>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Powoli, ale do przodu - typy by Grot

G 10

grota_pl

Użytkownik
Kupon #19
Spotkanie: Bayern - BVB ✅
Typ: Bayern
Kurs: 1.58
Spotkanie: PSG - Marsylia ✅
Typ: PSG
Kurs: 1.33
AKO: 2.10
Stawka: 50 zł
EW: 105 zł
Bayern opisywałem już powyżej.
Co do PSG to jest to główny i chyba jedyny kandydat do mistrzostwa. Marsylia po 8 meczach ma 8 punktów... Ostatnio mimo, że cały mecz przeważali to przegrali w LE z Libercem na własnym stadionie. Z kolei PSG bez większych trudności wygrało na wyjeździe 3-0 z Shakhtarem. Ostatnie 7 spotkań między tymi drużynami, gdzie PSG było gospodarzem kończyło się zwycięstwem PSG z czego 5 wynikiem 2-0 i 2 wynikiem 2-1.

G 10

grota_pl

Użytkownik
Kupon #20
Spotkanie: Cracovia - Lech ✅
Typ: Cracovia strzeli
Kurs: 1.38

Spotkanie: PSG - Marsylia ⛔
Typ: PSG -1 (trzydrogowo)
Kurs: 1.95
Spotkanie: Juventus - Bologna ✅
Typ: Juventus
Kurs: 1.25
AKO: 3.36
Stawka: 25 zł
EW: 84 zł
Szybkie analizy, bo nie mam czasu ;)
Cracovia ostatni raz bramki w meczu u siebie nie strzeliła pod koniec kwietnia. Lech jest w takiej formie, że nie strzelić im bramki to wstyd.
Juventus chyba zaczyna powoli grać tak jak powinien. Co prawda w lidze nadal nie idzie, ale Napoli prezentuje się lepiej, a z Frosinone mimo, że mieli z 10 razy więcej strzałów od przeciwników to stracili gola na 1-1 w 91 minucie... W środę wygrali w LM z Sevillą pozwalając przeciwnikom na oddanie 1 strzału. Dziś zagrają z ostatnią drużyną ligi i mam nadzieję, że w końcu zdobędą 3 punkty.

G 10

grota_pl

Użytkownik
Kupon #21
Spotkanie: Rumunia - Finlandia ✅
Typ: under 2.5
Kurs: 1.5

Spotkanie: Irlandia Północna - Grecja ✅
Typ: Irlandia Północna DNB
Kurs: 1.55

AKO: 2.33
Stawka: 55 zł
EW: 128.15 zł

Rumuni od 3 spotkań nie zdobyli bramki. Co więcej w tych 3 spotkaniach bramki również nie stracili i zanotowali 3 bezbramkowe remisy z rzędu, grali między innymi z Grecją na własnym stadionie. Nie wygrać z taką Grecją to trochę wstyd, ale żeby nawet 1 bramki nie strzelić? W ogóle Rumuni to dziwna drużyna. Sam Lewandowski strzelił więcej bramek niż padło w sumie w meczach z udziałem Rumunii. Po 8 seriach spotkań bilans bramkowy przedstawia się następująco: strzelonych 7, stracona 1. Średnio 1 bramka na mecz. Finowie już trochę lepiej wyglądają pod tym względem, ale bez szału. Na wyjazdach 3-1 z Wyspami Owczymi, 0-1 z Węgrami, 1-2 z Irlandią Północną i 1-0 z Grecją. Finowie w zasadzie już przegrali te eliminacje, ale mają jeszcze teoretyczne szanse na zajęcie 3. miejsca. Musieliby wygrać dwa kolejne spotkania i liczyć na to, że Węgrzy stracą minimum 3 punkty. Z tym może być gorzej, bo zawodnicy z dzielnego kraju broniącego nas przed zalewem muslimów grają z Wyspami Owczymi i Grecją... ale kto wie. Nadzieja umiera ostatnia.

Irlandczycy ogrywając jutro u siebie Greków zapewniają sobie awans na ME. Ich przewaga nad 3. miejscem wynosi 4 punkty, a do końca tylko 2 spotkania. Zagrają przeciwko Grekom, którzy w tych eliminacjach jeszcze ani razu nie wygrali, 3 razy zremisowali, 5 razy przegrali i zdobyli tylko 2 bramki... No to kiedy zapewnić sobie awans na ME jak nie w takim meczu? Grecy znani są z tego, że ciężko im strzelić bramkę, a większość spotkań kończy się wynikiem 1-0 więc dla bezpieczeństwa zagrałem DNB, gdyby Irlandczykom nic nie chciało wpaść do siatki.

I kolejny do kolekcji ???? jednak Grecy ciency jak sik pająka wiec można było grać bez zabezpieczenia. Jutro zagramy all in na typ dnia ????

G 10

grota_pl

Użytkownik
Miało być all in na Słowenię (1.40), ale nie warto ryzykować i zagram takie coś jak poniżej, za prawie 8 dyszek.

Kupon #22
Spotkanie: Słowacja - Białoruś ⛔
Typ: Słowacja
Kurs: 1.55
Spotkanie: Słowenia - Litwa ⛔
Typ: Słowenia wygra do 0
Kurs: 1.80
AKO: 2.79
Stawka: 78.65 zł
EW: 219.43 zł
Słowacy wciąż walczą o awans z Hiszpanią i Ukrainą przy czym sprawa awansu rozstrzygnie się między Słowacją, a Ukrainą, bo Hiszpanie musieliby przegrać kolejne dwa mecze, w tym dzisiejszy z Luksemburgiem. Kolejnego nawet nie chce mi się sprawdzać, bo przegrana z Luksemburgiem jest po prostu niemożliwa ???? Słowacy będą mieli łatwiej, bo grają z Białorusią u siebie i Luksemburgiem na wyjeździe, więc 3 punkty już można im dopisać. Ukraina w gorszej sytuacji - dziś Macedonia na wyjeździe i Hiszpania u siebie. O ile z Macedonią (1-0-7) nie powinno być problemów o tyle wygrana z Hiszpanią będzie baaaardzo trudna. Ale załóżmy, że Ukrainie też dopisujemy 3 punkty za dzisiejsze spotkanie. W związku z tym o 2. miejscu zdecyduje dzisiejszy mecz z Białorusią i kolejne spotkanie Ukraińców z Hiszpanami. Jeżeli Słowacy chcieliby zapewnić sobie awans przed własną publicznością to muszą dzisiaj wygrać, a ogranie Białorusinów mimo, że wymagające, nie jest zadaniem niewykonalnym. W tych eliminacjach Słowacy w 4 meczach u siebie wygrali 3 (w tym 2-1 z Hiszpanią) i 1 zremisowali (z Ukrainą właśnie). Stracili tylko 2 bramki i strzelili 7. Na wyjeździe ulegli tylko Hiszpanii, a pozostałe mecze rozstrzygnęli na swoją korzyść. Białorusini na wyjazdach mają bilans 1-1-2 i 4:8 przy czym wygrali z Macedonią (ostatnie miejsce w grupie) i zremisowali z Luksemburgiem (przedostatnie). Myślę, że Słowacy wygrają dzisiaj 1-0 lub 2-0.
Słoweńcy Szwajcarów już raczej nie wyprzedzą (Szwajcarzy grają z Estonią i San Marino), ale wciąż walczą o 3. miejsce z Estonią. Dziś zagrają z Litwinami (3-0-5 i 6:14), którzy na wyjeździe w 4 meczach zdobyli tylko 3 punkty (wygrana 2:0 z San Marino) i strzelili tylko 2 bramki, tracąc przy tym 9. Skoro bramkę na wyjeździe potrafili strzelić jedynie San Marino i przegrali 4-0 ze Szwajcarią, Anglią i 1-0 z Estonią to liczę, że dzisiaj nie poprawią swojego dorobku strzeleckiego. Z kolei Słoweńcy u siebie stracili tylko 3 bramki (2-3 z Anglią), wygrali 3 mecze i strzelili 10 goli. W ogóle 6 ostatnich wygranych na własnych stadionie było do 0. Od sierpnia 2012 jeżeli Słoweńcy bramkę tracili to mecz przegrywali. Dziś nie przewiduję przegranej, Litwa już o nic nie gra, więc pozostaje utrzymać szczelne tyły i kolejny mecz wygrać do zera ???? Kurs 1.80 w takim meczu bardzo interesujący jak dla mnie ????
PS
Jakby ktoś zaczął liczyć czy zgadzają się statystyki po 15 kuponach to od razu się przyznaję, że się nie zgadzają ???? dzisiaj zobaczyłem, że Excel online z googla źle mi przelicza formuły i nie zgadzają sie niektóre dane. Dopiero teraz się ogarnąłem, bo grałem też typy, których tu nie podawałem i rzeczywisty zysk był bardziej zbliżony do tego ze statystyk. Dziś zaktualizuję statystki i poprawię post.
Powodzenia!
No tego to się nie spodziewałem... Trochę pechowo, bo i Słoweńcy i Słowacy cały mecz przeważali, a jedni zremisowali a drudzy w dupę... Litwa 1 celny strzał w meczu i wpadło, Białorusini 2 celne i też wpadło... No nic, odbijemy się jutro.

G 10

grota_pl

Użytkownik
Kupon #24
Spotkanie: Holandia - Czechy ✅
Typ: Czechy strzelą
Kurs: 1.75

Spotkanie: Malta - Chorwacja ⛔
Typ: Chorwacja -1 (trzydrogowo)
Kurs: 1.40
Spotkanie: Walia - Andora ✅
Typ: Walia wyga do 0
Kurs: 1.40
AKO: 3.43
Stawka: 50 zł
EW: 171.50 zł
Chorwacja będzie miała ciśnienie, bo w przypadku przegranej lub remisu Norwegów z Włochami, mają szansę awansować na drugie miejsce i wywalczyć bezpośredni awans na ME. Malta zajmuje ostatnie miejsce w grupie z 2 remisami i 7 porażkami. Co prawda dużo bramek nie tracą - zaledwie 15 w 9 meczach, ale Chorwaci lubią sobie postrzelać (bilans 19:5). Uważam, że Chorwaci rzucą się do ataku od pierwszych minut i spokojnie pokryją handi, ale żeby nie ryzykować to tylko -1 (w zasadzie -1,5 bo to trzydrogowo).
Walia pewna awansu. Mało strzelają, ale i mało tracą (9:4). Andora w 9 meczach strzeliła tylko 4 gole i straciła 34. Dziś na pożegnanie z eliminacjami przewiduję wygraną Walii do 0. Szczelne tyłu, Bale z przodu i Andora wraca z pustymi rękami.
Holandia w tych eliminacjach w niczym nie przypomina drużyny, która np. rozbiła Hiszpanów 5:0. Prawdopodobnie nie zagrają we Francji, bo Turcy musieliby przegrać u siebie z Islandią, a Holendrzy wygrać z Czechami. Czesi grają już o nic, ale z taką formą Holendrów nie widzę przeszkód w zdobyciu bramki. Czesi tylko raz w tych eliminacjach nie trafili do siatki - w ostatnim meczu z Turkami. Holendrom nawet Kazachowie strzelali w obydwu spotkaniach.
Ech... jak zwykle. Typy dobre tylko wyniki złe :/ 1 brameczki zabrakło i byłoby ponad 100 do przodu. No nic, weekend już blisko, więc odrobi się straty na Lechu jak co tydzień ;p

G 10

grota_pl

Użytkownik
Kupon #25
Spotkanie: Słowenia - Włochy (siatkówka) ⛔
Typ: under 175,5
Kurs: 1.95
Spotkanie: Werder - Bayern ⛔
Typ: Bayner -1 (trzydrogowo)
Kurs: 1.50
AKO: 2.93
Stawka: 100 zł
EW: 293 zł
Siatka 1 punkt za dużo... Bayern no cóż... Nie zawsze wcisną 5 bramek. Gramy dalej

Kupon #26
Spotkanie: Fiorentina - Lech ⛔
Typ: Fiorentina -1 (trzydrogowo)
Kurs: 2.05
Stawka: 100 zł
EW: 205 zł
Myślę, że po takim kursie grzech nie zagrać. Widać, że w Lechu zmiana trenera wiele nie dała. Remis u siebie z Ruchem, który przegrał poprzednie 3 spotkania to raczej nie jest wynik do dumy. Wcześniej jeszcze za Macieja Skorży porażka aż 5-2 z Cracovią. Fiorentina lideruje w Serie A, a na własnym boisku nie straciła jeszcze bramki (8:0 i komplet punktów po 4 meczach). Nawet jeżeli Fiora zagra tak jak Basel - żeby się nie spocić - to i tak handi spokojnie powinni pokryć. Zagrałbym nawet -2 za @3.40, ale czas na przełamanie złej passy, więc daję tylko -1.

Do góry Bottom