gusto
Forum VIP
I wreszcie nadszedł ten dzień. Dzień, na który wszyscy czekali. Dzień wielkiego rewanżu, w którym to po raz drugi dwóch moderatorów tenisowego działu stoczy bratobójczy pojedynek na typy z tenisa. Będzie to wielki rewanż ze strony Prasy, który przegrywając sromotnie w pewnym momencie pojedynku, przestał wierzyć w zwycięstwo i ku mojemu zdziwieniu popełnił krecz, poddał się niestety. Teraz nauczony tamtą porażką będzie chciał udowodnić mi jak i całemu forum, że to on jest lepszy. Jak będzie, zobaczymy, ale powiem jedno, ja nie skreczuję: "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą!"
Zasady:
30 typów w 30 dni ( tylko i aż 1 typ dziennie) płaska stawka 100j, typ nie trafiony = -100j, typ trafiony = (kurs *100j) - 100 (tak jak w typach dnia np. trafiony kurs 1,6 = 60j
Nagroda:
Niewątpliwy prestiż i 100zł na moneybookers.
Zaczynamy dzisiaj (12.01), kończymy za 30 dni czyli 10.02.
Wygrywa ten kto będzie więcej na plusie.
Oczywiście nie możemy dać tego samego typu co przeciwnik ani podawać swoich typów z innego pojedynku.
Powodzenia, niech wygra lepszy. :jezora:
Zasady:
30 typów w 30 dni ( tylko i aż 1 typ dziennie) płaska stawka 100j, typ nie trafiony = -100j, typ trafiony = (kurs *100j) - 100 (tak jak w typach dnia np. trafiony kurs 1,6 = 60j
Nagroda:
Niewątpliwy prestiż i 100zł na moneybookers.
Zaczynamy dzisiaj (12.01), kończymy za 30 dni czyli 10.02.
Wygrywa ten kto będzie więcej na plusie.
Oczywiście nie możemy dać tego samego typu co przeciwnik ani podawać swoich typów z innego pojedynku.
Powodzenia, niech wygra lepszy. :jezora: