>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Powyżej/Poniżej 0,5 bramki pomiedzy np 15:30 minutą

makkwak 7

makkwak

Użytkownik
Powyżej/Poniżej 0,5 bramki w 15min przedziale
Witam

mam kilka dni (do czasu zdobycia bonusu) na wymyślenie sposobu na obrót bonusem z jakimś zyskiem. Chce zająć umysł żeby nie grać bez sensu za resztki mojej kasy:p Dlatego intensywnie myśle i jak na razie wymyśliłem jeszcze coś takiego:

Gra na under/over 0,5 bramki w jakimś przedziale czasowym np jak w temacie pomiędzy 15:01 a 30:00 minutą.

WSZELKIE UWAGI, WSKAZANIE MOJEGO NIEPRZEMYŚLANEGO BŁEDU WSKAZANE !!

Gra miałaby polegać na graniu LIVE dwoch typów jednocześnie po odczekaniu 5 minut gry:
- Otwieram sobie kalkulator surbetów: http://en.surebet.com/calculator
- wprowadzam całkowitą stawkę powiedzmy 180zł
- wprowadzam kurs początkowy, zazwyczaj widziałem 1,55, ale są też niższe przy których jednocześnie kurs na over rośnie szybciej, także wychodzi podobnie jak 1,55.
- jako drugi kurs wprowadzam jaki mniej wiecej by mi pasował aby być na lekki plus (Przedział takich kursów odpowiednich dla mnie to od 2,85 do 5,00 i w górę)
- na początku od razu(bo wtedy kurs jest najwyższy) stawiam na poniżej 0,5 bramki kurs 1,55 stawkę wyliczoną przez surebet kalkulator.
- czekam około 5 minut, wtedy kurs rośnie do 2.85 czyli juz mamy lekki + i stawiam na over 0.5 bramki w tym przedziale. Z każdą minutą kurs rośnie co daje większy zysk ale i ryzyko na strzał bramki także.

Myśle, że te 5 minut &quot;strachu&quot; w porównaniu do całego meczu jest bardzo mało ryzykowne. Jak myślicie?
Granie tego w progresji byłoby super wydaje mi się ale nie mogłem dobrać odpowiednich stawek na drugi poziom, zatem pewnie te kursy się nie nadają na granie progresją:/ Chyba,że się mylę proszę o podpowiedź.

Taka gra na obrót bonusem wydaje się być dobrym sposobem. Ale na zysk to tylko progresja żeby pozbyć się ryzyka.

O tym sposobie myśle jako o stwarzaniu sobie jakby surebeta

Przykład w następnym poście.

makkwak 7

makkwak

Użytkownik
Chelsea - Stoke City &lt;-- przy stanie 1:0
Ile bramek padnie między 60:01 a 75:00 minutą?
TYP: Poniżej 0,5 1,55 Stawiam 123.64zł
Czekam 5 minut
Mój ruch: Po 5 minutach pokazał się kurs 3.40 wiec od razu stawiam 56.36zł (w dalszym ciągu kurs rośnie, bramka nie padła, jest juz kurs 5.00 na over)
Teraz bez względu na wynik jestem 11.64 na plus ✅
Wygrana: 11.64 ✅
Stan na plus: 11.64zł Obrót bonusem:540-180=360 zostało
Oglądając mecz można czekać momentów stawiania drugiego kursu tj następuje zmiana zawodnika wiec czekamy, niech kurs sobie rośnie ;) 71 minuta kurs na over obecnie 8.50.

Tak teraz myśle i mam wrażenie, że za ładnie by to było :p Proszę o komentarze :)

after 23

after

Użytkownik
ano czasami sobie tak pykne od poczatku meczu dajac stawki x2 ale po niepowodzeniu w jednym kwadransie zaznaczam od razu na poczatku nastepnego byle by kurs był ponad 2, bo mozna sie nadziac tak czekajac na wyzszy kurs a czasami i jeden gol padnie w grze i koniec wiec nie ma co przespac momentu. z drugiej str juz pare razy mnie ugotowaly remisy bezbramkowe... ;/

jozef230 181

jozef230

Użytkownik
5 minut???! to zbyt dlugo. grajac live na obrot bonusem? w twoim wypadku kiepski pomysl. graj na ako2-3 plaska stawka. jak obrocisz bonus to napisz

makkwak 7

makkwak

Użytkownik
&quot;z drugiej str juz pare razy mnie ugotowaly remisy bezbramkowe... ;/&quot;
@after
Ale w tym wypadku over 0,5 to tylko zabezpieczenie przed strzałem, a sam under da mi zwrot za stawke na over + jakis mały zysk. Z tym nie przespaniem to masz racje, trzeba uważać.
@jozef230
5 minut to zbyt długo?? :) Przeglądam mecze na żywo i juz po 4 minutach kurs 2.90 co daje kilka groszy na + no i obrót. Wybierałbym mecze raczej underowe.
Możesz konkretniej napisać co grać płaską stawką itd?
Nie wierze w swoje typowania dlatego szukam jakiegoś sposobu bez potrzeby bezbłędnej analizy

makkwak 7

makkwak

Użytkownik
RSC Anderlecht - Club Brugge
Ile bramek padnie między 30:01 a 45:00 minutą?
TYP: Poniżej 0,5 1,50 Stawiam 72,73zł (czekam na kurs 4)
Mój ruch: Po dwóch minutach 2.90 (czekam) do 5ciu: kurs 4,00 STAWIAM 27,27zł.
Tym razem nie stawialem wszystkiego tylko podzielilem 100zł (oczywiscie na razie wirtualnie)
Wygrana: 9zł ✅
Stan na plus: 20zł Obrót bonusem:360-100=260 zostało
W 39minucie bramka padła. Także 5 minut to max oczekiwania na kurs :p

after 23

after

Użytkownik
heh no i gralem to samo od pocatku meczu ???? i jest gol w 3 kwadransie! gralem 2,4 no i 8zł weszlo po kursie 3,60 dajac 28,80 ;D czyli 14,80 do rąsi :p

czyli,ze co nie doczekales i przewaliles hajsy czy jak?

makkwak 7

makkwak

Użytkownik
hehe no i git :)
&quot;czyli,ze co nie doczekales i przewaliles hajsy czy jak?&quot;
(jeszcze raz edytuje bo namieszałem w odpowiedzi)
Nie ???? Weszło, juz w 2 minucie był kurs 2.90 wiec czekalem do 5 minuty bo kurs rósł całkiem szybko no i w 5 minucie był 4.00 i postawilem.
W surebet kalkulatorze ustalilem podzial kursów dla 1.50 i 4.00. Tak teraz mysle,ze NIEPOTRZEBNIE tak zrobilem. Gdybym podzielił kwoty przy kursach 1.50 i 2.90 i złapał kurs 4 stawiając tyle co miałem postawic przy kursie 2.90 po strzale bramki byłbym grubo do przodu. Juz licze:
100zł(under 72,73zł - over27,27zł) podział dla kursu 1.50 i 4.00 to bez względu na over czy under wygrałem 9zł. W sumie dobrze bo:
100zł(66zł - 34zł) podział 1.50 i 2.90 to przy under bedzie to tylko obrót bonusem ze stratą 1zł, ALE padła bramka zatem 34zł*4zł daje nam 136zł przy włożeniu 100zł czyli zysk nie 9zł jak w pierwszym przypadku,a 36zł.

makkwak 7

makkwak

Użytkownik
Hamburger SV - FC Schalke 04
(normalnie bym tego nie obstawiał bo stan to 0:3)
Typ: Under 0,5 1.50 72,73zł
Mój ruch: czekam na kurs chociaz 3 (jednak w trakcie zmiany zawodnika kursy stoją na 2.70 obecnie). Ok 8 minuta 4.20, stawiam 32zł - przyznam,ze stawka troche na pałe bo pierwsza stawka była względem 1.50 - 3.00, a złapałem 4.20 i nie wiedzialem jak sie zachowac. Niżej podliczę.
BRAMKA NIE PADŁA Gdyby padła wygrałbym nie 5zł, a 30zł.
Wygrana: 5zł ✅
Stan na plus: 25zł Obrót bonusem:260-100=160 zostało
Licze wszystko na szybko, w końcu gra na LIVE, mogłem popełnić gdzieś błąd.

makkwak 7

makkwak

Użytkownik
Rayo Vallecano - Atletico Madrid Wynik w tym czasie: 1:3 &lt;- normalnie nie postawiłbym tego ale to test ????
TYP: Under 0,5 1.60,stawka 68zł
Mój ruch: oczekiwanie 5minut, stawka 32zł ,ze wzgledu na niski kurs poczekałem 7 minut, wskoczył kurs 3.60
Wynik: Bramka padła w 74minucie (na szczęście nie w czasie kiedy czekałem na kurs) jednak w tym szczesliwym wypadku to mój wiekszy zysk.
Wygrana: 15zł ✅
Stan na plus: 40zł Obrót bonusu 160-100zł= 60zł zostało.

4 typy i bonus(3*180zł) praktycznie obrócony + zysk 40zł. Test to oczywiście bezstresowe zagrania ale źle to nie wygląda ;)

makkwak 7

makkwak

Użytkownik
FC Barcelona - CF Malaga ( 0 : 0 w tym czasie)
Ile bramek padnie między 15:01 a 30:00 minutą?
TYP: Under 0,5 1.65,stawka 61zł dla kursów 1.65 - 2.60 (61*1.65=100zł 65gr)
Mój ruch: Czekałem 9 minut, kurs 5.00, Stawka 16zł (16*5.00= 80zł)
Wynik: Bramka nie padła
Wygrana: 100,65 - 61 - 16zł = 23,65 ✅
Stan: 63zł Obrót bonusu 60zł - 77zl= Bonus obrócony.

Zrobie w excelu szybki przelicznik kursów, zeby nie miec problemu z ich doborem jak trafi sie kurs na over inny niż zamierzony na początku. Przy wiekszym kursie stawka bedzie mogła sie zmniejszać aby tylko dać zwrot pierwszej stawki podczas strzału zaś jeśli bramka nie padnie zysk bedzie wiekszy jak to się stało powyżej.

makkwak 7

makkwak

Użytkownik
Bonus obrócony,jestem na + (wirtualnie)
Teraz na spokojnie zacznę od stawki początkowej 10zł, zobaczymy co z tego wyjdzie i czy da się coś ugrać. Ten test będe prowadził od dziś przez tydzień(lub do czasu przegrania wszystkiego), następnie będe grał za prawdziwe pieniądze.
Start ;-)
AS Monaco - Olympique Marseille
Ile bramek padnie między 75:01 a 89:59 minutą?
TYP: 1.55 stawka 6,52
Mój ruch: 6minut kurs 3.20 ,stawka 3.11
Wynik: Bramka nie padła
Wygrana: 0.48+0.37 dzieki over ✅
Stan: 10.85zł
Trzeba popracować nad stawkowaniem lub czekać na wyższy kurs.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Szkoda tylko, że jak ci się noga powinie to wg przykładu z pierwszego posta masz ⛔ 180 zł, a co za tym idzie Twoich wygranych po 5-15 zł musisz trochę nastukać by się odkuć.
Btw. Na Bertfair łatwiej by było ci w to grać

makkwak 7

makkwak

Użytkownik
123zł ,a nie 180zł bo 56zł nie zdarzyłbym postawić w razie porażki :p :) No ale racja byłoby cienko, choć to bedzie tylko bonus stąd tak wysokie stawki na początek.
Mógłbyś powiedzieć coś więcej na priv czemu na Betfair byloby łatwiej z konkretnym jednym przykładem? nie mam tam konta i nie wiem jak się tam gra.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Mniej paćkania się z kursami.
Stawiasz under, czekasz te 5 min czy ile tam chcesz i sprzedajesz ten typ gdy kurs spadnie zyskując na różnicy kursu - to tak w skrócie

Masz tutaj przykład taki od ręki:

Postawiłem 2 euro chyba w 69 min na wynik 3:0 po kursie 4.00
W 72 min spadł już tyle kurs, że dawał mi wygraną na czysto 0.66 euro

Warunek?
Że w tych paru minutach nie padnie żadna bramka
Profitowe ale ryzykowne

makkwak 7

makkwak

Użytkownik
Aha rozumiem,ciekaw jestem jaka różnica jest w rośnięciu kursów pomiedzy tym u mnie,a giełdą. U mnie warunek jest ten sam tylko muszę szybko kursy przeliczać. Jeśli u tego buka obróce tym bonusem to wtedy może to wpłace na betfair zobaczymy,dzięki ;-)

Do góry Bottom