>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pozostałe Ligi 2012/2013

Status
Zamknięty.
maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Montpellier HB - Toulouse 2 5,25

Montpellier HB - Toulouse(+4,5) 2 1,85

Tobet

http://www.sportowefakty.pl/pilka-reczna/337876/nikola-karabatic-i-koledzy-zawieszeni-na-szesc-meczow
O sprawie głośno już dłuższy czas, lecz jak można prześledzić, wymienieni zawodnicy grali z powodzeniem w wielu spotkaniach zdobywając sporą ilość bramek.
Wzmocnili się co prawda, lecz trudno oczekiwać by od razu gra wyglądała tak, jak na mistrza przystało.
http://www.sportowefakty.pl/pilka-reczna/330617/lm-kolejne-transfery-montpellier-nowi-gracze-gorenje-i-bjerringbro

P 36

prostoorient

Użytkownik
Piłka ręczna : Redbergslids-Skovde
typ :
Redbergslids
kurs: 1,5
Redbergslids ostatnio wygrało u siebie z przed ostatnia druzyna w lidze gdzie widac ze zdecydowanie lepiej sie czuja u siebie we wlasnej hali niz na wyjezdzie chodz remis na wyjezdzie z liderem Lugi takze napawa optymizem przed najblizszym meczem z kolei Skovde nie za spcejalnie potrafi radzic na wyjazdach i traca na wartosci po za swoim domowym terenem porazka z Guif na wyjezdzie szescioma bramkami a w nastepnej kolejce juz u siebie pewne zwyciestwo i to 19 bramkami .Obie druzyny walcza o play off i motywacja jest zapewne z obu stron ale stawiam na gospdarzy ktorzy powinni miec wlasny parkiet po wlasnej stronie i spory atut z tego sie robi z przecietna wyjazdowa druzyna Skovde . Typ wart rozwazenia i grania.

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
BSK/NIF vs Haslum / Handicap Betting - BSK/NIF (+3.5) @ 1.91⛔
Marathonbet

Stawka: 35 zł

+ BSK/NIF win po 4,0 ⛔
Bet365

Stawka: 25 zł

+ remis po 11,0 ⛔
Bet365

Stawka: 5 zł

Taki wynalazek znalazłem w norweskim handballu, nie wiem co się zadziało w drużynie gospodarzy ale nie były to transfery. W każdym bądź razie od 27 grudnia wygrali 6 kolejnych spotkań i nie były to zwycięstwa z drużynami niżej notowanymi tylko górna/środkowa część tabeli i wszystko kilkoma bramkami. Zaczęli od wyjazdowego zwycięstwa właśnie z Haslum 24-20, czy na nim skończą ? Mam nadzieję, że nie.

G 49

gazda-stach

Użytkownik
Tak bardzo na szybko...
Mecz: Guif - Savehof ✅
Typ: 2
Kurs: 1.9
Buk: Expekt
Stawka: 7/10
Analiza: Savehof wybrali sobie Guif nie po to by grać 5 meczy.. (do 3 win, play-off).
Do tej pory Savohof win u siebie 2x (po dogrywce i 27:15, Guif u siebie jednym golem). Generalnie to dwie najlepsze drużyny w Szwecji, ale trafiły na siebie w ćwierć finale, a nie musiały.. po sezonie zasadniczym:
top1 wybierał z drużyn top8 i top7
top2 (savehof!) wybierał z drużyn top8,7 i 6(poza ta, która wybrała drużyna z top1, wiadomo) itd. itd.
Wybór Savehof komentowałem tak: Jakby w polskiej lidze Vive mogło wybierać z kim gra w 1/4 finału między Zabrzem a Płockiem i wybrało.. Płock. Wybrali, bo wiedza, że przejdą.
W poprzednim sezonie Savohof wygrywa w finale z Kristanstad 29:21 (jeden mecz)
2 late temu wygrywa z Guif.. 35:18!
Dla mnie jutro bet dnia. Jak trzeba zagrać ważny mecz to Savehof to robi. Jedyny przedstawiciel Szwecji w LM. Najbardziej doświadczony (teraz do reprezentacji, zdaje się po 1 graczu z Gufi i Savehof było powołanych), ogranych itd. itd.
Mecz na wyjeździe, fajny kurs, na czerwono publiczność ubrana nie pomoże.. dla mnie bet dnia na jutro. Czekałem na ten mecz od 2 meczu w ćwierćfinale, gdzie na wyjeździe Savehof przegrał.
GL i polecam!
FT: 27:30✅✅ (nie wierzyć Szwedzkiemu livescore, że było 30:28, wiele to nie zmienia, ale ktoś może miał handi :razz: )

G 49

gazda-stach

Użytkownik
Mecz: Kristianstad - Alingsas
Typ: 1
Kurs: 1.65
Stawka: 5/10
Buk: Expekt
Analiza: Gospodarze u siebie bardzo silni. Poza jednym meczem play-off, przegrali u siebie tylko 3 razy, rzecz jasna nie z Alingsas. Ci na wyjeździe 5:3:8.. więc poniżej średniej w lidze nawet. Do półfinału po prostu bardziej pasuje gospodarze. Mają przewagę psychologiczną, bo przecież Alingsas u siebie wygrywając byłby już w półfinale.. a tak, gramy dalej. spokojne i pewne zwycięstwo gospodarzy. I jak zwykle bardzo underowo. Pozdrawiam!
wygrana po dogrywce, w 59min 59sek padł gol wyrównujący ⛔

G 49

gazda-stach

Użytkownik
Jutro w Szwecji jeden mecz półfinałowy. Do 3 win. Jest 1:1. Lugi z Drott. Czyli top1 z top4. Lugi dominowało w tym sezonie Drott jak chciało. Przegrali jedna bramką w Halmstadzie 2 mecz półfinałowy, poza tym w tym sezonie 4 win. Słabszą postawa w dotychczasowych półfinałach Lugi tłumacze tym, że z Hammarby w ćwierćfinale wygrali 3:0, a Drott męczył się z Ystad w 5 meczach. Do tego już dzień po meczu na 3:0 dla Lugi zaczęły się zgrupowania. (Szwecja z Polską grała). No i nawaliło się sporo przerwy. Ponad 2 tygodnie bez gry. Dlatego 1 połowa z Drotem przegrana 3 golami, ale 2 już 6 na pluch. W Halmstadzie przegrali, ale teraz 2 wygrane i finał z Savehof. Generalnie Lugi to jest większy faworyt do wejścia do finału niż Savehof, mimo, ze do top1 to już Savehof raczej faworytem, to daje do myslenia. Mimo, ze lubię Drott, zdecydowanie bardziej niż Lugi to typuje zdecydowane zwycięstwo gospodarzy.
Kurs na 1 do dubla bardzo dobry: 1.45 w większości buków i -2.5 po kursie 2.0 w expekcie np.
Polecam, bo tam jest różnica poziomów.
win home - 6/10 @1.45 ✅✅ FT: 32:27
-2.5 - 3/10 @2.0 ✅✅ FT: 32:27
GL!

Otrzymane punkty reputacji: +3
G 49

gazda-stach

Użytkownik
Dzisiaj podobnie jak 2 dni temu. Savehof przeciwko Kristianstad. Kto jest faworytem wiadomo. Kto wygra, raczej też wiadomo.
win home - 6/10 @1.4 (wszędzie) :-(
-2.5 - 3/10 @2.0 (NordicBet) :-(

G 49

gazda-stach

Użytkownik
Dziś kolejne mecze półfinałowe.
Drot - Lugi. Pisałem już o nich. Szersza kadra, lepszy zespół, dominujący w tym sezonie nad Drott (jedna porażka na 6 meczy). Już są w rytmie itd. Tego meczu jestem pewien, dlatego 6/10 @2.3 Typ:2 NordicBet
Jeśli chodzi o mecz Kristianstad z (mistrzami, dominatorami w lidze Szwedzkiej) Savehof to pojawiają się minimalne wątpliwości, których nie ma przy meczu w Halmstadzie.
Savehof wydawało się, że ogarnął na tyle swoją grę, że są w stanie zagrać normalne dwie połowy. Wrócili jednak do gry typu jedna połowa +6, druga połowa -6 i odwrotnie. I tutaj nie wynika to już z odpuszczania w lidze z Hammarby, Skanela czy Ystad. Nie mniej to dalej świetny zespół, który jest doświadczony i wierzę, że potrafią wygrać nawet ze świadomością, że przegrywając dzisiejszy mecz wypadają z walki o tytuł. Dlatego delikatniej, bo 3/10 w stronę gości @2.2 w Unibecie.
+ 1/10 Savehof (-2 AH) i Lugi (-2 AH) w Bet365 dają kurs 7.75
Powodzenia!

maro-17 789

maro-17

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka ręczna - Hiszpania - Copa del Rey
Spotkanie : Barcelona - Atletico Madryt
Typ : 2 ✅✅✅ (28:31) :grin:
Kurs : 5,50
Bukmacher : Bet365
Analiza :

No cóż, szczerze mówię, że typ trochę życzeniowy ale nie do końca i pokrótce postaram się go uargumentować. Otóż zespoły spotkały się niedawno w ramach walki o final four Ligi Mistrzów. W pierwszym meczu po fantastycznie rozegranym spotkaniu zespół Atletico wygrał całkowicie zasłużenie we własnej hali 25:20. W rewanżu w Palau Blaugrana nie było już tak kolorowo i zespół po fatalnej pierwszej połowie przegrał cały mecz 32:24 ostatecznie odpadając z Ligi Mistrzów. Zawodnicy Atletico zagrali zupełnie odmiennie niż w meczu u siebie popełniając sporą liczbę strat. Do tego fenomenalny mecz grał Siarhei Rutenka, który do przerwy miał na swoim koncie już 7 bramek a w całym meczu zdobył ich łącznie 11. Myślę jednak, ze dziś nie uda mu się powtórzyć tego wyczynu i obronie z Madrytu będzie trochę lżej. Godne uwagi jest to, iż pomimo takiego wyniku w meczu był moment gdzie podopieczni Duszanbajewa potrafili się podnieść i pokazać, że też wiedzą na czym szczypiorniak polega (doprowadzenie do rezultatu 23:17 z 22:11). Warto dodać, że Atletico w tym meczu też miało zawodnika, który odgrywał fenomenalne zawody a mianowicie Julena Aguinagalde, który przy 100% skuteczności rzucił 11 bramek ! Co do składów osobiście uważam, że są one bardzo zbliżone i nie widzę tutaj aż takiej przewagi po stronie Barcelony.
Fakt faktem Barcelona ma passę 24 zwycięstw pod rząd u siebie ale ciekawostką jest, że ostatni raz kiedy przegrali w Palau Blaugrana był mecz właśnie z Atletico Madryt 12.05.12 (prawie równy rok temu) przegrany przez gospodarzy 29:30. Dzisiaj liczę na powtórkę.
Podsumowując jest to oczywiście typ ryzykowny ale według mnie jest duża szansa na jego wejście. Wiadome, że są to derby i motywacji oraz ambicji zespołom nie zabraknie, Atletico na pewno będzie walczyć ze zdwojoną siłą aby zrewanżować się gospodarzom za ostatnią sromotną porażkę. Zadecyduje dyspozycja dnia - oby ta była dziś po stronie zespołu Lazarowa i Balića a nie Rutenki i reszty. Powodzenia !

Otrzymane punkty reputacji: +4
kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Fakt faktem Barcelona ma passę 24 zwycięstw pod rząd u siebie ale ciekawostką jest, że ostatni raz kiedy przegrali w Palau Blaugrana był mecz właśnie z Atletico Madryt 12.05.12 (prawie równy rok temu) przegrany przez gospodarzy 29:30. Dzisiaj liczę na powtórkę.
A czy dzisiejszy mecz nie jest na neutralnym terenie?
Palacio de Deportes de La Rioja??? Mogę się mylić

maro-17 789

maro-17

Użytkownik
O to dzięki panowie za info, nigdzie nie mogłem znaleźć informacji więc bezpieczniej dałem Barcelonę jako gospodarza. Ale to, że mecz jest na neutralnym terenie to tylko plus dla mojego typu:grin: pzdr

G 49

gazda-stach

Użytkownik
Dzisiaj finały w Szwecji. W Goteborgu dokładniej.
Savehof - Lugi. U Kobiet. Nie znam (albo znam, ale nie przychodzi mi do głowy) drużyny, która tak potrafi zdominować rozgrywki ligowe. Soccerway notuje wyniki Savohof od daty: 20.09.2008
BILANS: 130 wygranych 3 remisy 6 porażek, ostatnia w lutym ubiegłego roku.
Wiadomo kto wygra. To, że Lugi awansowało z Skuru to jest splot sporej ilości szczęścia z frajerstwem Skuru. No ale grają. I przegrają. Kurs na to @1.14 można złapać. Więc do ako, i innych kuponów dorzucić można + handi, wszelakie (Ostatni finał tej ligi to wynik 27 do 14 dla Savehof, z Lugi właśnie.
Jeśli chodzi o Panów to tylko suchy typ: 1 (-1.5) @2.05 Expekt 2/10
Lepszy skład. Trudniejsi rywale do tej pory. Większe ogranie. Zdecydowanie szersza ławka. Jedynie h2h nie jest optymistyczne. Stawka 2j. To co się działo w półfinałach to cyrk na kółkach, kwadratowych.
PS. pierwszy mecz po 14, więc nie zaspać. Bo grają 10j na win Savehof mamy 14% zysku po 2h pewne.
E: Dokładnie. 29:29. Dogrywka 4 golami wygrana.
Chyba dobrze, że piłka ręczna w Szwecji ma sporą przerwę, bo to co ostatnio się działo jest niewytłumaczalne, a niespodziankami z ost. ~10 spotkań można by było obsadzić cały sezon..

Otrzymane punkty reputacji: +4
huczkins 28

huczkins

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka ręczna - Francja D1
Spotkanie : Cesson - St. Raphael
Typ :
a) Wygra drużyna 1 ⛔
b) liczba bramek 55.5 under ⛔
Kurs :
a)2.6
b)1.99
Bukmacher :
a)Unibet
b)Bet365
Analiza:
Dziś na ruszt wezmę jedno z trzech spotkań z Francuskiej ligi D1, które rozpocznie się o godzinie 20:45 pomiędzy Cesson a Saint Raphael. Bilans pomiędzy tymi drużynami jest dość jednostronny, gdyż na 7 meczy goście dzisiejszego spotkania wygrali 4 mecze 2 razy padł remis natomiast Cesson dominował tylko raz. Oba zespoły na dzień dzisiejszy sąsiadują ze sobą w tabeli różnicą tylko 2pkt. Goście będą musieli przejechać ponad 800km to będzie długa i męcząca podróż. Patrząc na formę obu drużyn odrobinę gorzej wyglądają gospodarze z 2 zwycięstwami remisem i 2 porażkami natomiast Raphael ma tylko zwycięstwo więcej. Patrząc na poprzednie sezonu można zauważyć, iż pierwsze spotkanie decyduje również o przebiegu drugiego meczu. Mamy więc tak:
sezon 2009/2010 - Oba mecze wygrane przez St. Raphael
sezon 20010/2011- Padają dwa remisy
sezon 20011/2012- Dwa mecze wygrywa drużyna St. Raphael
sezon 2012/2013- Pierwszy mecz wygrywa Cesson jak będzie z drugim?
Co do bramek to w całej historii spotkań tych drużyn nikt nie zdobył więcej niż 30 bramek i wątpię, aby to się zmieniło w tym spotkaniu. Obrona obu drużyn jest dość dobra także liczę dziś na bardzo defensywne spotkanie.
Edit: Wynik 28-28...

huczkins 28

huczkins

Użytkownik
Dziś tylko jedno spotkanie z ligi francuskiej a mianowicie zmierzą się ze sobą Ivry-Nantes. Mam mieszane uczucia co do tego meczu, gdyż mam zamiar przeanalizować liczbę bramek, jaką wybrałem na bet365 a linia wynosi 49.
Goście są niesamowici w defensywie stracili najmniej bramek w lidze 583 natomiast na wyjazdach tylko 283. Natomiast Ivry to słaba drużyna w ofensywie tylko jeden zespół ma mniej rzuconych bramek. Na własnym parkiecie gospodarze rzucili zaledwie 297 bramek, ale stracili tylko o 1 więcej co daje nam drugie miejsce w najmniejszej ilości puszczonych goli na własnej hali. Obie drużyny są bardzo mocne w defensywie i liczę na zacięty pojedynek z małą ilością goli ~45.
Typ: under 49 ⛔
Kurs: 2.82
Buk: Bet365
Edit: Francuską sobie odpuszczam na dłuższy czas :?
Wynik: 52

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom