>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Premier League 29 Kolejka 05.03-07.03 2011

Status
Zamknięty.
kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
Za drobne bym spróbował, ze Raul Meireles strzeli bramke po kursie ponad 4
Raul Meireles nie brał udziału w piątkowym treningu.
Wątpliwe jest, że dzisiaj zagra.
Podczas wczorajszej sesji treningowej kapitan Liverpoolu Steven Gerrard zszedł z boiska z grymasem bólu na twarzy. Powodem był odnowienie się kontuzji pachwiny. Według nieoficjalnych doniesień 30-letni pomocnik nie zagra dzisiaj na Anfield.
Niepewny jest także występ Gerrarda.
Szkoda, bo to on strzelił dwie bramki na OT.

ronaldinho1991 27

ronaldinho1991

Użytkownik
Spotkanie: FC Liverpool vs Manchester United
Typ: Suma celnych strzałów na bramkę. Powyżej 9
Kurs: 2.00
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Kilka ostatnich spotkań z udziałem liverpoolu oglądałem i muszę przyznać że bardzo łatwo dają szanse na oddawanie strzałów przeciwnikowi. W ostatnim meczu z west hamem celnych strzałów było około 15 a dzisiaj grają z o wiele bardziej wymagającym rywalem który z resztą jest najskuteczniejszy w całej lidze. Liverpool jednak nie ogranicza się tylko do bronienia lecz także potrafią w ofensywie przeprowdzić szybką składna akcję( na old traford strzelili 2 gole). W tym meczu na pewno nie będzie odpuszczania nawet jeśli wzrócimy uwagę na zbliżający się mecz united w lidze mistrzów.
Obie drużyny mają kim straszyć w przodzie i oddają dużo strzałów celnych z daleka ( chodzi mi głównie o naniego w united i meirelesa w liv&#39;poll )
Z udziałem Manchesteru w ich 14 wyjazdowych spotkaniach w 10 padało ponad 2,5 gola, dodając do tego kilka strzałów wybronionych przez reine i van der sara typ spokojnie wejdzie i to jeszcze po dobrym kursie.
POLECAM.
nawet fajny typ, tez sie na niego skusiłem ale z tego co widze bedzie lipa. Expekt sie troche wycwanilo, podajac ze zakłady rozliczane beda (uwaga!) na podstawie strony skysports a nie oficjalki premiership, a roznica jest spora bo juz po pierwszej polowie w tv w podawanych statystykach ilosc celnych strzalow to 5 a na stronie sky tylko 2 wiec ciezko bedzie przy takim liczeniu. Co do samego meczu to Manu na razie nie istnieje L&#39;pool zasluzenie prowadzi a pierwsza bramka Suareza to coś pięknego, na koniec troche sie chlopaki zagotowali, sam sedzia tez troche sie zagubił... tym bardziej ciekawa bedzie druga połowa, mam nadzieje ! ????

foxict-hepat 19

foxict-hepat

Użytkownik
Ronaldinho1991 nie istnieje to Ronaldinho

---------------------------------------------------------------------------
W 3 min na prowadzenie mogli wyjść gospodarze, jednak Suarez źle przyjął piłkę w polu karnym.
W pierwszych 15 min meczu , Liverpool częściej był przy piłce , co przekładało się na próby ataku.
W 16 min pięknym strzałem z woleja popisał się Berbatow , jednak piłka uderzyła w słupek.
Gospodarze w 18 minucie odwetowali akcję MU i Meireles zgrywał piłkę
w polu karnym do Suarez’a ale ten nie sięgnął piłki.
21 min Posiadanie piłki MU 54 % , FCL 46 % , rożne 1-1
W 23 min dochodzi do zmiany , konturowany schodzi Sotiros ,wchodzi Kyrgiakos.
W 32 min po faulu Schols’a , rzut wolny wykonuje z 25 m , Gerard , ale bez skutecznie , FCL zyskało jedynie rzut rożny.
W 33 min po fenomenalnym rajdzie w polu karnym Suarez’a , FCL otwiera wynik spotkania. , bramkę strzela Kurt.
Uwaga !!!! 2 bramki nie skomentuje bo miałem przerwę w transmisji. Bramka padał po błędzie zawodnika Mu który źle wybił piłkę do kuta.
44 min dochodzi do brutalnego faulu , na noszach schodzi Nani.
--------------------------------------------------------------------------------- Drugiej połowy nie notowałem bo , 2nd half zacząłem od 65 min i później patrząc na grę MU , ale do rzeczy.
- w pierwszej połowie do 2 braki MU był lepszym zespołem.
- kontuzja Nani&#39;ego = brak tępa akcji / ataku ( ciekawe na jak długo )
- Schols -.-
- Edwin po dwóch strzałach wypościł niemal piłkę pod nogi Kuyt
- Ronney trudno żeby robił za rozgrywającego - defensywnego pomocnika
- Berbatow holowanie piłki ma fenomenalne
- brak podstawowych obrońców
Oto czynniki składające się na porażkę MU , jestem ciekaw jak poradzą sobie w LM gdzie przyjdzie grac z równymi. Ogólnie mieliście problemy z transmisją ?

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Blackpool - Chelsea | Typ: Chelsea - 1,33 ✅
| Typ: Chelsea [-1] - 1,80 ✅
WYNIK 1-3
Blackpool niedawno zachwyciło całą Anglię ogrywając u siebie pewnie Tottenham 3-1. Co jednak z tego, skoro w kolejnym meczu ta sama drużyna została rozgromiona przez Wolves (0-4). Co gorsze, oba te mecze zostały przez pomarańczowych okupione stratami, które skumulują się w dzisiejszym spotkaniu.
Pierwszym wielkim nieobecnym jest Charlie Adam (P, 26/7), dla którego to drugi mecz kary za 10 żółtych kartek. To absolutny lider i mózg drużyny, napędza większość akcji, jest dobrze wyszkolony technicznie. Blackpool bardzo traci nie mając w swoim składzie Adama.
Ogromny problem pojawił się z przodu, bo po czerwonej kartce z Wilkami przez trzy mecze nie zagra najlepszy snajper Dudley Campbell (N, 24/9), a jego stały partner Taylor-Fletcher (N, 22/4) jest kontuzjowany. Niepewny jest występ Crainera (O, 21/0) i Grandina (P, 20/1). Ten pierwszy ma problem z kolanem i nie wiadomo, czy zdoła być w pełni gotowy na mecz z The Blues. Drugi nie grał w ostatnich dwóch spotkaniach z powodu urazu uda. Matt Gliks (B, 12/0) także nie zagra, jednak jego brak spokojnie powinien wypełnić Kingson.
Widać zatem, że Blackpool będzie bardzo mocno osłabione w spotkanie z Chelsea. Czy goście to wykorzystają? Raczej tak. Jest wreszcie szansa na oddalenie się od Tottenhamu, który stracił punkty. Przy dobrych wiatrach Chelsea może już wkrótce wyprzedzić Manchester City i zbliżyć się na 6 oczek do liderującego United. Nikt jeszcze nie mówi oficjalnie o walce o mistrzostwo, ale gdzieś tam iskierka nadziei wciąż się tli. Trzeba jednak kompletować punkty. Ancelotti ma do dyspozycji praktycznie najsilniejszy skład. Wciąż nie wystąpią Alex i Benayoun. David Luiz ma być gotowy do gry.
Taki skład może zagrać z Blackpool:

Drogba - Torres - Anelka
Lampard - Essien- Ramires
Ivanovic - Luiz - Terry - Cole
Cech

Jest jeszcze Malouda i Obi Mikel.
Chelsea po prostu miażdży na każdej pozycji. Liczy się tylko mecz z Blackpool. Póki co LM schodzi na dalszy plan, bo mecz z Kopenhagą to raczej formalność, zresztą dopiero za ponad tydzień.
IMO Chelsea spina się i pewnie zgarnia komplet punktów.
Statystyki może nie do końca wskazują, na zwycięstwo aż 2 golami, ale Blackpool tak osłabione w tym sezonie chyba jeszcze nie było.
Piłkarze Chelsea są głodni zwycięstw i pogromów. Prawdopodobnie na poniedziałkową kolację na Bloomfield Road podane zostaną Mandarynki. Wystarczy je zjeść.
@levy42
Natomiast druga część wypowiedzi,czyli ta na temat Chelsea to już zdecydowanie słowa kibica The Blues i jego oczekiwania wobec ulubionej drużyny. a tego w bukmacherce trzeba unikać.
Nie przepadam za Chelsea, a w stawianiu nie kieruję się upodobaniami klubowymi. Jak widać (avatar) lubię Tottenham, ale wczoraj z Wilkami czy wcześniej z Blackpool na niego nie stawiałem, bo nie widziałem szansy na zwycięstwo. Kierując się dobrem klubu, dzisiaj powinienem grać na Blackpool, bo zwycięstwo Chelsea nie leży raczej Spurs.
Także nieco nietrafione te podejrzenia o brak obiektywizmu.
Wszystko okaże się wieczorem.
Życzę powodzenia mimo wszystko ;)

Chelsea nie zagrała koncertowo, ale analiza mówiła, że to Blackpool nie pokaże się dziś z dobrej strony i tak faktycznie było. Przez cały mecz niby dobrze, spotkanie wyrównane, ostatnie 10 minut ładne, z wolą walki, ale to za mało. Chelsea była skuteczniejsza i zagrała mądrze, spokojnie zgarniając komplet punktów.
Wynik korzystny i o to chodzi ;)

kylu88 806

kylu88

Użytkownik
Blackpool - Chelsea

Nieobliczalni The Seasiders podejmuja na wlasnym obiekcie ostatnich &quot;herosow&quot; w meczu na SB. Jak to juz jest w zwyczaju, beniaminki sprawiaja o dziwo bardzo wiele klopotow tym najlepszym w obecnym sezonie dlatego omijam szerokim lukiem granie CFC a napewno juz handi -1,5.

Blackpool bez Adama i Campbella - bardzo duze oslabienia jak na ten team, bezsprzecznie. Ale czy to musi oznaczac, ze gospodarze sa odrazu na straconej pozycji ? W ekipie The Blues brakuje przede wszystkim zaciecia i zadziornosci. W meczu z United zobaczylismy to czego dawno nie bylo w ekipie Ancelottiego - maksymalna chec wygranej. Ale to byl mecz o prestiz, a tutaj to bedzie kolejny szary mecz z cyklu &quot;trzeba pojechac, zagrac i wygrac&quot;. Mam gleboka nadzieje, ze wlasnie tak podejda do tego spotkania Drogba i reszta ekipy bo to ich moze zgubic.

Blackpool u siebie ma bilans 4-3-6 aczkolwiek tylko raz przegrali roznica 2 goli (1-3 z WHU). Reszta porazek to minimalne wygrane gosci a byli wsrod nich The Citizens (2-3), United (2-3) oraz Blackburn, Sunderland i Birmingham (1-2). Nie faworyzuje gospodarzy w tym meczu, ale o zlanie rywala ze strony gosci raczej bym nie liczyl.

Oprocz tego typ na undera (ale 3,0 zaznaczam odrazu !!!) przeciwko logice.

Blackpool +1,5 - Chelsea 1 @ 2,07

under 3,0 @ 2,16 (12BET)

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Blackpool - Chelsea | Typ: Chelsea - 1,33
| Typ: Chelsea [-1] - 1,80
Blackpool niedawno zachwyciło całą Anglię ogrywając u siebie pewnie Tottenham 3-1. Co jednak z tego, skoro w kolejnym meczu ta sama drużyna została rozgromiona przez Wolves (0-4). Co gorsze, oba te mecze zostały przez pomarańczowych okupione stratami, które skumulują się w dzisiejszym spotkaniu.
Pierwszym wielkim nieobecnym jest Charlie Adam (P, 26/7), dla którego to drugi mecz kary za 10 żółtych kartek. To absolutny lider i mózg drużyny, napędza większość akcji, jest dobrze wyszkolony technicznie. Blackpool bardzo traci nie mając w swoim składzie Adama.
Ogromny problem pojawił się z przodu, bo po czerwonej kartce z Wilkami przez trzy mecze nie zagra najlepszy snajper Dudley Campbell (N, 24/9), a jego stały partner Taylor-Fletcher (N, 22/4) jest kontuzjowany. Niepewny jest występ Crainera (O, 21/0) i Grandina (P, 20/1). Ten pierwszy ma problem z kolanem i nie wiadomo, czy zdoła być w pełni gotowy na mecz z The Blues. Drugi nie grał w ostatnich dwóch spotkaniach z powodu urazu uda. Matt Gliks (B, 12/0) także nie zagra, jednak jego brak spokojnie powinien wypełnić Kingson.
Widać zatem, że Blackpool będzie bardzo mocno osłabione w spotkanie z Chelsea. Czy goście to wykorzystają? Raczej tak. Jest wreszcie szansa na oddalenie się od Tottenhamu, który stracił punkty. Przy dobrych wiatrach Chelsea może już wkrótce wyprzedzić Manchester City i zbliżyć się na 6 oczek do liderującego United. Nikt jeszcze nie mówi oficjalnie o walce o mistrzostwo, ale gdzieś tam iskierka nadziei wciąż się tli. Trzeba jednak kompletować punkty. Ancelotti ma do dyspozycji praktycznie najsilniejszy skład. Wciąż nie wystąpią Alex i Benayoun. David Luiz ma być gotowy do gry.
Taki skład może zagrać z Blackpool:

Drogba - Torres - Anelka
Lampard - Essien- Ramires
Ivanovic - Luiz - Terry - Cole
Cech

Jest jeszcze Malouda i Obi Mikel.
Chelsea po prostu miażdży na każdej pozycji. Liczy się tylko mecz z Blackpool. Póki co LM schodzi na dalszy plan, bo mecz z Kopenhagą to raczej formalność, zresztą dopiero za ponad tydzień.
IMO Chelsea spina się i pewnie zgarnia komplet punktów.
Statystyki może nie do końca wskazują, na zwycięstwo aż 2 golami, ale Blackpool tak osłabione w tym sezonie chyba jeszcze nie było.
Piłkarze Chelsea są głodni zwycięstw i pogromów. Prawdopodobnie na poniedziałkową kolację na Bloomfield Road podane zostaną Mandarynki. Wystarczy je zjeść.
Z pierwszą częścią wypowiedzi mogę się zgodzić-Blackpool bardzo mocno osłabione,zwłaszcza brakiem Adama. Tutaj wydaje mi się,że kolega zachował w jakimś stopniu obiektywność.Natomiast druga część wypowiedzi,czyli ta na temat Chelsea to już zdecydowanie słowa kibica The Blues i jego oczekiwania wobec ulubionej drużyny. a tego w bukmacherce trzeba unikać.
Według mnie nie będzie dziś pogromu,bo Chelsea to nie ta sama drużyny co w zeszłym sezonie,coś w niej nie trybi. Teraz gdy wrócił Lampard,wydawało mi się,że wrócą na swój wielki poziom. Myślę,że przyjście Torresa wprowadziło trochę zamieszania,a takie charakterki jak Drogba czy Anelka na pewno nie pomagają w konsolidacji drużyny. Do tego Cole strzela z wiatrówki na treningu;);)
Nie no wyjdzie,że jestem antyfanem Chelsea zaraz,ale wcale tak nie jest. Po prostu widziałem już tyle meczy ligi angielskiej i wiem,że Blackpool się dziś nie położy tylko będzie gryzło trawę,żeby zdobyć jakieś punkty.
Zagram asekuracyjnie jednak:
Blackpool(+2)-Chelsea 1@1,9
Betsafe

K 0

karolina1910

Użytkownik
Witam.. moj pierwszy post:razz:
Blackpool - Chelsea
X/2
3,70
ja bym coś takiego popróbowała za drobne bo nawet dobry kurs i myślę ze mandarynki będą gryzły trawę żeby coś ugrać bo tylko dwa punkty na strefą spadkową są i jakoś się obronią w pierwszej połowie a w drugiej Chelsea powinna coś trafić.

rifraf7 246

rifraf7

Użytkownik
W dzisiejszym meczu moja uwagę zwrócił fakt, że duże osłabienia gospodarzy dotyczą głównie graczy odpowiedzialnych za strzelanie bramek. Do tej pory Blackpool nie miało z tym problemów, zwłaszcza u siebie a niską pozycję w tabeli zawdzięczają fatalnej obronie. Dzisiaj jednak sytuacja może się odwrócić bo jak wiemy zawieszeni są Adam i DJ Campbell, z urazami zmagają się dwaj kolejni napastnicy. Wiadomo rezerwowi głodni gry, czasami takie wejścia zaskakują i rezerwowy może wskoczyć do pierwszego składu. Jednak nie powinno się to zdarzyć dzisiaj, bo nie będzie zgrania gdy wymienia się praktycznie cały atak. Dodatkowo zdobywanie bramek będzie utrudnione, bo Chelsea straciła w tym sezonie najmniej bramek w całej lidze ogółem, czy biorąc pod uwagę tylko mecze domowe, czy tez patrząc na to co nas dzisiaj interesuje czyli wyjazdy.
Blackpool nie strzeli 2,25

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom