>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Potrzebujesz pomocy? Napisz. Pomogę.

Status
Zamknięty.
unique- 32

unique-

Użytkownik
Chyba wiem o co chodzi z tym brakiem dźwięku.Wklej to do notatnika i zapisz plik jako codec.reg

Jak zapiszesz to uruchom ten stworzony plik i system sam doda go do rejestru(pokaże się informacja,że wpis został dodany do rejestru).
nie wiem czy uwierzysz ale to też nic nie dało :razz: . wrrrrrr

E 0

electronic

Użytkownik
Wejdź do panelu sterowania-&gt;opcje internetowe-&gt;zaawansowane i sprawdź czy masz zaznacczone &quot;odtwarzaj dźwięki na stronach&quot; czy jakoś tak.
Jeśli masz to zainstaluj jeszcze NAJNOWSZEGO Flash Player&#39;a i Java.A no i sprawdź na kilku przeglądarkach(choć pewnie już to zrobiłeś).
Jak to nie pomoże to nie wiem co to jest...

pokerzysta 98

pokerzysta

Użytkownik
Skrzypiący but...
Pare dni temu kupiłem buty nike za 250zł. Po tygodniu użytkowania lewy but zaczał skrzypieć przy chodzeniu (podeszwa w okolicach dużego palca). Czy ktoś miał kiedyś podobny problem? To skrzypienie przy chodzeniu nie przeszkadza ale cholernie mnie irytuje (podobnie jak np. brzęcząca mucha, skrzypiące łóżko itd. ???? ). Przy reklamacji raczej nie mam szans a chodzenie z tym też dla mnie odpada ????

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
Mozna wiedziec po co Ci to?;)
Na jednym z for biore udział w konkursie że trzeba twarze rozpoznawać piłkarzy. Rozpoznałem już kilka i mam problem z tymi trzema twarzami. I dlatego zwracam sie do użytkowników tego forum z pomocą może ktoś wie co to za piłkarze są to i mi pomogą. Wystarczy samo nazwisko. pozdrawiam:spokodfhgfh:

piterach 0

piterach

Użytkownik
jak zmienić folder w ktorym mozilla FF zapisuje sciągane pliki, nigdzie nie moge znalezc.
ktos sie?
Narzędzia ---&gt; Opcje ---&gt; Głowne ---&gt; i mniej wiecej na srodku masz napisane: &quot;Pobierane pliki zapisuj do&quot;. Wybierasz ten folder gdzuie chcesz i sciaga do podanej sciezki
@up: byl szybszy ????

luniu 20

luniu

Użytkownik
FIFA 09 (problem). Konwertowanie woluminu FAT lub FAT32 na system NTFS
Witam otóż wczoraj pobrałem FIFE 09 która ma 32 party. Zabrałem się do rozpakowywania wszystkich plików, pod koniec wywaliło mi, że system FAT 32 nie obsługuje plików większych niż 4 gb :/. I wiadomo o co chodzi, poczytałem że niezbędne jest przekonwertowanie FAT 32 na NTFS. Można tego dokonać przez komende convert litera_dysku: /fs:ntfs . I tu jest moje pytanie czy ktoś wcześniej dokonywał takiej operacji i czy jest ona bezpieczna tzn. czy nie utrace plików. Słyszałem jeszcze, że podczas tej operacji należy wyłączyć antywira ( mam Avasta i podobno sprawia problem). Jeżeli mógłby mi ktoś odpowiedzieć byłbym niezmiernie wdzięczny. Pozdro

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom