, że będą już tak grac do końca sezonu. Piłkarze Wengera wiedzą co mogą stracić przegrywając jutrzejsze spotkanie, więc na pewno nie pozwolą tak łatwo sobie wyrwać drugiego miejsca na rzecz lokalnego rywala. Czy opcja piątego remisu jest realna? Wydaje mi się że nie, także piłkarzom Chelsea nie za bardzo uśmiecha się drugi remis pod rząd i to także w meczu derbowym. Więc na pewno obie drużyny będą chciały za wszelką cenę wygrać to spotkanie. A to przy dwóch drużynach grających ofensywny football może oznaczać tylko jedno: bramki. Dlatego na ten mecz polecam rozważenie dwóch typów. Dla lubiących większe ryzyko typ na zwycięstwo Arsenalu, a dla reszty (xd) over 2,5. Sam właśnie zagram ten over, po dość ciekawym kursie.
Pewnośc typu: 7/10

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
MANCHESTER UNITED - FC LIVERPOOL
Kilka slow o jednym z dwoch dzisiejszych hitow Premier League. Na Old Trafford nie ma zdecydowanego faworyta jednak historia meczy powinna sklaniac sie ku typowi na United
:

22/10-06 Premier League Manchester United vs. Liverpool 2:0
22/01-06 Premier League Manchester United vs. Liverpool 1:0
20/09-04 Premier League Manchester United vs. Liverpool 2:1
24/04-04 Premier League Manchester United vs. Liverpool 0:1
05/04-03 Premier League Manchester United vs. Liverpool 4:0
22/01-02 Premier League Manchester United vs. Liverpool 0:1

W ekipie MU niepewny jest wystep srodkowego obroncy Rio Ferdinanda. Byc moze w bramce znowu stanie Edwin van der Sar. Benitez nie narzeka na zadne braki w skladzie. United maja obecnie 3pkt przewagi nad drugim w tabeli Arsenalem, ktory dzisiaj zagra na Stamford Bridge z Chelsea. Formu obu klubow sa bardzo dobre. Poprzednie mecze Liverpoolu byly bardzo dobre. Forma blyszczy duet Fernando Torres i Steven Gerrard. Mecz napewno bedzie bardzo ciekawy ale o typ w tym spotkaniu naprawde ciezko. Liverpool walczy jeszcze przeciez o udzial w kolejnej edycji Champions League a MU to przeciez glowny kandydat i zarazem obronca mistrzowskiego tytulu. Pewniakiem na ten mecz moga byc spewnoscia emocje;) Ja osobiscie licze na zwyciestwo Manchesteru ktore znaczaco przyblizy ich do majstra ;)

k@jtek 0

k@jtek

Użytkownik
Chelsea - Arsenal Jeden z niedzielnych hitów 31 kolejki Premier League. Nie jest to łatwy mecz do wytypowania, obie drużyny mogą powlaczyc jeszcze o mistrzostwo angli jak i o puchar LM. Zapewne Chelsea jak i Arsenal nie odpuszczą nigdzie, lecz ta kolejka może zdecydować jak potoczy sie walka o mistrzostwo angli ! Arsenal ma za sobą 4 mecze z rzędu bez zwycięstwa co spowodowało stratę pozycji lidera a objecie go przez MU, który wykorzystał potknięcia rywali. Jeśli Arsenal nie wygra tego meczu, MU może odskoczyć na kolejne pkt co potem będzie coraz ciężej odrobić. Jeśli teraz nie wygrają, może to oznaczać, że nie zasługują na tytuł mistrza ! Lepszej motywacji chyba nie potrzeba ?!Wenger wypowiadając sie na temat meczu ,mówił ze o wiele lepiej czują się w roli goniących niż ściganych.
Na Stamford Bridge musimy pierwsi strzelić gola, a wszystko pójdzie dobrze - mówi Arsene Wenger
w Arsenalu z powodu kontuzji nie zagrają: Tomas Rosicky oraz Abou Diaby zaś do składu Chelsea wraca Petr Cech, który wraca po kontuzji.
Mój typ : 2

lalo 36

lalo

Forum VIP
...
Chelsea Vs Arsenal
Arsenal ostatnio najwyraźniej złapał zadyszkę po dobrym sezonie, Chelsea nie zaczęła najlepiej ale potem z ubiegiem czasu grała rewelacyjnie i wygrywała mecz za meczem , jak na razie dalej kontynuuje swoją serie. Zdarzały się Im wpadki w FA Cup czy Lidze Mistrzów ale ogólnie pomimo niezbyt miłej atmosfer w klubie i tak grają dobrze. Ostatni mecz zremisowali derbowy pojedynek z Tottenhamem, to można nazwać meczem :] emocje , piękna gra , walka wszystko co w footbolu najlepsze. Natomiast Arsenal miał w lidze cztery remisy pod rząd ( ! ) i prawie w każdym mieli więcej szczęścia niż rozumu :p Bo strzelali bramki pod koniec spotkań. Myślę że jutro będą w stanie przetrwać pierwszą połowę ale już w drugiej opadną z sił i inicjatywę przejmie Chelsea. Moje typy na to spotkanie : remis / Chelsea
Under 2,5
Chelsea
0:1
Manch. Utd. Vs Liverpool Jest to kolejne super widowiskowe spotkanie gdzie na pewno nie zabraknie emocji. Czy w takich meczach można znaleźć faworytów ? Myślę że nie, obie drużyny grają w ostatnim czasie dobrze. U gospodarzy świetnie spisuję się C.Ronaldo który już chyba strzelił 25 bramek w PL, do tego świetnie mu asystują Rooney, Anderson czy Giggs. Po drugiej stronie świetny duet Gerrard - Torres który w ostatnim czasie świetnie się dogaduje. Co tu jeszcze pisać o tym spotkaniu ? NIC ! Tylko siąść w fotel i oglądać ???? Moje typy na to spotkanie :
X
X/X
1:1
Under 2,5

pozdROWienia ????​

zioloziolo 7

zioloziolo

Użytkownik
  • Chelsea FC vs. Arsenal FC
Big Four! Takim określeniem określamy (jak to brzmi) cztery najlepsze zespoły z Angli (Chelsea, Manchester, Arsenal, Liverpool). Grand Slam Sunday! A takim określeniem nazywamy niedzielę w którą te cztery teamy mierzą się między sobą! Mecz Manchesteru z Liverpoolem już się zakończył gdzie Czerwone Diabły bezproblemowo pokonały The Reds 3:0! Ale skupmy się nad tym co niebawem będzie się działo na Stamford Bridge! Mecz o 2 miejsce w tabeli, debry Londynu! Tyle wystarczy powiedzieć aby domyśleć się, że na boisku piłkarze dadzą z siebie 110% sił bo &quot;Wiemy, że w niedzielę odbędą się dwa wielkie mecze. Każdy z Wielkiej Czwórki chce swoje spotkanie wygrać.&quot; to słowa trenera Arsenali Arsena Wengera. Chelsea ostatnio spisuje się świetnie. Ostatnie cztery mecze ligowe to trzy zwycięstwa i jeden remis (z Tottenhamem na wyjeździe 4:4) Chelsea na własnym stadionie w tym sezonie jeszcze nie przegrała i tym razem również się na to nie zanosi! Bo ostatnio z Arsenalu jakby zeszło trochę powietrze. Ostatnie 4 mecze ligowe to cztery remisy i to z typowymi średniakami (Wigan, Middlesbrough, Aston Villa, Birmingham). W przypadku wygranej Chelsea, dzisiejsi gospodarze przeskoczyli by w tabeli Premiership Arsenal i zajęliby 2. pozycje tracąc do lidera 5 punktów. W zespole gości dziś napewno nie wystąpi Thomas Rosicki i Abu Diaby. Natomiast Petr Cech to jedyne osłabienie gospodarzy. Reasumując: Bałbym się postawić czystej 1 w tym meczu bo jednak to derby, nikt nie zdejmie nogi z gazu i każdy będzie chciał wygrać a patrząc na to, że Chelsea w tym sezonie na własnym stadionie jeszcze nie przegrała a Arsenal tylko 1 raz przegrał na wyjeździe, z pocałowaniem ręki biorę kurs 1.30 (Chelsea lub remis) który dla mnie to 10/10
Kadry na ten mecz:
Chelsea: Cech (B), Cudicini (B), Hilario (B), Ferreira, Belletti, Carvalho, Alex, Ben-Haim, Terry, A Cole, Bridge, Makelele, Ballack, Lampard, Essien, Mikel, Lampard, Sidwell, Wright-Phillips, Malouda, J Cole, Kalou, Shevchenko, Pizarro, Drogba, Anelka,
Arsenal: Almunia (B), Lehmann (B), Sagna, Toure, Gallas, Clichy, Eboue, Fabregas, Flamini, Hleb, van Persie, Adebayor, Walcott, Song, J Hoyte, Senderos, Gilberto, Denilson, Bendtner

grzesio 110,1K

grzesio

Forum VIP
Tottenham H. 2 - 0 Portsmouth
Aston Villa 0 - 1 Sunderland
Blackburn R. 3 - 1 Wigan Athletic
Bolton W. 0 - 0 Manchester C.
Middlesbrough 1 - 0 Derby County
Newcastle U. 2 - 0 Fulham
Reading 2 - 1 Birmingham C.
Everton 1 - 1 West Ham U.
Manchester U. 3 - 0 Liverpool