ta dobry żart, chyba są dobrym dochodem dla buków, tak zresztą jak na wszystkich forach.:jezora:jesteś na forum bukmacherskim, tutaj ludzie nie pracują tutaj wszyscy mają kokosy z ogrywania buków ???? ???? ????
no jest inaczej, idzie na tym zarobic i tyle ode mnie. a z tych co topia siano, no cuz.... niektorzy naucza sie grac, niektorzy nieta dobry żart, chyba są dobrym dochodem dla buków, tak zresztą jak na wszystkich forach.:jezora:
I nie piszcie mi nawet że jest inaczej.
jest inaczej ;]ta dobry żart, chyba są dobrym dochodem dla buków, tak zresztą jak na wszystkich forach.:jezora:
I nie piszcie mi nawet że jest inaczej.
Dam Ci pełny etat na forum na stanowisku moderatorSzukam pracy po szkole (18 lat). Ma ktoś może jakieś propozycje?
4/5... nie jest źle :]Profil kandydata:
- zainteresowanie i dobra znajomość MLB, piłką ręczną oraz zakładami sportowymi
- Ukończenie szkoły o kierunkach związanych z matematyką/finansami/statystyką będzie dodatkowym atutem
- Swobodna komunikacja w języku angielskim jest niezbędnym warunkiem.
- wymagane jest pozytywne nastawienie i umiejętność pracy w zespole.
- zaświadczenie o niekaralności
dobre :spokodfhgfh: ????Dam Ci pełny etat na forum na stanowisku moderator
Profil kandydata:
- zainteresowanie i dobra znajomość MLB, piłką ręczną oraz zakładami sportowymi
- Ukończenie szkoły o kierunkach związanych z matematyką/finansami/statystyką będzie dodatkowym atutem
- Swobodna komunikacja w języku angielskim jest niezbędnym warunkiem.
- wymagane jest pozytywne nastawienie i umiejętność pracy w zespole.
- zaświadczenie o niekaralności
Oferujemy:
* na okresie próbnym wynagrodzenie 1200 euro
* ciekawą, pełną wrażeń pracę w młodym zespole.
* możliwość rozpoczęcia ciekawej kariery zawodowej.
Osoba zatrudniona będzie na stałe pracować na Kostaryce. Możliwość rozpoczęcia pracy natychmiast po pozytywnym przejściu badań lekarskich.
Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie życiorysu i listu motywacyjnego w języku angielskim pod [email protected]
???? 8) ????
Zapomniałem jednej, istotnej rzeczy Vader. Przechodzimy na brytyjski sposób płatności i teraz 1200 euro to tygodniówki.Da radę dostać kolejny etat? 1200 ojro piechotą nie chodzi... Na przelewach zaoszczędzisz bo i tak co miesiąc trzeba mi wysyłać wypłatę