>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Premier League 2 KOLEJKA 23.08 - 25.08.2008

Status
Zamknięty.
bukqueen 23

bukqueen

Użytkownik
Spotkanie: Portsmouth- Manchester United
Typ: kto więcej rzutów rożnych? Manchester United(-1)

Kurs:
2.0
Buk:Expect

Analiza:Jutro o 21.00 zostanie rozegrane ostatnie spotkanie 2 kolejki angielskiej Premierschip.Zmierzą się drużyny Portsmouth i czerwonych diabłów czyli Manchester United.W pierwszych meczach sezonu obie drużyny nie zachwyciły; Manchester United tyklo zrmisował na Old Trafford z Newcastle; bramkę w tamtym meczu dla Czerwonych Diabłów zdobył Fletcher. Natomiast Portsm outh doznał sromotnej porażki na Stamford Bridge 0-4.Tak więc drużyny nie osiągnęły zadawalających wyników, szczególnie Man Utd które w tym sezonie mierzy w obronienie tytułu z zeszłego roku.Jutro podopieczni sir Alexa Fergusona będą zmuszeni zaatakować od pierwszych minut aby udowodnić że tamten remis był tylko wypadkiem przy pracy.Portsmouth też będzie chciał zapomnieć o wysokiej porażce dlatego myślę że mecz będzie zacięty i wyrównany.Jak wiadome w angielskim futbolu stałe fragmenty spełniają ogromną rolę.Wszystkie drużyny z Premierschip na treningach spędzają dużo czasu nad tym,aby przy ich wykonywaniu zaskoczyć przeciwnika.Zdecydowałam się na typ, że Man Utd wykona o 2 lub więcej rzutów rożnych w całym meczu od drużyny gości.Czerwone diabły od początku będą atakować bramkę rywali, a jak się atakuje to kilka rzutów rożnych wpada,szczególnie w angielskiej piłce w której piłkarz czasami rezygnuje z wrzutki z nieprzygotowanej pozycji i pozwala opuścić piłce plac gry,jak np.: Joe Cole w dzisiejszym meczu Chelsea.W ostatnim meczu Manchesteru było powyżej 12 rzutów rożnych, myślę że jutro będzie podobnie a o 2 lub więcej rogów wykona drużyna z Old Trafford.

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Taa ????
Portsmouth , nie jest takim średniakiem na jakiego sie wydaje , u siebie potrafią i co najważniejsze umieją urwać punkty najlepszym.
MU jak zaczyna sezon tak zaczyna - rok temu też starcili tam 2 punkty.
Drużna bardzo defensywna z dobrym trenerem i umiejętnie broniącym bramkarzem Jamesem.
Meczu z Chelsea żem nie widział , ale jak Blues sie u siebie rozpedzi to z kazdym potrafi zrobić 4-0 - widziałem to wielokrotnie.
Ostatnie 5 meczy w Portsmouth : 3-1-1 dla Portsmouth + wyeliminowanie MU z FA Cup na Old Trafford ????
W zeszłym sezonie cała super wielka [zaje**sta] czwórka straciła punkty .... gdzie ??? ... na Fratton Park [4 remisy]
7 Blackburn wygrało dopiero [36 kolejka ] ,a wcześniej w 17 kolejce Tottenham z tych wyżej notowanych
Ja rozumiem 1.75 to super kuszący kurs , ale troche obiektywizmu by sie przydało. Bo w Portsmouth wiele drużyn gubiło punkty i jednak u nich solidna bardzo jest defensywa.
Mój pick : X [4/10]

I 0

[email protected]

Użytkownik
Spotkanie:portsmouth-Manchester United
Typ:X
Kurs:3,45
Bukmacher:bet-at-home
Analiza: Witam to moja pierwsza analiza na tym forum.do analizy wybrałem ostatnie spotkanie 2 kolejki Premiership.Obie drużyny spotykają się już drugi raz w tym sezonie.W meczu o Tarczę Dobroczynności Czerwonym Diabłom do tryumfu potrzebny był konkurs rzutów karnych.W pierwszej kolejce obie drużyny zanotowały falstart The Pompeys zostali rozniesieni przez Chelsea,a Man.Utd. tylko zremisował z Newcastle przed własną publicznością.Portsmouth ma korzystny bilans w meczach ligowych z MU,Ferguson wciąż nie może skorzystać z kilku podstawowych graczy.W składzie Portsmouth są tacy zawodnicy Sol Campbell,Distin,G,Glenn Johnson,Krajncar(którego występu nie jestem pewien),duet napastników Crouch(najdroższy zawodnik w historii klubu) i Defoe oraz ten który może powstrzymać piłkarzy z Manchesteru bramkarz weteran David James.Już niejednokrotnie powstrzymał podopiecznych Fergusona czemu nie teraz?Mój typ czysty X.Pozdrawiam

belfast-boy 415

belfast-boy

Forum VIP
Spotkanie: Portsmouth FC - Manchester United (Ile goli zostanie strzelonych?) ✅
Typ: Mniej niż 1.5
Kurs: 2.95
Bukmacher: bwin

Analiza: Dziś o 21.00 polskiego czasu na Fratton Park w ostatnim spotkaniu 2. kolejki angielskiej Premier League rozpcznie się spotkanie, w którym miejscowe Portsmouth podejmować będzie drużynę Manchesteru United.
W 1. kolejce piłkarze Harry&#39;ego Redknappa polegli na Stamford Bridge z ekipą Chelsea0:4.
Sir Alex Ferguson również nie może być zadowolony z wyniku remisowego, jaki przed tygodniem na Old Trafford osiągnęli jego piłkarze w meczu z Newcastle.
Dzisiejszego wieczoru w składzie Portsmouth możemy nie ujrzeć Niko Krajncara, ale do gry powrócił już Lassana Diarra.
Z kolei w ekipie Mistrza Anglii do występu gotowy jest już Carlos Tevez. Natomiast nie zobaczymy Andersona (dopiero co wrócił z Pekinu), Michaela Carricka (kontuzjowany) i Naniego (zawieszony).
W dzisiejszym spotkaniu typuję bezbramkowy remis, jak to miało niedawno miejsce na Wembley w meczu o Tarczę Wspólnoty, którą Czerwone Diabły wywalczyły dopiero po serii rzutów karnych. Aczkolwiek nie wykluczam minimalengo zwycięstwa gości, stąd mój typ.

muszeq 0

muszeq

Użytkownik
Natomiast nie zobaczymy Andersona (dopiero co wrócił z Pekinu)
Jest w pierwszym składzie.
United pamięta poprzedni sezon i ciągłą pogoń po nieudanym starcie sezonu. Muszą tego uniknąć tym razem. Oni dobrze wiedzą, że jeśli znów stracą punkty to strata do Chelsea wyniesie już 4 oczka, a w przypadku zwcyięstwa to wciąż tylko 2 punkty. Skład nie wygląda źle. Do ataku powrócił będący w świetnej formie Tevez, który znakomicie współpracuje z Rooneyem. W pomocy zobaczymy Scholesa i Andersona. Na skrzydłach Evra i Fletcher. Niby pomoc osłabiona, ale na papierze nie wygląda to najgorzej. Obrona podstawowa. Z tym, że na lewo O&#39;Shea w związku z przesunięciem Evry do drugiej linii. Nie ma wątpliwości, że to United będzie stroną dominującą. W obliczu zbliżających się wyjazdowych spotkań z Liverpoolem i Chelsea trzeba tutaj wywalczyć punkty, bo tam będzie trudniej. Podopieczni Sir Alexa dobrze o tym wiedzą.
W związku z tym, że w United dziś tragiczna ławka rezerwowych, myślę, że Czerwone Diabły będą chciały jak najszybciej objąć prowadzenie i kontrolować grę. Stąd mój typ na prowadzenie United do przerwy ✅ . Stawiam też, że padnie powyżej 2 bramek ⛔ . Podejrzewam, że mecz skończy się wynikiem 2-1 lub 3-1 dla United.

buzero 59

buzero

Użytkownik

Gospodarze raczej są &quot;średniakiem&quot; angielskiej ligi. Do wyróżniających postaci można zaliczyć m.in. Defoe, Croucha, Campbella i Laurena.​

mimo porazki w pierwszym meczu z chelsea nie uwazam aby gospodarze byli sredniakami ....

nie po to sie wzmacniali aby zrobic krok w tyl i zostac sredniakiem ligi.....

szanuje Cie jako typera....ale uwazam ze twoj typ jest troche na sile.......gdyz jest uboga oferta i nie ma zbytnio co innego grac....

wystarczy zobaczyc na ostatnie mecze miedzy tymi zespolami:

15/08-07 Premier League Portsmouth vs. Manchester United 1:1 (Wembley)

07/04-07 Premier League Portsmouth vs. Manchester United 2-1

11/02-06 Premier League Portsmouth vs. Manchester United 1-3

30/10-04 Premier League Portsmouth vs. Manchester United 2-0

17/04-04 Premier League Portsmouth vs. Manchester United 1-0

jak widac nigdy sie MU nie gralo dobrze z gospodarzami.....

bardzo duzo takich &quot;niedzielnych&quot; typerów gra na MU w tym meczu bo to MU i musza wygrac zeby nie stracic kontaktu z czolowka....

moj typ:

PORTSMOUTH 1 4,75 gamebookers (3/10)
PORTSMOUTH 1x 1,87 gamebookers (5/10)

bez ronaldo , naniego, carricka dla mnie to nie ta sama druzyna ....

ale zobaczymy....

sorki ze tak pozno ale nie dalem rady wczesniej tego napisac.....mecz sie zaczyna....​

sutek 79

sutek

Forum VIP
No i mecz Manchesteru się skończył, United wygrali jak najbardziej zasłużenie, dwa razy skrzywdził ich sędzia nie uznając bramki Rooneya która była zdobyta prawidłowo i nie dyktując faulu Campella na Rooneyu. Manchester zagrał dobry mecz i wygrał , gospodarze dobrze zaczęli ale później nie grali nic specjalnego, bardzo słaby Crouch oraz Defoe

beau 1

beau

Forum VIP
Wyniki 2 kolejki
West Bromwich - Everton 1-2
Stoke - Aston Villa 3-2 Blackburn - Hull 1-1
Liverpool - Middlesbrough 2-1
Tottenham - Sunderland 1-2
Newcastle - Bolton 1-0
Fulham - Arsenal 1-0
Wigan - Chelsea 0-1
Manchester City - West Ham 3-0