>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Premier League 14.03.2007r

Status
Zamknięty.
beau 1

beau

Forum VIP
[center:2a12168a00]14-03-07
Aston Villa - Arsenal FC 3,80 3,25 1,95
Manchester City - Chelsea FC 7,00 4,00 1,45
[/center:2a12168a00]
Analizujcie i podawajcie swoje typy dotyczące tej kolejki. Suche typy bez analiz będą usuwane. Proszę również umieszczać kursy, a także nazwe bukmachera.Nie przestrzeganie moich zaleceń będzie karane warnem ????

sawas 27

sawas

Użytkownik
Manchester City - Chelsea Londyn ✅
TYP: Chelsea Londyn
KURS: 1,5
BUKMACHER: Gamebookers/Expekt

Proszę zwrócić uwagę na załączoną tabelę - gospodarze nie są typową drużyną własnego boiska - na 14 meczy wygrali zaledwie 5. Inaczej goście - oni na wyjazdach wygrali już 9 na 14 rozegranych meczy.
Chelsea po ewentualnej wygranej w tym meczu i zwycięstwu w bezpośrednim starciu z ManUtd będzie miała zaledwie 3 pkt straty i jej szanse na mistrza stana się całkiem realne. Zadanie bardzo trudne. Pomimo to ekipa Jose musi koniecznie wywieźć z Manchesteru 3 pkt.

City ponieśli porażki w 4 ostatnich meczach i nad drużynę z City of Manchester Stadium poważnie nadciąga widmo spadku. Chelsea zupełnie inaczej - pomimo narzekań na ich grę, w 6 ostatnich spotkaniach wygrali pięciokrotnie w tym 4 ostatnie mecze.

Chelsea w ostatnich 14 (!!) latach tylko raz uległa drużyne City - miało to miejsce w 2004 roku a zwycięstwo było skromne - 1:0. Trzy ostatnie bezpośrednie potyczki tych drużyn kończyły się pewnymi zwycięstwami stołecznych:

Chelsea London FC Manchester City 3:0
Chelsea London FC Manchester City 2:0
Manchester City Chelsea London FC 0:1

Wszystkie przytoczone argumenty potwierdzają typ na Chelsea Londyn. Stawiam na zwycięstwo gości 2:0.

wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
[center:6f79d160c4] Aston Villa - Arsenal [/center:6f79d160c4]

Bardzo ciekawie zapowiada sie środowy wieczór w Birmingham gdzie miejscowa Aston Villa podejmuje Arsenal Londyn. Ostatnie mecze &quot;Kanonierów&quot; wypadały bardzo dobrze nie przegrali 6 ostatnich spotkań i zdobyli 16 &quot;oczek&quot;. Arsenal jest to 3 drużyna w Premier League zaraz Po &quot;The Blues&quot; i Manchesterze która bardzo dobrze spisuje się na wyjedzie. Jeśli chodzi o Ville z 4 ostatnich meczy wygrali 2 i były to mecze na własnym stadionie, natomiast jeśli chodzi o 2 mecze wyjazdowe zdobyli tylko 1 punkt. Teraz trochę o składach w ekpie gospodarzy zabraknie Martina Laursena ale za to powracają Gary Cahill i Luke Morre. Arsenal będzie bardziej osłabiony z powodu braku Thierry Henry który prawdopodobnie nie zagra już do końca sezonu oraz Alexandra Hleba. Jednak do składu wracają inni znakomici piłkarze Mathieu Flamini, Justin Hoyte i Tomas Rosicky.

Mój Typ: 2-2,05 Expekt ✅

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Spotkanie: ⚽ Aston Vila - Arsenal FC
Typ: under 2,5 ✅ ✅ ✅ ????
Kurs: 1,7
Bukmacher: Betgun

Analiza:
Na Villa Park zmierzą się dwie drużyny, które dzieli aż 19 pkt w tabeli Premier League. Pomimo że Arsenal uważany jest za faworyta, to wcale mecz nie musi ułożyć się po myśli Kanonierów. Zacznę od tego że za Arsenalem przemawia historia spotkań, w których to wygrywali aż jedenaście razy remisując zaledwie pięć i nie przegrywając żadnego. Aston Villa w tym sezonie pokazała że potrafi urwać pkt nawet najlepszym drużynom. Chociażby wyjazdowe spotkanie pierwszej kolejki właśnie z Arsenalem i remis 1:1, czy kolejny remis tym razem z Chelsea na własnym stadionie 0:0.
Obie drużyny potrzebują punktów, gdyż Arsenal po odpadnięciu z Ligi Mistrzów powinien zrobić wszystko aby zająć przynajmniej to czwarte miejsce. Z kolei Aston Villa zajmuje teoretycznie bezpieczną pozycję lecz ostatnio dobra dyspozycja Charltonu może spowodować że odskoczą na kilka punktów.
W obu drużynach zabraknie kilku zawodników. Zaczynając od Arsenalu to w oczy rzuca się brak napastników. Kontuzjowani Thierry i Robin poważnie osłabiają linie ataku. Po za tym brak defensywy tj. Toure - Clichy - Ebou to prawdziwe dziury. Na szczęście do gry wraca wychowanek Justin Hoyte oraz Matthieu Flamini. Ponadto powrót Rosickiego powinien ożywić grę w ofensywie Arsenalu. Jednak jeden ofensywny pomocnik to niewiele i prawdopodobnie w ataku zagra młody Aliadiere, którego widziałem jeden raz w meczu pucharowym z Blackburn lecz raczej nie zachwycił. Jeśli chodzi o gospodarzy to do zespołu powraca Tim Cahill, Luke Moore oraz Liam Ridgewell. Szczególnie gra tego pierwszego może wnieść wiele do zespołu AV. Osobiście nie wierze w zwycięstwo Arsenalu w tym spotkaniu. Powód jest jeden: nie ma kto strzelać bramek, pomimo że nowi-młodzi zawodnicy grają...nieźle to brakuje jednego zawodnika, który postawiłby kropkę nad &quot;i&quot;. Uważam że Aston Villa ma szansę na pierwsze zwycięstwo z Arsenalem lecz osobiście postawiłem w tym meczu na under i wydaje mi się że to jest najpewniejsza pozycja.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Aston Vila - Arsenal Londyn ⛔
Typ: X
Kurs: 3,1
Bukmacher: Expekt

Zaglądając w statystyki przeraziłem się, bo od początku planowałem zagrać ten mecz jako remis. Mojego toku myślenia nie odzwierciedla sześć ostatnich meczy, w których wygrał pięć, jedno remisując. Villa natomiast gra strasznie nierówno - w trzech ostatnich meczach wygrali, przegrali i zremisowali. Widać, że forma nie jest ustabilizowana.

Pomimo statystyk zagram ten mecz remisowo, ponieważ gra obydwu zespołów nie zachwyca. Arsenal wygrał te mecze przy stosunkowo dużej pomocy szczęścia - wyniki 2:1, 2:1, 1:1 i 2:1 mówią same za siebie. Mecze zaliczone jako 3 pkt, ale gra Kanonierów nie była powalająca. Można było to doskonale zauważyć podczas fazy pucharowej Champions League, w której to Arsenal nie poradził sobie z przeciętnym PSV.

Aston Villa zremisowała już w tym sezonie 12 razy - najwięcej z Premierhip. Myślę, że spotkanie zakończy się remisem 1:1 zważywszy również na braki w obu drużynach wymienionych przez mojego poprzednika fabregasa.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Wyniki Premiership 14.03.2007

Aston Villa - Arsenal Londyn 0:1
10&#39; [0 - 1] A. Diaby

Manchester C. - Chelsea Londyn 0:1
28&#39; [0 - 1] F. Lampard (pen.)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom