>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

"Prawo określa czy możesz, ale nade wszystko możesz robić pieniądze"

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Nowy temat, powracam. Udało mi się nadrobić poprzednie straty, grając naprawdę niewiele, ale za większe pieniądze. Zamierzam zastosować taką samą taktykę tutaj. Single i duble będą grane w większości. Tripel ewentualnie dla zabawy. System stawek: 1-10. Mam nadzieję, że podawanie nie przyniesie mi pecha i w dalszym ciągu będę wygrywał. Został ostatni tydzień tego miesiąca, myślę, że jeszcze kilka typów podam.

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Układy
I od razu pierwszy typ, w którym to zaryzykuje zagrać na Kunitsyna w turnieju ATP w Moskwie. Kunitsyn gra dosyć solidnie, ponadto jego brat przyrodni jest jednym z organizatorów tego turnieju. Podejrzewam, że poniekąd stąd biorą się te dobre wyniki zawodnika. Dzisiaj na przeciw stanie Istomin. W Rosji lubią dziać się cuda, podejrzewam, że mimo &quot;mocno&quot; wzrastających kursów na Kunitsyna to i tak Rosjanin będzie górą w tym pojedynku. Istomin to zawodnik, który potrafi zagrać bardzo dobre spotkanie, ale również popełnić mnóstwo błędu, zwłaszcza na początku spotkania.
Kupon #1
I. Kunitsyn - D. Istomin Typ: 1 ⛔ 0:2 (2:6; 4:6)
Kurs: 2,17
Stawka: 2/10
Pinnacle

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Irlandia Premier League
UCD - Sligo Rovers
Mecz ten ma tylko jednego pretendenta do zainkasowania 3 punktów. A to dlatego, że ambicja i wola walki w tym zespole jest ogromna. Chęć obronienia 3 miejsca w lidze na dwie kolejki przed końcem jest bardzo duża i dlatego zaangażowanie w tym meczu również powinno być niemałe. Dublin przystąpi do tego meczu bez kilku czołowych zawodników. Z tego co wiadomo, trener da pograć innym zawodnikom. Jakby tych argumentów &quot;za&quot; było mało, dodam jeszcze, że Sligo notuje 6 meczy bez porażki, a ostatnio 3 zwycięstwa z rzędu. Nie widzę dzisiaj innej możliwości jak pewna wygrana przyjezdnych.
F. Mayer - R. Söderling
Ponadto daje typ na &quot;gospodarza&quot; tego turnieju. Jak wszyscy interesujący się tenisem wiedzą, że mecze rozgrywane są w Sztokholmie, co oznacza, że cała publiczność stoi murem z Soderlingiem. Niesiony dopingiem swoich kibiców, przecież nie może ich zawieść. Moim zdaniem Soda, po raz kolejny pokaże kunszt swoich umiejętności.
Kupon #2
F. Mayer - R. Söderling Typ: 2 ⛔ 2:0
UCD - Sligo Rovers Typ: 2 ✅ 1:2
Kurs: 2,2
Stawka: 3/10
Stan James
Kupon #3
UCD - Sligo Rovers Typ: 2 ✅ 1:2
Kurs: 1,83
Stawka: 5/10
Stan James
Zysk/strata (kupony 1-3) -0,85j

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
U17
Rzadko gram przeciwko Polakom, ale w tym wypadku inna opcja niż zwycięstwo Anglików nie wchodzi w grę, gdyż po prostu potrzebują zwycięstwa. Fakt, faktem, że jeśli czegoś się bardzo chce to często nie wychodzi, ale nie liczyłbym na niespodziankę. Nasi piłkarze nie grają dobrego futbolu niestety i z Anglikami ciężko będzie im cokolwiek ugrać.
Kupon #4
Anglia - Polska Typ: 1 ✅ 1:0
Kurs: 1,55
Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Elitserien
Rozpędzone Farjestads nie powinno mieć dzisiaj problem z ograniem Sodertalje, który wystąpi w tym meczu w mocno okrojonym składzie. Każdy inny wynik niż zwycięstwo gospodarzy będzie dla mnie dużym zaskoczeniem. Warto dodać, że dzisiejsi gospodarze pokonali Luleę 3:0 i Linkopings 4:2, widać, że są mocni.
Kupon #5
Farjestads - Sodertalje Typ: 1 ⛔ 1:4
Kurs: 1,5
Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Ekstraklasa i BBVA
Widzew Łódź - Jagiellonia Białystok
Widzew już tak nie błyszczy, a Jaga w dalszym ciągu pozostaje liderem Ekstraklasy. Co prawda zwycięstwa wyjazdowe mają wiele do życzenia, ale w końcu zwycięstwa są zwycięstwami. Grosicki i Frankowski jak na razie - najlepszy atak w lidze. Przyglądam się zespołowi z Białegostoku od dwóch sezonów i cieszy mnie to, że obecnie są liderem naszej rodzimej ligi. Nie miałbym nic przeciwko, gdyby zdobyli majstra. Uważam, że dzisiejszego meczu nie przegrają.
Real Madryt - Racing Santander
Real jest w gazie i efekty pracy Mourinho powoli stają się być widoczne. Rozpracowali Milan w dwie minuty, więc nie sądzę, żeby Racing sprawił im większe problemy. Mourinho na pewno nie pozwoli na utratę punktów, ponieważ to spowodowałoby utracenie dotychczasowej pozycji lidera Primiera Division.
Kupon #6
Widzew Łódź - Jagiellonia Białystok Typ: x2 ⛔ 4:1
Real Madryt - Racing Santander Typ: 1 ✅ 6:1
Kurs: 1,77
Bet365

Kupon #7 by OrngCrsh
Ottawa Senators - Montreal Canadiens Typ: 1 ML ⛔ 0:3
Kurs: 1,91
Pinnacle
Zysk/strata (kupony 4-7): -4,35j

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Lech w końcu musi odbić się od dnia. 14 pozycja, na której obecnie jest, stawia Mistrza Polski w bardzo niekomfortowej sytuacji. Manchester City pomogło otrząsnąć się (mam nadzieję) ze snu w jaki zapadli. Górnik Zabrze u siebie w kratkę na 5 spotkań 3-0-2 z czego w każdym padało poniżej 3 bramek. Lech ostatnie 3 mecze to porażki, najwyższy czas, aby zacząć zdobywać punkty. Górnik Zabrze jeszcze nigdy nie wygrał z Lechem na własnym obiekcie.
Kupon #8
Górnik Zabrze - Lech Poznań Typ: 2 DNB ⛔ 2:0
Kurs: 1,78
Tobet
Notatka: Z taką grą to Lech może martwić się o utrzymanie. Fatalny mecz Lecha, ale trzeba zaznaczyć, że Górnik twardo w defensywie, co spowodowało lekko dezorientacje Poznaniaków.
Widziałem mecz w wykonaniu Lwów z Vive Targi i muszę powiedzieć, że mieli naprawdę sporo nie wykorzystanych sytuacji, Kielczanie spokojnie ten mecz mogli wygrać, no ale niestety zaprzepaścili szanse. Szczypiorniści z Berlina na pewno nie popełnią tego błędu co nasi Rodacy i wygrają ten mecz. Dla bezpieczeństwa gram handicap azjatycki +1,5.
Kupon #9
Füchse Berlin
- Rhein-Neckar Löwen Typ: 1 (+1,5) ✅ 28:28
Kurs: 1,8
Stawka: 4/10
Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Brazylia Campeonato Brasileiro
W zespole gości dzisiaj spore osłabienia. Aż 7 zawodników nie wystąpi. U gospodarzy zaledwie dwie absencje. Nie ulega wątpliwości, że Santos jest drużyną dużo lepszą od Gremio, pomijając już te osłabienia. Nie sądzę, aby piłkarze gospodarzy notujący bilans 10-2-3 na własnym obiekcie, pozwolili zdobyć jakikolwiek punkt przyjezdnym. Gremio to ostatnia ekipa brazylijskiej Serie A
Kupon #10
Santos
- Gremio Typ: 1 ⛔ 2:3 (ze stanu 2:0 i jeszcze 11 na 9)
Kurs: 1,3
Bet365
Zysk/strata (kupony 8-10): -2,8j

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
PLS
Kupon #12
J.W.Construction AZS Politechnika Warszawska - Asseco Resovia Rzeszow Typ: 2 ⛔ 3:2
Kurs: 1,7
Betclick
Kupon #13
Tampa Bay Lightning - Pittsburgh Penguins Typ: 2 ⛔ 5:3
Kurs: 2,45
Expekt
Kupon #14
New York Rangers - Atlanta Thrashers Typ: 2 ✅ 4:6
Kurs: 3,05
Stawka: 1/10
Betsson
Zysk/strata (kupon 11-14): -1,35j

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
SM-liiga
Zarówno jedni i drudzy bardzo dużo faulują, a że nie potrafią grać w osłabieniu i często tracę bramki to stawiam na ten typ, przeciwko przedziurawionej nieco obronie gospodarzy. Myślę, że 3 bramki w wykonaniu gości powinny być zdobyte.
Kupon #15
Tappara - Pelicans Typ: over 2,5 goście ⛔ 4:2
Kurs: 1,85
Expekt
Kupon #16
J. Nieminen - R. Gasquet Typ: 2 ⛔ 2:1
Kurs: 1,5
Expekt
Zysk/strata (kupony 15-16): -4j

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Vienna
Czas się wziąć za zarabianie, bo jak na razie to same straty. Spróbuje dzisiaj zagrać na Kubota w deblu, chociaż rywale z górnej półki, to jednak Marach gra u siebie i chęć pokazania się z jak najlepszej strony jest. Myślę, że panowie przystąpią do tego spotkania odpowiednio zmobilizowani i pozwoli im to na zwycięstwo w tym meczu.
Kupon #17
Kubot L./Marach O. - Kas C./Kohlschreiber P. Typ: 1 walkower
Kurs: 1,7
Betsafe

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Kupon #21
RPA-LuigiBacchi.it Perugia - Itas Diatec Trentino Typ: 2 ✅ 1:3
Yoga Forli - Bre Banca Lannutti Cuneo Typ: 2 ✅ 1:3
Kurs: 1,66
Stawka: 7/10
Expekt
Kupon zagrany w piątek, jest ostatnim zagranym w tym miesiącu. W listopadzie zamierzam grać rzadko, lecz miejmy nadzieję z lepszą skutecznością.
Zysk/strata (kupon 21): +4,62j

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Listopad 2010
Listopad 2010​

Nie zmieniam systemu stawkowania, chcę jednak grać nieco rzadziej i postarać się o większą skuteczność, o którą jak dotąd było ciężko.​

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Kobiety
Upatruje w tym meczu zwycięstwa Tajlandii, ponieważ Kuba na tym turnieju spisuje się gorzej i nie tylko w kontekście tego turnieju można zauważyć, że są zespołem równym, a kto wie czy nawet nie słabszym od swoich jutrzejszych rywalek. Kurs 1,8 to dobra oferta i myślę, że warto zaryzykować na zwycięstwo Tajlandii.
Kupony #1
Tajlandia
- Kuba Typ: 1 ⛔ 0:3 po zaciętej walce, ale jednak
Kurs: 1,8
Ladbrokers

Do góry Bottom