>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Powoli do przodu... (betfair)

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik

nadeszła ta chwila, jak widać zagrałem wbrew planu i takie coś wyszło...

To co zostało wypłaciłem na Skrill-a a drobne sobie tutaj zostawiłem czytaj 427e...

zagrałem przez dwa dni i na koncie miałem trochę ponad 600e po czym wbijam na bf a tu...

i na koncie 169e przez PC...

Wychodzi na to że PC to jednak PC i konto spalone czyli trzeba nowe zrobić bo jednak to dość duże opłaty, dziwię się cały czas że nie ma poważnego konkurenta do bf i bez tego badziewnego PC...

V 1,1K

viren

Użytkownik
A czy to nie jest tak ze Premium Charge to wyrownanie do 20% zyskow z danego tygodnia jesli oplaty w prowizjach zaplaconych sa mniejsze niz 20% zysku?
Tak to przynajmniej bylo mowione jak wprowadzali
Zgodnie z ta definicja teoretycznie maksymalna oplata jest 20% zysku z danego tygodnia....
Skoro juz tak pilnuja rozliczen cotygodniowo

hugo87 8

hugo87

Użytkownik
LIVE
Boca Juniors - Quilmes , lay 2:2 (Half Time Score) @370, @420
3 minuta , 0:0
jakie masz kursy przy tym lay 2-2? bo przed meczem na 2-2 jest kurs koło 70 ;)

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
@viren
a nie wiem nawet heh, wiem tylko że PC to zło i konto spalone ????
@hugo87
mi na live &quot;udało&quot; się złapać niestety takie kursy ... :?

egreg 942

egreg

Użytkownik
a nie wiem nawet heh, wiem tylko że PC to zło i konto spalone
To nie tak, PC to wyrównanie do 20 % , ale nie zysków z tygodnia , tylko zysków w całej historii konta , tyle że rozliczane tygodniowo.
Teraz po takiej wtopie , nie będziesz płacił już PC do czasu aż nie odrobisz tej straty i to z nawiązką (bo przecież w międzyczasie będziesz płacił normalną prowizję).
Te 435 funtów które zapłaciłeś to rozliczenie z tygodnia poprzedniego przed twoją wtopą.
Tak więc możesz śmiało dalej grać na tym koncie, przynajmniej do czasu odrobienia strat.
Down:
W ostatnim tygodniu miał stratę, a PC zapłacił za poprzedni zyskowny tydzień , ale nie za całą historię konta tylko z zysku tego właśnie tygodnia.
Akurat znam się na tym bo gram na Betfair i płacę PC już od pół roku i wiem jak to wygląda w praktyce.

V 1,1K

viren

Użytkownik
No to jesli rozliczane tygodniowo to juz w poprzednim tygodniu zaplacil za cala historie konta. W ostatnim tygodniu mial straty wiec skad nowe oplaty premium?

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik

aha jeśli ktoś patrzy na te screeny to najstarsze są na samym dole i później patrzymy na bety wyżej ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Fluminense - Sao Paulo , lay 1:2 @17,5

albo grubo albo wcale ????

Fluminense 3 raz pod rząd 1:2 w plecy do tego z łamakiem, ładnie hehe czas odpocząć ;)

aha zapomniałem napisać ale jakiś czas temu wrzuciłem 150 na Smarkets i po jednym zakładzie ZABLOKOWANE KONTO ???? i potrzebna była weryfikacja konta, wczoraj mi się przypomniało, poszło to co chcieli i dziś już odblokowane wszystko ;)

Do góry Bottom