>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Praca

K 0

kamil6

Użytkownik
ja nie wiem czy nie pójdę na jakąś budowę, można w miarę nie źle zarobić, ale to trzeba poszukać. A masz jakieś wymagania płacowe??

bernard 0

bernard

Użytkownik
ok 10 złotych mnie interesuje, ale szukam i nic znaleźć nie mogę. A najlepiej: segregowanie towaru, wystawianie... coś w tym stylu. Ale chyba każdą przyjmę. ????

emdzej 0

emdzej

Użytkownik
W KFC chcą do ulotek na placu konstytucji oraz w pizzeri da grasso na bemowie to rozwożenia pizzy , dobrze jakbyś miał skuter ;)

emdzej 0

emdzej

Użytkownik
no to nie wiem jak 17 latek chce zarobić kase w Warszawie.Na ulotkach w tydzień PORZĄDNEJ pracy mozesz zarobić 200 zł jak dobrze poszukasz.

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
co to jest 200 zł. miesięcznie, jak dobrze poszuka to znajdzie 100 dziennie.
odrozniasz slowo tydzien od slowa miesiac ?
a po za tym co on chce robic nie majac zadnych kwalifikacji ani nic, albo KFC itp, albo pizzeria albo ulotki albo budowa

K 0

kamil6

Użytkownik
sorry chodziło mi oczywiście o tydzień, oczywiście pomyłka w pisowni, ale wychodzi na to samo. Na pewno może zarobić więcej niże tyle co napisałeś. budowa to najlepsze rozwiązanie jak znajdziesz dobrą robotę na budowie do zarobisz od 10 - 20/h. To chyba nie źle jak na ten wiek. Narobisz się pewnie sporo, ale wole to niż ganiać z ulotkami za kilka złotych.

emdzej 0

emdzej

Użytkownik
na budowie to w tym wielu chyba cię nie zatrudnią , tak mi się wydaje.Ulotki wg miła rzecz , chodzisz po mieście , masz kontakt z ludzmi i zgarniasz kase.Kamil6 a co do Twoich wątpliwości na temat ile można zarabić na ulotkach to wszystko zależy gdzie rozdajesz , w jakim miejscu np w metrze Centrum 1 h wystarczy na pare tysięcy ulotek i u kogo .Pozdro.

bernard 0

bernard

Użytkownik
Ulotki są beznadziejne. Sami mnie denerwują Ci ludzie jak stoją w okolicach stacjii METRO CENTRUM, więc sam wiem jak by mnie to denerwowało jak pchają się z nimi. A jak ktoś tam przechodzi raz dziennie to wie że takich osób jest tam z 60-100. Przesada co oni tam robią.

matex 0

matex

Użytkownik
ja w tamtym roku (mialem 17 lat) pracowałem na budowie jako pomagier, wiec jak i Ty poszukasz to znajdziesz... kasa dobra, tylko sie trzeba nameczyć troche :]

matex 0

matex

Użytkownik
u mnie w miescie tj. pod Warszawa, stawka 8 zł/h 10 godzin. od 7.00 do 17.00, o 11.00 przerwa pół godzinna na jedzenie :]

Do góry Bottom