>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pozostałe ligi - 2012/2013

Status
Zamknięty.
zigi 57

zigi

Użytkownik
Spotkanie: Bietigheim - Hannover, Typ: Bietigheim, Kurs:1.60, Buk: Bet365 4:2✅

Bietigheim kroczy od zwycięstwa do zwycięstwa, 4 z rzędu wygrane w lidze i ostatnio w Pucharze Niemiec, to z pewnością nie musi być wcale koniec. Dziś szansa na kontynuację dobrej passy. Do składu wraca Marcel Rodman (10G,14A), natomiast zabraknie Josha Bailey&#39;a, a reszta jest do dyspozycji trenera. W składzie gości również nie ma wielkich roszad, po za obsadą golkipera, dziś zagra drugi bramkarz. Goście jak dotąd nie pokazują nic wielkiego, okupują dolną cześć tabeli i nie zanosi się na zmiany. Bietigheim z dzisiejszych rywalem wygrał w tym sezonie na wyjeździe 3:0 i dziś mogą to powtórzyć.

Otrzymane punkty reputacji: +2
zigi 57

zigi

Użytkownik
Spotkanie: Orsk - Angarsk, Typ: under 5.5, Kurs:1.58, Buk: Bet365 1:3 ✅

Na ostatnie 10 spotkań, Orsk zaliczył 9 wyników poniżej 5.5, a Angarsk 8. Są tą drużyny bardzo underowe, pracujące głównie w defensywie. Orsk na własnej tafli gra bardzo zachowawczo o czy świadczą ostatnie wyniki (2:0, 2:0, 2:0), średnio tracą 1,1 bramki na mecz. Angarsk ostatnie mecze to wyniki poniżej 5.5 i to grubo (2:1, 2:1, 1:1). Co do samego meczu to nie jest to dwumecz, gdzie gra się 2 mecze z rzędu z tym samym przeciwnikiem w krótkim okresie czasu, a tylko jeden i dziś wszystko będzie podporządkowane właśnie temu spotkaniu. Są to drużyny znajdujące się w czubie, także liczę że ekipy podejdą z respektem do rywala i skupią się głównie na defensywie, która im wychodzi najlepiej.

zigi 57

zigi

Użytkownik
Spotkanie: Bremerhaven - Bietgheim, Typ: over 5.5, Kurs:1.65, Buk: Bet365 7:4 ✅
Zawodnicy Bremerhaven do meczu z Lausitzer Füchse nie przyłożyli się należycie i przegrali go z aktualnym spadkowiczem. Bietgheim to zespół o klasę lepszy i mobilizacji nie powinno zabraknąć, by pokazać wyższość nad mocnym przeciwnikiem, ale czy im się to uda, tego nie wiem. Wiem że może to być mecz z dużą ilością goli jak to obie drużyny do tego przyzwyczaiły. Dziś u gospodarzy drugi bramkarz Sebastian Staudt (GAA: 2.97) więc over jak najbardziej możliwy. Do tego są to najbardziej ofensywne ekipy w lidze z dużym potencjałem strzeleckim. Ostatni mecz między nimi to sromotna klęska na własnej tafli Bietgheim 2:8 i z ich strony też mobilizacji nie powinno zabraknąć.

bilek000 0

bilek000

Użytkownik
Mam pytanie nie wiem czy napisalem w dobrym dziale. Ale co sie dzieje z liga NHL mopze mi ktos wytlumaczyc? Ostatnio z bukmacherka bylem tak w kratke (ostatnie 2 lata) takze zagubiony w info tez jestem. Pozdrawiam.

Ok wujek google pomogl jakby ktos pytal sezon sie zacznie w tym roku 15 grudnia a nie w pazdzierniku. ( nie wiedzialem jak usunac posta to go z edytowalem )

anzelmo 268,5K

anzelmo

Użytkownik
dyscyplina hokej 13.12.2012 20-30
Valpellice-Alleghe
typ under 5.5 ✅ 2:0
kurs 2,00
William Hill
Mecz sąsiadów w tabeli(5i6 miejsce) jak dla mnie zapowiada sie bardzo wyrównane spotkanie, oba zespoły maja po 46 pkt.Oba zespoły wygrały w poprzedniej kolejce pokonując czołowe zespoły ligi. Ogólnie liga jest bardzo wyrównana- można złapać bardzo ciekawe kursy.Goście to zespól mający 2 defensywę w lidze tylko 55 bramek straconych, pokonali po dogrywce lidera ekipę HC Pustertal.Notują bardzo dużo remisów i maja 64% spotkań underowych 16 / 25.Gospodarze to znowu 2 silą ligi jeśli idzie o zdobywanie bramek =87. Mimo wszystko under 5,5 zaliczają bardzo często bo az 48% 12 / 25.Grali ze sobą w tym sezonie 2 razy i za każdym razem padał wynik 3-2 po dogrywce -zwyciężała ekipa będąca gospodarzem, wiec może do 3 razy sztuka :}.Na pewno zobaczymy twarde, ciekawe i wyrównane spotkanie.

zigi 57

zigi

Użytkownik
Spotkanie: Riessersee - Ravensburg, Typ: over 5.5, Kurs:1.65, Buk: Bet365 2:3 ⛔

Obie drużyny spotkały się nie tak dawno i padł wynik 4:0 dla Ravensburg. Dziś w drużynie gości drugi golkiper Matthias Nemec, który w tym sezonie zaliczy 3 występ, statystyki ma słabe. W poprzednim sezonie też nie notował dobrych wyników i dlatego może coś wpaść ze strony gospodarzy, tym bardziej że ostatnio nie trafili w ogóle. Mieli dużo czasu by przygotować się do tego meczu (około tygodnia), bo w tym czasie goście rozegrali jeden mecz więcej. W drużynie jest kilku zawodników dobrze punktujących i czuje że dziś właśnie w główniej mierze gra będzie oparta właśnie na nich i dostaną więcej czasu. U gości pełny skład, więc też coś może wpaść.

J 7K

juanroman08

Forum VIP
VHL 16:00
Penza - Karaganda
Wybrałem to spotkanie nie przypadkowo ponieważ Karaganda to obecny lider ligi VHL, a także drużyna która jest niepokonana od 16 spotkań :!: Co nawet jak na ligę VHL według mnie jest osiągnięciem kosmicznym :wowsdf: Co więcej dzisiejsi goście w 33 spotkaniach przegrywali tylko i może aż :razz: 7 razy. Karaganda wygląda na zespół dobrze zbilansowany ponieważ wielu graczy zdobywa tu bramki, a teoretycznym liderami są Aleksander Vasiliev i Todd Perry. Na co warto zwrócić uwagę to na pewno pozycja bramkarza i Słowak Vladimir Kovac, który GAA ma na poziomie poniżej 1.80 To taka krótka charakterystyka lidera. Nie ukrywam że proponuję zwycięstwo gości którzy pewnie wygrywają mecz za meczem, a to że dziś grają na wyjeździe nie powinno być problemem ponieważ Penza na ostatnich 5 spotkań u siebie przegrywała czterokrotnie. Poza tym gospodarze nie są jakąś szczególną drużyną której należy się obawiać, po prostu ligowy średniak, który plasuje się na 14 pozycji. Myślę ze mecz spod znaku obronny i wielu bramek nie będzie jednak decydujące słowo pozostawiam gościom.

Karaganda ML / 1.70 MarathonBet ✅ 0:1

hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Dyscyplina: hokej,dania
Spotkanie: Sonderjyske - Herning(-1,5)
Typ: 2
Kurs: 5.00
Bukmacher: sportingbet
22.12.2012 19:30
ANALIZA:
Mecz na szczycie w duńskiej lidze hokejowej.Grają ze sobą zespoły będące obok siebie w tabeli.miejsce trzecie zajmują gospodarze a oczko niżej goście.gospodarze grają ostatnio w kratkę, długo prowadzili w tabeli ale teraz jakby notują spadek formy.grają przeciętnie.raz wygrana raz przegrana i ciężko wskazać kiedy się obudza.goście przeciwnie.wczesniej z początkiem sezonu bardzo słabo grali.przegrywali spotkanie za spotkaniem nawet ze słabeuszmai z duńskiej ligi.teraz już chyba s=złapali wiatr w żagle i lepszą formę.od czterech spotkań sa niepokonani.W lidze już trzykrotnie ulegli gospodarzom tego spotkania.No ale wtedy jak pisałem grali bardzo słabiutko ale teraz.teraz to myślę że już nie będzie taryfy ulgowej dla Sond i dziś w końcu wygrają goście i to wysoko i pokażą ze słabsze chwile mają za sobą.Dziś powinni pomścić ostatnie porazki.myślę że wygrają nawet dwoma bramkami.pokażą że jesli chodzi o grę to teraz nie ma na nich mocnych nawet i na wyjeździe.

anzelmo 268,5K

anzelmo

Użytkownik
dyscyplina hokej 26.12.2012 20-30
SG Pontebba - HC Bozen H (1 - 0) ✅ 1:7
typ 2
kurs 1,58
tobet
To powinno byc łatwe spotkanie dla wicelidera ligi.Oba zespoły grały ze sobą jak na razie 3 razy i za każdym razem hendi zostawało pokryte. U siebie Bolzano wygrywało 4-1 10-0 i na wyjeździe 1-5.SC Pontebba to najsłabszy zespól seria A tylko 12pkt bilans wygląda tak 29 ( 3 - 3 - 23 ) 55 : 140 - 12 pt. najgorsza obrona i atak.Kursy w hendi bardzo ciekawe, myślę ze to przez okres świąteczny. Mimo wszystko można spróbować większego hendi na Bolzano, które dysponuje niezłym atakiem i najlepsza defensywą tylko 55 bramek straconych robi wrażenie.Bilans ogólny to 29 ( 18 - 4 - 7 ) 97 : 55 - 59 pkt.

anzelmo 268,5K

anzelmo

Użytkownik
dyscyplina hokej 27.12.2012 18-00
Pisek-Olomouc (+1.5-0) Handicap azjat.⛔
typ 2
kurs 1,55
expekt

Bardzo fajny hendi.Dzisiaj wicelider Czeskiej 1. ligi powinien łatwo wygrać swoje spotkanie z jedna z najsłabszych ekip ligi.Drużyna z Ołomuńca zajmuje 2 miejsce i traci tylko 2pkt do lidera BK Mladá Boleslav, którą pokonała w meczu na szczycie 5 dni temu 2-1.Olomouc to najlepszy zespól ligi jeśli chodzi o atak i 2 drużyna pod względem obrony- bilans ogólny 34 ( 23 - 6 - 5 ) 124 : 71 - 76 pkt.Pisek jest przedostatni w tabeli, słabo broni dysponuje bardzo słabym atakiem w ostatnich spotkaniach został zdeklasowany przez HC Slovan Ústečtí Lvi-IHC Písek 10:0 IHC ,Písek-Horácká Slavia Třebíč0 : 6 Dzisiaj zanosi sie na kolejne lanie z zespołem z czuba tabeli walczącym o awans.Można spróbować po grac overka w tym meczu, na 2 spotkania tych zespołów oba wygrane przez Olomouc 4-2.Goście maja o co grac sa w formie, bardzo dobra seria w grudniu pokonali zespoły z czuba tabeli. Jak pisałem wyżej ograli lidera, 3 zespól ligi HC Slovan Ústečtí Lvi 1-4 4-ty Kadan przegrał 5-1.Ostatnia porażka bardzo dawno temu 03.11.z Horácká Slavia Třebíč 3-2 a tak to seria zwycięstw, która wynosi 12 w regulaminowym czasie gry i 4 zwycięstwa po dogrywce.Dzisiaj Pisek będzie miał olbrzymie problemy z dobrze grającą drużyną Olomouc Żeby co kol-wiek strzelić. Typuje wysokie zwycięstwo gości minimum 2 bramkami.

anzelmo 268,5K

anzelmo

Użytkownik
Hokej na lodzie - Włochy - Serie A1 2.01.2013 20-30
Spotkanie HC Milano Rossoblu - SHC Fassa
typ HC Milano Rossoblu -1 ✅
kurs 2.00
Tobet

Gospodarze to taki typowy średniak ligi, nic ponad przeciętność. Grali ze sobą oba zespoły jak na razie 3 razy i za każdym razem hendi pokrywała drużyna czerwono-niebieskich z Mediolanu- u siebie 4-1 i na wyjdzie 2-4 2-5.Typ na przełamanie Gospodarzy, po bardzo fajnym kusie. Forma ostatnio kiepska, jedyne zwycięstwo nad najsłabszą drużyna ligi SC Pontebba 3-0 a tak to 7 porażek na ostatnich 8 spotkań.U siebie bilans wygląda 16 spotkań( 5 - 6 - 5 ) 44 : 40 - 24 pkt.Większość tych meczu ekipa z Mediolanu grała na wyjeździe.Co do gości jest to 2 zespól od końca, na wyjazdach bardzo słabo 16 spotkań ( 2 - 1 - 13 ) 33 : 77 - 8 pkt. u siebie nie wiele lepiej 16 ( 3 - 2 - 11 ) 33 : 59 - 13 pkt.Ostatnie zwycięstwo nad SC Pontebba 2-5 na początku grudnia po porażce właśnie z Rossoblu.Obie drużyny zdecydowanie pod forma. Początek roku myślę ze gospodarze wygrają w miarę spokojnie pokazując swoja wyższość nad jedna z najsłabszych drużyn ligi.

anzelmo 268,5K

anzelmo

Użytkownik
Hokej na lodzie - Włochy - Serie A1 10.01.2013 20-30
Fassa-Alleghe
TYP Alleghe
kurs 1,7
Bet365
Do bardzo ciekawego spotkanie dojdzie w seria A pomiędzy Fassa-Alleghe. Goście walczą o 3 pozycje z ekipa SV Ritten.Moim skromnym zdanie goście wygrają to spotkanie bardzo pewnie a kurs oferowany przez bet jest bardzo dobry- kursy na gości juz spadają i wąchają sie w granicach od 1,5-1,65 w innych firmach.Goście sa w w dobrej formie po serii zwycięstw w dogrywkach , w styczniu pokonali sąsiadów w tabeli HC Valpellice 5 : 1 u siebie oraz lidera na wyjeździe HC Pustertal 0-1.Gospodarze dzisiejszego meczu to przedostatnia drużyna ligi- bardzo slaby zespól w tym sezonie w bezpośrednich spotkaniach jak na razie 3-0 dla moich faworytów pewne zwycięstwa u siebie 6-2 6-0 i na wyjedzie 0-2. Fassa może nie przegrywa wysoko spotkań, z liderem w ostatniej kolejce HC Pustertal 6-3 na ich lodowisku ale bilanse wyglądają bardzo złe zwycięstwa nad SC Pontebba raczej nie ma większego wpływu na obecna formę drużyny. Bardzo słaba obrona i atak u siebie szalu nie ma 17 ( 4 - 2 - 11 ) 37 : 60 - 16 pkt.Goście przede wszystkim dobrze bronią. 2 defensywa ogólnie w lidze i na wyjedzie, niezły atak. Zdecydowanie zespól grający u siebie świetnie, ale co pokazuje zwycięstwo nad liderem( SC Pontebba0-1 najlepsza ofensywa ligi) na wyjedzie tag ze mocni. Bilans w miarę równy jeśli chodzi o wyjazdy 17 ( 5 - 6 - 6 ) 42 : 46 - 24 pkt.Forma jest,po takim kursie warto po grac. Myślę tez można spróbować underka 5,5, po kursach w granicach 2. Goście mało tracą, na wyjazdach 65% spotkań underowych. Kanonady bym sie nie spodziewał w dzisiejszym meczu- skromne zwycięstwo 0-2 1-3 jak najbardziej.Fassa tez ma aż 58% underow u siebie.

rivaldo777 21

rivaldo777

Użytkownik
Hokej Włochy Puchar
Bruncio - Valpellice (regulaminowy czas)
Bruncio 1.65

Efortuna
W lidze Włoskiej tygodniowy odpoczynek. Jednak nie dla wszystkich ,
Bruncio walczy również o miano nalepszej druzyny w pucharze Włoch.
Na 12 ostatnich spotkań pomiędzy tymi druzynami 11 razy zwyciężali gospodarze.
Bruncio to solidna drużyna która na tym etapie nie powinna pozwolić sobie na porażkę tymbardziej na własnej tafli na której rzadko przegrywa.

anzelmo 268,5K

anzelmo

Użytkownik
Dania Hokej ODDSET LIGAEN 22.01 19-00
spotkanie Herning Blue Fox-Rodovre Mighty Bulls
under 6 ✅
kurs 1,4
Bet365

Ja gram troszkę bezpieczniej niż kolega w przypadku 6 bramek zwrot.Herning po serii 3 meczów wyjazdowych(komplet zwycięstw) wraca na własne lodowisko, gdzie az 66% spotkań kończyło sie underem 5,5 10 / 15 66.7 %. Goście natomiast maja taki sam bilans procentowy z meczów wyjazdowych 10 / 16 66.7 %.Obie drużyny zagrały w tym sezonie 3 razy i za każdym razem linia under 6 była rozliczana jako zakład wygrany- 2 mecze bardzo wyrównane.Gospodarze na 3 miejscu w tabeli sa najlepszym zespołem jeśli chodzi o defensywę tylko 54 bramki stracone na 30 spotkań.Kursy na ich zwycięstwo niskie w granicach 1,45, opcja z bramkami wydaje sie dużo pewniejsza i bezpieczniejsza. Myślę ze warto pograć tagze under1,5 w 1 tercji po kursie 1,8.Jeśli chodzi o formę gości graja ostatnio w kratkę porażka z Aalborg Panthers 2-3 i zwycięstwo po dogrywce w takim samym rozmiarze z Odense. Taki ligowy średniak.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Val Pusteria vs Alleghe ⛔⛔⛔ 4-1
Alleghe (+1,5)
1,60
bet365

Mecz włoskiej ligi hokeja. Spotkanie w grupie mistrzowskiej czyli walka o zwycięstwo w całych rozgrywkach.
W sezonie zasadniczym gospodarze zajęli pierwsze miejsce z 78 oczkami na koncie,goście pozycja czwarta-67pkt.
W pierwszej fazie rozgrywek obie ekipy spotkały się czterokrotnie:
Valpusteriavs Alleghe 0-1
Alleghe vs Valpusteria 2-1
Valpusteriavs Alleghe 4-5
Alleghe vs Valpusteria 1-2
Na cztery spotkania,aż trzy razy górą byli zawodnicy z Alleghe,a jedna porażka była minimalna.
W grupie mistrzowskiej obie drużyny rozegrały po 3 spotkania i w obu przypadkach bilans wynosi (1W-2P).
Dziwi mnie spore faworyzowanie przez buki gospodarzy,ponieważ według mnie są to ekipy o zbliżonym potencjale. Może atut własnej tafli jest tego przyczyną.Jednak widać,że goście dobrze radzą sobie w potyczkach z gospodarzami i dlatego gram +1,5 gola w stronę przyjezdnych.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Hull Stingrays vs Edinburgh Capitals ⛔⛔⛔ 3-3 (4-3 OT)
Edinburgh Capitals &#39;60min
2,60
bet365

Trochę mnie poniosło i zawędrowałem,aż do ligi brytyjskiej.
Pojedynek dwóch ostatnich zespołów w tabeli. Gospodarze bilans (9-25) i ostatnia pozycja w tabeli vs goście przedostania drużyna z bilansem (13-24).
Nie będę ściemniał nic nadzwyczajnego,ponieważ kompletnie nie znam tej ligi,zawodników tam grających itd.
Ktoś powie,że gra na aferę,jednak ostatnio całkiem dobrze trafiam takie mecze,w których intuicja ma olbrzymie znaczenie.
Argument mojego typu,jest w zasadzie jeden czyli bezpośrednie mecze,które są na korzyść gości,którzy często wygrywają,ostatnio 9-5,6-2 lub 3-2.Zdarzają się też porażki jednak są one minimalne i według mnie na podstawie tabeli,statystyk bardziej wyrównana ekipa to goście i dlatego za drobne skuszę się właśnie w ich stronę. W żadnym wypadku nie polecam szaleć z gotówką. 2/10

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Kristall Saratov vs Ariada Volzhsk ⛔⛔⛔5-4
Ariada Volzhsk OT
1,86
Unibet

Pojedynek w rosyjskiej lidzie VHL. Gospodarze 21 lokata z bilansem (18-28) i 54pkt na kocie vs goście 14 lokata (25-20) i 74pkt.
Różnica w punktach jest spora.
W tym sezonie obie ekipy grały raz i wtedy Ariada rozbiła u siebie rywali aż 6-2.
Goście są ekipą lepszą w ofensywie jak i defensywie.
Saratov 106 goli strzelonych (śr 2,30 na mecz) dla porównania Volzhsk 136 goli strzelonych(śr, 3,02 na mecz)
Także na korzyść gości wyglądają statystyki obronne:
Saratov 135 goli straconych (śr, 2,93 na mecz)-Volzhsk 125 gola straconych (śr,2,77)
Wszystko wskazuje na gości i tak też zagram podpierając się ewentualną dogrywką i rzutami karnymi.

anzelmo 268,5K

anzelmo

Użytkownik
Valpellice-Alleghe
under 5,5
2,05
bwin
Spotkania pomiędzy tymi drużynami sa zdecydowanie underowe. W sezonie zasadniczym 2 z 3 spotkań poniżej 5,5 gola.Zespoły o podobnym potencjale, z tym ze ekipa gości to zdecydowanie drużyna grającą lepiej w obronie. 2 zespól ligi pod tym względem- az 61% spotkań na wyjazdach z underem 5,5.Gospodarze u siebie na 50% w sezonie zasadniczym z meczami wyjazdowymi lekko ponad linie w granicach 55%.Spotkania po przerwie reprezentacyjnej -rożnie mogą sie ułożyć w fazie play off oba kluby grały raz i po dogrywce 2-1 dla ALLEGHE.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Cardiff vs Dundee ⛔⛔⛔ 2-2(3-2 po karnych)
Cardiff (-1,5)
2,15
bet365

Spotkanie ligi angielskiej. 4 ekipa gospodarzy vs 9 drużyna gości.
Zdecydowanym faworytem są zawodnicy z Cardiff.
Może w tabeli jeżeli chodzi o punkty nie ma aż takiej różnicy,bo Cardiff 45pkt i bilans 19-22,a Dundee 37pkt z bilansem 16-23,ale jest spora różnica umiejętności. Wystarczy spojrzeć na mecze między obiema ekipami.
W tym sezonie zespoły spotykały się 3 razy i 2 razy wygrali dzisiejsi gospodarze (4-2 u siebie oraz 9-1 na wyjeździe,raz wygrali goście u siebie 4-2)
Ostatnie dwa mecze Dundee przegrało 2-8 i 3-5 czyli co najmniej dwoma golami,a grali z teoretycznie słabszymi ekipami. Dlatego liczę dzisiaj na wysokie zwycięstwo gospodarzy.

hayto 631

hayto

Użytkownik
Chamonix - Mulhouse (Francja) 7-2
Dzisiaj ostatnia kolejka Ligue Magnus. Chamonix walczy o PlayOffy od fazy ćwierćfinału, co dałoby im rozstawienie zaś Mulhouse jest już pewna, w jakiej fazie będzie grać i będzie to faza walki o utrzymanie. Dijon rywal Chamonix o miejsce czwarte promujące występ od ćwierćfinału rozgrywa mecz o tej samej porze, więc raczej nie powinni kalkulować i czekać na wynik swoich rywali. Myślę, że tutaj niespodzianek być nie powinno tym bardziej, że grają na własnej tafli. Idealny mecz do podbicia AKO.
Chamonix 60’ 1.35 bet365 7-2 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom