B 0 berbec Użytkownik Luty 17, 2006 #1 Szukam tego programu albo całego Offica!! Proszę o pomoc!!!! Może też ktoś mi udostępnić gotową prezentację, ponieważ muszę zrobić na informatykę to a nie mam PP a mój cd-rom jest zwalony i nie czyta płyt raczej!!!! Błagam!!!!
Szukam tego programu albo całego Offica!! Proszę o pomoc!!!! Może też ktoś mi udostępnić gotową prezentację, ponieważ muszę zrobić na informatykę to a nie mam PP a mój cd-rom jest zwalony i nie czyta płyt raczej!!!! Błagam!!!!
42 hubert_23 Forum VIP Luty 18, 2006 #2 Może też ktoś mi udostępnić gotową prezentację Kliknij aby rozwinąć... Mam duzo prezentacji ale nie wiem n ajki temat ???? cie interesuje Szukam tego programu albo całego Offica!! Kliknij aby rozwinąć... proponuje torenty ale najszybsza metoba bedzie popytanie sie znajomych nie wieze ze nikt nie ma offica:]
Może też ktoś mi udostępnić gotową prezentację Kliknij aby rozwinąć... Mam duzo prezentacji ale nie wiem n ajki temat ???? cie interesuje Szukam tego programu albo całego Offica!! Kliknij aby rozwinąć... proponuje torenty ale najszybsza metoba bedzie popytanie sie znajomych nie wieze ze nikt nie ma offica:]
0 miha13 Użytkownik Luty 18, 2006 #4 Ja mam Microsoft Office 2003 PL SP2 Integrated 5in1, tylko jak bys chcial, to nie wiem jak by ci go zapodac...
Ja mam Microsoft Office 2003 PL SP2 Integrated 5in1, tylko jak bys chcial, to nie wiem jak by ci go zapodac...
B 0 berbec Użytkownik Luty 18, 2006 #5 dzięki za chęci, ale już ściągnąć całego offica nie zdążę solo: a na jakie tematy masz?? ja potrzebuję do szkoły, tylko żeby nie było twojego głosu i conajmniej 20 slajdów!!! proszę, zapodaj coś mogą być, nie wiem, o sporcie np.
dzięki za chęci, ale już ściągnąć całego offica nie zdążę solo: a na jakie tematy masz?? ja potrzebuję do szkoły, tylko żeby nie było twojego głosu i conajmniej 20 slajdów!!! proszę, zapodaj coś mogą być, nie wiem, o sporcie np.