>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Powrót do zabawy :)

lukash 63

lukash

Użytkownik
Witam,
Postanowiłem powrócić do prowadzenia swojego tematu i dzielenia się swoimi przemyśleniami na temat odstawiania.

Co ważne aby było warto grać, trzeba określić sobie cel ????

Zaczynam z wkładem 50 PLN gram w Unibecie, cel: .... 350 PLN do końca miesiąca co mam zamiar przeznaczyć na buciki :p Później podeśle zdjęcie zobaczycie czy warto. Pozdrawiam za chwilkę pierwszy kuponik z jakaś analizą.

Pozdrawiam !

lukash 63

lukash

Użytkownik
Sory ze tak późno ale w ostatniej chwili zdecydowałem sie założyć temat

Kupon nr. 1
A teraz kilka słów na spokojnie odnoście moich meczy:

# Real Betis - Real Madryt

Moim zdaniem zdecydowany faworyt czyli Real Madryt pod wodza nowego trenera spisuje się jak na razie bardzo dobrze. Wysoka forma strzelecka da sie we znaki defensywie Betisu. Myślę, ze brak Bale&#39;a w składzie nie odbije się w żaden sposób na jakości gry Realu. Klub ze stolicy Hiszpanii ma na tyle szeroką ławkę, ze nie będzie to rzutowało na drużynę. Co więcej myślę, ze będzie to znakomita sytuacja da CR7 aby wyjść z ( być może za dużo powiedziane) cienia nieobecnego Walijczyka który ostatnimi czasy go delikatnie przyćmił. Wiadomo każdy zna ambicje Portugalczyka także więcej na ten temat nie trzeba mówić. Oprócz tego bardzo dobra dyspozycja Benzemy powinna wystarczyć na zwycięstwo w przekonywującym stylu. Real musi odrabiać punkty do Barcelony oraz rywali zza miedzy wiec takie mecze to obowiązkowe trzy punkty. Nie będę podawał danych odnośnie miejsca w tabeli, formy czy strzelonych bramek. To wszystko łatwo sprawdzić.

#Deportivo La Corunya - Valencia

Tutaj bezpiecznie gram na gospodarzy lub remis. Dzisiaj jest to dość chętnie stawiany pojedynek. Valencia w bardzo kiepskiej formie, a przede wszystkim gra ostatnie spotkania w bardzo kiepskim stylu. Bardzo marna jakość gry daje obraz Valenci do której bardzo dawno nas nie przyzwyczajała. Oprócz tego kilka absencji zawodników z pierwszego składu spowodowanych kontuzjami, kiepskie morale w szatni. Deportivo powinno być w roli faworyta chociaż też nie przekonuje mnie w stu procentach dlatego bezpieczniej podpiera mecz remisem, który mysle jest jak najbardziej do osiągnięcia.

# Juventus - AS Roma
Mecz na szczycie włoskiej Serie A. Roma początek sezonu bardzo dobry natomiast od jakiegoś czasu zdecydowanie spuszcza z tonu prezentując coraz słabszy footbol. Juve wręcz przeciwnie gra coraz pewniej, jest obecnie w świetnej formie wygrywając mecz za meczem, goniąc Napoli. Ostatnie dziesięć spotkań to same wygrane. Dodatkowo do składu wraca dwóch ważnych zawodników niewątpliwie dodających jakości do gry Białej Damy. Mowa tu o Barzaglim oraz Khedirze. Mimo niewielkiej różnicy w tabeli uważam że piłkarsko obydwa zespoły są w zupełnie innym miejscu. Świetna atmosfera w Juventusie na przeciw kiepskim wynikom Romy. Myslę, ze Juve jest dziś dość mocnym faworytem i niestety ale Wojtek Szczęsny bedzie musiał dzisiaj kilka razy pile z siaty wyciągnąć.

lukash 63

lukash

Użytkownik
Zdecydowałem się puścić jeszcze jeden kuponik za niższa stawkę, chociaż uważam, ze jego prawdopodobieństwo jest całkiem spore.

Kupon nr. 2

# Real Betis - Real Madryt

O tym meczu pisałem w poprzednim poście tak wiec nie będę się powtarzam. Dodam tylko, ze w obecnej formie Real będzie cisną Betis od pierwszej minuty i uważam,ze bramki powinny paść dość szybko. Oczywiście mówię tu o trafieniach tylko ze strony graczy przyjezdnych, bo nie sądzę aby gospodarze coś ustrzelili. Hala Madrit !!!

# Lyon - Marseille

Typ na podbicie do dubla. Kurs niski ale i prawdopodobieństwo bardzo duże. Gram, ze w meczu nie padnie 5 bramek i uważam to za bardzo bezpieczna opcje. Zarówno Lyon jak i Marseille dużo poniżej oczekiwań kibiców. Zajmują sąsiadujące miejsca w środku ligowej tabeli. Nie imponują forma ani wynikami. Notują dużo meczów gdzie dzielą się punktami i również w tym meczu widzę remis. Nie sądzę aby ilość bramek maksymalnie wyszła powyżej 3 ale dla bezpieczeństwa stawiam dużo bardziej bezpieczny under.

Do góry Bottom