>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

prawda o oszustwach buka

Status
Zamknięty.
K 0

kokoloko

Użytkownik
witam napisze pare rzeczy ktore jest zwiazana z obstawianiem meczy oczywiscie znajda sie tacy co beda tylko zle to oceniac , albo zaraz usuna posta , tak naprawde nie rusza mnie to ,ale do rzeczy;
wiekszosc buk ma w swojej ofercie mecze tzw ustawione i nie piszcie mi to co ja wypisuje skad to wiem po prostu wiem, dalej nieraz widzimy stawiajac na mecz jakis szzcegolnie ten z malym kursem ktory jest bardzo popularny i co wtopa , wiekszosc bukmacherow sponsoruje lub reklamuje owe sporty czy dyscypliny, np fortuna ot odziwo mowi sie nie stawiaj czeska lige kto gra w to wie co pisze
najbardziej zagrozone mecze fortuna wzuca w tzw superoferte ze niby wyzszy kurs, ta wyzszy ale faworyt tu czesciej przegrywa niz normalnie , mecze tu sa dobrze wyselekcjonowane, a moze juz przygotowane aby bylo inaczej oczywiscie ktos powie jak tak to kazdy da przeciwko faworytowi i jest luz , otoz nie w tych meczach tylko kilka to buble tak wiec podczas stawiania czlowiek zapomina o tym i ulega ofercie

czy ktos zastanowil sie dlaczego nagle mecz ktory jest w ofercie na godz 20 juz o godz 15 nie mozna postawic, he buk sie skapnol ze za duzo moze na nim stracic bo duzo ludzi polapalo sie w tym zdarzeniu, wiec mecz wycofuja z oferty, czy to jest uczciwe

buk internetowe jeszcze bardziej naginaja wszystko sama mozliwosc wplat na nie jest banalna po 15 min trafia kasa na konto , nawet placac z innego rachunku bankowego niz przy rejestracji , otoz jesli chce juz wyplacic to skany dowodow 14 dni oczekiwania , problemy , sprawdzania czasem cos jeszcze doszukuja sie zal

zastanawial sie ktos nad tym dlaczego podczas obstawiania meczu live u buk internetowych jest tylko wybrana ilosc zdarzen , nie ma np calej ligi polskiej , tylko 2 spotkania?, albo tenis, znaczaca runda cwiercfinal , 4 spotkania sa a tu na zywo tylko 2 oczywiscie w nich dzieja sie rzeczy dziwne wyniki po7;6 gdy np 1 prowadzil juz 5;0 wszystko po to aby wiecej kasy wyciagnac i ulec presji stawiania , nie mowie ze nie ma tu zwyklej logiki gry ze tak wlasnie przebiega mecz , tylko jesli zauwazam od dluzszego czasu ze mecze oferowane na live , przebiegaja dziewnie to cos musi byc

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Powiem krótko. Przeczytałem całe i żałuję straconego czasu.
Po pierwsze gdzie są te oszustwa bukmachera? Nazwa tematu o oszustwach bukmachera, w tekście nic o tym.
Cały tekst bez sensu i o niczym.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Gdyby temat był po polsku, może bym go nie zamykał.
W obecnej formie stanowić będzie tylko początek zbędnej wymiany zdań, a właściwie ataków na autora. Dla jego dobra i dobra forum - zamykam.
kokoloko - radzę Ci się zastanowić nad przyszłością na forum.
Jeszcze jedna wpadka, jak z dwoma usuniętymi tematami i się pożegnamy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom