>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Powoli ale skutecznie by Magicr1990

M 0

magicr1990

Użytkownik
Witam, kiedyś byłem jedynie okazyjnym graczem. Od początku roku zacząłem pracować u bukmachera ( Ladbrokes), w związku z tym zaczęła nasilać się we mnie potrzeba grywania. Przegrałem dużo pieniędzy. Wiele nauczyłem się na błędach oraz patrząc jak graja inni. Od niedawna inwestuje większe pieniądze i gram akumulatory z dwoma lub trzema selekcjami.

Będzie można u mnie znaleźć typy tylko i wyłącznie piłkarskie. Moje stawki będą się wahały pomiędzy 20 – 100 zl. Bukmacherem zawsze będzie William Hill, gdyż lubię prostotę i staram się odzyskać od nich pieniądze które przegrałem. Do każdej selekcji będę się starał dodać analizę.
Dodatkowo czasem będzie można znaleźć akumulator 6/7/8 zakładów.

M 0

magicr1990

Użytkownik
KUPON NR 1
Real Madryt - Borussia Dortmund ✅
typ : 1
William Hill
kurs: 1,57
Nie trzeba zbyt wiele mówić o formie Realu Madryt na Santiago Bernabeu. Od bardzo dawna nie przegrali spotkania grając na swoim stadionie. Myślę ze zarówno Mourinho jak i piłkarze wciąż wierzą w awans. Trener Królewskich ma w sobie upór który przenosi się na piłkarzy, jeśli chcą coś osiągnąć to zmierzają gładko do celu, a dziś celować będą w bramkę Borussii, która moim zdaniem będzie oblegana. Zapowiada się piękny mecz.
Frejus - Rouen ⛔ :-(
typ : 1

William Hill
kurs: 1,67
Pomysł obstawienia na Frejus podłapałem na forum. Nie jestem fanem obstawiania zespołów francuskich i niższych lig, jednak wierze ze warto spróbować. Zespól gospodarzy wciąż gra o awans, natomiast goście znajdują się na 11 pozycji i maja do rozegrania jeszcze jeden zaległy mecz. Wierze ze Frejus wygra ten pojedynek bowiem w sobotę zmierza się z Carquefou, które ostatnio imponuje forma i jest bezpośrednim rywalem w rywalizacji o awans.
Łączny kurs - 2,62
Stawka - 100zl
Potencjalna wygrana - 261,90
Zysk/Strata -100 zl

Do góry Bottom