>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Praca

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
jest inaczej ;]
o ile nie grasz jak wiekszość dzieciaków, dzieki którym wiekszosc buków może istnieć ;) jesli naprawde interesujesz sie jakas dyscyplina potrafisz zauważyć zwyżki i spadki formy zawodników/zespołów a przy tym rozsądnie zarządzasz swoim budżetem to masz dużą szansę na spokojny life bez dygania z łopatą ;)
To co napisałes jest kompletną bzdurą, zwyżki i spadki formy bez jaj, nie tędy droga.... owszem są ludzie, niewielu ale są którzy może jakos tam z tego żyją(nie mówię o bukach bo oni z teo żyją bardzo dobrze) ale do tego jest potrzebny bardzo dobry umysł matematyczny, i przede wszystkim dobre ocenianie kursów na dane spotaknie, granie Surebetów itp: ale jeśli chodzi o więdze sportową to w minimalnym stopniu....:jezora:

alex76 21

alex76

Użytkownik
owszem są ludzie, niewielu ale są którzy może jakos tam z tego żyją(nie mówię o bukach bo oni z teo żyją bardzo dobrze) ale do tego jest potrzebny bardzo dobry umysł matematyczny, i przede wszystkim dobre ocenianie kursów na dane spotaknie, granie Surebetów itp: ale jeśli chodzi o więdze sportową to w minimalnym stopniu....:jezora:
Nie zgadzam się, że potrzeba do tego umysłu matematycznego. Co prawda matematyka od zawsze była moją mocną stroną, ale jakoś bardzo rzadko wykorzystywałem ją podczas typowania. Najlepiej ocenisz formę drużyny na podstawie tego co zobaczyłeś.
Poza tym im bardziej wnikasz w szczegóły określonej dyscypliny, ligi tym mniejsze prawdopodobieństwo, że ona Cię zaskoczy. Tak jest bynajmniej w moim przypadku. Jeśli robię przerwę w typowaniu, to gdy wracam nie stawiam od razu tylko przez parę dni dokładnie analizuje to co się wydarzyło, dlaczego etc.
Moim zdaniem liczy się głównie wiedza sportowa i umiejętność analitycznego podejścia do spotkania. Ocena szans, ryzyka jest już bardzo subiektywna, ale i ona ma wpływ na wyniki typowań.

k.@.m.i.l 0

[email protected]

Użytkownik
Owszem. Popieram wypowiedź poniżej. Matematykę stosujesz jedynie przy rozpoczynaniu/tworzeniu systemu gry. Analiza prawdopodobieństwa wyniku nijak ma się do rzeczywistości dlatego sport jest piękny. Ile razy się zdarzało, że największy pewniak zawodził, tutaj liczy się wyczucie, wiedza i przede wszystkim szczęście.
Mogę nawet powiedzieć, że nie trzeba ani trochę znać się na sporcie i wygrywać (znam takiego jednego przypadka ???? ). Stały dochód można według mnie zarabiać jedynie na progresji na remisy, lecz i tu pojawia się wiele &quot;ale&quot;. Potrzebna jest do tego cierpliwość i wysoki budżet, przy niskich zyskach.

Do góry Bottom