>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Premier League 28 KOLEJKA 01.03 - 02.03.2008

Status
Zamknięty.
beau 1

beau

Forum VIP

01.03.2008

[16:00] Newcastle - Blackburn 2.45 3.30 2.80
[16:00] Birmingham - Tottenham 3.85 3.20 2.00
[ 16:00 ] Derby - Sunderland 3.30 3.30 2.15
[16:00] Fulham - Manchester United 9.50 4.40 1.35 [16:00] West Ham - Chelsea 4.60 3.35 1.80
[16:00] Arsenal - Aston Villa 1.55 3.60 6.75 [16:00] Middlesbrough - Reading 1.85 3.40 4.25
[ 18:15 ] Manchester City - Wigan 1.65 3.55 5.50

02.03.2008

[14:30] Bolton - Liverpool 4.50 3.40 1.80
[ 17:00 ] Everton - Portsmouth 1.85 3.40 4.20
Kursy by Expekt

Zapraszam do dyskusji nad typami
Autorzy suchych typów będą nagradzani.

bananas007 0

bananas007

Użytkownik
Ja na tą kolejkę Premier League mam 2 typy. Pierwszy to mecz West Ham - Chelsea under 2.5. Ze stadionu młotów bardzo ciężko wywozi się punkty. Przekonały się o tym drużyny Liverpoolu i Manchesteru które przegrały tam z gospodarzami. Wydaje mi się że także piłkarzy z Londynu czeka ciężka przeprawa. Wydaje mi się że może udać im się wywieść 3 punkty ale pewnie nie będziemy świadkami porywającego widowiska obfitującego w liczne bramki. Swoje zdanie uzasadniam tym że z 11 meczy Chelsea na wyjeździe tylko 2 skończyły się overami. Chelsea sporo spotkań kończyła wynikami 0:1 i wydaje mi się że i tak może być w tym meczu. Drugie spotkanie, które zdecydowałem się postawić to Everton - Portsmouth 1. Everton bardzo dobrze spisuje się w tym sezonie. Po wielu latach może dostać szansę występu w LM kosztem... m.in swojego odwiecznego rywala FC Liverpool. Piłkarze są wyjątkowo zmotywowani w tym sezonie a co najważniejsze prezentują równą formę. W tym roku w lidze jeszcze nie przegrali spotkania na własnym stadionie. Pokonali ostatnio Manchester City i rozgromili SK Brann w pucharze UEFA. Co prawda Portsmouth bardzo dobrze gra na wyjazdach ale wydaje mi się że nie uda im się sprostać drużynie z Liverpoolu.
West Ham - Chelsea over2.5 kurs 1.70
Everton - Portsmouth 1 kurs 1.85

beau 1

beau

Forum VIP
Ja popieram bananasa.WHU i Chelsea to bardzo underowe zespoły.Chelsea na wyjeździe 11 z 13 spotkań to undery,Młoty mają serię 5 underów.Są to derby Londynu więc będzie więcej kartek i fauli niż goli bo napastnicy obu zespołów grają ostatnio słabo.
Jeśli chodzi o Everton to nie wiedziałem w jakiej są formie ale po meczu z City wiem,że znów wrócili do świetnej dyspozycji.Mają bardzo solidną obronę a i w końcu napastnicy strzelają gole.Portsmouth pozbyło się swojego najlepszego strzelca i nie zachwyca nawet z przeciętnymi rywalami.Skłaniam się ku 1 ale jeszcze jest czas i zobaczymy kto jest kontuzjowany.

T 0

typacz

Użytkownik
Bolton - Liverpool 1x 1,9
Liverpoolczycy od ponad 13 lat nie wygrali na stadionie Boltonu. Ponadto, ostatnimi czasy Liverpoloowi rzadko zdarzają się wygrane w wyjazdowych spotkaniach.

Newcastle - Blackburn x2 1,5

W ostatnich potyczkach tych klubów Newcastle rzadko wygrywało na swoim obiekcie.
W ostatnich 9 spotkaniach Premiership u siebie Newcastle wygrało zaledwie 1 mecz.
P.S. Mogę byc omylny, to moje pierwsze analizy..
A co do under 2,5.
W ostatnich 2 meczach między tymi klubami na stadionie West Hamu padały takie wyniki: 1-3, 1-4.
Moim zdaniem typ ten jest bardzo niepewny.

roy. 187

roy.

Forum VIP
Typacz kierujac sie statami daleko nie zajedziesz a jesli te 2zdania nazywasz analiza to daruj sobie takie pisanie, bo nawet jesli trafilbys cos z tego to i tak jesli ktos przeczyta takie wypociny watpie by skorzystan wiec posiedz troche, zaczerpnij info na stronach klubowych i wtedy zrob porzadna analize, a nie piszesz, ze under jest bardzo niepewny bo padaly overy w poprzednich latach. Spojrz takze na ostatnie wyniki Chel$ea i WHU.

nazimek 0

nazimek

Forum VIP
Newcastle - Blackburn 1 2,45
Gospodarze w ostatnich 10 spotkaniach mają fascynujący bilans 0-3-7. Za Keegana w 6 spotkaniach 0-2-4. Jak widać strasznie słabo. Mimo wszystko muszą jednak w koncu wygrać, zespół wciąz posiada dobrych zawodników i nie wierzę, że zapomnieli jak się gra dobrze w piłkę. Teoretycznie nie powinni wygrać w tej kolejce, bo blackburn na fali i w ogóle. Paradoksem jest jednak, że przełamanie fatalnej passy przychodzi przeważnie w najmniej spodziewanym momencie i coś mi się wydaje, że Newcastle odegra się za wszystkie niepowodzenia na Blackburn. Kurs jest bardzo dobry i uważam, że można sprobować zaryzykować przelamanie Newcastle.

alex76 21

alex76

Użytkownik
Jak dla mnie ciekawym meczem będzie pojedynek Birmingham City z Tottenhamem. Gospodarze u siebie potrafią grać bardzo dobrze. Gorzej im wychodzi gra ze słabszymi ekipami, ale goście z White Hart Line raczej do takich się nie zaliczają. Podopieczni Alana McLeisha ostatnio są w niezłej dyspozycji, lecz nadal mają problemy z dobrą grą w linii defensywy. Koguty z Londynu ostatnio zwyciężyły z Chelsea w finale Pucharu Ligi. Nie sądze jednak aby gracze ze stolicy Anglii byli w stanie ograć Birmingham na ich stadionie. Co prawda w zespole gospodarzy zabraknie Taylora, ale uważam że są oni w stanie zatrzymać Tottenham. Poza tym Koguty w lidze już raczej w tym sezonie nic nie wywalczą a dzięki triumfowi w Pucharze Ligi mają zapewniony udział w Pucharze UEFA. Większa motywacja jest więc po stronie gospodarzy, którzy nadal walczą o utrzymanie w Premiership. Jak dla mnie kurs jak najbardziej wart ryzyka.
[email protected]

beau 1

beau

Forum VIP
Arsenal - Aston Villa Goście strzelą bramkę 1,72 Betgun✅1-1✅
Stawka: 8/10
Ciężki mecz zapowiada się na Emirates Stadium bo przyjeźdża Aston Villa,która należy do czołówki najbardziej skutecznych druzyn tego sezonu i na dodatek przyjeźdża w najsilniejszym składzie.Trio Young(4 gole-14 asyst), Carew(9-3), Agbonhlor(7-6) zachwyca grą,która jest bardzo szybka i skuteczna.W świetnej formie znajduje się także 4 napastnik Harewood(3-0),który wpisał się na listę strzelców w ostatniej kolejce.Arsenal w dramatycznych okolicznościach zremisował z Birmingham mimo,że grał cały mecz w przewadze.IMO wynik 2-2 był niesprawiedliwy ale to już historia.Arsene Wenger ma problemy z linią defensywną.Kolo Toure,Alex Song i Johan Djourou nie zagrają jutro.Na środku obrony wystąpi Senderes,który popełnia błędy i Gallas.Na lewej stronie coraz częściej błędy popełnia Clichy ale chłopak jest jeszcze młody.Jutro będzie miał trudne zadanie aby powstrzymać super szybkiego Agbonhlora.W lini pomocy Kaonierów zabraknie Rosickiego i Eboue.Z powodu kontuzji Eduardo obok Adebayora zagra Bendtner.Jakiś czas temu między tymi piłkarzami doszło do kłótni i to jest martwiące czy będą współpracować.Spotkanie będzie toczone w bardzo szybkim tempie i pierwsze o czym pomyślałem to over ale potem zobaczyłem typ na to że Aston Villa strzeli gola.Piłkarze Martina O&#39;Neilla tylko 2 razy w tym sezonie nie strzelili bramki co jest bardzo dobrym wynikiem.Tylko Arsenal jest lepszy bo raz zremisował 0-0 z Portsmouth.Faworytem spotkania są gospodarze, którzy przegrali zaledwie raz na nowym stadionie lecz AV wywiozła już w poprzednim roku punkt z Emirates dlatego ✅✅✅✅skłaniam się ku remisowi 1-1.✅✅✅✅

beau 1

beau

Forum VIP
Birmingham - Tottenham X⛔4-1⛔
Stawka: 5/10
Tydzień temu po raz drugi Birmingham nie uległo Arsenalowi a jutro kolejny klub z Londynu przyjeżdża do Birmingham.Na początku grudnia The Blues pokonali Spurs na White Hart Lane 3-2 i jutro mają szansę po raz 2 to uczynić.Tottenham zasłużenie wygrał Carling Cup pokonując dopiero po dogrywce Chelsea.W prasie i telewizji ukazały sie zdjęcia świętujących piłkarzy dla których to pierwsze trofeum od kilku lat.W tabelii ligowej drużyna Ramosa ma już sporą stratę do WHU i raczej nie ma już o co walczyć.Cel jaki sobie postawili został wykonany.Birmingham nie wygrało spotkania w Premier League od 8 kolejek a pod wodzą Alexa MCLeisha uczynili to tylko 2 razy.St Andrews nie jest łatwo zdobyć.Tottenham na 4 mecze na tym stadionie wygrał tylko raz.Sądzę,że Birmingham zagra równie walecznie jak z Arsenalem i zremisuje ze słabym na wyjazdach Tottenhamem.
Birmingham jest mocne tak jak przypuszcza ale takiego zwycięstwa się nie spodziewałem.

beau 1

beau

Forum VIP
Fulham - Manchester United 2 1,35✅0-3✅
Stawka: 9/10

Nie widziałem całego spotkania ManU ani Fulham ale skróty mi zupełnie wystarczą.Fulham w derbach Londynu nie powinno przegrać bo gol został strzelony ręką lecz samo także nie wykorzystało swoich sytuacji.Manchester znów jest we wspaniałej formie.Piłkarze Fergusona pewnie 1-5 pokonali Sroki i już po tej kolejce może zniwelować przewagę Arsenalu.Mimo zbliżającego sie spotkania z Lyonem Ferguson nie będzie oszczędzał zawodników zwłaszcza,że są już bardzo blisko Arsenalu.Fulham nigdy nie pokonało swoich jutrzejszych przeciwników na Craven Cottage.Do składu gospodarzy wrócił McBride,którego nieobecność jest jednym z powodów tak słabej postawy Fulham lecz nie jest jeszcze w dobrej formie natomiast Czerwone Diabły przyjadą w najsilniejszym składzie i nie wyobrażam sobie żeby stracili tu punkty.Kurs jest bardzo niski ale do dubelka sie nadaje.

H 0

heniek1991

Użytkownik
Beau ja bym się z tobą odnośnie Arsenalu nie zgodził. Oczywiście jeśli chodzi o końcowy rezultat. Już mówię dlaczego. Otóż uważam, że brak Eduardo zmobilizuje zespół i będą chceli zagrać dla swojego kolegi. Oczywiście taki efekt działa na krótką metę (w zakresie całego sezonu Arsenalowi może być ciężko, jeśli Van Persie nie wróci do formy po kontuzji). Arsenal już w tym sezonie pare razy pokazał, że ma długą kadrę i brak takiech graczy jak Van Persie, Toure, Eboue, Rosicky czy Eduardo nie musi spowodować gorszej gry. Wszak Walcott, Hleb, Fabregas czy Flamini (prawdopodobnie taka będzie druga lina) są wstanie poprowadzić Team do wygranej z lepszymi niż Aston Villa. Zagadam się natomiast z Tobą, że padną bramki, obie drużyny preferują ofensywny styl gry i mają zawodników, którzy wiedzą jak zdobywać bramki. Myślę, że Arsenal wygra po trudnym meczu. Kurs 1 1.5

H 0

heniek1991

Użytkownik
Mecz: Middlesbrough - Reading ⛔⛔ 0-1
Typ: 1 Kurs 1,85

Według mnie zdecydowanym faworytem są gospodarze, którzy nieźle zaprezentowali się w zeszłym tygodniu na Anfield. Ponadto są po porstu lepsi piłkarsko od gości, którzy w tym sezonie przegrywają mnóstwo spotkań. Warto zauważyć, że Reading nie zanotował jeszcze w tym sezonie zwycięstwa na wyjeździe, a obecnie może &quot;pochwalić&quot; się serią 8 przegranych meczów.Co prawda Boro też nie zachwyca jak na swój potencjał, a do tego nie wystąpi Aliadiere, który otrzymał czerwoną kartkę w meczu z Liverpoolem. Reansumując postawię jutro na zwycięstwo gospodarzy.

beau 1

beau

Forum VIP
Derby - Sunderland 2 2,20 albo under 2,5 1,65⛔0-0✅
Stawka: 6/10 albo 7/10

Momenty świetności Derby chyba ma już za sobą ???? .Kilka remisów w tym chyba ten najbardziej zaskakujący z Manchester City nie przyniosły oczekiwanych efektów.Paul Jewell nie pomógł Baranom w niczym i dziesięcio punktowa strata do 19 Fulham jest już nie do odrobienia.Sunderland to ciągle najgorsza drużyna tylko 2 remisy na 14 spotkań.Słabszej drużyny niż Derby nie ma i spodziewam sie jutro wygranej czarnych Kotów.Tydzień temu zespół Roya Keane&#39;a przegrał 1-0 z Portsmouth lecz nie był to zły mecz w ich wykonaniu.Od kiedy Jewell jest trenerem Barany nie wygrały jeszcze spotkania.Sunderland jest pod każdym względem drużyną lepszą niż gospodarze.W tym sezonie oba zespoły grały ze sobą i wtedy Sunderland wygrał 1-0 po golu w 90 minucie.Jutrzejszy mecz nie będzie obfitował w akcje ofensywne a większość z nich nie będzie skuteczna bo kluby próbują zdobywać gole prostymi sposobami.Gospodarze mają także spore problemy kadrowe:Mears(18 meczy),Bywater(pierwszy bramkarz,którego nie wiedzieć czemu wypożyczyli do Ipswich),Mills(21),Barnes(21-1),Davis(19),Nyatanga(26-1).Goście nie dość, że mają silniejszą kadrę to do składu wraca Kieron Richardson i Liam Miller.Zabraknie Wallace&#39;a(20-2), Edwardsa(5) i zawieszonego Collinsa(26).Sądzę, że Czarne koty odniosą swoje pierwsze wyjazdowe zwycięstwo bo po prostu ostatnio prezentują się lepiej lecz nie będzie to łatwy mecz dla obu ekip.Under jest także dobrym typem na to spotkanie.Typuję wynik 0-1
Goście zasługiwali na zwycięstwo.Nie wykorzystali kilku sytuacji bądź na drodze piłki stawał słupek.Główny typ na under wszedł jak w masło:-D

beau 1

beau

Forum VIP
Middlesbrough - Reading X albo under 2,5⛔0-1✅
Stawka: 6/10 albo 8/10

Heniek nie wiem czy widziałeś skrót meczu ale to co wyprawiał bramkarz i defensywa Boro to śmiech na sali.Pierwszy gol pada po podaniu głową piłkarza Boro,który stał na 40 metrze do bramkarza.Torres to widzi i spokojnie przejmuje piłkę kładzie Shwarzera i strzela na 1-0.Bodajże 2 gol to zderzenie obrońcy Boro ze swoim bramkarzem i Torres strzela na pustą bramkę.W ataku Middlesbrough wygląda bardzo dobrze lecz sądzę,że Reading powalczy o remis.Seria porażek,musi sie kiedyś skończyć.Gdy Boro grało z Reading na Madejski Stadium padł remis 1-1 jutro gospodarze przystąpią bardzo osłabieni zwłaszcza w formacji ofensywnej.Zawieszony jest Aliadiere a wątpliwy jest występ Alonso Alvesa,który doznał kontuzji głowy w środę.Lista kontuzjowanych jest jeszcze dłuższa:Shawky(1),Bates,Taylor(13),Riggott(8 ) i Cattermole(17-1).W zespole Reading zabraknie obrońcy Duberry&#39;ego, Little&#39;a i Gunnarsona.Boro pod względem strzelania bramek jest lepsze wyłącznie od Derby,Reading na wyjazdach od spotkań nie strzeliło gola a trener ma małą kadrę i słabych zmienników.Sądzę,że zmęczeni dogrywką z Sheffield gospodarze nie wygrają tego spotkań natomiast Reading nie będzie chciało przegrać 9 spotkania.Stawiam w tym spotkaniu na remis 1-1.Można także postawić under bo jak napisałem osłabieni z przodu gospodarze i zmotywowani aby nie przegrać goście zagrają dość zachowawczo.
I Reading przerwało passe 8 porażek ale zabrakło dosłownie 3 minut.Harper strzelił gola na 0-1 w 90 minucie i remis diabli wzieli.Główny typ na under jak w masło.

H 0

heniek1991

Użytkownik
Bahu napisałeś, seria Reading musi się kiedyś skończyć, co jest prawdą, ale sądzę, że to prawdopodobnie jeśli już nastąpi to na własnym boisku. Przed napisaniem poprzedniego postu sprawdzałem listę nieobecnych i ich &quot;udział&quot; w grze zespołu, więc wydaje mi się, że mimo braku Aliadiere i kilku graczy, o któych wspomniałeś i uznałem, że Boro jest w stanie zdobyć komplet punktów mimo tych braków.

jaro1910 0

jaro1910

Użytkownik
Może wy mi pomożecie. Waham się nad wstawieniem na kupon spotkania Bolton- Liverpool i dać tutaj &quot;2&quot;. Po przeanalizowaniu tego meczu, wyszło mi, że &quot;The Reds&quot; wygrają ten mecz. Jak wy się na to zaopatrujecie?

D 0

donkamillo

Użytkownik
Może wy mi pomożecie. Waham się nad wstawieniem na kupon spotkania Bolton- Liverpool i dać tutaj &quot;2&quot;. Po przeanalizowaniu tego meczu, wyszło mi, że &quot;The Reds&quot; wygrają ten mecz. Jak wy się na to zaopatrujecie?
Tez mam problem z tym meczem ale ostatecznie stawiam X2 i myśle że to jest najrozsądniejsze jeśli nie chcesz za duzo ryzykować. Chociarz dość prawdopodobne jest że Liverpool rozegra taki mecz że nie da rywalom złudzenia że mogli wygrać ale moze tez byc to wyrownany, trzymajacy do konca w napieciu mecz.... Liverpool juz w tym sezonie miał takie &quot;odchyły&quot; że raz wygrywał zdecydowanie a raz sie meczyl niesamowicie z teoretycznie słabszą drużyną... tym samym juz mi nerwów napsuli w tym sezonie....

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Odpusc sobie , Liverpool w lidze gra tak ze lepiej nie komentowac , zamulaja strasznie , w LM potrafia zagrac , przychodzi liga i niebardzo.
Bolton i moze sie broni przed spadkiem , ale gramy na Reebok Stadium to i moze byc roznie.
Jak cos to under lub 2X. Osoboscie zamiast Redsow bym dorzucil Mu lub Sunderland z X , ktory gra z Derby w Derbyshire. Derby jak wiadomo ma &#39;&#39;zapewniony&#39;&#39; spadek , bo to ze sie uratuja graniczy z cudem , a Czarne Koty maja te procentowe szanse na uchronienie sie od spadku.
Richardon i Jones twroza dosc dobry duet zawodnikow a Richardson jest duza szansa ze wroci na lige , bo bym kontuzjowany.
Derby niewygrało z Sunderlandem od 03.02 2001 - nieco ponad 7 lat .
Moim zdaniem wyjazd Sunderlandu jest pewniejszy niz wyjazd Liverpoolu.
Dla przypomnienia - Liverpool na wyjezdzie - ostatnie 6 meczy 1-3-2 -2 - wygrali tylko z DERBY 1:2.
Tracili punkty z Reading [P], MC [R], Boro [R] i West Hamem [P] oraz rownie zamulajaca Chelsea [R].
W ostatnich 4 wyjazdach zdobyli .... 2 punkty.

roy. 187

roy.

Forum VIP
Arsenal - Aston Villa

Typ: 1 ???? || Ade strzeli ???? || over 2.5 ????
Kurs: 1.55 || 2.05 || 1.87
Buk: Expekt

Bez watpienia hit 28 kolejki Premier League. Jutro na Emirates Stadium spotkaja sie dwie bardzo dobre ekipy, ktore walcza o wysokie cele w tym sezonie i stawiaja sobie poprzeczke jak najwyzej sie da. Kanonierzy jak co roku walcza o tytul a w tym sezonie maja wysmienita okazje by go zdobyc a ich przeciwnicy o elitarna Champions Leauge. Komu sie uda, kto po jutrzejszym meczu bedzie blizszy swojego celu? Sprobuje czarno na mialbym przedstawic Wam wszystkie za i przeciw w tym mecz.
A wiec tak, zacznijmy moze od gosci, zeby to co najlepsze oczywiscie dla mnie jako wiernego kibica zostalo na koniec. Aston Villa w tym sezonie prezentuje w miare rowny poziom, dodajac do tego fakt, ze trenerem jest nie byle kto bo Martin O&#39;neill smiem twierdzic, ze w przyszlosc ten klub bedzie walczyl o cos wiecej niz tylko o 4miejsce w PL, ktore moim zdaniem i tak przypadnie jednej z druzyn z Liverpoolu. Podziwiam wielka klase trenera gosci, ktory podchodzi z wielkim respektem do lidera tabeli i wypowiada sie bardzo ostroznie i wprost mowi: &quot;Mozliwe, ze w sobote polegniemy ale jestesmy znacznie lepsza druzyna niz rok temu&quot;. Martin wypowiedzial sie takze tak o remisie z Arsenalem na Emirates rok temu: &quot;Wiem, ze zdolalismy zremisowac rok temu na ich stadionie ale to byl pierwszy mecz na Emirates i oni dopiero zaczynali tam grac&quot;. Takie wypowiedzi jak dla mnie sa kapitalne, bo trener nie obiecuje nic a co bedzie to sie okaze. Jesli zremisuja czy wygraja bedzie wspaniale jesli wyjada bez pktow na pewno beda bogatsi o doswiadczenie. Jesli goscie zdolaja wywiesc 3pkty z Londynu znajda sie na 4 jakze upragnionym miejscu w tabeli, jesli nie zyskaja nic strat nie bedzie bo 6miejsce to i tak czolowka. Villa jest bardzo overowa druzyna, ktora strzelila az 50goli w dotychczacowych 27kolejkach, tylko Arsenal(56) i MU(55) strzelili wiecej bramek. Juz chyba wiecie jaki kolejny typ nasowa mi sie na mysl. Przejdzmy teraz do gospodarzy ktorzy mam nadzieje ochloneli juz po ostatnim koszmarnym faulu Taylora na Eduardo, ale zostawmy juz to. Arsenal liczac wszystkie rozgrywki nie wygral od 3meczow!! Przegrali z MU w FA Cup, zremisowali z Milanem w CL oraz z beniaminkiem Birmingham w PL. Czy to powinno niepokoic? Absolutnie nie! Arsenal z Milanem byl o wiele lepsza druzyna i tylko pech chcial by mecz zakonczyl sie bezbramkowym remisem. No dobrze, ale jak usprawiedliwic remis z beniaminkiem grajac 11na10 caly mecz? Moim wyjasnieniem, ze sie tak wyraze jest oczywiscie kontuzja Dudu. Pilkarze pewnie mieli caly czas przed oczami ta straszna sytuacje i grali moze niepewnie, moze ze strachem w oczach? Martwi mnie troche postawa Adebayora, ktory w meczu z Milanem i Birmingham zmarnowal pare sytacji. Oby teraz nastapilo jego przelamanie. Jutro swoj setny mecz w barwach Arsenalu rozegra Alex Hleb, ktory jest bardzo waznym ogniwem w Arsenalu, a szczegolnie w tym sezonie. Podsumowujac Arsenal na pewno nie jest w dolku i wszyscy zagraja jak najlepiej i dadza z siebie jutro wszystko szczegolnie dla Dudu i choc Aston to naprawde silna ekipa to ja i tak sklaniam sie ku 1 przede wszystkim na przelamanie Arsenalu bo 3mecze bez wygranej to juz zdecydowanie za dlugo. Ostatni remis sprzed roku byl pierwszym punktem zdobytym przez Aston Ville od 9 spotkan w Londynie oczywiscie na stadionie jutrzejszych gospodarzy. Goscie ostatni raz wygrali z Kanonierami 15lat temu, to chyba mowi wszystko, choc statystyki nie graja to w takich meczach pomagaja.
Home and away
League (inc PL): Arsenal 64 wins, A Villa 58, Draws 35
Prem: Arsenal 16 wins, A Villa 5, Draws 10

at Arsenal only
League (inc PL): Arsenal 42 wins, A Villa 20, Draws 16
Prem: Arsenal 9 wins, A Villa 2, Draws 4

Fajnym typem jest tez under 5.5 zmian, patrzac na lawke Kanonierow dla mnie to prezent choc w spotkaniu z Milanem sie na tym przejechalem przez kontuzje Toure to w tym meczu sadze, ze 6zmian nie bedzie. Co do absencji w Arsenalu standarcik nie wystapi wlasnie Toure, Rosa, RvP i Djouroe a w skladzie AV nie ma kontuzji ani brakow co moze troche martwic jesli chodzi o moja jedyneczke ale nie mnie ;) Mam nadzieje, ze ktos to przeczytal.

Arsenal (from): Almunia, Sagna, Gallas, Senderos, Clichy, Walcott, Fabregas, Flamini, Hleb, Bendtner, Adebayor, Lehmann, J Hoyte, Denilson, Gilberto, Traore, Lansbury, G Hoyte.

Aston Villa (from): Carson, Taylor, Mellberg, Gardner, Laursen, Davies, Knight, Bouma, Agbonlahor, Reo-Coker, Barry, Young, Berger, Osbourne, Petrov, Carew, Maloney, Harewood.

nazimek 0

nazimek

Forum VIP
Jak cos to under lub 2X. Osoboscie zamiast Redsow bym dorzucil Mu lub Sunderland z X , ktory gra z Derby w Derbyshire. Derby jak wiadomo ma &#39;&#39;zapewniony&#39;&#39; spadek , bo to ze sie uratuja graniczy z cudem , a Czarne Koty maja te procentowe szanse na uchronienie sie od spadku.
Richardon i Jones twroza dosc dobry duet zawodnikow a Richardson jest duza szansa ze wroci na lige , bo bym kontuzjowany.
Derby niewygrało z Sunderlandem od 03.02 2001 - nieco ponad 7 lat .
Moim zdaniem wyjazd Sunderlandu jest pewniejszy niz wyjazd Liverpoolu.
akurat w tym meczu widziałbym 1x, bo Sunderland to akurat taki rywal dla Derby żeby coś mogli wygrać. Goście dzisiejszego spotkania, nie oszukujmy sie też raczej graja slabo (szczególnie na wyjazdach)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom