>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Powoli, ale do przodu - typy by Grot

G 10

grota_pl

Użytkownik
Witam,
na początek krótko o sobie. W bukmacherkę, czyli regularne przegrywanie pieniędzy bawię się już kilka dobrych lat. Raz lepiej, raz gorzej... Zwykle gorzej, bo podpalam się po wygranych i bezsensowanie gram na siłę za zwiększone stawki. Więc postanowiłem powiedzieć DOŚĆ! Od teraz tylko dobrze przeanalizowane single i od czasu do czasu dubel lub trebel, ale nic więcej!
Kilka dni temu postanowiłem wypłacić to co mam i zostawiłem sobie 25zł na ostatnie granie. W tym momencie siadło już kilkanaście typów z rzędu i dobiłem do 350zł, więc uznam to za mój budżet początkowy. Więcej zasad poniżej.
Budżet startowy - 350 zł
Cel - sky&#39;s the limit ;)
Co gram? - tylko piłka i ewentualnie siatkówka. Jak zacznę ruszać inne dyscypliny to wiedz, że coś się dzieje
Kiedy gram? - kiedy mam ochotę, więc typy będę wrzucał nieregularnie
Jakie stawki? - nie będę stosował płaskich stawek, ani żadnych jednostkowych. Raz zagram za 20zł, raz za 50zł, a raz mogę i za 150zł
Podliczanie typów - typy będę podliczał co 20 kuponów
Dodatkowo postaram się pisać krótkie analizy do każdego typu. Jeżeli ktoś zacznie korzystać z typów to trzymam kciuki i życzę powodzenia ????

G 10

grota_pl

Użytkownik
Kupon #1
Spotkanie: Juventus - Frosinone ⛔
Typ: Juventus wygra do 0
Kurs: 1,68
Bukmacher: Expekt
Stawka: 50 zł
EW: 84 zł
Juve wejście w nowy sezon zdecydowanie nie wyszło i zeszłoroczni mistrzowie po 4 kolejkach mają zaledwie 4 punkty. Letnie transfery mocno zachwiały drużyną i w zasadzie zburzyły jej trzon. Niemniej jednak w jutrzejszym starciu z beniaminkiem, który do tej pory zgromadził okrągłe 0 punktów i strzelił tylko 1 bramkę, trudno doszukiwać się innego wyniku niż wygrana gospodarzy. Co więcej zakładam, że przed własną publicznością Juve będzie się chciało w końcu zaprezentować z tej dobrej strony. A chyba nie ma lepszej okazji niż gra z beniaminkiem zajmującym ostatnie miejsce w tabeli ;)
Serdecznie pozdrawiam Juve środkowym palcem!!!!

G 10

grota_pl

Użytkownik
Kupon #2
Spotkanie: Athletic Bilbao - Real Madryt ✅
Typ: Bilbao +2 (trzydrogowo)
Kurs: 1,40
Spotkanie: Carpi - Napoli ⛔
Typ: Napoli
Kurs: 1,58
AKO: 2,21
Stawka: 30 zł
EW: 66,30 zł
Real niby jeszcze bramki nie stracił, a wbili już 12, ale cały ten dorobek pochodzi w zasadzie z dwóch spotkań - 5:0 z Betisem i 6:0 z Espanyolem. Do tego dwa przeciętne mecze w wykonaniu Królewskich - Gijon i Granada. Zawodnicy z Bilabo są niezwykle waleczni i na własnym stadionie tracą mało bramek. W ostatnich 19 spotkaniach Bilbao - Real tylko 6 razy Real wygrywał różnicą większą niż 1 bramka. W całym poprzednim sezonie Athletic na własnym stadionie w 18 meczach stracił zaledwie 20 bramek. Jeszcze przed rozpoczęciem tego sezony jutrzejsi gospodarze pokazali swoją siłę w superpucharze i najpierw ograli Barcę 4:0, a następnie z nimi zremisowali 1:1. W lidze Katalończycy w końcu się zrewanżowali, ale stać ich było zaledwie na 1:0.
Drugie spotkanie to kolejny mecz beniaminka. Nie ma co ukrywać, że beniaminkom póki co nie wiedzie się zbyt dobrze. Frosinone jeszcze bez punktu, a Carpi zaledwie jedno oczko po remisie z Palermo. Napoli w niesamowitym gazie, więc przewiduję, że i jutro nie będą mieć problemów. W ostatnich 5 spotkaniach strzelili 15 bramek i dwukrotnie zmietli rywali z boiska - najpierw 5:0 z Brugią, a potem poprawili takim samym rezultatem z Lazio.
Niepotrzebnie ruszałem serie A...

Otrzymane punkty reputacji: +6
G 10

grota_pl

Użytkownik
Kupon #3
Spotkanie: Wisła Kraków - Korona Kielce ⛔
Typ: Wisła Kraków -1 (trzydrogowo)
Kurs: 3,05
EW: 91,50 zł
Mecz dopiero w piątek, ale zagram go już dzisiaj. Jeżeli Wisła utrzyma formę z poprzedniej kolejki to jestem spokojny o ten typ. Z drugiej strony to polska liga i każdy wynik jest możliwy, więc nie ma co szaleć ze stawką.
Ostatnie 5 przegranych meczów wyjazdowych Korony zakończyło się porażką więcej niż 1 bramką. Podobnie z ostatnimi 6 wygranymi Wisły u siebie - również różnicą więcej niż 1 bramką. I tak typuję zwycięstwo Wisły w tym meczu, a skoro jedna drużyna zawsze przegrywa minimum 2 bramkami, a druga wygrywa minimum 2 bramkami to dlaczego mieliby nie przedłużyć tej serii? ;)
Po Wiśle widać, że gra w końcu zaczyna się zazębiać, widać wypracowane schematy, widać, że w piłkarzach jest żądza wygranej. Mimo porażki z Łęczną w 8. kolejce to Wisła była stroną przeważającą, miała niewykorzystany rzut karny, a w bramce Górnika stał świetnie dysponowany tego dnia Rodic. Poprzednia kolejka to popis Wiślaków i rozbicie rywala 6-0 ???? Z kolei Korona ostatni mecz (tu cytat z Weszło) &quot;zagrała tak jak się tego spodziewaliśmy przed sezonem&quot;, a przewidywania nie były optymistyczne ;)
Poza tym będę w tym czasie w Krakowie i może uda mi się obejrzeć mecz z trybun, więc liczę na miły prezent ????

G 10

grota_pl

Użytkownik
Kupon #4
Spotkanie: USA - Argentyna ✅
Typ: Argentyna +2,5 seta
Kurs: 1,62
Stawka: 40 zł
EW: 64,80 zł
Dzisiaj chyba wszyscy liczymy na Argentynę, która może nam zapewnić awans na IO. Jednak opieranie typu na wierze i nadziejach nie jest najlepszym rozwiązaniem, a do tego szanse na ogarnie dobrze dysponowanej drużyny USA są niewielkie. Zdecydowałem się więc na +2,5 dla Argentyny. Uważam, że są w stanie ugrać 1 seta i jest to bardzo prawdopodobny typ mimo, że Argentyna już o nic nie gra (no chyba, że o wyprzedzenie Rosjan). Od 2010 roku tylko raz ulegli USA 3-0, 3 razy przegrali innym stosunkiem setów, a do tego 5 krotnie wygrali - w tym 3 ostanie pojedynki. Wystarczy jeden przestój w grze USA i Argentyna seta może urwać, a potem trzeba będzie trzymać kciuki za kolejnego i awans na olimpiadę ????

Wczoraj był przestój i się wybronili. Dziś był przestój i zostali zgnieceni w trzecim secie ???? typ zgodnie z przewidywaniami

G 10

grota_pl

Użytkownik
Kupon #5
Spotkanie: Lyon - Bastia ✅
Typ: Lyon
Kurs: 1,40

Spotkanie: Malaga - Villarreal ✅
Typ: Villarreal lub remis
Kurs: 1,42

AKO: 1,99
Stawka: 34,80 zł
EW: 69,25 zł

Bastia początek sezonu miała niezły - 3 mecze i 7 punktów. Potem coś się zacięło i odnotowali 3 porażki z rzędu - St.Etienne, Marsylia, Nice. Dziś przyjdzie im grać z Lyonem na wyjeździe i zła passa może zostać przedłużona, mimo że Lyon też nie błyszczy i nie może znaleźć formy z poprzedniego sezonu. Gospodarze w 6 spotkaniach tylko dwukrotnie wygrali i dołożyli do tego 3 remisy. Jednak mimo braku wygranych myślę, że dzisiaj mogą dorzucić do swojego dorobku kolejne 3 punkty. W ostatnich 13 spotkaniach między tymi drużynami rozgrywanymi w Lyonie bilans jest zdecydowanie na korzyść gospodarzy 10-3-0. No i cały czas czekamy, aż Lacazette rozpocznie strzelanie takie jak przed wakacjami, bo na razie 1 bramka po po 393 minutach w lidze, 90 w LM i 90 w superpucharze Francji nie wygląda dobrze.

W drugim meczu żółta łódź podwodna będzie próbowała zatopić Malagę. Goście po 4 kolejkach mają aż 10 punktów i 3 wygrane w stosunku 3:1, w tym z Bilbao. Malaga z kolei ugrała tylko 2 punkty po 2 bezbramkowych remisach i jest jedyną drużyną ligi, która jeszcze nie zdobyła bramki. Co prawda dużo nie tracą, bo zaledwie 2 bramki w 4 meczach, ale bez strzelania goli wygrać się nie da. Lubię styl Villarreal i ich ciąg na bramkę. Mimo, że pozbyli się utalentowanego Vietto, który zajął 16 miejsce w klasyfikacji strzelców (najmłodszy zawodnik - 20 lat - w pierwszej 50 strzelców Primera Division zeszłego sezonu) to na brak bramek nie narzekają. Czuję, że dziś też coś wcisną do siatki i wywiozą przynajmniej 1 punkt z Estadio La Rosaleda.

G 10

grota_pl

Użytkownik
Kupon #7
Spotkanie: Real Madryt - Malaga ⛔
Typ: Real wygra do 0
Kurs: 2.00

Spotkanie: Napoli - Juventus ✅
Typ: Napoli DNB
Kurs: 1.55
AKO: 3.10
EW: 93 zł
Dziś bez analizy bo zarobiony jestem
Malaga jest najnudniejszą drużyną ligi... Ale żeby nawet 1 bramki jej nie wcisnąć? :S

G 10

grota_pl

Użytkownik
Kupon #8
Spotkanie: Basel - Lech Poznań ✅
Typ: Basel -1 (trzydrogowo)
Kurs: 2.45

Spotkanie: Legia Warszawa - Napoli ✅
Typ: Napoli
Kurs: 1.92

AKO: 4.70
Stawka: 93.75 zł
EW: 440.63
Ostatnim razem kiedy Lech grał z Bazyleą na ich stadionie to gospodarzom zależało jedynie na zmęczeniu się w jak najmniejszym stopniu. Tym razem muszą się postarać o wynik, a z tak grającym Lechem wystarczy jedna dobra połowa i handi powinno zostać pokryte z nawiązką. Nawet w Poznaniu gdzie Szwajcarzy nie grali wielkiej piłki zadali 3 ciosy i losy awansu zostały rozstrzygnięte.
Napoli w gazie. Może na wyjazdach nie grają tak jak u siebie, ale na Legię powinno w zupełności wystarczyć. W ostatnich meczach rozbili 5-0 Brugię, 5-0 Lazio, a wczoraj zgarnęli komplet punktów z Juve. Super kurs jak na mecz rozpędzonej drużyny z Serie A z Legią, która mimo, że jest wiceliderem to gra słabą piłkę i gdyby nie indolencja reszty ligi to oglądaliby plecy nie tylko Piasta, ale też kilku innych drużyn.

G 10

grota_pl

Użytkownik
Czas w końcu coś wygrać, więc jutro zaatakujemy LM.

Kupon #9
Spotkanie: Porto - Chelsea ✅
Typ: Porto
Kurs: 2.55
Spotkanie: Bayern Monachium - Dinamo Zagrzeb ✅
Typ: Bayern -2 (trzydrogowo)
Kurs: 1.75
AKO: 4.46
Stawka: 35 zł
EW: 156.10 zł
Zacznę od Bayernu. W lidze idą jak burza - 7-0-0 i 23 strzelone bramki przy zaledwie 3 straconych. Robert dołącza do klubu 100 w bundeslidze, prowadzi w klasyfikacji strzelców, strzela 5 bramek w 9 minut, a w kolejnym spotkaniu dokłada 2 trafienia. W LM bez większego wysiłku pocisnęli 3-0 Olympiakos. Jutro przyjdzie im grać z typowym dostarczycielem punktów w LM. Dinamo ostatnio w LM grało w sezonach 11/12 i 12/13. Dwa razy zdobyli zaledwie po jednym punkcie. Najpierw z bilansem bramek 3-22, a następnie 1-14. Mimo, że w pierwszej kolejce tej edycji ograli Arsenal to raczej przyczyny bym się doszukiwał w pierdołowatości graczy z Londynu. Jutro Bayern powinien się zabawić i jeżeli będzie im się chciało to nie widzę przeszkód, żeby znowu wcisnęli 5 bramek. ✅ Lewy pewnie też coś dołoży. W ostatnich 5 meczach na Allianz Arena handi na jakie stawiam zostało pokryte 3 razy, a wydaje mi się, że mimo wszystko Wolfsburg, Bayer i HSV to wyższy poziom niż Dinamo ;)

Drugi mecz już taki łatwy dla gospodarzy nie będzie, ale kurs kuszący, więc spróbuję. Chelsea w kryzysie. Po 7 kolejkach tylko 8 punktów, do United tracą drugie tyle ile uzbierali, a w dodatku tracą średnio 2 gole na mecz. W ostatniej kolejce ledwo uratowany remis z Newcastle... czyli przedostatnią drużyną ligi, dla której był to dopiero 3. punkt w obecnym sezonie. Niby ostatnie wyniki nie były takie złe - 4:0 z Maccabi, 2:0 z Arsenalem i 4:1 z Walswall w pucharze. Ale... no właśnie jest ale. Maccabi to drużyna z Izraela, Walswall to dopiero League One, a Arsenal... cóż to Arsenal. W dodatku w Chelsea gra prostak, burak i frajer Costa, więc Arsenal całą drugą połowę grał w osłabieniu i dopiero wtedy stracili dwie bramki, przy czym druga padła w 91 minucie, kiedy grali już 11 na 9. Ligi portugalskiej nie da się porównać do angielskiej, ale Porto to stały bywalec LM, w dodatku potrafiący wykręcać dobre wyniki. W tym sezonie po 6 kolejkach mają na koncie 14 punktów i prowadzą w lidze. W pierwszej kolejce zanotowali przyzwoity wynik - remis z Dynamem Kijów tracąc gola na 2-2 w 89 minucie. Jednak jeżeli chce się myśleć o wyjściu z grupy to trzeba wygrywać, a nie remisować. A kiedy jest najlepsza okazja do wygrania? Kiedy na twój stadion przyjeżdża drużyna w kryzysie. Dla bezpieczeństwa można też zagrać Porto DNB po 1.75, ale kto nie ryzykuje ten nie wygrywa ;)
No i w końcu siadło ???? I nawet trafiłem, że Bayern może 5 wcisnąć ;D czas wymyślić coś na jutro i trzymać kciuki za ogranie naszych w czwartek ;)

G 10

grota_pl

Użytkownik
Kupon #10
Spotkanie: Atletico - Benfica ⛔
Typ: Atletico
Kurs: 1.68

Spotkanie: CSKA - PSV ✅
Typ: CSKA
Kurs: 1.62
Spotkanie: Shakhtar - PSG ✅
Typ: PSG
Kurs: 1.95

AKO: 5.31
Stawka: 31.70 zł
EW: 168.32 zł
Długo się nie mogłem zdecydować co dzisiaj zagrać, ale w końcu padło na Atletico, CSKA i PSG chociaż co do tego ostatniego nie jestem przekonany. Shakhtar u siebie może być groźny, a mimo, że za PSG stoi kupa kasy i mają mocną pakę to jakoś zawsze jak na nich gram to mam obawy. No, ale zobaczymy, a teraz po kolei.
Atletico jest na własnym stadionie niezwykle mocne. W 20 spotkaniach LM od 2008 roku mają bilans 13-6-1, a dziś zagrają z dobrą, ale myślę, że nie dość dobrą drużyną, żeby stracić punkty. W ataku Griezmann powinien zrobić swoje i zapakować minimum jedną bramkę. Kontynuując temat statystyk Benfica wypada bardzo blado w porównaniu z Atletico. Ostatnie 20 spotkań w LM na wyjazdach to 4-6-10. Co prawda Atletico przystąpi do meczu bez Koke i Olivera Torresa, a Benfica bez osłabień, ale myślę, że nie będzie to miało żadnego wpływu na przebieg spotkania. Stawiam na 1-0 lub 2-0.
W Moskwie CSKA podejmie PSV. Goście zagrają w Rosji bez pięciu zawodników - Jozefzoon, Willems, Guardado, Koch i de Jong. Niepewny jest także występ Isimat-mirina. To poważne braki w holenderskim zespole. Co więcej ostatnich 10 wyjazdowych spotkań LM to bilans 1-2-7. CSKA w Europie jeszcze nic wielkiego nie wygrało, ale w lidze rosyjskiej po 10 kolejkach obecnego sezonu mają bilans 8-2-0 przy czym dwa remisy zanotowane z Lokomotivem (2. miejsce) i Zenitem (3. miejsce). Bilans bramek to 20-9, ale 3 stracili właśnie w meczach z Zenitem i Lokomotivem. Biorąc pod uwagę, że mecz będzie w Rosji, PSV przyjedzie osłabione i w LM zazwyczaj im nie idzie to zwycięstwo CSKA wydaje się dość prawdopodobne.
No i ostatnie spotkanie, z którym miałem największy problem i długo się zastanawiałem czy grać. Kupon miał być za 50zł i składać się tylko z dwóch pierwszych typów, ale w końcu obniżyłem stawkę i dodałem PSG. Niby w tym meczu nie powinno się wydarzyć nic złego dla PSG. Z ich kasą i składem bez większych problemów powinni zgarnąć 3 punkty. Shakhtar z oczywistych powodów nie może grać na swoim stadionie. Niby w lidze idzie im dobrze 7-1-1 i 22-3, ale ostatni mecz w LM z Realem pokazał w jakim miejscu naprawdę jest drużyna. Myślę, że potencjał PSG jest zbliżony do Realu, więc dziś o 3 punkty będzie równie trudno. Jedyny problem jest taki, że nie ufam PSG i zawsze jak na nich gram to mam obawy. Oby tym razem się nie sprawdziły ;)
Powodzenia

G 10

grota_pl

Użytkownik
Kupon #11 Live
Spotkanie: United - Wolfsburg ✅
Typ: United
Kurs: 1.80

Spotkanie: Juventus - Sevilla ✅
Typ: Juventus strzeli 2. gola
Kurs: 1.80

AKO: 3.24
Stawka: 25 zł
EW: 81 zł

G 10

grota_pl

Użytkownik
Kupon #13
Spotkanie: Basel - Lech ✅
Typ: United
Kurs: 1.48

Spotkanie: Villarreal - Pilzno ✅
Typ: Villarreal
Kurs: 1.60
Spotkanie: Schalke - Asteras Tripolis ✅
Typ: Schalke
Kurs: 1.25
AKO: 2.96
Stawka: 70 zł
EW: 207.20 zł
O Lechu pisałem już przy okazji kuponu nr 8, więc się nie będę powtarzał.
Villarreal gra naprawdę fajną, a do tego skuteczną piłkę. Wystarczy napisać, że po 6 kolejkach ligowych są na pierwszym miejscu z dorobkiem 16 punktów. Pilzno to nie ogórki, ale wydaje mi się, że to zdecydownie nie ten poziom, żeby urwać punkt żółtej łodzi podwodnej na ich terenie. W zeszłym roku Villarreal odpadł dopiero w 1/8 finału z Sevillą, czyli zdobywca pucharu. Jeżeli chcą powtórzyć ten wyczyn albo awansować jeszcze wyżej to dziś muszą wygrać, bo 0 czy 1 punkt po 2 kolejkach będzie wyglądało nieciekawie.
Schalke dziś powinno sobie poradzić z Tripolisem. W poprzedniej kolejce bez większych trudności wcisnęli na wyjeździe 3 bramki APOELowi, a Cypr to zawsze trudny teren. W Bundeslidze radzą sobie bardzo dobrze. Po 7 kolejkach na koncie 16 punktów, 3 miejsce i tylko punkt straty do 2. i 4 do Bayernu, który jeszcze nie oddał nikomu punków. Greckie drużyny na wyjazdach nie radzą sobie najlepiej. Zresztą Tripolis w obecnym sezonie w ogóle średnio sobie radzi: 1-4-1, a w zasadzie nie grali jeszcze z żadną z lepszych drużyn. Myślę, że Schalke spokojnie wygra przewagą 2 lub 3 bramek ✅, ale dla bezpieczeństwa gram na czysty win.

G 10

grota_pl

Użytkownik
Kupon #14
Spotkanie: Holandia - Polska, Siatkówka kobiet ✅
Typ: Pierwszy set under 45,5 pkt
Kurs: 1.70
EW: 85 zł
Polki po 2 przegranych z Włochami i Holenderkami musiały walczyć o 3. miejsce w grupie z reprezentacją Słowenii. Udało się, ale to żadna sztuka skoro Słowenki w meczu z Holandią zdobyły 48 punktów, a w meczu z Włoszkami 58 mimo, że grały 4 sety i prawie połowę punków zawdzięczają jednemu setowi wygranemu do 26. Z Białorusią było lepiej... ale tylko w dwóch pierwszych setach. Potem coś się zacięło, Polki przegrały kolejne dwa sety i dopiero w tie breaku wygrały 15-13. Holenderki wyszły z grupy ze stratną jednego seta w meczu z Włoszkami. Mimo to w każdym z trzech meczów w pierwszym secie nie oddały więcej niż 15 punktów - do 15 z Włochami, do 15 z Polkami i do 12 ze Słowenkami. Z obecną formą Polek dziś prawdopodobnie zakończy się na szybkim 3-0 lub ewentualnie 3-1 jak Holenderki będą chciały odpocząć w jednym z setów ;) ✅
Izi ???? jednak jak Polacy grają to wiadomo, że forma będzie stała ;p chociaż przy 10-9 i potem 16-14 typ był lekko zagrożony, ale seria 7 punktów z rzędu dla Holenderek rozwiała wątpliwości

G 10

grota_pl

Użytkownik
Kupon #15
Spotkanie: Celta Vigo - Getafe ⛔
Typ: Celta Vigo -1 (trzydrogowo)
Kurs: 2.25
EW: 112,50 zł
Na jutro tylko jedno spotkanie, bo za dużego wyboru nie ma, a po niższych ligach nie chce mi się szukać ;) Celta przed tygodniem rozbiła 4-1 Barcę. Ogólnie zajmują w lidze 4. miejsce z 14 punktami po 6 kolejkach, czyli wynik bardzo dobry. Co więcej na swoim boisku są zdecydowanie groźniejsi. W tym sezonie 3-0 z Vallecano, 3-3 z Las Palmas i 4-1 z Barceloną. Poza meczem z Las Palmas, który wybitnie im nie wyszedł (grali w przewadze większą część meczu i prowadzili 3-1) pozostałe spotkania super. Z drugiej strony boiska staną piłkarze Getafe - 13. drużyny, która ma tylko 6 punktów. O ile Celta dobrze gra u siebie o tyle Getafe na wyjazdach jest tragiczne. Od początku sezonu kontynuują serię z poprzedniego sezonu kiedy to przegrali 4 mecze z rzędu tracąc 19 goli! Co więcej w ostatnich 10 meczach wyjazdowych poprzedniego sezonu zanotowali bilans 2-0-8. W tym sezonie w 3 wyjazdowych spotkaniach zdobyli okrągłe 0 punktów ;) Ci prawda przeciwnicy byli mocniejsi - Espanyol, Athletic i Atletico, ale myślę, że jak ktoś ogrywa Barcę 4-1 to grać potrafi. Trzeba liczyć na to, że obie drużyny podtrzymają swoją serię ????
No i niestety seria nie została podtrzymana :/ słupek, poprzeczka i kilka razy świetne interwencje bramkarza :/ Celta całkowicie zdominowała spotkanie, ale nie udało się nic wcisnąć chociaż już po 10 minutach mogło być 2-0

G 10

grota_pl

Użytkownik
Statystki
Jednak będę robił co 15 kuponów, 20 to dużo ;) statystyki wrzucę po meczu Celty, ale już widzę, że pierwszy tydzień będzie wybitny ;)
Nie wiedziałem, że nie można typów Live podawać w związku z tym wyłączam 2 kupony ze statystyk.

G 10

grota_pl

Użytkownik
Kupon #16
Spotkanie: Celta Vigo - Getafe ⛔
Typ: Celta Vigo
Kurs: 1.48
Spotkanie: Sevilla - Barcelona ⛔
Typ: Barcelona
Kurs: 1.88
Spotkanie: Bayern - BVB ✅
Typ: Bayern
Kurs: 1.50
AKO: 4,17
EW: 208,50 zł
Pierwsze spotkanie opisane w kuponie 15, z tym, że tu zagram bezpieczniej i bez handi.
Kolejny mecz to beznadziejna Sevilla kontra Barcelona bez Messiego i bez swojego błysku. Nieprawdopodoby wydaje się zjazd jaki zaliczyła Sevilla od zeszłego sezonu. W 6 kolejkach zdobyli 5 punktów strzelając 5 bramek i tracąc przy okazji 10. W ostatnim meczu z Juventusem, który też jest daleki od swojej normalnej dyspozycji zostali zmiażdżeni - 1 strzał przez 90 minut vs 17 strzałów Juve. Gdyby Juve miało lepszą skuteczność to na 2-0 by się nie skończyło. Szczęście Hiszpanów, że Juve mimo kilkunastu sytuacji w meczu nie potrafi za dużo strzelać. Tak było w LM i tak było w lidze kiedy zamiast rozbić Frosinone niewykorzystane sytuacje zemściły się w 91 minucie i goście wyrównali na 1-1. Barca również gra kiepsko, nie ma swojego największego asa, Neymar też utracił blask. W LM do 83 minuty przegrywali z Bayerem, ale w końcówce udało się wyszarpać 3 punkty. Mimo tych braków i słabszej dyspozycji to nadal Barcelona wydaje się zdecydowanym faworytem. Z tak grającą Sevillą po prostu nie sposób nie wygrać. Kurs 1.88 uważam za prezent od buków.
No i na koniec wielkie starcie w Niemczech. Drużyny od kilku lat bijące się o pierwsze miejsce zmierzą się na Allianz Arena. Po wielkiej zapaści z zeszłego sezonu i odejściu Kloppa wydaje się, że BVB wraca na właściwe tory. Po 7 kolejkach zajmują 2. miejsce w lidze z bilansem 5-2-0. Mimo, że do tej pory nie przegrali to jednak po odejściu kilku czołowych piłkarzy, w tym Lewego, jakość tej drużyny troszkę spadła. Za to Bayern mocny jak zawsze, a dodatkowo są w gazie. Lewy strzela jak na zawołanie, co nie kopnie to ląduje w siatce. 5 ostatnich meczów to 19 bramek z czego ponad połowę strzelił Robert. W tym czasie Neuer tylko raz musiał wyciągać piłkę z bramki. Kurs już leci w dół, więc proponuję grać czym prędzej. 1.50 to i tak za dużo moim zdaniem, ale to chyba ze względu na mecze z poprzednich sezonów i tego, że BVB póki co nie traci dystansu do Bayernu. Tak czy inaczej myślę, że zwycięzca w tym meczu może być tylko jeden i warto zaryzykować nawet -1,5 na Bayern.
EDIT: Póki co na kuponie, który zagrałem dołożyłem jeszcze Schalkę, ale nie jestem tego do końca pewny, więc tu nie podaję ;) W ogóle wydaje mi się, że w niedzielę w Niemczech można zagrać na trzy &quot;jedynki&quot;.
No cóż... Celta remis, Barca w dupę... Chociaż trzeba przyznać, że gdyby w pierwszej połowie wpadła bramka z wolnego to mecz prawdopodobnie zupełnie inaczej by się potoczył. Do tego słupek, poprzeczka i masa szczęścia po stronie Sevilli. W sumie w meczu Celty identyczna sytuacja. No nic gramy dalej ;)

G 10

grota_pl

Użytkownik
Kupon #17
Spotkanie: Bayern - BVB ✅
Typ: Bayern -1 (trzydrogowo)
Kurs: 2.30

Spotkanie: Sevilla - Barcelona ⛔
Typ: Barcelona -1 (trzydrogowo)
Kurs: 3.10
AKO: 7.13
Stawka: 25 zł
EW: 178.25 zł
Mecze opisane w kuponie 16. Mimo szpitala w Barcelonie i solidnego przeciwnika jakim jest BVB pokrycie handi w jednym i w drugim przypadku nie jest niemożliwe, a kursy są kuszące. Za drobne zagram, ale to mocno ryzykowny kupon ;)

G 10

grota_pl

Użytkownik
Kupon #18
Spotkanie: Granada - Deportivo ✅
Typ: Deportivo lub remis
Kurs: 1.50
EW: 75 zł
Na przełamanie złej passy
Przełamane ;)

Do góry Bottom