95%. Musiałaby wydarzyć się tragedia, żeby któryś nie wygral.mało znany bukmacher naziemny etoto daje na Rostamiego kurs 4,00, na Moradiego 3,50.
Na Zielińskiego jest również 4,00, wysoko oceniane są szanse Chińczyka Yong Lu - 5,00
reszta daleko z tyłu.
Hipek7 na ile jesteś pewien, że któryś z Irańczyków wygra?
Ja naprawde nie wiem po co podawac kursy i buki jesli podaje sie chyba najgroszy kurs na to zdarzenie jaki widzialem... wystarczy wejsc do pierwszego lepszego innego buka i jest 1,40 a nawet po 1,45 wiec 1,33 to nieporozumienie......Szermierka - kobiety - team floret Typ: Włochy; @1,33 Bet365 To jest oczywiście typ na końcowe zwycięstwo.
Sporo zależy od pojedynku Polek z Francuzkami bo jak nasze reprezentatnki wygrają z żabojadami to później Włoszki i masz rację pewnie przegrają Polki ale w meczu o brąz będą walczyć z USA,Koreą lub zwycięzcą z pary Rosja-Japonia a nie jak piszesz z Rosjankami LUB Japonkami.Rosjanki zapewne dojdą do finału a my (of course jeśli wygramy z Francuzkami) będziemy walczyć z USA lub Koreą i jeśli trafimy na Amerykę mamy spore szanse na brąz więc nie taki pewny bet,już lepiej postawić Polska-Francja 1 1,65 MileniumCiekawą propozycję na dzień jutrzejszy proponuje Millenium
POLSKA nie zdobędzie medalu we florecie drużynowym - 1,40
Kurs może nie za duży, ale do dubla w sam raz.
Polski zmierzą się w pierwszej rundzie z francuzkami. Indywidualnie nasze Panie pokazały klasę, odpadając w komplecie w pierwszej rundzie... Francuzki dotały do 1/16, tam polegając w komplecie, ale we wcześniejszych rundach lały lepsze na papierze od siebie rosjanki. NIe przewiduję by nasze z nimi wygrały. Gdyby jednak zdarzył się cud, to w półfinale czeka komplet medalistek indywidualnie, czyli Włoszki. Tutaj to już nie ma opcji na cud i będzie ( tzn. nie będzie bo tam nie dotrzemy ) tęgie bicie. Idąc tym scenariuszem, pozostaje walka o brąz, a tam ?? Japonia lub Rosja. Rosjanki takie sobie w indywidualu, Japonki świetnie - szedłbym w kierunku Japonek, ale tak czy siak i z jednymi i drugimi szans nie ma.
Patrząc realnie, Polska szermierka sięgnęła w Londynie dna i czeka nas jutro kolejna kompromitacja w pierwszej rundzie. Ciekawie, kto za to beknie, ale to już nie temat na teraz.
Ja gram - 1,40 do dubla w sam raz. Powodzenia !
Nie wiem kto mi kasuje wpisy, masa debilnych wpisow o niczym wiec wypadaloby i zostawic moj komentarz po dzisiejszych zawodach w podnoszeniu ciezarow ktore przyniosly zlotko.95%. Musiałaby wydarzyć się tragedia, żeby któryś nie wygral. Cibeles - nie zapominaj o tym, że Zieliński w ciągu 2 miesięcy musiał stracić 6 kg, bo w majowych MP ważył prawie 91 kg... W takim okresie czasu to jest dość spora utrata siły. Chciałbym się mylić, ale nie widzę jego medalu. Na pewno nie złotego.
Moradi był kontuzjowany, miał w ogóle nie stanąć na starcie, ale spróbował, niestety się nie udało. Rostami kompletnie bez formy, nie wiem czy przypadkiem powodem takiej formy nie jest... ramadan. Pozostaje tylko uderzyć się w pierś i przeprosić Adriana za zwątpienie w niego. Świetny występ.Nie wiem kto mi kasuje wpisy, masa debilnych wpisow o niczym wiec wypadaloby i zostawic moj komentarz po dzisiejszych zawodach w podnoszeniu ciezarow ktore przyniosly zlotko.
Na szczescie sie stala i to jaka przyjemna . Rostami mimo ze wachal i wachal to nic nie wywachal.. o drugim Iranczyku to nawet nie wspomne bo to jakies nieporozumienie hehe. Brawo Adrian, walka od samego poczatku, cale szczescie ze nie zjadl schabowego przed wazeniem i mial mniej na wadze od Radzieckiego.