>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pozostałe mecze reprezentacyjne kobiet i mężczyzn

BanksyGA 225,8K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
AVC Cup Kobiet

Iran @1,96 - 22bet

Indonezja z ogromnymi brakami w składzie. Co jasne - nie ma Megawati, bo ona w takich turniejach nie bierze udziału. Nie ma również Junaidy Santi (jedna z najlepszych zawodniczek młodego pokolenia, w zeszłym roku zdecydowanie najlepsza zawodniczka Indonezji, w meczu z Iranem 21 pkt) oraz Beli Sabriny, atakującej z Gresika Petrokimia, która obok Junaidy była najlepiej punktującą zawodniczką w zeszłym sezonie. Jest co prawda Putri Agustin, która dostanie zdecydowaną większość piłek, ale to wciąż za mało.

Iran trzon drużyny raczej utrzymuje. Nie ma środkowej, która dostaje zawsze dużo piłek bo jak na ten poziom jest dobra technicznie oraz ma warunki - Sooryi Sooryi. Ale to jedyna strata. Jest Anushree, jest Shaalini czyli najważniejsza przyjmująca (kapitan o ile się nie mylę) oraz atakująca. Reszta drużyny mało ważna, ale oprócz braku Sooryi są wszystkie środkowe.

Pierwszy mecz, hinduski nie przygotowują się do turnieju w najlepszych warunkach, ale kurs zwyczajnie zbyt wysoki na to jakie braki ma Indonezja - według mnie powinno to być w okolicach 1,5. Sam fakt, że Indonezja nie ma dwóch najlepszych zawodniczek z zeszłego roku (no i Megawati, która i tak w AVC cupach nie gra) zdecydowanie zaboli.

I tutaj też nie można oczekiwać wysokiego poziomu gdyby ktoś chciał oglądać. Gra raczej polega na tym kto (nie lepiej, a w ogóle) przyjmie piłkę i kto popełni 70%, a kto popełni 90% błędów.

Zwykłe value w pierwszym meczu turnieju do którego dostęp informacyjny jest znacznie mniejszy.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +866
BanksyGA 225,8K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Kto może niech zamyka. Myślałem o Indiach, pisałem o Indiach, a mecz jest z Iranem. Iran jest znacznie słabszy od Indii i kursy są prawidłowo wystawione! Moja pomyłka

Otrzymane punkty reputacji: +98
BanksyGA 225,8K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Grają z Indonezja? Dalej faworytami?
Byłem pewien, że Indie grają z Indonezją i wtedy wszystko się zgadza. Ale zamulilem i to Iran gra z Indonezją. Iran jest bez atakującej Aytak Salamat w dodatku i to spora strata. Indonezja wciąż bardzo osłabiona, ale Iran jest znacznie słabszy od Indii

BanksyGA 225,8K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Filipiny vs Indonezja

Filipiny -1,5 @2,25 - STS
Filipiny 3:0 @4,00 - STS

Świetny żart wyszedł bukmacherom haha. Filipiny czyli top3 siły tego pucharu kontra zdziesiątkowana Indonezja która dzisiaj zagrała pięć setów (i przegrała) z Iranem. Indonezja opisana wyżej. To co rzucało się w oczy to przede wszystkim brak jakiegokolwiek ryzyka. Bardzo bezpieczne granie i czekanie na błędy, które Iran popełniał na pęczki. Filipiny nie będą.

U Filipinek brak tylko Sisi Rondiny, ale to nie jest żadna strata. Jest Canino, Laure, De Guzman, Sharma, Alyssa Solomon, Gagate. Jest cała podstawa. Indonezja nie powinna tutaj dojść nawet do 20 punktów w żadnym z setów.

Albo ja upadłem na głowę, albo bukmacherzy. Skłaniam się ku temu drugiemu.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2733
BanksyGA 225,8K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Mongołki urwały seta Kazachstanowi. Poziom rozgrywek taki że nie wiesz co się może zdarzyć.
Wiesz, jakby nie patrzeć to dałem kursy z prawdopodobieństwem 25% i 44%. I nadal uważam, że bukmacher upadł na głowę i te kursy były za wysokie, tutaj namieszał De Brito (z niego taki trener że ja byłbym lepszy) i Canino weszła dopiero przy 4:9 w 2 secie. Canino czyli najlepsza zawodniczka Filipin, która daje pełen spokój w ataku. Do tego momentu grała Vanie Gandler, która była absolutnie beznadziejna. Nie wiem czy skończyła więcej niż 1 piłkę w tym meczu.

Od momentu wejścia Canino jest: 21-14 w 2 secie i 25-13 w 3 secie. I dokładnie takiego meczu się spodziewałem, a jeszcze w dodatku wziąłem Filipiny po 1 secie.

Trochę już oglądam tę siatkówkę trzeciego świata ;)

Otrzymane punkty reputacji: +839
pinio1111 325,2K

pinio1111

Użytkownik
Wiesz, jakby nie patrzeć to dałem kursy z prawdopodobieństwem 25% i 44%. I nadal uważam, że bukmacher upadł na głowę i te kursy były za wysokie, tutaj namieszał De Brito (z niego taki trener że ja byłbym lepszy) i Canino weszła dopiero przy 4:9 w 2 secie. Canino czyli najlepsza zawodniczka Filipin, która daje pełen spokój w ataku. Do tego momentu grała Vanie Gandler, która była absolutnie beznadziejna. Nie wiem czy skończyła więcej niż 1 piłkę w tym meczu.

Od momentu wejścia Canino jest: 21-14 w 2 secie i 25-13 w 3 secie. I dokładnie takiego meczu się spodziewałem, a jeszcze w dodatku wziąłem Filipiny po 1 secie.

Trochę już oglądam tę siatkówkę trzeciego świata ;)
Wszedłem grubo w to -1,5 Filipinki, ale oglądałem ten mecz z palpitacjami serca do ostatniej piłki.
Nawet po wejściu Canino jakiejś różnicy klas to tam nie było. W czwartym secie wręcz Indonezyjki w końcówce dały ciała, bo mogły wyjść na 24-22, mając piłkę w górze.
Ogólnie te w turbanach całkiem nieźle się prezentowały, szczególnie w obronie i o dziwo w ataku.
Nie ukrywam, że na tych niszowych reprezentacjach się kompletnie nie znam, ale w kolejnym meczu Indonezyjek, jeśli będą underdogiem, to chyba spróbuję jakieś handi w ich stronę, bo spodziewałem się że grają dużo gorzej niż to co zobaczyłem.
Najważniejsze jednak że bet na + i sianko zaksięgowane😉

BanksyGA 225,8K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Wszedłem grubo w to -1,5 Filipinki, ale oglądałem ten mecz z palpitacjami serca do ostatniej piłki.
Nawet po wejściu Canino jakiejś różnicy klas to tam nie było. W czwartym secie wręcz Indonezyjki w końcówce dały ciała, bo mogły wyjść na 24-22, mając piłkę w górze.
Ogólnie te w turbanach całkiem nieźle się prezentowały, szczególnie w obronie i o dziwo w ataku.
Nie ukrywam, że na tych niszowych reprezentacjach się kompletnie nie znam, ale w kolejnym meczu Indonezyjek, jeśli będą underdogiem, to chyba spróbuję jakieś handi w ich stronę, bo spodziewałem się że grają dużo gorzej niż to co zobaczyłem.
Najważniejsze jednak że bet na + i sianko zaksięgowane😉
4 set ☺

FB_IMG_1749367535804.jpg

Ale tak, grały zdecydowanie lepiej niż potrafią. Wczoraj tak w ataku nawet przez 5 minut nie grały

BanksyGA 225,8K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Na szybko bo mecz niedługo (będzie opóźniony)

Tajwan vs Hongkong poniżej 131,5 pkt @1,81 - 22bet 113 pkt

Tajwan vs Hongkong 3:0 @1,6 - STS

Tajwan jest drużyną znacznie lepszą. Dużo lepszą. Jasne, obie drużyny grały przeciwko Wietnamowi i wyniki były podobne. Różnica taka, że przeciwko Tajwanowi grały 4T oraz Tuyen, czyli dwie topowe azjatyckie zawodniczki (z tych gorszych krajów), przeciwko Hongkongowi wchodziły tylko na chwilę na boisko.

Yi-Jen Liao lubi korzystać ze środkowych, ale prowadzi bardzo urozmaiconą grę, nie ograniczając się do jednej liderki bo Tajwan takiej nie ma. Prawdopodobnie najlepszą zawodniczką jest Wan-Yun Hsu, która jest również najlepszą przyjmującą w rodzimej lidze. Jeśli tylko Tajwan ograniczy błędy własne do minimum to mecz powinien być szybki i przyjemny.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2018
BanksyGA 225,8K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Indie vs Tajwan, under 128,5pkt @1,85 - STS

Na live linia będzie wyższa! Powinno wskoczyć nawet około 135,5, bo Tajwan raczej szybko nie odskoczy. Ja osobiście czekam na live, ale tu trzeba pre coś napisać.

Przy wielu absencjach siły się nieco zmieniły. Indie są bez Sooryi, która jest w ciąży oraz Jini (nie znam powodu). Są to dwie kluczowe zawodniczki dla Indii. Sądziłem że brak Sooryi uda się zatuszować, ale widać już że nie. Jej gra na siatce oraz pewność w ataku to coś czego Indiom brakuje. Z powodu braku dwóch powyższych Indie z contendera do półfinału stały się jedną ze słabszych drużyn. Tajwan opisałem wyżej. Gorsza wersja Wietnamu. Dobrze w obronie, siłowo w ataku, dobrze na siatce. Aktualnie są drużyna znacznie lepsza od osłabionych Indii. 128 to nieco niska linia, ale jestem pewien, że na live będą wyższe do złapania. Indie popełniają sporo błędów i tracą dużo punktów seriami - jak z Wietnamem (który grał cały mecz bez dwóch najlepszych zawodniczek - z Indiami, a grały one cały mecz z Tajwanem i zdobyły łącznie 41 pkt, jakby ktoś sprawdzał wyniki po flashscorze). Nie jest to pewniak tak jak ten wyżej, ale istnieje dużo przesłanek za tym, że Tajwan powinien zdominować słabsze w każdym elemencie Indie. Kluczowe jest zatrzymanie Anushree (nr 13) która bez wsparcia nie gra swojej najlepszej siatkówki.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom