>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Premier League 28 KOLEJKA 01.03 - 02.03.2008

Status
Zamknięty.
beau 1

beau

Forum VIP
West Ham - Chelsea under 2,5 1,55⛔0-4⛔
Stawka: 8/10

Derby Londynu więc będzie się dużo działo ale czy zobaczymy dużo goli wątpię.Zarówno gospodarze jak i goście to dwie najbardziej underowe drużyny Premier League.Na 26 spotkań Młotów 18 to wyniki underowe.Chelsea aż 20 z 26 meczy kończyła underem!!Ostatnie spotkania obu ekip udowodniły,że strzelanie bramek to dla nich nie lada problem.West Ham wygrał z Fulham 0-1 strzelając gola ręką.Natomiast Chelsea w finale Carling Cup zdobyła bramke po rzucie wolnym i zasłużenie przegrało bo Tottenham zdecydowanie bardziej zagroził bramce Cecha.Gospodarze z tego co widziałem grają ustawieniem 4-5-1.Jedynym wysuniętym napastnikiem jest Carlton Cole.Chelsea mimo,że ma dwóch klasowych napastników Drogbe i Anelke gra bardzo ospale i rzadko zagraża bramce rywali świadczy o tym ich wynik na wyjazdach tylko 15 goli strzelonych i 11 underów.Gospodarze przegrali tylko raz na ostatnie 5 spotkań i mają bardzo dobry bilans u siebie 5-5-3.Na Upton Park ciężko gra sie zespołom z wielkej czwórki.W tym sezonie Manchester United i Liverpool straciły tu punkty lecz Chelsea na wyjazdach jest z tych zespołów najlepsza.Avram Grant nie ma żadnych problemów kadrowych lecz ciężko stwierdzić kto zagra od początku spotkania.W WHU lista nieobecnych jest bardzo długa bo aż 9 piłkarzy jest kontuzjowanych.W porównaniu ze składem z meczu z Fulham zabraknie Lee Bowyera i Matthew Etheringtona.Bilans spotkań jest bardzo równy.2 remisy i 5 wygranych każdego z zespołów.Reasumując gospodarze z takimi osłabieniami zagrają defensywnie i swoich szans poszukają dopiero w końcówce meczu tak jak z ManU.Dobra obrona Młotów i świetnie dysponowany bramkarz Green nie skapitulują więcej niż 2 razy.
Kompletnie nie wyszedł mi ten typ.W 5 minut Chelsea strzela 3 gole i jest po typie.

arsenal-5 0

arsenal-5

Użytkownik
Fulham vs Man Utd
C. Ronaldo strzeli pierwszą bramkę w meczu
4.50
Bwin

Dziś o godzinie 16:00 odbędzie się spotkanie 28 kolejki angielskiej Premiership. Przeciwko sobie staną Fulham i Manchester Utd. Mecz zapowiada się bardzo ciekawie. Czerwone diabły interesuje tylko zwycięstwo i co się z tym wiąże (3punkty) ! Nie ma miejsca na jakieś remisy. Jest to 28 kolejka i to najwyższy czas walki o mistrzostwo Anglii. Manchester do pierwszego Arsenalu traci właśnie 3 punkty i dziś na pewno je zdobędzie. Później trzeba tylko czekać na potknięcie Kanonierów. Arsenal gra dziś u siebie z mocną Aston Villa. Moim zdaniem po dzisiejszych spotkaniach czołówka się nie zmieni. Według mnie wygra i Manchester Utd. i Arsenal. Wracając do meczu Fulham vs Man Utd, muszę powiedzieć, że Fulham nie jest bardzo wymagającym przeciwnikiem. Zespół ten zajmuje 19 (spadkowe) miejsce w tabeli. Na 27 meczy udało im się ugrać tylko 19 pkt ( 3-10-14 ). Co do czerwonych diabłów to z pewnością nikt nie ma wątpliwości, że jest to jedna z najlepszych drużyn angielskich. 27 meczy 61 ptk ! ( 19-4-4 ). Jednym z najlepszych zawodników tego zespołu, jak nie najlepszym jest C. Ronaldo. Prawie w każdym meczu zdobywa bramkę. Dziś nie powinno być inaczej. Według mnie Manchester Utd. odniesie wysokie zwycięstwo nad drużyną Fulham a strzelcem bramki (przynajmniej jednej) zostanie C. Ronaldo.

beau 1

beau

Forum VIP
Newcastle - Blackburn X2 1,48✅0-1✅
Stawka: 9/10
Krótko o tym meczu bo nastąpiło już zmęczenie materiału.Keegan jednak nie zrobi z Newcastle drużyny.Większa część zespołu słabo się angażuje.Na pochwały zasługuje N&#39;Zogbiai Alan Smith.Blackburn zagrało bardzo dobrze przeciwko Boltonowi wygrywając z nimi aż 4-1 i dziś nie powinno przegrać z Newcastle bo bilans mają dobry.3 razy tam wygrali i 2 razy zremisowali.W poprzednim sezonie wygrana gości 2-0.Do składu Srok wraca Martins ale czy odrazu uda mu się strzelić gola?Kontuzjowany jest Carr, Ramage, Emre Viduka i pierwszy bramkarz Newcastle Shay Given.Goście przyjadą bez Nelsena i Dunne&#39;a.Gospodarze nie wygrali w lidze od 10 spotkań ze strzelaniem bramek też mają ogromne problemy.Blackburn na wyjazdach ma bilans 5-5-3.Przegrali jedynie z Arsenalem ManU i Wigan.Dziś St James&#39;s Park przynajmniej jeden punkt dla Blackburn jest pewny.
Blackburn nie zasłużyło na wygraną.W pierwszej połowie byli zdecydowanie gorsi.Gol w 90 minucie padł.Powiem,że lekko zdziwiony jestem postawą Blackburn a także grą Newcastle.

rudaszz 0

rudaszz

Użytkownik
Manchester City - Wigan Athletic⛔
kurs: 1.70 Man City vs Wigan. ”North West Derby” Man. City u siebie gra bardzo dobrze jak dotąd odniósł na własnym terenie jedynie dwie porażki i jedynie trzy razy zremisował, Man City jeszcze niedawno znajdował się w czołowej szóstce, a teraz spadł na ósme miejsce i do szóstego miejsca traci trzy punkty. Podopieczni Svena-Gorana Erikssona muszą więc wygrać, aby nie stracić kontaktu z czołówką, a pomóc ma im w tym gra na swoim stadionie, gdzie wygrali dotychczas dziewięć spotkań, chociaż po raz ostatni miało to miejsce 15 grudnia poprzedniego roku, gdy Man City ograł Bolton 4:2. Natomiast Wigan, plasuje się na 14 pozyjcji w tabeli grając na wyjazdach fatalnie 1-3-10. Drużyna gospodarzy ma strzelonych jak dotąd 34 a Wigan 26, goście odnieśli dwa razy więcej porażek od dzisiejszych gospodarzy. Na zwycięstwo gospodarzy przyznaje się 65.5%, na Wigan 28.3% zaś na remis 6,2%, a więc widac ze faworyt jest jeden. W tym sezonie obie drużyny spotkały się już ze sobą i na JJB Stadium padł remis 1:1, a The Citizens gola strzelili już w pierwszej minucie. W poprzednim sezonie oba mecze pomiędzy tymi drużynami wygrało Wigan. W Man City nie zagrają: Micah Richards - kontuzja oraz zawieszony za kartki Martin Petrov. Do składu wracają jednak: Vedran Corluka i Elano. W Wigan Steve Bruce ma do dyspozycji wszystkich niemal piłkarzy. Jedynie Ryan Taylor jest kontuzjowany.

roy. 187

roy.

Forum VIP
WHU - Chelsea
Typ: Chelsea✅
Kurs: 1.80
Buk: Expekt

Dzis o 16:00 odbeda sie kolejne derby Londynu. Chelsea, po ostatniej porazce w finale carling cup musi zdobywac seryjnie punkty w lidze i gonic liderow jesli wciaz marzy im sie tytul mistrzowski odebrany im w tamtym roku przez MU. Druzyna gosci jest jedyna ekipa w lidze, ktora nie ma problemow ze skladem i ich druzyna przedstawia sie poprostu swietnie. Jesli chodzi o WHU to maja wielkie braki kadrowe przez ktore nie sadze by mogli urwac choc punkt swojemu rywalowi. Chelsea nie majac problemow nie musi sie oszczedzac w meczu z Olympiakosem, bo graja u siebie i maja dobrych zmiennikow. West Ham United jest na drugim biegunie w lidze jeśli chodzi o urazy. W sobotnim spotkaniu nie zagra aż 10 kontuzjowanych piłkarzy! Urazy leczą kolejno: Gabbidon, Etherington, Bowyer, Zamora, Bellamy, Davenport, Quashie, Collins, Parker i Dyer&#39;a To mowi samo za siebie i nie wyobrazam sobie, zeby Chelsea nie wygralo tego meczu!

mackso 10

mackso

Użytkownik
WHU - Chelasea

Wszyscy piszecie, ze w Młoty mają szpital u siebie i to przemawia na korzyść Chelsea. No tak, może to i prawda, ale nikt z Was nie wziął pod uwagę, żę ten &quot;szpital&quot; urzymuje się już od kilku ładnych tygodni, a Młoty mimo tego radzą sobie całkiem nieźle.

West Ham United jest na drugim biegunie w lidze jeśli chodzi o urazy. W sobotnim spotkaniu nie zagra aż 10 kontuzjowanych piłkarzy! Urazy leczą kolejno: Gabbidon, Etherington, Bowyer, Zamora, Bellamy, Davenport, Quashie, Collins, Parker i Dyer&#39;a To mowi samo za siebie i nie wyobrazam sobie, zeby Chelsea nie wygralo tego meczu![/i]
Co do Bobby&#39;ego Zamory, to z tego co wiem prawdopodonbie wystąpi, podobnie jak Henri Camara, Dean Ashton, Norberto Solano i Julien Faubert. Dyer i Parker mają być w pełni gotowi na nastepne derby Londynu, za tydzień z Tottenhamem. Czyli jak widać skład WHU nie wygląda tak źle, jak mogło by się wydawać. Zgodzę się z przedmówcami, co do stawiania na under 2.5. Jednak niewiadomo jeszcze napewno jaki skład wystawi Alan Curbishley, chodzi mi tu konkretnie o napastników.

Jak dla mnie to: under 2.5 - 1.65

Zastanawiam się jeszcze nad X lub X z handi ????

zioloziolo 7

zioloziolo

Użytkownik
Fulham FC vs. Manchester United
Typ: Cristiano Ronaldo strzeli bramkę
2.00 @ Gamebookers
Cr7 w ostatnich 5 meczach w Premiership strzelił 4 bramki. W tym sezonie gdy Manchester United podejmował na Old Trafford ekipę Fulham, Cristiano Ronaldo strzelił dwa gole! Zresztą w zeszłym sezonie 2006/2007 w obu meczach przeciwko Fulham strzelał gole w tym pamiętną bramkę w 90 minucie która dała 3 punkty Czerwonym Diabłom! W ostatnim wyjazdowym meczu z Newcastle wygranym przez ManUtd 5:1 strzelił 2 bramki. Miał chwilowy przestój gdzie w dwóch meczach pod rząd nie zdobył bramki ale teraz wszystko wróciło do normy i jeżeli zdołał strzelić 2 bramki Newcastle to przedostatniemu w tabeli Fulham powinien strzelić przynajmniej jedną. Liczę tutaj na pewne zwycięstwo czerwonych diabłów 3:0 może 4:0 i którąś z bramek napewno strzeli portugalczyk.

H 0

heniek1991

Użytkownik
Czytałem opinie na temat meczu Liverpoolu i także uważam, że nie warto grać na to spotkanie. Otóż FCL gra już &quot;tylko&quot; o coś w CL. Nie zdziwiłbym się, że niektórzy gracze The Reds nie zagagrają na 100% co może być wodą na młyn dla gospodarzy, którzy jeśli zagrają odważnie i zarazem uważnie wcale nie muszą przegrać. Bolton swego czasu potrafił ogrywać najlepszych u siebie, choć ten sezon nie jest dal nich udany. Gdybym miał obstawiać to zagrałbym X2

Wynik 1-3 ✅
Szkoda tylko, że nie obstawiłem...

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Liverpool ma ten klopot ze niemaja 4 miejsca i musza grac by wyprzedzic Toofies , a po pietach depcze AV. Wiec z UEFA moze byc nawet klopot
A Rafe to powinni zowlnic po meczu z WHU przynajmniej , trzymaja go chyba by stracili totalne szanse na Lm i UEFA
W Bolotnie zwolnili na pocztaku sezonu Sama Allarycea , ktorego pewien czas temu zwolniły Sroki. Wiec to przyczyna czemu graja tak jak graja
Co do Młotów to 1X mozena sprobowac za 5-6/10 , 1 3/10. Chelsea niewygra tego dziś , a jak wygraja to 1-0 max. Grant jeszce gorszy underowiec niz Żose. Green chyba najlepszy bramkarz angielski - karnych juz obornil sporo , a 4-1 z poprzedniego sezonu sie na bank niepowotrzy

tombas222 47

tombas222

Użytkownik
spotkanie: Manchester City - Wigan Athletic ✅
typ: under 2,5
kurs: 1,65
buk: Bwin
analiza:

W meczu 28. kolejki angielskiej Premier League na City of Manchester Stadium drużyna Sven Gorana Erikssona podejmować będzie Wigan Athletic. Gospodarze wciąż walczą o awans do europejskich pucharów więc muszą wygrać to spotkanie. Jeszcze niedawno Man. City znajdowało się w czólowej piątce jednak po serii słabych występów spadli na miejsce 8. Goście natomiast walczą o utrzymanie więc także muszą pokazać się w tym meczu jak z najlepszej strony. Obecnie mają 4 punkty przewagi nad strefą spadkową. Man City to drużyna własnego boiska lecz ostatnio znajdują się w bardzo słabej formie a ostatnie zwycięstwo na własnym obiekcie odnieśli 15 grudnia gdzie pokonali Bolton 4-2! Goście natomiast słabo spisują się na wyjazdach. The Latics wygrali zaledwie 1 na 14 wyjazdowych meczy! W pierwszym meczu tych drużyn w tym sezonie na JJB Stadium padł remis 1-1. W zeszłym sezonie dwukrotnie wygrywało Wigan. Wigan to rywal który wyraźnie nie leży The Citizen. Na 7 ostatnich meczów Man City wygrało raz, raz był remis, a aż 5 razy wygrywało Wigan! Natomiast na 3 ostatnie mecze na City of Manchester Stadium w każdym ze spotkań pomiędzy tymi drużynami padał ledwie 1 gol! Gospodarze przegrali 2 mecze z rzędu na własnym boisku i dziś muszą się postarać o złamanie tej złej passy. U gospodarzy nie zagra kontuzjowany Micah Richards i zawieszony Martin Petrov. Wracają natomiast Corluka i Elano. W drużynie Steve&#39;a Bruce&#39;a nie zagra tylko Ryan Taylor. Myślę że obie drużyny postawią wszystko co mają najlepsze do boju i mecz ten będzie niezwykle zacięty. Uważam że w tym meczu padną maksymalnie 2 bramki. Mój typ: 1-0 ⛔

WYNIK: 0-0 ✅

beau 1

beau

Forum VIP
mackso ja sobie wypraszam napisałem,że zabraknie 9 piłkarzy ale tylko dwóch w porównaniu z ostatnim mecze.Zomora czy Bellamy nie grają już dawno to wiem.
Manchester City - Wigan X2 1,94✅0-0✅
Stawka: 6/10

Szukam w tym meczu niespodzianki.Z rudaszem się nie zgodzę tombasem tak.Petrov był w ostatnim meczu jedyny motorem napędowym Citizens dziś nie zagra za czerwoną a filar obrony-Richards ma kontuzję.Wigan zaledwie 2 razy gościło na City of Manchester Stadium i dwukrotnie wygrało.Sądzę,ze gości stać na remis/Potrafili zremisować z Liverpoolem więc czemu nie mieliby zremisować z City,które złapało zadyszkę i będzie grało bez swojego najlepszego piłkarza.
Druga kolejka z rzędu i tylko ja typuję przeciwko ManC i tylko ja mam racje no i tombas,którego typ nie był zagrożony od początku do końca.

beau 1

beau

Forum VIP
Ronaldo i Rooney na ławie.Mam nadzieje,że wejdą chociaż na 2 połowę bo ManU bez nich nie gra dobrze.Avram Grant 6 zmian w porównaniu z przegranym meczem Carling Cup.WHU bez Solano za to zagra Zomora i Ashton w ataku.Newcastle bez N&#39;Zogbi co ten Keeden sobie myśli toż to jeden z lepszych zawodników. W Blackburn Ooijer za Dunne&#39;a
Arsenal z Walcottem w ataku ???? i Diabym w pomocy.AV bez Mellberga takim samym składem jak z Reading
Boro z Alvesem w ataku bez Rochembacka.
Tottenham 5 zmian w porównaniu z finałem CC.Bez Janasa,Lennona,Woodgate&#39;a, Kinga.Na ławie Keane.Rahdi Jaidi zastąpił Taylora w Birmingham.

roy. 187

roy.

Forum VIP
Jesli Arsenal nie wezmie sie do roboty to nie maja szans na zadne trofeum w tym sezonie, wciaz jednak wierze, ze cos zdobeda bo nikomu tak jak im sie nalezy puchar. Gratuluje Beau super typow, ale tak jak pisalem u almightiego under Chelsea byl bardzo niepewny i handi na The Blues w typach dnia trafiony ;)

beau 1

beau

Forum VIP
Bolton - Liverpool NO BET
Dla mnie mecz no bet.Bolton to niewygodny przeciwnik dla The Reds a na dodatek dziś gospodarze w najsilniejszym składzie.Ostatnie wygrana Liverpoolu to raczej prezent od obrońców i bramkarza Boro.Torres popisał się świetnymi umiejętnościami.Na Reebok Stadium The Reds wygrali w EPL 2 razy na 8 spotkań.W poprzednim sezonie było 2-0 dla Boltonu.Sądzę,że wynik remisowy będzie otrzymywał się przez pierwszą połowe ale to tylko moje przemyślenie.

beau 1

beau

Forum VIP
Everton - Portsmouth under 2,5⛔3-1⛔
Stawka: 8/10
Od tego spotkania zacznę układać mój dzisiejszy kupon.Everton jest obecnie w wyśmienitej formie i życzę im,żeby nie stracił jej do końca sezonu.Na własnym boisku Toffees mają bilans 8-2-3.Te trzy porażki to mecze z ManU, Liverpoolem i Arsenalem.Portsmouth nie zachwyca od kilku spotkań.Grają bardzo słabo przede wszystkim w ataku.Sprowadzeni Baros i Defoe nie potrafią zastąpić Benjamiego.Ich ostatni mecz z Sunderlandem nie mógł się podobać bo mało sie działo.Pompeys mogą pochwalić się świetnym bilansem na wyjeździe ale z w obecnej formie i z taką słabą skutecznością ich szanse na zwycięstwo jest nikłe.Zespół Davida Moyesa jest niepokonany w 2008 roku.5 spotkań wygranych i 2 remisy.6 z 7 spotkań w tym roku kończyło sie underem.Portsmouth są także bardzo underowym zespołem.Na wyjeździe 9 z 14 spotkań to underym.Oba zespoły słyną z bardzo solidnej defensywy a także w obu składach występują świetni bramkarze.W tym sezonie doszło między nimi do konfrontacji i wtedy na Fratton Park był remis 0-0.Faworytem spotkania są gospodarze,którzy pokonali bardzo pewnie na wyjeździe City a na Goodison Park są jeszcze mocniejsi lecz ja zdecydowałem się postawić under i mam nadzieję,że zespoły nie rozstrzelają się tak jak Chelsea.

tombas222 47

tombas222

Użytkownik
spotkanie: Everton Liverpool - Portsmouth FC ⛔
typ: under 2,5
kurs: 1.6
buk: Bwin
analiza:

Na zakończenie 28. kolejki angielskiej Premier League na Goodsion Park zmierzą się drużyny Evertonu Liverpool i Portsmouth FC. Nieznacznym faworytem wydają się być gospodarze którzy zajmują w lidze 4. miejsce. Goście są obecnie na 7. pozycji. Obie drużyny walczą o grę w europejskich pucharach - gospodarze o grę w Lidze Mistrzów natomiast przyjezdni o grę w Pucharze UEFA. Obie drużyny więc zapewne wyjdą w pełni skoncentrowane na ten mecz gdyż obu managerom zależeć będzie tylko na zwycięstwie. Everton musi wygrać jeśli nie chce pozwolić aby wyprzedził ich największy rywal a więc FC Liverpool. Podopiecznie Harry&#39;ego Redknappa muszą wygrać jeśli chcą przybliżyć się do gry w Pucharze UEFA. The Toffes bardzo wierzą w zwycięstwo w tym meczu tymbardziej że znajdują się w dobrej formie -wygrali kolejne mecze z czego jednak 2 to mecze Pucharu UEFA ze słabym norweskim Brann. Czeka ich jednak bardzo ciężkie zadanie gdyż Portsmouth wygrało 3 kolejne mecze (wszystkie po 1-0) a do tego na wyjazdach radzą sobie w tym sezonie bardzo dobrze. W tym sezonie na Fratton Park padł bezbramkowy remis. Natomiast w poprzednich rozgrywkach Everton pokonał na Goodison Park Portsmouth aż 3:0, ale już dwa lata temu przegrał na swoim stadionie 0:1. W drużynie gości nie zagrają Nugent i Mendes. W ekipie Davida Moyesa zabraknie Artety jednak powróci Lee Carsley. Myslę że mecz będzie bardzo zacięty od samego początku przez co będzie dużo walki w środku pola i mało sytuacji bramkowych daltego stawiam na under 2,5 w tym meczu. Mój typ: 1-0 ⛔

WYNIK: 3-1 ⛔

beau 1

beau

Forum VIP
Wyniki 28 kolejki
Newcastle - Blackburn 0-1
Birmingham - Tottenham 4-1
Derby - Sunderland 0-0
Fulham - Manchester United 0-3
West Ham - Chelsea 0-4
Arsenal - Aston Villa 1-1
Middlesbrough - Reading 0-1