>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Powyżej/Poniżej 0,5 bramki pomiedzy np 15:30 minutą

1 3

___108

Użytkownik
Witam także bawiłem się w coś w tym stylu, lecz ja stawiałem w wyrównanych meczach bez faworytów na remis a następnie po 20 minutach gry dzieliłem moja ew wygrana na 1 i 2 drużynę i z zwiększonym kursem tworzyłem surbeta. Mój system okazał się chole*nie ryzykowny. przekonałem się potem że on nie za bardzo wypali... twój jest o wiele bardziej trafniejszy i moim zdaniem bezpieczniejszy... Będę obserwował twój temat choć ja zakłady zawieram w Bet365 i tam chyba nie ma możliwości stawiania na taki zakład...
życzę powodzenia ;))

makkwak 7

makkwak

Użytkownik
Dzięki ????
Na bet365 tez mam konto i bukmacher jest dobry ale moim zdaniem zbyt cwany o czym nie raz juz sie przekonalem, ja mam zamiar to robić na bahu, zdarzaja sie im pomyłki, nie dociagniecia czy jak to nazwac ???? typ ktory chce grać nie pokazuje sie w kazdym meczu ale jest w miare czesto, na bet365 widzialem przedzialy 10 minutowe w wazniejszych meczach.
Jak to voic3d wyżej napisał każdy typ jest ryzykowny, mój wydaje mi sie dostatecznie zminimalizowany,zobaczymy ;-)

makkwak 7

makkwak

Użytkownik
FC Costuleni - Strömgodset ( 0 : 3, 59minuta był gol)
Ile bramek padnie między 60:01 a 75:00 minutą?
Under: 1,60 stawka 6.28zł &lt;-przy takim kursie potrzebuje minimum 2.70 na over
Over: 9 minuta 3.20 łapie stawka 3.12zł.
Wynik: Bramka nie padła, 0.65+0.60gr = 1.25zł dzieki wyzszemu kursowi na over ✅
Stan: 12.10zł
Wiadomo, mniejsza stawka mniejszy zysk. Następne stawki będą nastawione na brak bramki. Jest to tylko 10zł wiec poczekam na wieksze kursy na over.

makkwak 7

makkwak

Użytkownik
Panachaiki GE - Fokikos (1:0)
Ile bramek padnie między 45:00 a 60:00 minutą?
Under: 1,30 (kurs strasznie ch...wy, minimum na over to 4,90 ) stawka 7.90zł
Over: Na starcie dali 3.20, czekamy (typy po blokowane), 6ta minuta kurs 5.00 łykamy, stawka 1.89zł
Wynik: Bramka nie padła (można było czekać do kursu 9.00) 0.48 ✅
Stan: 12.79 zł
Kaszaniaste wygrane. Następne stawki będą rozdzielane nie z 10zł tylko z całej wygranej.

1 3

___108

Użytkownik
Siedziałem czekałem ???? wygrywasz grosze przy 10 zł wkładu... raz sie podwiniesz i 10 zł odrobisz dopiero przy +/- 20 zakładach... zwiększysz wkład na to samo wyjdzie... ryzyko bardzo duże ale przyglądam się dalej ????
W moim zakładzie przy wyrównanych kursach czekałem i po 20- 30 min a wygrane przy wkładzie 15 zł - 20 zł wynosiły od 3-9 zł...
http://forum.bukmacherskie.com/f18/pilka-nozna-remisy-oraz-obstawianie-live-99057.html#post4010714
Spójrz na mój temat, lecz w moim było za dużo odbiegania od postawionych sobie warunków...

makkwak 7

makkwak

Użytkownik
Ergotelis Chania - Panetolikos (0:0)
Ile bramek padnie między 15:01 a 30:00 minutą?
Under: 1.22 (słabe dziś kursy, chyba buk czyta moje posty :p ) stawka 9
Over: 6 minuta kurs 7.00 stawka 1,50
Wynik: Bramka nie padła, 0.48+0.50 = 0.98 ✅
Stan: 13.77 zł
W wygranych nie brałem pod uwage groszy które zostawały przy wyższym kursie na over, teraz jest ok.
Małe wygrane bo kurs na under na dzisiaj jest *jowy. Także będe szukał typów powyżej.
Na obrót bonusem jest ok ale ja chce zarabiać ;-)

makkwak 7

makkwak

Użytkownik
Apollon Kalamarias - Niki Volou ( 1 : 1 )
Ile bramek padnie między 30:01 a 45:00 minutą?
Under: 1.40 stawka 10zł
Over: kurs min.3.60, (3 minuta typ zniknął, czekamy co dalej. Lipa, nie pojawił się).
Wynik: Bramka padła 41` :-D 10⛔
Stan: 3.77 zł
Jaja jak berety typ zniknął po 3 minutach czekania, tego się nie spodziewałem przez co nie mogłem zamknąć overa. Załatwili mnie cwaniaki.
ALE nie pomyślałem, mogłem wybrać over 2,5 do połowy na to samo by wyszło co zamknięcie overa w przedziale. Ale od tego jest test,zeby być potem gotowym na wszystko ;-)

makkwak 7

makkwak

Użytkownik
Apollon Kalamarias - Niki Volou ( 1 : 2 )
Ile bramek padnie między połową a 60:00 minutą?
Under: 1.40 stawka to 3.77zł za mało zostało,zeby bawić się w dzielenie stawki.
Over: -----------
Wynik: Bramka nie padła (padła zaraz po 60:00 ) ✅
Stan: 5.28zł

makkwak 7

makkwak

Użytkownik
Apollon Kalamarias - Niki Volou ( 1 : 3 )
Ile bramek padnie między 75:01 a 89:59 minutą?
Under:kurs 1.50 stawka 3.33
Over:kurs ... stawka 1,67 -&gt; mysle,ze bramka padnie ale poczekam na wysoki kurs. Czerwona kartka wiec lepiej zamykam kurs w 3.60 po 10 minutach.
Minęła minuta, typ zniknął, gdybym grał za kase bym się wku... :/ od początku pechowe spotkanie
W sumie mogę się ratować over 4,5, czekam ok 5 minut na dobry kurs:p
Wynik: Bramka nie padła, tylko zwrocila sie 5zł ✅
Stan: 5.28

makkwak 7

makkwak

Użytkownik
FC Crotone - AC Siena ( 0:0 )
Ile bramek padnie między 15:01 a 30:00 minutą?
Under: kurs 1.40 stawka 3.60
Over: kurs 5.50 stawka 1zł
Wynik: Brak bramki ; 0.44+0.28=0.72 ✅
Stan: 5.72
Under: kurs 1.40 stawka 4
Over: kurs 7.00 stawka 1zł
Wynik:Brak bramki; 0.60+0.72 ✅
Stan: 6.32
Dobra koniec tego wygrywania grosiaków. Teraz będziemy wygrywać więcej ale rzadziej :p. Zmieniam taktykę. Poprzednio grałem z zamysłem wygrania UNDERa co poprzez takie kursy przynosiło nie wielki zysk. Teraz stawki na Under będą TYLKO w celu zwrotu wkładu na dwa typy. OVER też zwróci wkład ale będzie mogl też przyniesć zysk. No chyba,ze strace cierpliwość i znowu coś zmienie :-D
Tak wiem, teraz każdy typ to ryzyko,a nie każdy to zysk.

FC Crotone - AC Siena ( 0:0 )
Under: kurs 1.50 stawka 4.21
Over: kurs 4.20 stawka 2.11
Wynik: Brak gola

Ile bramek padnie między 75:01 a 89:59 minutą?
Under: kurs 1.60 stawka 3.97
Over: kurs 4.20 stawka 2.35

A 0

ariel_9

Użytkownik
Próbowałem grania twoją metodą, czy mi się wydaje, czy potrzeba do tego dużych stawek, tak by wygrywać więcej niż grosze?

makkwak 7

makkwak

Użytkownik
Zależy jaki kurs złapiesz na under i over. Metoda powiodłaby się do obrotu bonusu, nastąpiłoby to bardzo szybko.
Co do wygrywania to jak na razie wszystko mi wchodziło (poza jednym moim głupim błędem).
Przy wiekszych stawkach wiekszy zysk. Dzielac je z nastawieniem na brak bramki w przedziale czasowym zysk jest przy każdym podejsciu ale grając na start za 10zł wygrywa sie niewiele.
Dlatego teraz kombinuje stawkować z myślą,ze ta bramka padnie(oczywiście nie w czasie czekania na dobry kurs:p), wtedy nawet przy małej stawce początkowej można zacząć zarabiać kase. Tyle,ze ta bramka musi paść. Bo jak nie padnie to under tylko zwraca nam włożony koszt.
Musze jeszcze pomyśleć nad lepszym stawkowaniem bo nie chce mi się czekać na gola ale nie miałem czasu tego jeszcze dobrze przemyśleć.

S 0

spider1488

Użytkownik
Niestety dane do starego konta zgubiłem, a na tym nie mogę jeszcze wysyłać pm, także muszę odpisać tu.
Nie jestem traderem, ale trochę o tym czytałem. Jeżeli chcesz poważnie zarabiać na tradingu, to tylko giełdy typu betfair czy matchbook. Nawet na bah wcześniej czy później Cie zlimitują. Tylko przy tradingu trzeba operować dużymi stawkami. Jest sporo w sieci o tym - tu masz fajny filmik (nawet linka nie mogę zamieścić). Wpisz &quot;Trading on Betfair Horse racing markets and make £122 in 5 minutes&quot; na youtube.

Pozdrawiam.

makkwak 7

makkwak

Użytkownik
Al-Gharrafa - Qatar SC ( 0 : 2 )
Under: kurs 1.55 stawka 4.12
Over: kurs 4.00 stawka 2.30 (8`minuta)
Ile bramek padnie między 45:01 a 60:00 minutą?
Under: kurs 1.45 stawka 4.39
Over: kurs 4.00 stawka 1.93 (7` minuta)
Under: kurs 1.55 stawka 4.12
Over: kurs . stawka 2.30 ⛔
Wynik: gol 65` ⛔
Stan: 2.30
Czas wymyśleć coś nowego :p

makkwak 7

makkwak

Użytkownik
Dla śledzących temat:
Mam już bonus i już go obracam jak w początkowych postach. Dodatkowo zauważyłem też ,ze przedział czasowy jest również na b.w.i.n gdzie na under kurs jest ok 0.07,a nawet 0.14 wyższy niż na b.a.h.u no i tak szybko nie spada,a nawet czasem rośnie. W tym samym czasie na b.a.h.u kurs na over rośnie. Grając jednoczesnie u dwoch buków można być na większy ✅. Jak obróce bony to bede tak robił.
Powodzenia;)

makkwak 7

makkwak

Użytkownik
Heloł
Bonusu jednak miałem 140zł nie 180zł jak zamierzałem. Został przeze mnie obrócony zgodnie z zamierzeniem jednak minus 40zł...przy wyniku 0:1 w meczu Barcelona - Levante stwierdziłem,ze brak im dzis skuteczności i zagrałem, a tu bam 2 bramki barcelony, a końcówka 5:1, dlatego nie bawie się w typowanie tylko szukam sposobu:p moja mina w tym momencie była jak na avatarze &lt;---- obok :p Ale 100zł poleciało na konto :) . Myśle juz o nowym sposobie na gre ale jeszcze zachowam go w tajemnicy bo może okazać się lipą :p

Do góry Bottom