>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

praca u buka - odds maker/analityk sportowy

H 5

hanysopp

Użytkownik
Ok dzięki. Tak mi się wydawało. Pytam dla pewności. Bo kumpel mi coś pieprzył, że można niby przez neta, od początku coś mi nie pasowało. Pozostaję buk naziemny ewentualnie.

F 26

facepalm

Użytkownik
A myslisz ze bys mial szanse ? Do bukmacherow internetowych nie biora ludzi z ulicy, najpierw trzeba duzo osiagnac najczesciej jako gracz.

H 5

hanysopp

Użytkownik
Na pewno byłoby ciężko. Ale jakiś cień szansy zawsze jest. Mam dopiero - 23 lata, ale myślę, że mogę o sobie mówić jak o doświadczonym graczu. Już w wieku 13 lat obstawiałem mecze. Poznałem teź kilku ludzi, którzy siędzą w tym praktycznie od pierwszego dnia kiedy zaczęła powstawać pierwsze buki naziemnie w Polsce. Trochę przydatnej wiedzy mi przekazali. Grałem w różnych firmach bukmacherskich z większymi i mniejszymi sukcesami, ale ogólnie zawsze byłem na plus. ;)
Praca własnie jako taki analityk wydaję się ciekawa... Jest to takie drugie moje małe marzenie. Największego - niestety nie spełnię zdrowię nie pozwala.
Pozdro

F 26

facepalm

Użytkownik
Jeśli nie jesteś wybitnym graczem to próbuj szczęścia od polskiego buka. Stamtąd droga ciężka, ale na pewno krótsza bo już doświadczenie jakieś masz.
Marcin czy naprawdę w tym wypadku wykształcenie ma jakieś znaczenie ?

H 5

hanysopp

Użytkownik
No slyszalem, ze niby preferowane sa stduia nauk scislych. Aczkolwiek nie jest to najwazniejsze. Ja niestety nie mam zadnego kierunku skonczonego zwiazanego z sportem. Skonczylem resocjalizacje. Marcin ja tez poprosze o PW w takim razie, z gory dzieki

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Treść dawnego anonsu :
Expekt.com poszukuje oddsmakera, czyli osobę odpowiedzialną za
wystawianie kursów.

Wymagania:
* świetna znajomość polskiego sportu, przede wszystkim
najpopularniejszych dyscyplin sportowych w Polsce
*zdolności analityczne
*komunikatywny angielski
*stały dostęp do internetu

Praca zdalna z Polski, nie ma konieczności przeprowadzki z
dotychczasowego miejsca zamieszkania.

Otrzymane punkty reputacji: +1
V 5

vipdavid

Użytkownik
A myslisz ze bys mial szanse ? Do bukmacherow internetowych nie biora ludzi z ulicy, najpierw trzeba duzo osiagnac najczesciej jako gracz.
fajny temat.Podbijam użytkownika facepalm.Człowiek z ulicy składając CV nie dostanie tej pracy.

@hanysOPP poczytaj sobie w necie na temat tej roboty.Większość tych ludzi to byli typerzy,którzy &quot;trochę&quot; już powygrywali.Najpierw musisz osiągnąć coś jako gracz potem możesz układać kursy.

Swoją drogą ciekawe ile oni zarabiają bo nigdzie w necie nie ma o tym mowy...

Q 8

qwertz

Użytkownik
Z tego, co słyszałem, to da się pracować przez neta, o ile można też w razie potrzeby wpaść do biura. Do tego jak się dostanie jedną, drugą taką pracę i się sprawdzisz, to prędzej na swoich warunkach pozarabiasz gdzieś indziej.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...] musisz osiągnąć coś jako gracz potem możesz układać kursy.
[...]
Tak na chłopski rozum, też mi się tak wydaje tzn. tak bym działał jako pracodawca. Gdybym był właścicielem firmy bukmacherskiej sięgałbym po topowych typerów.
Ponadto, warto werbować przeciwników ;)

Do góry Bottom