Dyscyplina:
Koszykówka FILIPINY
Godzina:13:00
Spotkanie: Meralco Bolts - Ginebra Kings
Ogólnie przypuszczam, ze będzie to underowe spotkanie. Że na zjebanych polskich bukmacherach nie ma jeszcze nic oprócz 1x2. Dramat. Oprócz undera, pójdę w stronę Ginebry. Oglądałem mecze, Meralco ze star hot shots, i Ginebry z TnT. Wiadomo mecz meczowi nie równy. Ale uważam ze Ginebra zdecydowanie mocniejsza kadrowo i nawet Meralco nie pomoze transfer De Ocampo z TnT. Fajnie/dobrze rzuca z dystansu. Idac dalej, na tablicach powinna wygrac Ginebra, Aguilar, Brwonlee który potrafi rzucić za trzy, Devance to samo. Slaughter na zmiane, Tenorio na rozegraniu, naprawdę wygląda to dobrze. Ławka też lepsza po stronie Ginebry. A dwa to, TnT to zdecydowanie bardziej wymagający rywal niż Star Hot Shot.
Zeby nie było, Meralco tez posiada w swoich szeregach fajnych zawodnikow, Amer, Newsome, Dilinger dobry strzelec. Ale co decyduje, to że obydwie drużyny graja wolno. I wydaje się ze będzie to woda na młyn dla Ginebry. Lubia tak grać, szanują piłkę. Jedynie gdzie można by upatrywać szanse Meralco to dystans, i słaba obrona Ginebry, ale zobaczymy co pokażą na parkiecie.
Sam Durham pod tablica nie wiele zdziała, a może zauważyć ze jego forma daleka od idealnej.
czekam na kursy handicapy z naszych fantastycznych bukmacherów. Pisze wcześniej bo jestem w robocie, a później nie wiadomo jak to będzie z czasem. na samo zwycięstwo Ginebry 1,8. A ja, że lubię
wysokie kursy, to czekam na handicapy.
sory za chaos, ale na szybko pisane ; )