>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Praca

ucubucu 9

ucubucu

Użytkownik
jesteś na forum bukmacherskim, tutaj ludzie nie pracują tutaj wszyscy mają kokosy z ogrywania buków ???? ???? ????

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
jesteś na forum bukmacherskim, tutaj ludzie nie pracują tutaj wszyscy mają kokosy z ogrywania buków ???? ???? ????
ta dobry żart, chyba są dobrym dochodem dla buków, tak zresztą jak na wszystkich forach.:jezora:
I nie piszcie mi nawet że jest inaczej.

bad-motherfucker 0

bad-motherfucker

Użytkownik
ta dobry żart, chyba są dobrym dochodem dla buków, tak zresztą jak na wszystkich forach.:jezora:

no jest inaczej, idzie na tym zarobic i tyle ode mnie. a z tych co topia siano, no cuz.... niektorzy naucza sie grac, niektorzy nie

remik47 0

remik47

Użytkownik
jest inaczej ;]
o ile nie grasz jak wiekszość dzieciaków, dzieki którym wiekszosc buków może istnieć ;) jesli naprawde interesujesz sie jakas dyscyplina potrafisz zauważyć zwyżki i spadki formy zawodników/zespołów a przy tym rozsądnie zarządzasz swoim budżetem to masz dużą szansę na spokojny life bez dygania z łopatą ;)
to taki OT, a co do tematu....
ja chciałbym gdzieś wyjechać do pracy za granicę na wakacje, głównie po to żeby wyjechac gdzieś dalej, ale kasa oczywiscie jest też ważnym powodem. wiem , że bardzo dużo osób wyjeżdża i tu pytanie :
gdzie jeździliście/macie zamiar jechać w wakacje? chodzi mi o takie firmy zagraniczne, gdzie łatwo można dostać joba bez wiekszych znajomości, warunki są przyzwoite i oczywiście stawki zadowalające

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
mazowsze? jakie miasto? jak dorywcza to Thomson Technicolor Polska czyli Piaseczno wita. wytwornia plyt cd. 3000 osob pracuje plus osoby z zewnatrz kiedys w wakacje jezdzilem zrobilem troche uprawnien. przydaja sie. roznorodna praca. w sumie to polecam stawka tez niezla jak na dorywcza.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Szukam pracy po szkole (18 lat). Ma ktoś może jakieś propozycje?
Dam Ci pełny etat na forum na stanowisku moderator
Profil kandydata:
- zainteresowanie i dobra znajomość MLB, piłką ręczną oraz zakładami sportowymi
- Ukończenie szkoły o kierunkach związanych z matematyką/finansami/statystyką będzie dodatkowym atutem
- Swobodna komunikacja w języku angielskim jest niezbędnym warunkiem.
- wymagane jest pozytywne nastawienie i umiejętność pracy w zespole.
- zaświadczenie o niekaralności
Oferujemy:
* na okresie próbnym wynagrodzenie 1200 euro
* ciekawą, pełną wrażeń pracę w młodym zespole.
* możliwość rozpoczęcia ciekawej kariery zawodowej.
Osoba zatrudniona będzie na stałe pracować na Kostaryce. Możliwość rozpoczęcia pracy natychmiast po pozytywnym przejściu badań lekarskich.
Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie życiorysu i listu motywacyjnego w języku angielskim pod [email protected]
???? 8) ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Profil kandydata:
- zainteresowanie i dobra znajomość MLB, piłką ręczną oraz zakładami sportowymi ✅
- Ukończenie szkoły o kierunkach związanych z matematyką/finansami/statystyką będzie dodatkowym atutem ⛔
- Swobodna komunikacja w języku angielskim jest niezbędnym warunkiem.✅
- wymagane jest pozytywne nastawienie i umiejętność pracy w zespole.✅
- zaświadczenie o niekaralności ✅
4/5... nie jest źle :]
Da radę dostać kolejny etat? 1200 ojro piechotą nie chodzi... Na przelewach zaoszczędzisz bo i tak co miesiąc trzeba mi wysyłać wypłatę ????
Si Wi moje już masz :spokodfhgfh:

M 0

marcinxxx

Użytkownik
Dam Ci pełny etat na forum na stanowisku moderator

Profil kandydata:
- zainteresowanie i dobra znajomość MLB, piłką ręczną oraz zakładami sportowymi
- Ukończenie szkoły o kierunkach związanych z matematyką/finansami/statystyką będzie dodatkowym atutem
- Swobodna komunikacja w języku angielskim jest niezbędnym warunkiem.
- wymagane jest pozytywne nastawienie i umiejętność pracy w zespole.
- zaświadczenie o niekaralności

Oferujemy:
* na okresie próbnym wynagrodzenie 1200 euro
* ciekawą, pełną wrażeń pracę w młodym zespole.
* możliwość rozpoczęcia ciekawej kariery zawodowej.

Osoba zatrudniona będzie na stałe pracować na Kostaryce. Możliwość rozpoczęcia pracy natychmiast po pozytywnym przejściu badań lekarskich.
Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie życiorysu i listu motywacyjnego w języku angielskim pod [email protected]

???? 8) ????
dobre :spokodfhgfh: ????

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Da radę dostać kolejny etat? 1200 ojro piechotą nie chodzi... Na przelewach zaoszczędzisz bo i tak co miesiąc trzeba mi wysyłać wypłatę
Zapomniałem jednej, istotnej rzeczy Vader. Przechodzimy na brytyjski sposób płatności i teraz 1200 euro to tygodniówki. ;)
Prześlij mi starą umowę to ją skoryguje ;)

vader 2,8K

vader

Forum VIP
No tak. Forum się rozwija. To trzeba podnosić pensje :spokodfhgfh:
Stara umowa już w drodze. Czekam na nową i na wyrównanie ;)

Do góry Bottom