>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Premier League 3 KOLEJKA 30.08 - 31.08.2008

Status
Zamknięty.
beau 1

beau

Forum VIP

30 VIII
[ 16:00 ] Hull - Wigan 2.55 3.15 2.80
[16:00] Everton - Portsmouth 2.00 3.30 3.75
[16:00] West Ham - Blackburn 2.35 3.30 2.95
[16:00] Bolton - West Bromwich 1.85 3.35 4.35
[16:00] Middlesbrough - Stoke 1.60 3.60 5.85
[18:30] Arsenal - Newcastle 1.40 4.15 8.50

31 VIII
[14:30] Chelsea - Tottenham 1.44 4.20 7.25
[16:00] Sunderland - Manchester City 2.15 3.25 3.35
[17:00] Aston Villa - Liverpool 3.30 3.20 2.20
Kursy by expekt
Spotkanie Manchester United - Fulham nie odbędzie się ponieważ Czerwone Diabły zagrają o Superpuchar Europy.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Middlesbrough w pierwszych spotkaniach nowego sezonu wygląda na całkiem solidną i poukładaną drużynę, w której odpowiednio rozłożone są akcenty w defensywie i ofensywie. Bardzo dobrze dysponowani są Sanli Tuncay, Mido czy też defensorzy Wheater i Huth. Uwazam, ze drużyna, która przed tygodniem była o krok od pokonania Liverpoolu na Anfield teraz da lekcję gry nowicjuszom Stoke, ktore na inaugurację przegrało 1-3 z Boltonem i teraz w meczu wyjazdowym moze miec podobne problemy ze zdobyciem chocby punktu.

Middlesbrough - Stoke 1 - 1,55 w bah ✅

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Middlesbrough + Arsenal + Chelsea // AKO: 3.26
Zgadzam się z typem TBM. Gdyby gracze Middlesbrough mogli wziąć 3 punkty przed rozegraniem dwóch pierwszych kolejek, to myślę, że braliby te punkty w ciemno. Osobiście spodziewałem się maksymalnie remisu z Tottenhamem i bezdyskusyjnej porażki z Liverpoolem. Tymczasem M&#39;boro walczyli jak równy z równym. Po ostatniej niespodziance z w meczu z AV, Stoke zrobiło wrażenie chimerycznego beniaminka. W ostatnim meczu Carling Cup, grali rezerwowym składem więc w sobote wybiegnie wypoczęta 11. Nie zmienia to faktu, że faworytem są gospodarze, którzy jak na razie robią dobre wrażenie i powinni mecz z beniaminkiem wygrać.

The Gunners dość niespodziewanie przegrali ostatni ligowy mecz z Fulham. Teraz na Emirates nie powinno być problemów z pokonaniem Newcastle. Do składu wraca Cesc Fabregas, Theo Walcott i Willie Gallas. Sroki z listą kontuzjowanych: Geremi, Obafemi Martins, Mark Viduka, Damien Duff, Claudio Cacapa i Andy Carroll. Arsenal zagra w najmocniejszym składzie więc spodziewam się pewnej wygranej gospodarzy.
Kto zatrzyma Chelsea? Przed sezonem Tottenham był nawet wśród kandydatów do tytułu Mistrza. Na razie są kandydatem do spadku i nic nie wskazuje na to, żeby po niedzielnym meczu na Stamford miało się coś zmienić. Nawet nie wiem komu w tym meczu kibicować. Szkoda, że nie ma opcji żeby żadna z drużyn nie dostała punktu. ;-) Mimo wszystko faworytem są The Blues i Scolari powinien znowu triumfować.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Witam , TBM podchodził bym ostrożnie do tego spotkania Stoke może być rewelacją w tym roku pokazali już &#39;&#39;pazurki&#39;&#39; z Aston Villa wygrywając, Grają ciekawą piłkę mało znani ale utalentowani zawodnicy także. to spotkanie bym odpuścił aby zobaczyć jak się potoczą dalsze losy Stoke.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Stoke według mnie jest kandydatem do spadku. W meczu z Boltonem piłkarze tej drużyny byli jakby przestraszeni dostali trzy bramki i w samej końcówce na otarcie łez zaliczyli honorowe trafienie. Potem przyszedł mecz z Aston Villą, ktora na inaugrację zagrała bardzo dobre spotkanie. Stoke zresztą jak każdy beniaminek w pierwszym meczu nowego sezonu przed własną publicznoscią zagrał na maksa zmobilizowany do osiągnięcia korzystnego wyniku. Aston Villa widocznie nie spodziewala się takiego obrotu spraw, a ambitne Stoke ugrało trzy punkty. Jednakze moim zdaniem sama ambicja to na dłuższą metę za mało aby cos osiągnąc w Premiership. Middlesbrough pod wodza Southgeta moim zdaniem poczyniło postępy i w tym sezonie ma szanse znalezc się w gornej połówce tabeli. Obie druzyny w srodku tygodnia rozgrywaly mecze w Carling Cup i obie w duzej mierze korzystały z graczy rezerwowych. Tak więc pierwszy sklad będzie wypoczęty, a ten moim zdaniem lepszy ma Middlesbrough, ktore bezapelacyjnie powinno sięgnąc po trzy punkty.

Oczywiscie jak bedzie przekonamy się po meczu, ale dla mnie brak wygranej gospodarzy będzie sporym zaskoczeniem.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
⚽Arsenal Londyn-Newcastle United
Typ: 1
Kurs : 1,45 ✅✅WYNIK 3:0✅✅

Zespół Kanonierów w poprzedni weekend sprawił zawód swoim kibicom i przegrał pierwsze derby Londynu z kto by się spodziewal zespołem Fulham 0:1 na wyjeździe. Mimo że w środku tygodnia zrehabilitowali się w jakimś stopniu gromiąc Twente w eliminacjach Champion League 4:0 to na pewno fani Kanonierów oczekują zwycięstw w lidze.
Newcastle miało lepszy start do sezonu remisując w pierwszym meczu z pomału rozpędzającym się Manchesterem United 1:1 by w następnej kolejce wygrac u siebie 1:0 z Boltonem. Także w Carling Cup udało się awansowac dalej chociaż nie bez problemów bo dopiero po dogrywce przeszli zespół Coventry.
Każdy wie jak Arsenal potrafi grac piłką szczególnie na własnym stadionie Emirates;)
Jeśli chodzi o składy to oprócz długoterminowych urazów Eduardo i Rosickiego w zespole Kanonierów pod znakiem zapytania stoi występ Theo Walcotta i Williama Gallasa. Jednak fani z pewnością są zadowoleni bo do składu wraca Cesc Fabregas, a więc dyrygent zespołu ;)
Jeśli chodzi zaś o Sroki to u nich problemy ze zdrowiem mają Obafemi Martins, Mark Viduka, Shola Ameobi, Geremi i Damien Duff.

Oto całe kadry na ten mecz :

▶Aresenal : Almunia, Sagna, Toure, Gallas, Clichy, Walcott, Fabregas, Denilson, Nasri, Adebayor, van Persie, Fabiański, Ramsey, Wilshere, Djourou, Gibbs, Song, Bendtner, Eboue.

▶Newcastle : Given, Harper, Beye, N&#39;Zogbia, Taylor, Coloccini, Enrique, Bassong, Tozer, Edgar, Butt, Guthrie, Barton, Jonas, Smith, Owen, Donaldson, Ranger.

Patrząc na tych zawdoników to Newcastle wcale nie ma takiego dobrego składu. Oczywiste że nazwiska nie wygrają meczu ale jakoś kadra Newcastle mnie w ogóle nie przekonuje. Niby Owen wraca pomału do formy ale to zdecydowanie za mało na Kanonierów. Samir Nasri widac że pomału zaczyna rozumiec o co Wegnerowi chodzi.
W ostatnim sezonie Sroki trzykrotnie witały na Emiratem Cup i nie udało się ani razu pokonac bramkarza Kanonierów. Przegrywali kolejno 0:3 w Premiership, 0:3 w FA Cup i 0:2 w Carling Cup.
Uwazam że powinni znowu spokojnie ten mecz wygrac;)
Początek meczu o godzinie 18:30 .

bania 0

bania

Użytkownik
Middlesbrough - Stoke Typ: 1 @ 1.57 ✅
Arsenal - Newcastle Typ: 1 @ 1.44 ✅
Chelsea - Tottenham Typ: 1 @ 1.4 ⛔

Middlesbrough, piekielnie mocna drużyna u siebie, o czym przekonało sie wiele zespołów z góry tabeli w zeszłym sezonie, urywali im zawsze po punkcie. Stoke które sprawiło niespodziankę tydzień temu z AV, miało ciężka przeprawę w Carling Cup zakończoną wygraną 2:3, natomiast Middlesbrough spacerek 5:1. Boro od zawsze zdobywa dużo punktów u siebie, ostatnio pokonali Tottenham i walczyli do ostatnich minut z LFC. Nie maja zbyt dużo kontuzje, to samo niestety tyczy sie Stoke. Liczę na to że Alves ukuje coś.
edit: Alves to czytał :p.
Arsenal, drużyna która zawiodła tydzień temu z Fulham. Przewidywałem że tak może sie zdarzyć, brak Fabregasa w środku pola był widoczny, o ile się nie myle to role środkowych pomocników pełnili Denilson i Eboue (o ile temu drugiemu jakoś to wychodziło, to Denilson sobie radził gorzej). W środę Arsenal zwyciezyl z Twente wysoko 4:0, do czego przyczynił się wielce Cesc. Wg mnie jeśli chca sie jeszcze liczyc w wyscigu, musza wygrac to spotkanie. Keegan poczynil dobre transfery, zaskoczyli wiekszosc remisujac z ManU. Ostatnio wymeczyli zwyciestwo u siebie z Boltonem. Maja szpital na ataku co im na pewno nie pomoze w zwyciestwie ???? .
Chelsea, obawiam sie trochę tego meczu, Tottenham może być stać na wyrwanie w końcu tego punktu niestety. Nie ma sie co rozpisywać, Chelsea u siebie zazwyczaj wygrywa z Kogutami, mam nadzieje ze nadal zły wpływ na drużyn ma &quot;transfer&quot; Berbatova i sobie nie poradzą z Niebieskimi.

beau 1

beau

Forum VIP
Middlesbrough - Stoke 1 1,60 Betgun✅2-1✅
No i znów mój typ pokrywa się z propozycją TBM&#39;a oraz fabregasa.Tydzień temu AV i Blackburn zawiodły nas obu, oby dziś Middlesbrough nie zrobiło tego naszej trójce.To opiero 3 kolejka Premiership i głównie dlatego wyniki są dość zaskakujące ale z biegiem czasu wszystko się ustabilizuje.Narazie typy są dość ryzykowne.Boro ze względu na transfery jakich dokonała oraz na wiem piłkarzy i trenera było przeze mnie typowane do spadku z PL.W dwóch pierwszysch spotkaniach piłkarze z Riverside Stadium wywalczyli 3 pkt nie z byle kim.Pokonali Tottenham 2-1 a tydzień temu po bardzo dobrym meczu przegrali na Anfield z Liverpoolem 2-1.Przegrana ta była dość pechowa.Stoke czyli potencjalnie najsłąbszy rywal zaskoczył niemal wszystkich pokonując 3-2 Aston Ville przzed własną publicznością.1 kolejka i wyjazdowy mecz z Boltonem przemawia na niekorzysć gości.Wyjazdowe spotkania zawsze są trudne dla bieniaminków.
Podbudowani dobra grą z wymagającymi rywalami gracze Boro nie powinni mieć problemów w zdobyciu 3 pkt ale na początku sezonu takie stwierdzenia nie zawsze są trafne.
Pozostałe propozycje na dziś:
Hull City v Wigan X2✅✅ i$$$$i
Bolton v West Brom under 2,5✅✅ i$$$$i

Wreszcie Premiership mnie nie zawiodło.Miałem chwile zwątpienia gdy Stoke wyrównało grając w 10 ale na Riverside nie mieli prawa tego wygrać.Z powodu braku czasu nie zamieściłem analiz do pozsotałych moich propozycji, które się sprawdziły.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Było trochę nerwów przy meczu Middlesbrough, ale ostatecznie po źle zastawionej pułapce ofsajdowej przez defensorów Stoke, Sanli Tuncay dał zwycięstwo gospodarzom tego meczu. ;) Podsumowując sobota z Premiership udana, aczkolwiek wynik Hull - Wigan delikatnie mnie zaszokował ;)

Na niedzielę rowniez bez szalenstw... choc przyznam, ze Aston Villa - Liverpool over 2,5 wygląda dla mnie ciekawie ;_

Chelsea w pierwszych dwóch kolejkach obecnych rozgrywek moim zdaniem zaprezentowała się najlepiej spośród wszystkich drużyn Premiership. Teraz czas na lokalne derby z Tottenhamem, ktory wydał mnóstwo pieniędzy na transfery nowych zawodników, ale póki co wyraźnie w drużynie Kogutów coś jeszcze odpowiednio nie zatrybiło. Wydaje się, że i tym razem nie zatrybi, bo w meczu z dobrze poukładaną przez Scolariego Chelsea, Tottenhamowi ciężko będzie rozwinąć skrzydła. Uwazam, ze Koguty jeszcze zaczną grać na wysokim poziomie, ale to jeszcze nie teraz. W niedzielę typuję pewną wygraną The Blues.

Chelsea Londyn - Tottenham 1 - 1,40 bah ⛔

pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
Aston Villa - Liverpool 1X 1.63 ✅ ✅ | 1 3.25 ⛔ | Stryyke
Mimo, że przed 3 kolejką Liverpool miał na koncie 2 zwycięstwa to jednak nie zachwycił swoją grą, &quot;The Reds mieli sporo szczęścia i poniekąd dzięki temu mogą zawdzięczać 6 pkt na koncie, po prostu chyba są bez formy i tyle, bo nie potrafią sobie poradzić w LM z Standard Liege, których udało się wyeliminować dopiero w ostatnich minutach dogrywki na Anfield Road. Wymęczone zwycięstwo nad Sunderlandem, oraz cudem wygrany mecz z Mido, po golu w ostatnich sekundach spotkania. Aston jak do tej pory serwuje swoim kibicom huśtawkę nastrojów. Na inaugurację pokonali pewnie 4:2 Man City, ale w drugiej kolejce schodzili pokonani przez beniaminka Stoke bardzo pechowo, bo gola stracili w 90 min. Tym razem &quot;The Reds&quot; przyjdzie się zmierzyć z teoretycznie najsilniejszym rywalem z którymi się do tej pory zmagał, bo przecież Aston w ubiegłym sezonie rozgrywki zakończyło na 6 miejscu. Aston Villa u siebie jest bardzo mocna, co pokazali w 1 kolejce, a gdy przyjeżdża taki rywal jak L&#39;pool motywują się dodatkowo i nie jest ich łatwo ograć. Nic nie wskazuje na to, że forma gości ma pójść w górę a w obecnej dyspozycji &quot;The Reds&quot; są nawet do ogrania. Aston nie wygrało z Liverpoolem u siebie od 10 lat, więc jest okazja, aby tą złą passe przerwać.

beau 1

beau

Forum VIP
Wigan już meczu z Chelsea pokazało przebłysk formy.Znany angielski piłkarz a teraz ekspert w samych superlatywach wypowiadał się o trenerze i grze jego piłkarzy.Liczyłem na zwycięstwo Wigan po cichu czego dowodem jest tylko suchy typ na X2(z braku czasu)ale 0-5 się nie spodziewałem.Świetnie zagrał Zaki oraz Valencia.Postawa Blackburn w końcówce meczu z WHU żałosna.Jak można dać sobie wbić gola w 93 i 95 minucie.
Jutro a raczej dziś myślę nad:
Aston Villa strzeli 1,40
Chelsea 1,40

pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
Mimo, że Chelsea jest faworytem w jutrzejszym pojedynku to ja powstrzymam się od typowania 1X2, w drużynie Tottenhamu drzemie ogromny potencjał i kiedyś to musi wreszcie zacząć działać a jak wiadomo tą są derby i jak to mówią może zdarzyć się wszystko :p
Ja się zastanawiam nad overkiem w tym meczu (1.90) całkiem dobry kurs. Tottenham mimo wzmocnień dalej w defensywie spisuje się słabo i na bramki w meczach Spurs rzadko można narzekać, jak do tej pory w 2 kolejkach w każdym spotkaniu padło po 3 bramki. Chelsea u siebie również rozpoczęła sezon &quot;bramkostrzelnie&quot; wygrywając 4:0. Do dzisiaj pamiętam ostatni mecz obu ekip. bramki padały akacja za akacją a skończyło się na 8 trafieniach. Chelsea wie, że tutaj jednobramkowa zaliczka nic nie da, bo Tottenham w każdej chwili może sie przebudzić, więc na pewno emocji nie powinno zabraknąć i mam nadzieję, że goli również

Chelsea Londyn - Tottenham over 2,5 1.90 Expekt
⛔ ⛔

C 0

camel1971

Użytkownik
Spotkanie: Chelsea - Tottenham
Typ: Chelsea
Kurs: 1.40
Bukmacher: Sportingbet

Analiza:

Chelsea rozegra swój mecz ze słabo spisującym się Tottenhamem. Drużyna zajmująca pierwsze miejsce w tabeli powinna gładko pokonać zespół, który zamyka tabelę. Ostatnie mecze Chelsea pokazują, że to oni są bezsprzecznym faworytem do zdobycia tytułu mistrza Anglii. 2 rozegrane mecze: 6 pkt, bardzo dobry trener, ciekawy styl gry, fenomenalny Deco i morale na wysokim poziomie... Ta drużyna u siebie tracić punktów raczej nie powinna.
Tottenham w dwóch swoich pierwszych meczach był dostarczycielem punktów...
I sądzę, że i tym razem nie będzie inaczej. Pewna jedynka.

180michal 17

180michal

Użytkownik
Ja się zgodzę z pawliknem odośnie meczu Aston Villa i Liverpool. Liverpool nie zachwyca swoją grą i ma przy tym dużo szczęścia. Tak było w meczu ostatnie kolejki z Boro oraz nie dawno w meczu 3 rudny LM gdzie gdyby nie Reina to Liverpool by odpadł. Aston Villa bardzo dobrze rozpoczął rozgrywki od wysokiego zwyciestwa nad Man City, lecz później nadażył się wypadek przy pracy, porażka ze Stoke City 3:2. W poprzednim sezonie Liverpool wygrał na stadionie gospodarzy 2:1. Do zespołu z Birmingham wracają: Ashley Young, John Carew, Martin Laursen, Stiliyan Petrov, Luke Young i Nicky Shorey oraz nowy nabytek Carlos Cuella. Natomiast w zespole z Anfield Road nie zagra największa gwiazda zespołu, Steven Gerrard. W dzisiejszym meczu powinno paść sporo bramek bo oba zespoły lubią ofensywną grę z duża ilościa strząłów na bramkę.
Typ: over 2,5 ⛔
Wynik: 0-0

grzes1ek 0

grzes1ek

Użytkownik
AV-Liverpool
AV (DNB)
Ja dziś postawię na aston z kilku względów, gospodarze jaknarzie kiepsko się prezentują i muszą zagrać w końcu dobry mecz a zawsze grali bardzo dobre mecze z dzisiejszym rywalem, Liverpool również nie prezentuje jakijś bardzo dobrej piłki i uważam że na tak pewnie zmobilizowanych gospodarzy Torres i społka nie może liczyc na łatwe zwycięstwo. dodatkowo za AV stoi fakt że w środę goście rozegrali mecz eliminacyjny do LM z Standardem i strasznie się męczyli strzelając bramkę dającą awans dopiero w 118 minucie. Liverpool po 2 meczach w lidze i wszcześliwych wygranych w końcówkach dzis nie będzie mial aż tak dużego szczęścia i moim zdaniem przegra bądź zremisuję.
Dlatego zaryzykuje na AV w DNB tzn że jeśli padnie remis to będzie zwrot, kurs na betsson
Aston Villa - Liverpool Remis nie ma zakładu 1,95

beau 1

beau

Forum VIP
Aston Villa - Liverpool
Aston Villa strzeli 1,40 Betgun

The Villans nie udowodnili jeszcze, że są klasową drużyną.Po zwycięstwie nad City doznali porażki ze słabiutkim Stoke ale liczba bramek jaką strzelili robi wrażenie.Liverpool mizernie prezentuje się w ofensywie i głównie z tego powodu nie odpowiada mi tym na over.Martin O&#39;Neil dysponuje takimi piłkarzami, którzy są stworzeni do strzelania bramek.Agbonlahor, Carew wspomagani przez dynamicznego Younga dodatkowo jeszcze Laursen gwarantuja zagrozenie bramce Reiny.W poprzednim sezonie na Villa Park gospodarzyło zaledwie 2 razy na 19 spotkań nie udało się strzelić gola.The Reds nie grają dobrze i dzisiejszy mecz jest znakomitą okazją dla Aston Villi na rewanż za ubiegłoroczna porażkę 1-2.U gospodarzy nie ma zadnych osłabień ale gotowy do gry jest Cuellar, który powinien wzmocnić środek obrony The Villans.The Reds czeka cieżka przeprawa, w której nie pomoże im kontuzjowany Gerrard.Sądzę, że że mecz będzie dość szybki i obfity w sutuacje bramkowe dlatego liczę na gospodarzy, którzy tego meczu nie przegrają na na pewno zagrają zmotywowani i strzelą bramkę.

jacekk 208

jacekk

Użytkownik

Chelsea Londyn - Tottenham Hotspurs (lub remis) ✅ ✅ ✅
Kurs: 2.75
Dzisiaj wielki mecz w Anglii - pojedynek Chelsea z Tottenhamem. Gospodarze bardzo dobrze zaczęli ten sezon, od dwóch wygranych, natomiast &quot;Koguty&quot; zaliczyli dwie wpadki, przegrywając oba mecze. Chelsea nieźle się wzmocniła przed sezonem - nowy szkoleniowiec - Scolari, Deco, Bosingwa. Dzisiaj przeciwko &quot;Spurs&quot; nie zagra Drogba, co uważam za duże osłabienie. Tak mówiąc o transferach - to Tottenham wydał ponad 70 mln euro :!: Santos, Modric, Bentley, Gomes, teraz jeszcze Pawluczenko :] Na razie muszą się zgrać, i mam nadzieję, że przełomowy mecz będzie dzisiaj. &quot;Koguty&quot; są w stanie wywieźć chociaż jeden punkt z Stamford Bridge.
Z góry mówię że to nie jest żaden pewniak, i również gram to ostrożnie.

beau 1

beau

Forum VIP
Chelsea - Tottenham 1 1,42 Betgun
Tottenham w takiej dyspozycji nie wygra na Stamford Bridge, na którym nikt nie wygrał od 4 sezonów.Koguty są za słabe w obronie żeby zagrozić The Blues.Ze Stamford punkty zazwyczaj wywoziły zespoły z czołowej czwórki bądź drużyny grające defensywnie a Tottenham do takich nie należy.Wiem, że to jest piłka nożna ale Chelsea obnaży dziś wszystkie braki i błędy swoich rywali zza miedzy.W obu drużynach brak czołowych strzelców ale to gospodarze mają najsilniejszą i najbardziej doświadczoną kadrę.Koguty nie grają tak samo jak w wakacje, które się kończą i nie liczę że dziś sie przełamią.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Krótko do meczy. Na dziś z Premieship mam dwa underdogi.
Po pierwsze Aston Villa. 1(0) za 2.10 zwrot oraz Aston Villa + 1 @ 1.55 ✅. Widziałem wszystkie mecze Liverpoolu w tym sezonie + spotkanie z Wisłą Kraków. Grają strasznie ale to strasznie przewidywalnie i po prostu słabo. Tylko geniuszowi Fernando Torresa i/lub Stevena Gerrarda zawdzięczają fakt, że do tej pory tak nieźle punktują. Dziś rywal już z zdecydowanie wyższej półki niż Standard Liegie, Middlesborough czy Sunderland. Villa do tego gra u siebie. Nie widzę możliwości by przeciętny ostatnio Liverpool mógł wygrać to spotkanie. Spodziewam się wręcz wygranej gospodarzy lub ewentualnie remis.
I drugi mecz. Chelsea - Tottenham. Wiadomo derby wszystko się może zdarzyć i na to właśnie liczę. Chelsea oglądałem dwukrotnie i szału na mnie nie zrobili. Co prawda zwyciężają ale tak jakoś brakuje mi tam klasowego napastnika (brak Drogby). Tottenham prezentuje się z kolei również bardzo średnio. Zwłaszcza w obronie ale Juande Ramos często zadziwiał już piłkarski świat. Z przeciętnymi rywalami nawet jego Sevilla grała w kratkę natomiast z mocnymi rywalami grali zawsze bardzo nieźle. Dziś właśnie na to liczę i polecam Tottenham + 1.5 @ 1.50 ✅ oraz Tottenham + 1 @ 2.25 ✅

Uppss, wiedziałem że za późno to wklejał. Chelsea już gra i prowadzi nawet 1-0. No ale typu nie usuwam ;-)

beau 1

beau

Forum VIP
Wyniki 3 kolejki
Hull - Wigan 0-5
Everton - Portsmouth 0-3
West Ham - Blackburn4-1
Bolton - West Bromwich 0-0
Middlesbrough - Stoke 2-1
Arsenal - Newcastle 3-0
Chelsea - Tottenham 1-1
Sunderland - Manchester City 0-3