>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pozostałe ligi 2013/2014, CEV Cup, Challenge Cup

Status
Zamknięty.
wojcirej 2K

wojcirej

Użytkownik
Marathonbet daje na Tours 4.10, mimo wszystko to chyba lekka przesada.
Ja dwa dni temu na Montpellier połapałem 2,15, dziś kurs jest strasznie zbity i już kompletnie nie opłaca się ich tykać, stąd taki kurs wywindowany na Tours. Chociaż ja osobiście bym w stronę gości nic nie grał, nawet po takim kursie i nawet zastanawiam się, czy kminić jakiegoś surebeta, bo na zwycięstwo Tours nie ma co liczyć.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
KMŚ kobiet:
Vakifbank - Guangdong​
Oj gruba przesada z kursem na drużynę z Turcji. Niewątpliwie VakifBank jest tutaj murowanym faworytem do wygrania całego turnieju, ale podopieczne Lang Ping na pewno tutaj łatwych warunków im nie postawią, może o wygraniu całego meczu mówić ciężko, ale są wstanie nawiązać dosyć równą walkę.
Guangdong to największe gwiazdy reprezentacji Chin, takie jak Zhu (warto zwrócic uwagę bo doskonała zawodniczka, większość ataków po prostu bije nad blokiem, świetne warunki fizyczne), Hui Ruoqi, czy Xu + Hodge i Guiggi. Paka niesamowita, dlatego również kurs niezrozumiały. Chinki przegrały tutaj jeden mecz z Volero, co było sporą niespodzianką, ale tam po prostu zagrały jak na swoje możliwości bardzo słabo, nie koniecznie musi się to dziś powtórzyć.
O Vakifbanku pisałem już wczoraj, drużyna niemal dream team jak na siatkówkę klubową kobiet. W doskonałej formie Brakocevic, świetnie zagrała wczoraj Toksoy, dobrze Costagrande, Naz znakomicie prowadzi grę zespołu. Drużyna niemal kompletna.
Oba zespoły znakomite, faworytem niewątpliwie zespół z Turcji, ale na pewno nie aż takim jak wskazuje na to kurs.
Guangdong +14.5 (1.97) Marathon ⛔

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Unilever - Volero​
Vakifbank już czeka w finale, a dołączyć powinny do niego Brazylijki, podopieczne Rezende.
Bardzo fajny kurs na Unilever, jednak coby nie mówić Volero to nie jest drużyna na finał i nie jest to drużyna, która mogłaby tutaj Brazylijkom zaszkodzić. Coraz więcej gra Mihajlovic, do tej pory zaliczała dwa wejścia z ławki, wczoraj dała świetną zmianę, dzięki czemu Unilever urwał seta, dziś być może wyjdzie w podstawowym składzie. W bardzo dobrej formie Gabi, ciągnie atak na lewym skrzydle. Największym problemem Brazylijek jest rwane przyjęcie, wczoraj oddawały seriami punkty Vakifbankowi po błędach w tym elemencie gry.
Volero po zaskakującym pokonaniu Chinek w grupie, wyszedł z pierwszego miejsca. Drużyna całkiem ciekawa, największą gwiazdą Kubanka Carcases, brązowa medaliska olimpijska z Aten.
Ogólnie lepiej ułożoną drużyną jest Unilever, nie za bardzo wiem czym miałyby tutaj zaskoczyć rywalki, zawodniczki Volero. Raczej pewne zwycięstwo Brazylijek.
Unilever (1.56) Marathon ✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Od jutra zaczynamy Klubowe Mistrzostwa Świata mężczyzn:

UPCN - Panthers​

Bardzo ciekawe spotkanie w pierwszym dniu turnieju, Argentyńskie UPCN zagra z Japońskim Panthers.

Buki proponują nam kursy ok. 1.20 na Argentyńczyków, co jest chyba jakimś żartem. Porównując kadry obu drużyn nie widzę żadnych racjonalnych powodów, aby uznać San Juan za jakiegoś większego faworyta.

Panthers na czele ze swoim nowym nabytkiem Dante Amaralem, myślę że mogą tutaj zrobić psikusa nie jednej drużynie. W składzie jest jeszcze bardzo dobry leworęczny atakujący Shimizu, jestem ciekaw jego dyspozycji bo gwiazdor reprezentacji Japonii jednak miał dużą przerwę w grze spowodowaną kontują, która wykluczyła go całkowicie z rozgrywek reprezentacyjnych w tym sezonie. Na przyjęciu zobaczymy Fukuzawe.

Argentyńczycy dla mnie w większości anonimowi. Największą gwiazdą jest Brazylijczyk Theo. Jest też znane nazwisko, jak weteran, wielokrotny reprezentant Argentyny Spajic. Poza tym drużyna złożona z mniej, lub bardziej anonimowych Argentyńczyków.

Szanse oceniam na mniej więcej równe, myślę, że będzie wyrównany mecz.

Over 160.5 (1.60) Marathon ✅

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Trentino - Kaleh​
Bardzo wysoki kurs na Kaleh, zdecydowanie za wysoki.
Kaleh Mazandaran to drużyna Irańska, jak wiadomo Irańczycy raczej poza swój kraj się nie ruszają a w tym klubie zebrała się praktycznie cała pierwsza reprezentacja tego kraju. Jest Zarini, Fayazi, Gholami, bardzo dobry libero Zarif. Przed sezonem z klubu odeszli Mousavi i Ghaemi, co jest jednak dosyć sporym osłabieniem.
Każdy zna historię Trentino, drużyna całkowicie się rozpadła, po starej gwardii nie ma już praktycznie śladu. Jak na razie świetnie weszli w sezon, ale nie wierze w to, że utrzymają przez jakikolwiek dłuższy czas poziom gry z meczu z Maceratą. Jest doskonały Sokolov na ataku i całkiem fajny środek, tym mogą grać.
Wiadomo jak gra Iran, drużyna bardzo nieprzyjemna, grają siłową i szybką siatkówkę, nie wierze, że dadzą się tutaj zbić Trentino. Handi za duże:
Kaleh +13.5 (1.96) Marathon ✅

korver 128,1K

korver

Użytkownik
na fivb jest szeroki skład, a nie turniejowa 12. Poszukaj na stronie klubowej. Kaleh wyruszyli w 5 (same rezerwy). Reszta będzie uzupełniona z drużyny Iranu u23, która w niedziele skończyła MŚ do lat 23.
http://kalleh-sports.com/

Otrzymane punkty reputacji: +23
dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
W b365 jest ten Kalah+16.5 brac?
W takim wypadku to już lepiej to -13.5 na Marathonie zagrać co wisi.
Sytuacja jest baaardzo dziwna, drużya, która ma szanse się pokazać na arenie międzynarodowej tylko raz w roku, olewa turniej i przyjeżdżają rezerwy. Dziwna historia.
Nie mam pojęcia czego można się spodziewać po składzie, który przyjedzie, mogą grać świetnie a mogą zebrać szybkie baty. Zobaczymy, ja już mam zagrane dodatnie handi na Irańczyków.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Kaleh - Panthers

OMG! Te kursy to po prostu promocja. Nie wiem kto wpadł na taki pomysł, ale to powinno wyglądać zupełnie odwrotnie, czyli mniej - więcej to 1.40 na Panthers, mamy 3.70 ????

Jak wiadomo Kaleh gra na tym turnieju rezerwami, wczoraj nawet nieźle zaprezentowali się z Trentino, ale tak naprawdę to głównie zasługa naprawdę marniutkiej gry Trento. Drużyna jest kompletnie anonimowa, ja nie widzę u nich jakiegoś większego potencjału, większość ataków biją po prostu przed siebie.

Panasonic to już zupełnie inna półka. Wczoraj przegrana z Argentyńczykami, ale mecz stał na naprawdę dobrym poziomie, sporo wyższym od pierwszego spotkania KMŚ. Największą gwiazdą zespołu jak wiadomo Dante, wczoraj bardzo dobry mecz Fukuzawy, niezły Shimizu. Dziś rywal już półkę niżej i powinno być zwycięstwo.

Kursy to nieporozumienie:

Panthers +11.5 (1.96) Marathon ✅
Panthers (3.70) Marathon
✅

????

Otrzymane punkty reputacji: +67
strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Toulouse-Montpellier FT 2:3
Montpellier 1.60 Marathonbet
✅
Niestety kursy w tej kolejce wystawione bardzo dobrze i ciężko coś ustrzelić.
Tutaj w sumie kurs jest w miarę ok, podejrzewam, że spadnie do dnia meczu.
O obu drużynach już coś pisałem przed poprzednimi spotkaniami.
Toulouse to słabiutka ekipa, dobrze jak na razie radzi sobie atakujący Milushev i to jest zdecydowanie najjaśniejszy punkt drużyny.
W ataku jeszcze jako tako prezentuje się Zagonel, ale w przyjęciu to trochę masakra, nie dużo lepiej wygląda Rossard, który w dodatku jest opcją żadną w ataku.
Środkowi Tavana i Radtke to poziom bardzo przeciętny, nie mają po prostu za bardzo kim postraszyć.
Gra Montpellier jak na razie nie zazębiła się jeszcze.
Jest trochę problem z atakującym, nie gra Castellani, nie wiem czy będzie gotowy na weekend, zastępuje go Corteggiani, który prezentuje się dość słabo.
W meczu z Lyonem dobra gra pary Mika-Lyneel, liczę na utrzymanie tej dyspozycji.
Redwitz piłki rozprowadzał dość równomiernie, Le Goff i Schneider mieli okazję do pogrania i w miarę nieźle to wyszło.
Montpellier jest drużyną kadrowo dużo mocniejszą, z każdym meczem ich gra powinna wyglądać lepiej.

W pozostałych meczach opcja powyżej 3,5 seta pasuje mi do spotkań St.Nazaire-Sete i Beauvais-Tours, ale na razie nie ma kursów.

Otrzymane punkty reputacji: +1
dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Novosibirsk - La Romana​

Pierwszy mecz na turnieju dla Lokomotivu, drużyna z Dominikany grała już wczoraj i wielu zaskoczyła naprawdę dobrą postawą w meczu z Cruzeiro.

Kurs na Novosibirsk jest bardzo przesadzony, z pewnością wygrają, najprawdopodobniej w trzech setach, ale handi punktowe na nich to aż 23 punkty i jest to z pewnością za dużo, po tym co La Romana zaprezentowała wczoraj.

Do drużyny z Rosji przed sezonem dołączył znakomity atakujący Oriol Camejo. Kubańczyk będzie na pewno ogromnym wzmocnieniem dla tego zespoły.

Ale nie o pozycjach tutaj będę pisał bo nie ma to najmniejszego sensu, logiczne, że na każdej z nich Loko ma przewagę i to potężną, jednak moim zdaniem nie na tyle potężną, żeby bić rywali 24 punktami. Bez szaleństw ze stawką, ale można spróbować:

La Romana +23.5 (1.91) Marathon ✅ mega luzik

e: Camejo na przyjęciu, no w sumie logiczne, miejsce dla Moroza musi byc ;)

Otrzymane punkty reputacji: +10
dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Na szybko bo czasu dziś malo

Trentino - UPCN

Uważam, że zdecydowanym faworytem tego spotkania są Włosi. Drużyna z Argentyny to zespół jednego Theo i niezłego środka, cala reszta bardzo średnia. Dla Trentino to pierwszy powazny mecz na tym turnieju i gra też powinna być poważniejsza. Raczej Trento w trzech

Trentino -9.5 (1.96) Marathon ⛔ poważne to to nie było, raczej żałosne :]

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Klubowe Mistrzostwa Świata, mężczyźni.
Sada Cruzeiro - Lokomotiv Novosybirsk​

Zapowiada się naprawdę genialne widowisko. Mam nadzieję, że zespoły podejdą na poważnie. Prawdopodobnie (jeszcze może coś się zmienić, ale wątpię) kto przegra ten ominie w półfinale Trentino i trafi na ekipę z Argentyny.
Sada gra bardzo szybką siatkówkę. Rozgrywa William, więc to mówi samo za siebie. Na ataku Wallace, który idealnie pasuje do tego stylu gry. Mocny środek siatki z Isaaciem i Ederem. Parę przyjmujących tworzą Leal i doświadczony Luis Diaz. Spora siła w ofensywie, ale w odbiorze zagrywki mogą się pojawić problemy i wtedy William nie będzie mógł grać tego co potrafi.
Nowosybirsk kadrowo chyba jeszcze się wzmocnił w porównaniu do poprzedniego sezonu. Dwie zmiany. Odszedł Birjukow i Nilsson (MVP Ligi Mistrzów), ale przyszli Camejo i Moroz. Moroz ma ogromny potencjał i ogromne możliwości. Camejo to może być gwiazda Superligi. Rozgrywa Butko, na środku Wołwicz i Astaszenkow. Obok Camejo na przyjęciu Divis. Skład naprawdę ciekawy. Bardzo dobrze powinni wyglądać na siatce. Podobnie jak w Sadzie przyjmujący są świetni w ofensywie, ale trochę słabsi w przyjęciu.
Ekipa Woronkowa to przede wszystkim zespołowość. Tak było w poprzednim sezonie w LM, tak było z reprezentacją Rosji.

Nowosybirsk może nie jest faworytem, ale ma swoje atuty, ma ogromny potencjał w ofensywie i według mnie kurs lekko zawyżony na Rosjan.

Typ:
Lokomotiv Novosybirsk @ 2.55 Bet365 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +4
mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Imoco Volley Conegliano - IHF Volley Frosinone
Startujemy z ligą włoską kobiet. Pierwsza kolejka, zobaczymy na co stać niektóre drużyny, szczególnie jestem ciekaw jak się zaprezentują beniaminki, właśnie takie jak Frosinone.
No ale zacznijmy od faworytów. W Conegliano za dużo zmian nie było. Na libero będziemy oglądać teraz Monice De Gennaro, a na rozegraniu przybyły: Marta Bechis i Carli Llyod (Amerykanka możne na początku sezonu zaczynać z ławki, bo dość niedawno dołączyła do drużyny). Z wzmocnień jeszcze jest w składzie Klineman, ale prawdopodobnie na razie grać nie będzie, bo nie było jej widać w żadnym sparingu oraz niemiecka środkowa Kauffeldt.
Trzon pozostał: Nikolova, Calloni, Barazza, Tirozzi, Barcellini i Fiorin. Zawodniczki ograne ze sobą, doświadczone. Wyniki Conegliano w sparingach całkiem zadowalające.
Co do Fronsinone jest więcej znaków zapytania. W drugiej lidze dużo dawała doświadczona atakująca z Chorwacji Percan i jestem ciekaw jak sprawdzi się na wyższym poziomie. Kapitanem jest Simona Gioli - legendarna już środkowa reprezentacyjna, zobaczymy jak będzie z formą u 36-latki, ale myślę, że dalej ją stać na bardzo wysoki poziom. Z innych obijających się nazwisk o ligę włoską można kojarzyć środkową Frigo, skrzydłową Angeloni czy rezerwową rozgrywającą Conegliano z poprzedniego sezonu Agostinetto.
Z tego co się zorientowałem to wyniki w sparingach szału nie robią, bo z lepszymi przegrywały dość wyraźnie, a pokonanie zespołów 3-0/3-1 z drugiej-trzeciej ligi to wielki wyczyn nie jest. Szczególnie boję się w tej drużynie o poziom przyjęcia i skuteczność ze skrzydeł, bo po prostu niektóre zawodniczki są na razie dla mnie anonimowe lub też mocno zapomniane.
Mimo wszystko polecam dystans, bo w pierwszych kolejkach różne kwiatki się trafiają. Ja idę w handi punktowe. U siebie mam nadzieję zespół aspirujący do mistrzostwa pewnie ogra beniaminka ligi.
Moje propozycje:
Conegliano -10.5 --- 1.96 @ MarathonBet ✅ 97-53

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
W pozostałych meczach opcja powyżej 3,5 seta pasuje mi do spotkań St.Nazaire-Sete i Beauvais-Tours, ale na razie nie ma kursów.
Są kursy, więc dopisuję kilka słów.
Beauvais-Tours FT 3:2
Powyżej 3,5 1.37 Pinnacle
✅
Trudno w tym meczu wytypować zwycięzcę, wobec tego opcja powyżej 3,5 wydaje mi się najbardziej bezpieczna.
Beauvais nie jest aż tak mocne, żeby wygrać ten mecz na sucho, mają w tej chwili ogromną przewagę na rozegraniu i na ataku, ale pozostałe pozycje już mocniej obsadzone w Tours.
Bardzo dobra forma od początku sezonu Baranka i Exigi, w sumie nieźle środkowi.
Na pewno nie zagra jeszcze Pinheiro i myślę, że Paes nie będzie jeszcze ryzykował z Konecnym na ataku, obaj mają być gotowi na Ligę Mistrzów.
W Beauvais rządzą Belgowie, co było jasne jeszcze przed pierwszym meczem, ale jako drużyna popełniają masę błędów na zagrywce.
Powinni chwilę powalczyć.

St.Nazaire-Sete FT 3:1
Powyżej 3,5 1.41 Pinnacle
✅
Sete kadrowo mocniejsze, ale sezon rozpoczęli fatalnie, może jest szansa w końcu na jakieś punkty, ale łatwo nie będzie.
St.Nazaire seta powinno ugrać co najmniej, może więcej, nie wiem, liczę na trochę gry, tym bardziej, że obie drużyny robią sporo błędów własnych.

Otrzymane punkty reputacji: +1
czerwonatruskawka 349

czerwonatruskawka

Użytkownik
Foinikas Syroy - Olympiakos
Olympiakos @ 2.30 Betclick
⛔
Spotkanie miało być rozegrane jutro ale zostało przelożone ze względu na występ Olympiakosu za pare dni w lidze mistrzów. Syroy niespodziewanie przegrało ostatni mecz 1:3 ze średniakiem ligi natomiast olympiakos wygrał swój mecz 3:0. Kursy na gości troche podskoczyły a jest to spowodowane tym, że nie zagra u nich Boyan Yordanov, ale myśle że mistrzowie poprzedniego sezonu i tak sobie poradzą w dzisiejszym meczu bo maja dobrych zamienników. Różnica między Olympiacosem a resztą drużyn jest duża i myśle że w tym roku też zdominuja lige.

czerwonatruskawka 349

czerwonatruskawka

Użytkownik
Beauvais (+1.5sets) - Tours
Tours @ 2.50 Betclick
⛔
Beauvais trzy dni temu rozegrali cięzkie spotkanie które skończylo się przegraną 2:3 natomiast Tours szybko i łatwo wygrał 3:0. Upatruje szansy w tym ,że gospodarze będą zmęczeni ostatnim spotkaniem i w starciu z mistrzem nie dadzą rady zagrać na 100%. Na dodatek Tours będzie mogło skorzystać dzisiaj z kluczowych zawodników Pinheiro i Konecny.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
UPCN - Kaleh​
Moim zdaniem sporo przesadzony kurs na Argentyńczyków, powinni dziś zwyciężyć, ale nie sądzę, aby było to jakoś specjalnie łatwe zwycięstwo.
Obie drużyny nie grają jakiejś porywającej siatkówki, problemy Irańczyków są znane, grają oni tutaj praktycznie rezerwowym składem, ale ich gra co ciekawe wygląda całkiem nieźle, widziałem ich w spotkaniu z Panthers i zaskoczyli mnie bardzo dobrą postawą przez jakąś połowę spotkania (potem spuchli po przegraniu wygranego seta). Największym problemem Argentyńczyków jest praktycznie kompletny brak lewego skrzydła, ograniczają się oni do gry środkiem i piłek na prawe skrzydło do Theo. Jeśli uda się ich trochę pogonić zagrywką to są całkowicie bezradni, jak wczoraj w czwartym secie z Trentino, czy wcześniej w pierwszym secie z Japończykami.
Myślę, że jeśli Kaleh będzie miał dziś dobry dzień na zagrywce to jest wstanie urywać tutaj nawet jakieś sety. Być może będziemy nawet świadkami w miarę zaciętego spotkania:
Kaleh +14 (1.96) Marathon ✅ fajnie powalczyli Irańczycy
i jeszcze taki mały kursik do gry:
Novosibirsk -2.5 (1.24) Marathon ⛔ rezerwy dziadyga wystawiła ????
Kurs jak mówiłem rewelacyjny nie jest, ale na dobrą sprawę to tutaj powinno byc na to jakieś 1.05. Nie wiem jakim cudem Tunezyjczycy mieliby tutaj ugrać seta, bo najprawdopodobniej to w żadnej partii nie zostaną wpuszczeni nawet do 20.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Novosibirsk - Trentino​

Pięknym kursem na Rosjan uraczył nas Marathon, dlatego trzeba szybko pobierać i się nie zastanawiać.

W zasadzie to Trentino nie ma tutaj raczej czego szukać w spotkaniu z Lokomotywą. Drużyna z Novosibirska jest jakąś półkę wyżej i nie powinno się tutaj kompletnie nic wydarzyć. Wczoraj Woronkow wystawił rezerwy przeciwko Tunezyjczykom, jego najlepsi zawodnicy mieli więc dzień wolnego.

Jeśli chodzi o skład personalny to potężna przewaga Rosjan na każdej pozycji, z wyjątkiem atakującego, gdzie jednak Sokolov góruje nad Morozem, ale również nie jest to jakaś gigantyczna przewaga, bo Pavel rozgrywa tutaj jak do tej pory bardzo dobry turniej.

Zdecydowanie największą różnicę tworzy para przyjmujących. Divis i Camejo wyglądają rewelacyjnie w ataku, Kubańczyk w większości przypadków bije po prostu nad blokiem nie dając szans rywalom. Być może nie jest to jakaś specjalnie rewelacyjna para w przyjęciu, ale w porównaniu z tym co robi Lanza i Ferreira to i tak wygląda to świetnie.

Moim zdaniem łatwa wygrana Ruskich.

Novosibirsk (1.53) Marathon ✅
Novosibirsk -1.5 (2.00) Marathon ✅

Camejo absolutny kot ????

Cruzeiro - UPCN​

Tutaj też zdecydowanie zawyżony kurs na Brazylijczyków.

Na dobrą sprawę UPCN to ze dwie półki niżej od Sady i tutaj powinien być po prostu ostry rozjazd.

Na temat Argentyńczyków pisałem podczas turnieju kilka razy. Drużyna dobrej pary środkowych i Theo. Jak sobie dograją do siatki to zrobią robotę, jak ktoś ich postraszy zagrywką to zostaną wdeptani w ziemie, bo ich lewe skrzydło jest po prostu tragiczne. Cruzeiro zagrywkę posiada i to niebanalną i dziś łatwego życia przyjmujący UPCN mieli nie będą.

Zapowiada się nam też pojedynek Wallace vs Theo, dwóch kolegów z reprezentacji Brazylii.

Tu nie może być innego wyniku niż zwycięstwo Cruzeiro, absolutnie nic nie przemawia za Argentyńczykami.

Cruzeiro (1.30) Marathon ✅
Cruzeiro -1.5 (1.63) Marathon ✅

i dubel:

Cruzeiro ✅ + Novosibirsk ✅ (1.99) Marathon ✅

Luzik :spokodfhgfh:

Otrzymane punkty reputacji: +8
mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
SC Potsdam - USC Munster
Liga niemiecka, kolejka druga. Od razu zaznaczam, że typ z grupy trudniejszych. Czaiłem się tutaj na jakąś niską linię overka - 175.5 byłoby już niezłe. W overy 3.5 seta się nie będę wpychał, bo kurs słaby. Munster może dziś powalczyć.
Goście jednak łatwo nie będą miały. Potsdam wydaje się mieć bardzo ciekawą drużynę i powinien być w tym sezonie w czołówce. W składzie mamy młode zawodniczki z potencjałem: Rivero, Jelic, Fresco (Argentynka dziś grać nie będzie, bo ma mecze reprezentacyjne). Kilka solidnych zawodniczek jak Sajdova, Radzuweit, Cutuk, Dorfler.
Postdam pauzował w pierwszej kolejce ligowej (nieparzysta liczba zespołów). Wyniki w sparingach przed sezonowych były jednak bardzo dobre.
Munster po dużej przemianie. W poprzednim sezonie skład pozwalał na sporą walkę o mistrzostwo, jednak wyszło fatalnie. Teraz ofensywa wygląda dość ubogo. Są solidne Benson i Schaus, Schwertmann. Kontuzje ma atakująca Lippmann, przez co na tej pozycji w 1 kolejce grała 17-letnia środkowa Silge. Dobra jak na ligę niemiecką środkowa - von Piekartz. No i to co może wyróżniać Munster na tle całej ligi - przyjęcie. Bathen i Dorendahl w pierwszej kolejce pokryły same całe boisko i trzeba przyznać, że przyjęcie było naprawdę na niezłym poziomie.
Munster to drużyna strasznie młoda i jednocześnie wiąże się to z nierówną grą i sinusoidą formy. Myślę, że kurs podniósł się na wystarczający poziom, by spróbować zwycięstwa gości. Ofensywnie lepszy zespół to Potsdam, jednak przy dobrym przyjęciu Munster może sporo nadrabiać. Tak jak zaznaczyłem na początku - typ trudny - ale dla mnie warty spróbowania.
Moje propozycje:
USC Munster wygra --- 3.50 @ Bet365 ⛔ 3-0

houston4 1,2K

houston4

Użytkownik
W zasadzie to Trentino nie ma tutaj raczej czego szukać w spotkaniu z Lokomotywą. Drużyna z Novosibirska jest jakąś półkę wyżej i nie powinno się tutaj kompletnie nic wydarzyć. Wczoraj Woronkow wystawił rezerwy przeciwko Tunezyjczykom, jego najlepsi zawodnicy mieli więc dzień wolnego.
Hmm patrząc na skład jakim wczoraj Loko grało to mi jakoś trudno doszukać się w tym meczu rezerw ;)
W meczu z Tunezyjczykami wolne miał tylko Camejo (zamiast niego LEONENKO) no i w 2 secie odpoczywali Butko i Moroz. A tak to po za tym żelazna 5 która gra w tym turnieju od początku, no chyba że od początku grają rezerwami.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom