>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Premier League 1 Kolejka 13.08-15.08.2011

Status
Zamknięty.
al_capone 29K

al_capone

Gangster
Zakład na Premier League ze zwrotem €10!

Angielska ekstraklasa wznawia rozgrywki! Przygotowaliśmy dla Was z tej okazji świetną ofertę: zakład na żywo (LiveBet) ze zwrotem na kolejkę Premier League odbywającą się w sobotę 13 sierpnia, niedzielę 14 sierpnia i poniedziałek 15 sierpnia. Każdy, kto przegra swój pierwszy zakład postawiony na dowolny mecz tej kolejki, otrzyma zwrot stawki, do kwoty 10 €!* Typowanie na żywo (LiveBet) to gwarancja wielkich emocji: zakład można postawić podczas trwania wydarzenia sportowego. Jeśli jeszcze nie grałeś w ten sposób, spróbuj teraz – niczym nie ryzykujesz!

Rejestracja w Tobet

Jak wziąć udział w promocji

1 Zaloguj się na swoje konto
Kliknij przycisk „Wpłata” na górze strony, a następnie wejdź do zakładki „Kod promocyjny” i wpisz w pustym polu słowo:
PLAUGUST

2 Postaw zakład na żywo (LiveBet) na jedno lub więcej spotkań inauguracyjnej kolejki Premier League Oferta obejmuje wszystkie rodzaje zakładów: pewniaki, systemowe, akumulatory i pojedyncze, pod warunkiem, że na kuponie znajdzie się co najmniej jeden zakład na żywo na kolejkę Premier League odbywającą się w sobotę 13 sierpnia, niedzielę 14 sierpnia i poniedziałek 15 sierpnia.

3 Jeśli przegrasz swój pierwszy zakład na żywo, otrzymasz zwrot stawki. Maksymalna kwota zwrotu wynosi 10 €. Zwrot zostanie przekazany w ciągu 24 godzin od zakończenia ostatniego zdarzenia na kuponie.

wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
VS

Wydarzenie: Manchester City - Seansea City
Miejsce: City of Manchester Stadium
Data i godzina: 15.08.2011 / 21:00
Wynik: 4:0​

Wyżej wymieniony mecz jest dopiero pierwszym poniedziałkowym spotkaniem, ale nic nie szkodzi aby opisać go trochę wcześniej. Z jednej strony mamy drużynę City, która w tym sezonie na pewno będzie walczyła o mistrzostwo Anglii. Z drugiem strony beniaminek z Swansea, także z góry wiadomo kto w tym spotkaniu jest faworytem. City jak co roku duża ilość transferów, znane nazwiska w tym sezonie do składu dołączyło dwóch dobrych zawodników: Clichy, Aguero. Sądząc po silne ofensywnej drużyny City na pewno padnie tutaj ze 2 lub 3 bramki, obrona City także moim zdaniem nie do przejścia dla zawodników Łabędzi, ale wszystko okaże się w praniu, ja jednak nie daję absulutnie żadnych szans w tym spotkaniu ekipe Swansea, jedynie widzę ich grę z kontry, z tego powodu że City będzie atakowało przez 70% spotkania. Mecze towarzystwie obydwu drużyn wypadły bądź co bądź bardzo dobrze, mimo zróżnicowania przeciwników. City wygrało 5 spotkań w tym jednen z Interem 3:0. Łabędzie wygrali min: z Celticem 2:0 czy Realem Betis 1:0. W tym spotkaniu na pewno nie zobaczymy Carlosa Teveza z City, a nowy nabytek Aquero prawdopodobnie rozpocznie mecz na ławce.​

Typy:
Wygrana City: 1.22 expekt ✅
City handicap -1 1.65 expekt ✅
Over 2,5g 1.65 expekt ✅
Goście nie strzelą bramki 1.60 expekt ✅

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Cóż gwiazdeczki w spotkaniach już podane, mowa o sędziach, parę przemyśleń związanych z kartkami.

Dyscyplina: Piłka Nożna: ANGLIA: Premier League
Spotkanie: Fulham Londyn - Aston Villa
Typ: Powyżej 3.5 kartek
Kurs: 2.25!
Bukmacher: Bet365
Stawka: 9/10
Analiza: Zabawny kurs... Chyba Bet365, nie miał pojęcia, kto będzie sędziował w tym spotkaniu. Z pośród wszystkich spotkań, nie wiem dlaczego ale wydaje mi się, że w tym będzie najwięcej walki. Osłabiona Villa, kontra odmłodzone z Martinem Jolem na czele Fulham. Ale do rzeczy... Sędzią spotkania będzie &quot;Perła&quot; Premier League jeśli chodzi o swój fach, Lee Mason czyli sędzia, który w sezonie 2010/2011 w zaledwie 23 spotkaniach wyciągnął 104 razy żółtą kartkę i 2 razy czerwoną to się nazywa &quot;uspokojenie&quot; zawodników. Co więcej w zeszłym sezonie, Lee Mason, był arbitrem w spotkaniu, w którym brały udział obie drużyny. Na Villa Park padł remis 2:2, a Mason wyciągnał w tym spotkaniu 5 kartek. O braku walki raczej nie można mówić, bo przecież pierwsza kolejka, każdy chce się pokazać z jak najlepszej strony i każdy chce zdobyć pierwsze trzy punkty! Kurs cud, miód i orzeszki!

Spotkanie: Liverpool FC - Sunderland
Kurs: 1.83
Stawka: 4/10
Analiza: Kolejne spotkanie, w którym o walkę możemy być spokojni, Liverpool, który myśli o Mistrzostwie i &quot;Czarny Koń&quot; poprzedniego sezonu Premier League - Sunderland. Sędzia spotkania? Phil Dowd, tego pana nie muszę chyba przedstawiać, ostatnio dał nieźle zarobić. Mecz o Tarczę Wspólnoty i 7 kartek ( 5 do przerwy ), przy linii 3.5. W zeszłym sezonie 30 spotkań, 114 żółtych kartek i 6 czerwonych. Myślę, że dziś będzie kolejne spotkanie, w którym ten pan zaszaleje z kartonikami.

Otrzymane punkty reputacji: +10
D 0

dreamerx

Użytkownik

Stoke City - Chelsea Londyn
Typ: 2
Kurs: 1,67 [expekt]
Stawka: 2 zł​

Chelsea po przejęciu przez AVB początkowo grała słabo, ale z każdym meczem w przerwie między sezonowej podopieczni Boasa spisywali się coraz lepiej. W dwóch ostatnich meczach, wygranych kolejno a Aston Villa 2:0 oraz Rangersami 3:1 spisywała się całkiem nieźle. W ich grze wreście widać jakiś błysk, oraz mobilizacje. Bramki jakie padały były całkiem ładne, wypracowane po składnych akcjach. Jedyne do czego można się przyczepić to do gry Anelki, ale to najmniejszy problem, bowiem najprawdopodobniej zagrają Torres ( któremu nie szło najgorzej w meczach sparingowych ), Drogba, Malouda, Kalou. Postawa Benayuna jest równierz godna podziwu. Widać po prostu że zespól nabiera powoli rozpędu, i gra mądrze, dlatego też myślę że jest to pewny typ.

M 2

maciek8787

Użytkownik
Wraca do gry nasz rodzynek jeśli chodzi o Zakłady Bukmacherskie.W pierwszej kolejce ciężko jest przewidywać w jakiej formie są poszczególne zespoły ale jeden mecz jest warty uwagi.Mowa o meczu Man.City-Swansea. Manchester wydaje się murowanym faworytem ,ale słabo płaca za ich zwycięstwo wiec proponuje:
Man. City-Swansea over 2,5 1,66 Pinnacle

Życzę powodzenia i udanego weekendu.

P 37

piotreklyon

Użytkownik
Bukmacher - Betsson
Newcastle vs Arsenal
Typ 1X
Kurs Betsson 1,74
Wygląda na to, że Newcastle poważnie myśli o powrocie do czołówki Premiership. Utrzymanie trzonu zespołu oraz sprowadzenie takich graczy jak Marveaux, Obertan czy Demba Ba pokazuje, że ta drużyna jest w stanie walczyć o wysoką lokatę w tym sezonie. Mój typ to jednak bardziej pokłosie sytuacji która dzieje się w Arsenalu. Pomimo szumnych zapowiedzi Wenger nie sięgnął po znane nazwiska lecz pozostał przy sprowadzaniu talentów. Przykładem jest młodziutki Chamberlain za którego Arsenal zapłacił ponoć około 12 mln funtów. W klubie raczej nie panuje zbyt dobra atmosfera. Fabregas jest już jedną nogą w Barcelonie. Ta sytuacja napewno nie podoba się ambitnemu Nasri, który co jakiś czas również mówi o ewentualnej zmianie klubu. Dodatkowo drużyna z Londynu ma przed sobą ciężkie mecze z Udinese o awans do LM. Ta sytuacja napewno nie ułatwia pracy trenerowi kanonierów. Tym bardziej, że wyniki sparingów raczej nie napawają optymizmem. Arsenal wygrał zaledwie 2 z 6 meczy grając z dość przeciętnymi drużynami.
Prawdopodobne składy na mecz:
Newcastle:Harper; Simpson, Coloccini, Williamson, Jose Enrique; Barton, Nolan, Tiote, Gutierrez; Best, Ranger.
Arsenal:Szczesny; Sagna, Koscielny, Djourou, Clichy; Fabregas, Diaby, Wilshere; Walcott, Van Persie, Arshavin.
Ostatni mecz poniędzy tymi drużynami:
Newcastle - Arsenal 4-4
Barton 69&#39;Best 75&#39;Barton 83&#39;Tiote 88&#39;-Walcott1&#39; Djarou 3&#39; Van Persie 10&#39; Van Persie 26&#39;
Sparingi przedsezonowe Newcastle:
15.07.2011: Darlington 0:2 NUFC
20.07.2011: Kansas City 0:0 NUFC
23.07.2011: Orlando City 1:0 NUFC
26.07.2011: Columbus Crew 0:3 NUFC
31.07.2011: Leeds United 3:2 NUFC
06.08.2011: NUFC - Fiorentina 0:0
Sparingi przedsezonowe Arsenal:
06.08.2011 Benfica Arsenal 2-1
31.07.2011 Arsenal New York RB 1-1
30.07.2011 Arsenal Boca J 2-2
23.07.2011 Koln Arsenal 1-2
16.07.2011 Hanghzou Arsenal 1-1
13.07.2011 Malezja XI Arsenal 0-4

Otrzymane punkty reputacji: +1
miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Jeszcze taki &quot;kartkowy&quot; kupon.
Powyżej 3.5 kartek w meczu Fulham @ 2.25
Powyżej 3.5 kartek w meczu Liverpoolu @ 1.83
Newcastle powyżej 1.5 kartki @ 1.61
Wolverhampton powyżej 1.5 kartki @ 1.66
QPR powyżej 1.5 kartki @ 1.80
Wigan powyżej 1.5 kartki @ 2.10
Ako: 41.97
Taki kupon, niektóre spotkania już opisałem. Głownie brałem pod uwagę, fakt, która z drużyn będzie pod większą presją, której bardziej będzie zależało na zwycięstwie, a także która powinna się bardziej bronić... Sędziowie w dzisiejszych spotkaniach ogólnie kartkujący, jednak to w spotkaniu Fulham i Liverpoolu są największe &quot;perełki&quot;.

Otrzymane punkty reputacji: +5
kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
http://www.youtube.com/watch?v=HE84zU39zvI
zarąbiste promo Panowie. ;-)
Pięknie powiedziane:
Blue is the color of money (City+Chelsea).
Red is the color of history (United+Arsenal+Leverpool).
Czas na 1 kolejkę najlepszej ligi świata :!:
Dzisiaj jakoś specjalnie nie widzę typów, również przez to, że to pierwsza kolejka.
Jestem ciekaw jak spiszą się The Reds i jakim ustawieniem wyjdzie Dalglish oraz interesuje mnie postawa beniaminków. Szkoda, że mecz Tottenhamu odwołany, ale nadal niektóre ulice tam zamknięte i niezły korek.

Otrzymane punkty reputacji: +7
R 4K

rrthc

Użytkownik
Witam
No i rusza najstarsza liga.
Wiadomo emocje beda od samego poczatku i mozna sie spodziewac walki od pierwszego gwizdka.
Na razie trudno cokolwiek sensownego znalezcz typow bo wiadomo to pierwsza kolejka i do konca nie wiadomo na co konkretnie stac dana druzyne.
Ciekawa para to Liverpool z Sunderlandem.Obie ekipy wzomcnily sie dosc solidnie przed sezonem co zapowiada ciekawe widowisko.Kurs na Liverpool dosc niski bo w okolicach 1,50 ale sadze ze dosc pewny.Nie sadze zeby pilkarze z miasta Beatlesow zrobili podobna niespodzianke jak w poprzednim tygodniu PSG i wygraja u siebie pierwszy mecz.
Drugim ciekawym spotkaniem jest mecz pomiedzy Blackburn a Wolverhampton.Tu zdecydowanie lepszy kurs na gospodarzy i wynosi ok 2,10.Blackburn to zdecydowanie mocniejsza druzyna i na swoim stadionie beda chcieli pokazac sie kibicom z jak najlepszej strony i zapewne sie im to uda i zgarna 3pkt.Warto zaryzykowac na ich zwyciestwo...
pozdro...

chrupek155 1

chrupek155

Użytkownik
Arsenal:Szczesny; Sagna, Koscielny, Djourou, Clichy; Fabregas, Diaby, Wilshere; Walcott, Van Persie, Arshavin.
Clichy hahahaha widac masz pojecie co sie dzieje w Premier League,
Sklad bedzie taki : Szczesny,Sagna,Koscielny,Vermaelen,Gibbs, Song, Ramsey, Rosicky, Gervinho, RvP, Walcott

Takze sklad mocny, ja bym tu typowal 2. Arsenal zawsze mocno zaczynał sezon, pod koniec opadali z sił. Zobaczymy w tym sezonie ????

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Jestem ciekaw jak spiszą się The Reds i jakim ustawieniem wyjdzie Hodgson
Dalglish , no chyba że pisząc Hodgson miałeś już na myśli niedzialny mecz WBA z Man United ;)
Co do promo , świetne. Podnosi emocje , i to bardzo.
Co do typów. Również nie mogę nic sensownego znaleźć. Ciężko nawet jakiś typ sensownie uargumentować , jedynie można się opierać na historii, transferach i pre seasonem , no i oczekiwaniami.
Może jednak coś wymyślę ;)

Otrzymane punkty reputacji: +3
miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
To nie jest kwestia pojęcia... wystarczy się troszeczkę interesować...

Diaby - Kontuzja... , Wilshere - Kontuzja... , Clichy - Obecnie zawodnik Manchesteru City (Z którym już wygrywa trofea - Tarcza współnoty ???? ) , Fabregas - Nieoficjalnie zawodnik Barcelony... , Arshavin - zapewne zastąpi go Gervinho.

Litości ludzie, jeśli już podajecie informacje to chociaż pół wiarygodne...

PS.

Promo widziałem na kanonierzy.com , mega... Ilekroć je oglądam, a oglądam już chyba z 6 raz, zawsze mam ciary i nie mogę się doczekać 16:00...

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
⚽ QPR - Bolton 1 2.30

Jak pisałem , ciężko coś znaleźć ale ja już jak kursy zobaczyłem to upatrzyłem sobie granie na beniaminka QPR. QPR wygrał w poprzednim sezonie nPowera. I to trzeba przyznać , że w imponującym stylu. 6 porażek z 48 meczów , i tylko dwie u siebie. Marokańczyk Adel Taarbat , świetny poprzedni sezon , 19 bramek i dużo asyst. Bolton natomiast na wyjazdach zawsze słabo im się grało. QPR to dla mnie faworyt do pozostania w lidze ( z beniaminków) i spodziewam się , że na Loftus Road , u siebie w domu będa groźnym rywalem dla wszystkich. Bolton jest śmiało do ogrania więc warto spróbować po takim kursie na QPR.
Póki co na luźno bo jak pisałem 2-3 kolejki trzeba poobserwować.

M 19

manyolo

Użytkownik
WBA-Man. United
typ over2.5 kurs 1.7
typ drużyna 1 over 0.5 gola kurs1.6
rzadko kiedy grywam mecze na liczbę goli , jakby nie patrzeć to zawsze loteria.W tym przypadku jednak zaryzykuję . Jako ciekawostkę podam że w ubiegłym sezonie w meczach z udziałem gospodarzy tego spotkania padło 127 goli(3,34 na mecz!), natomiast w meczach z udziałem Manchesteru padło 115 bramek

P 37

piotreklyon

Użytkownik
Clichy hahahaha widac masz pojecie co sie dzieje w Premier League,
Sklad bedzie taki : Szczesny,Sagna,Koscielny,Vermaelen,Gibbs, Song, Ramsey, Rosicky, Gervinho, RvP, Walcott

Takze sklad mocny, ja bym tu typowal 2. Arsenal zawsze mocno zaczynał sezon, pod koniec opadali z sił. Zobaczymy w tym sezonie ????

No fakt, ze składem nie trafiłem. Poprostu znalazłem go na jednym z portali o angielskiej piłce i wkleiłem, bo na polskiej stronie Kanonierów jeszcze nie było. Tak czy siak zdania nie zmieniam 1X.

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Spotkanie: West Bromwich Albion - Manchester United
Typ: West Bromwich Albion powyżej 1.5 kartki
Kurs: 1.80
Stawka: 10/10
Analiza: Kolejny według mnie pewniak w inauguracyjnej kolejce Premier League. Na stadion The Hawthorns, przyjeżdża mistrz Anglii z zeszłego sezonu czyli Manchester United, by zmierzyć się z ekipą West Bromwich.
Wszyscy dobrze wiemy, kto będzie dominował w tym spotkaniu, kto będzie górą i pod kogo dyktando będzie to spotkanie.
Manchester United jedzie po trzy punkty i to on będzie częściej atakował i stwarzał sytuacje bramkowe, dlatego też podopieczni Roy Hodgsona będą musieli uciekać się do fauli, które zamienią się na kartki...
Sędzią spotkania będzie Mike Jones, który już w tamtym roku sędziował spotkanie pomiędzy tymi ekipami tyle tylko, że odbyło się ono na Old Trafford, wtedy to padł remis 2:2 i padły trzy kartki w tym dwie, dla drużyny West Bromwich.
Ogólnie Mike Jones w sezonie 2010/2011 w 26 spotkaniach, wyciągał 83 razy żółtą kartkę i trzykrotnie pokazywał zawodnikom czerwień.
Myślę, że dwie kartki dla drużyny WBA na własnym stadionie, gdzie będzie zależało im bardzo na wyniku to minimum, które zostanie osiągnięte i przekroczone.
Spotkanie: Manchester City - Swansea City
Kurs: 2.10
Stawka: 8/10
Analiza: Manchester.City Of Manchester Stadium. Szejki oczekują, by wpompowane miliony w skład City, w końcu przyniosły trofea, nowy sezon City rozpoczyna na własnym stadionie. Przeciwnikiem &quot;The Citizens&quot; będzie beniaminek Swansea City.
City nie mamy co ukrywać, na tyle urosło w siłę, że jest jednym z kandydatów do Mistrzostwa Anglii. Swansea jako beniaminek będzie starało się, uzyskać jak najlepszy wynik, choćby mieli gryźć trawę.
Sędzią spotkania będzie Mike Dean, który w poprzednim sezonie był głównym arbitrem w 30 spotkaniach, w których po żółty kartonik sięgał 105 razy, natomiast po czerwoną tylko raz.
Nie od dziś wiemy, że w drużynie Manchesteru City, paru drwali jest, którzy grają ostry futbol. Kolarov,Lescott,Kompany,Richards cały blok defensywny, a także De Jong czy Milner, oczywiście nie brakuje też piłkarzy, którzy mają swoje &quot;odchyły&quot; mowa tu o Dzeko czy Balotellim. U gości podobnie paru drwali jest, Gower, Williams czy Àngel Rangel.
Uważam, że 4 kartki w tym spotkaniu na pewno zobaczymy, a kurs zachęca!

Otrzymane punkty reputacji: +10
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Co prawda meczów nie widziałem , ale tak jak wszyscy pisaliśmy , że pierwszą kolejkę należało odpuścić.

Same niespodzianki praktycznie.
Liverpool remisuje z Sunderlandem , Blackburn przegrywa u siebie z Wilkami , beniaminek z Norwich urywa punkty Wigan na ich terenie , bezbramkowy remis Arsenalu na St James Park i wysoka porażka QPR u siebie z Boltonem. Jedynie mecz Fulham z AV był w miarę do przewidzenia.

Jutro głównie kandydaci do mistrzostwa. Manchester United i Chelsea. Czy znowu będą niespodzianki ? zobaczymy jutro. W poniedziałek dokończenie kolejki i mecz Man City ze Swansea.

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Witam. Nie wiem czy pisze to w dobrym dziale , ale znalazlem bardzo interesujacy zaklad w unibecie.
Na mecz Stoke - Chelsea wystawiono zaklad total booking points gdzie za kazda zolta kartke druzyna dostaje 10 karnych pkt. Na over 10.5 Stoke kurs wynosi 2.5...
Chcialem sie upewnic czy dobrze rozumiem ze jesli Stoke otrzyma jedynie 2 zolte kartki to typ wchodzi tak...? Wydaje sie ze kurs jest duzo zawyzony. Uwazam ze Stoke pokryje ta linie juz w pierwszej polowie ???? Prosze o potwierdzienie ktoregos z Was moich domyslow. Dzieki!

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Witam. Nie wiem czy pisze to w dobrym dziale , ale znalazlem bardzo interesujacy zaklad w unibecie.
Na mecz Stoke - Chelsea wystawiono zaklad total booking points gdzie za kazda zolta kartke druzyna dostaje 10 karnych pkt. Na over 10.5 Stoke kurs wynosi 2.5...
Chcialem sie upewnic czy dobrze rozumiem ze jesli Stoke otrzyma jedynie 2 zolte kartki to typ wchodzi tak...? Wydaje sie ze kurs jest duzo zawyzony. Uwazam ze Stoke pokryje ta linie juz w pierwszej polowie ???? Prosze o potwierdzienie ktoregos z Was moich domyslow. Dzieki!
http://forum.bukmacherskie.com/f98/suma-punktow-karnych-szybka-odpowiedz-58122.html

poczytaj , blizniaczy temat. Ale patrząc na kurs, faktycznie ciekawy , nawet bardzo. No chyba że to błąd u bukmachera i kursy powinny być odwrotne , najwyżej zwrot będzie ;)

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Nie polecam tego typu! Pomimo, że w Stoke są drwale, arbitrem spotkania jest Mark Halsey, który na 20 spotkań w zeszłym sezonie, 40 krotnie wyciągał żółte kartki, zdarzały się spotkania w których w ogóle ich nie używał.
Trzy spotkania sędziował dla Stoke, w których tylko raz ukarał graczy &quot;The Potters&quot; dwoma kartkami...
Jest ryzyko, aczkolwiek za grosze można spróbować.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom