>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Potrzebujesz pomocy? Napisz. Pomogę.

Status
Zamknięty.
matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Siemka. Mam mały problem, od paru dni wyświetla mi sie w prawym dolnym rogu ekranu taka wiadomość w przeźroczystym tle :
&quot;Użytkownik mógł paść ofiarą fałszowania oprogramowania. W przypadku tej kopi systemu Windows sprawdzenie orginalności dało wynik negatywny. &quot; tapeta zmienia sie na czarną i tyle. Przy włączaniu kompa też wyskakuje takie okienko że użytkownik mógł paść ofiarą... (zawsze daje rozwiąż ten problem później) ... z góry mówie że mam pirata ; )
Jak zrobić żeby te wiadomości zniknęły?

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
Mam pytanie jest w którymś buku teraz promocja podwajania wpłaty? Zamierzam zmienić bukmachera i przydałoby sie żeby wpłata była troche większa ;)

R 1

rooney1

Użytkownik
Siemka. Mam mały problem, od paru dni wyświetla mi sie w prawym dolnym rogu ekranu taka wiadomość w przeźroczystym tle :
&quot;Użytkownik mógł paść ofiarą fałszowania oprogramowania. W przypadku tej kopi systemu Windows sprawdzenie orginalności dało wynik negatywny. &quot; tapeta zmienia sie na czarną i tyle. Przy włączaniu kompa też wyskakuje takie okienko że użytkownik mógł paść ofiarą... (zawsze daje rozwiąż ten problem później) ... z góry mówie że mam pirata ; )
Jak zrobić żeby te wiadomości zniknęły?
przywróc system do stanu sprzed ostatniej aktualizacji,
badz sciagni programik remove wga i bedzie po klopocie tylko wylacz jeszcze w windows updata opcje aktualizacji bo w przeciwnym przypadku problem bedzie powracal, a jesli chcesz aktualizacje to zlegalizuj system

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
przywróc system do stanu sprzed ostatniej aktualizacji,
badz sciagni programik remove wga i bedzie po klopocie tylko wylacz jeszcze w windows updata opcje aktualizacji bo w przeciwnym przypadku problem bedzie powracal, a jesli chcesz aktualizacje to zlegalizuj system
dzięki wielkie! jestem dłużnikiem ; )

G 0

globus123

Użytkownik
witam panowie potrzebuje jak najiecej informacj w ktorych ligach najczesciej jeden z zespolow prowadzi do polowy a potem przegrywa pomuszcie to bardo wazne !!!

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
Witam.
Mam mały problem z YouTube. Otóż, gdy włączam filmik non stop się coś tnie. Niby klikam stop, by się zbufrowało ale to nic nie daje, wcześniej było wszystko ok, samo wszystko siębufrowało i było ok. Teraz jest cos nie tak .Jak ktoś może znać przyczynę tej usterki, niech pisze..
Z góry Thx.

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Witam.
Mam mały problem z YouTube. Otóż, gdy włączam filmik non stop się coś tnie. Niby klikam stop, by się zbufrowało ale to nic nie daje, wcześniej było wszystko ok, samo wszystko siębufrowało i było ok. Teraz jest cos nie tak .Jak ktoś może znać przyczynę tej usterki, niech pisze..
Z góry Thx.
może to jest wina przeglądarki ?sprawdzałeś na innych?jakiej używasz?

giggsu 3

giggsu

Użytkownik
Witam.
Z góry Thx.
a moim zdaniem zamulony komputer. Kolega miał to samo. Format pomógł.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Potrzebuję wtyczkę Windows Media Player 11 do Firefoxa, ale dla Windows7 - wersje na XP i Vistę nie działają, więc mnie nie interesują.
Jeśli takiej wtyczki nie ma, to jak rozwiązać problem przy niektórych transmisjach online? Prosi o pobranie, ale są jedynie te starsze wersje na poprzednie Windowsy.

V 256

vernix

Użytkownik
Potrzebuję wtyczkę Windows Media Player 11 do Firefoxa, ale dla Windows7 - wersje na XP i Vistę nie działają, więc mnie nie interesują.

Jeśli takiej wtyczki nie ma, to jak rozwiązać problem przy niektórych transmisjach online? Prosi o pobranie, ale są jedynie te starsze wersje na poprzednie Windowsy.
Zainstaluj w trybie zgodności z Vistą, wtedy powinna działać.

akpocki 133

akpocki

Użytkownik
wylączyli stala liczbe na poczatku , bo np. pochodna z 2x , jest tyle samo rowna , co dwie pochodne z x , stala sie wylacza w takim przypadku
a potem obliczyli pochodna z (4x^5 -2 ) , z 4x^5 powstaje 20 x^4 , dlatego ze masz taki wzor ze x^y , po pochodnej rowna sie y x ^(y-1)
nastepnie -2 znika , bo pochodna z liczby bez x w tym przypadku , jest zero
potem zrobili tylko zeby lepiej wygladalo i wyjeli liczbe pod pierwiastkiem z mianownika
ok ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom