>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Próbować Dalej?

Status
Zamknięty.
ppibo1 1

ppibo1

Użytkownik
Witam. Czy opłaca się dalej próbować? W tej chwili jakoś swojej passy nie moge odzyskać. Na bukmacherze rozwaliłem sobie 140 zł. I tu moje pytanie wpłacić sobie kase i próbować odzyskać to 140?

naturehoof 0

naturehoof

Użytkownik
Witaj,mam podobną sytuację. Z 75zł zrobiło się 35 jednego dnia ???? Na twoim miejscu bym odpuścił ale możesz wpłacić sobie do innego buka i tym razem grać ostrożniej tzn. max 1-2 zakłady na dzień, stawka nie większa niż 8 zł. Ja napaliłem się na zakłady live i próbowałem się odkuć obstawiłem jeszcze lekką ręką 4 mecze,a co z tego wynikło to już wiesz ????

madmax22 46

madmax22

Użytkownik
Witam. Czy opłaca się dalej próbować? W tej chwili jakoś swojej passy nie moge odzyskać. Na bukmacherze rozwaliłem sobie 140 zł. I tu moje pytanie wpłacić sobie kase i próbować odzyskać to 140?
Nie próbuj nic za wszelką cenę. Graj z głową i rozmyślnie. Zastanów się, może należy zmienić coś w twojej grze gdyż ma jakąś wadę. Mniej meczów za trochę większe stawki. Wszystko da się odrobić tylko bez pochopnych decyzji.

T 27,1K

tadzin

Użytkownik
Mało typów, ale za to najbardziej wartosciowe, tj tam gdzie widzisz value... Duża wiedza tez nei zaszkodzi, najlepiej typowac te dyscypline na ktorej sie najlepiej znasz. Wg mnie wzorowym tematem godnym nasladowania jest temat &quot;Siatkarski optymista&quot; w dziale Vip oraz temat &quot;Typy by Filip r2&quot; rowniez dzial Vip. W miarę mało typów za to sa to typy wyselekcjonowane.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Witam. Temat zaraz zamknę bo już parę takich było a nie będziemy tworzyć tematów dla każdego zawiedzionego użytkownika.
Zakłady bukmacherskie to przede wszystkim powinna być rozrywka... sposób urozmaicenia częstego oglądania piłki nożnej, tenisa czy koszykówki. Na zakładach zawsze wygrywa bukmacher (prowizja, prowizja.. i jeszcze raz prowizja!) i tylko najlepsi mogą czerpać z tego w miarę stałe zyski.
Odrobienie tego nie będzie łatwym zadaniem i o wiele bardziej prawdopodobna jest strata kolejnych pieniędzy. To że nagle zaczniesz grać tak jak Ci radzą koledzy wyżej (bez urazy ale chyba jednak sami dopiero zaczynacie?) nie znaczy, że zaczniesz zarabiać. Aby wychodzić na plus musisz dysponować dużą wiedzą na temat sportu (czasem wystarczy wybitna wiedza z zakresu matematyki ;) ) i sporym doświadczeniem. Zdobywaj je, ucz siętego i wygrywaj...
Najpierw jednak nastaw się na utratę pieniędzy bo bez tego nigdy nie poznasz prawdziwego oblicza zakładów :]

Otrzymane punkty reputacji: +7
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom