>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Premier League 24 Kolejka 22.01-24.01.2011

Status
Zamknięty.
legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Co byście powiedzieli na zakład suma numerów na koszulkach strzelców bramek powyżej 41,5????
Kurs 2,10 a co do strzelania bramek to tak :
Anelka nr 39
Drogba nr 11
Malouda nr 15
Terry nr 26
Davies 14
Davies 16
Kalou 21

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Co byście powiedzieli na zakład suma numerów na koszulkach strzelców bramek powyżej 41,5????
Anelka nr 39
Drogba nr 11
Malouda nr 15
Terry nr 26
Davies 14
Davies 16
Kalou 21
Elamnder jeszcze, numer 9
To taki bet na szczęście, najlepiej by było gdyby strzelił Anelka, ale powiem szczerze, że chyba bym nie inwestował w takie coś zbyt dużej kasy. Tym bardziej, że mecz zapowiada się raczej underowo. Przy odpowiedniej dawce szczęścia to się może udać, ale chyba kurs by mógł być troszkę większy.
Nawet gdyby miało być 1-2 powiedzmy i gole Drogby, Elmandera i Maloudy to masz dopiero 35. Tak jak mówię - jak Anelka pyknie, powinno być ok ???? jak nie - będzie ciężko
Sam bym odpuścił to
edit:
No proszę i jednak siedzi, głównie ze względu na gol Anelki. Jednak nawet ja - jeden z niewielu ludzi, którzy dziś liczyli na Chelsea tutaj - nie spodziewałem się, że The Blues strzelą aż 4 gole.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Anelka nr 39
Drogba nr 11
Malouda nr 15
Terry nr 26
Davies 14
Davies 16
Kalou 21
też raczej nie polecam. Drogba i Anelka jakoś nie przekonują , patrze właśnie na drugie linie obu ekip i same malutkie liczby. Moim zdaniem się nie opłaca. I zgadzam się z tym co leon napisał , że raczej mecz underowo się zapowiada , choć trochę się zdziwiłem , bo Bolton dwoma napastnikami wychodzi , ale nie gwarantuje to niczego. Widać , wierzą w zwycięstwo , i mi się widzi czkeanie na bramkę i autobus na bramce. Zobaczymy jak będzie

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
W sumie racja lepiej zagrać na to że Anelka strzeli po kursie 2,60 równie dobrze może on strzelić a mecz może się skończyć 0-1 ???? a numer ma 39 więc nic nie da żeby przekroczyć 41,5
EDIT : Połowa meczu prawie a już jest 26 ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom