>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Próby typowania NHL

M 0

mukapaca1989

Użytkownik
W tym temacie bede podawal propozycje obsawienia meczy NHL. W zaleznosci od kolejki bede staral sie podawac 2-4 mecze,plus mini analiza. Korzystam z bukmahera sts. Zapraszam do komentowania.

M 0

mukapaca1989

Użytkownik
Pittsburgh-St.Louis
Typ 1 kurs-1.85
Pittsburg jest jedna z najlepszych druzynych obecnie grających w NHL. Bardzo mocna na swojej tafli tym bardziej ze do składu wrocil uznawany za jednego z najlepszych graczy swiata Sydney Crosby.
Washington-Winnipeg
Over 5,5 kurs-1.70
Z jednej strony druzyna grajaca rewelacyjnie u siebie a z drugiej Winnipeg która strzela zaskakująco dużo bramek faworytom (np. 9 dla Philadelphi). Przewidywany wynik to 4-3 dla gospodarzy

M 0

mukapaca1989

Użytkownik
Pittsburgh-St.Louis wynik 2:2 ⛔
grajac az siedmiokrotnie w przewadze pittsburg powinien strzelic wiecej niz 1 bramke. Razaca nieskutecznosc

Washington-Winnipeg wynik 3;3 (4;3 po dogrywce) ✅
Jak widac trafilem nawet dokladny wynik wliczajac dogrywke

M 0

mukapaca1989

Użytkownik
Pittsburgh-Ottawa✅
Typ 1 kurs-1.75
Mysle,ze moja konsekwencja jest w pelni uzasadniona. 4 mecz bez zwyciestwa w regulaminowym czasie,no way, tym bardzije ze ottawa to zespol raczej slabsz wsrod sredniakow.

Minnesota-Edmonton ⛔
Typ 1 kurs 2.05
Jestem pod wrazeniem gry Minnesoty w tym sezonie. Z pewnoscia wielka zasluga tego stanu rzeczy jest sprawodzenie w tym sezonie jednego z braci Koivu.

M 0

mukapaca1989

Użytkownik
New Jersey-NY Islanders⛔
Typ 1 kurs 1.9
Obie druzyny nie blyszcza w tym sezonie,ale NYI w tym sezonie na wyjazdach gra zenujaco,a poza tym w tych derbach zawsze jestem na Devilsami.

Boston-Winnipeg✅
Typ 1 kurs 1.75
Boston po serii 9 zwyciestw wczoraj przegral z Detroit po dogrywce. No coz nowa serie czas zaczac.

Tampa Bay-Florida⛔
Typ 2 kurs 2.50
Typ troszke dla odwaznych,ale Tampa w tym sezonie nie gra za rewelacyjnie a Florida jest swietna na wyjazdach

M 0

mukapaca1989

Użytkownik
Na dzisiejszą noc:
Minnesota-Calgary⛔
typ 1 kurs 2.15
Powtarzam swoj typ na minnesote,mam nadzieje ze typ razem trafnie.

Anaheim-Toronto✅
typ 2 kurs 2.45
Anaheim top druzyna drajaca najslabiej na swojej tafli z calej ligi,z drugiej strony Toronto ktore juz dawno nie bylo tak mocne jak teraz

coreq93 806

coreq93

Użytkownik
W drugim meczu odpuscilbym typowanie kto wygra, z Blackhawks byli blisko ale koncowke przegrali, tym razem wyciagna wnioski pewnie, bardziej pewny jest tu over 5,5, ale Twój wybor oczywiscie ????

Co do Minnesoty - dzis wygraja, jestem pewny;)

M 0

mukapaca1989

Użytkownik
Jak narazie idzie mi średnio trafione 4z9. Dziś postaram sie poprawic,a wiec:
Edmonton-Nashville
typ 1 kurs 2.4
Z jednej strony Edmonton ktore na 10 spotkan u siebie tylko 3 razy przegralo a z drugiej Nashville kompletnie bez formy z trzema porazkami z rzedu.

LA Kings-San Jose
typ 2 kurs 2.4
Moim zdaniem LA w tym sezonie sie nie dostanie do playoffow,widze 9 czy 10 druzyn duzo bardziej nadajacych sie do gry w fazie pucharowej,jedna z nich jest ich dzisiejszy rywal. Podaje typ przyblizajacy obie druzyny do mojej tezy

Do góry Bottom