>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Potrzebujesz pomocy? Napisz. Pomogę.

Status
Zamknięty.
radek03 90

radek03

Forum VIP
w nortonie najpierw trzeba zmienic ustawienia dostępu do zamknięcia procesow tej aplikacji a dopiero potem mozna go calkowicie wylaczyć w manager zadać (musisz tam popatrzeć bo ja już nortona nie ma więc nie pomoge ci ale jak mialem problem to wszystk o bylo ok)

P 1,8K

patced

Użytkownik
Kupiłem kradziony telefon --- konfiskata + strata kasy
Tak więc 4 miesiące temu kupiłem telefon nokie n73 na giełdzie nie było żadnych papierów telefon z folią prawie nowy po 4 miechach namierzyli mnie tajniacy ... Dzisiaj przyjechało 3 panów stwierdzili że telefon kradziony. Po imei to sprawdzili niby telefon z okradzione sklepu. Telefon został &#39;&#39;zabezpieczony&#39;&#39; w praktyce zabrali mi fona i mówili że jak znajdą sprawcę mogę go skarżyć na drodze cywilnej... W praktyce jutro mam jechać na komendę robić rysopis ... ale 4 miechy temu to było więc nie zbyt nie pamiętam. Czyje że strace kase i tyle widział tego ;/ help

P 1,8K

patced

Użytkownik
Może ktoś miał podobną sytuacje .. ? czy mogę liczyć na ewentualny zwrot pieniędzy ? 480zł to mało nie jest więc nie chce aby poszło to w zapomnienie ????

tomekbdg 0

tomekbdg

Użytkownik
Ten koles na giełdzie był pewnie 1szy i ostatni raz. Kiedys bys jeszcze grzywne zapłaci, teraz tylko zabiora Ci telefon. Mam nadzieje ze wiesz co za zaganianie na Policje?

sythev 0

sythev

Użytkownik
ja kiedyś też miałem rysopis zrobic i podałem jakieś tam rysy twarzy ale też nie pamiętałem.. ale tak i tak go nie znajda ;] jakbyś był z kims to łatwiej..2 osoby więcej zapamiętaja.. zreszta Polska policja ma inne sprawy niż ściagnie złodzieji komórek ????

P 1,8K

patced

Użytkownik
Nie wiedziałem o niczym więc mogą mnie bodnąć ... skąd miałem wiedzieć że kradziony ... bd chciał odzyskać kase i tyle

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Pieniędzy nie odzyskasz, telefonu tym bardziej. Powiedz mi kto kupuje telefon prawie za 500 zł bez papierów?? W jakim świecie żyjesz, co papiery niby się zgubiły? Powiem Ci tak, jesteś sam sobie winien i w tej sytuacji nic Ci nie pomoże... Sorry, ale taka jest prawda:-D

3maj się

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Nie wiedziałem o niczym więc mogą mnie bodnąć ... skąd miałem wiedzieć że kradziony ... bd chciał odzyskać kase i tyle
Kupujesz tele bez papierów to tak masz :-? Nie chcę się mądrzyć ale taka prawda. Masz nauczkę na przyszłość a kasy to nie odzyskasz ... Zapomnij nie z polską policją ????

tomekbdg 0

tomekbdg

Użytkownik
A rysopis masz podać, bo potrzebują tego do statystyki. Kiedyś miałem przyjemność rozmawiac z byłym policjantem i mówi ze to jest taki słabo zorganizowany organ władzy, że pracują tylko dla statystyki, np. mają pod nosem dilera narkotyków, ale oni w tym miesiącu mają mało handlarzy pirackimi płytami to ich ściagaja.

princeas 11

princeas

Użytkownik
wybierz sie na ta giełde kilka razy, może bedzie koleś, wtedy zadzwonisz do miśków i przyjada po niego ????

expert666 0

expert666

Użytkownik
WitaM
Dzisiaj odpaliłem kompa i zauważyłem na pulpicie napis &quot;użytkownik mógł paść ofiarą fałszowania oprogramowania.W przypadku tej kopii Windows sprawdzenie orginalniści dało wynik negatywny&quot; Obraz na pulpicie jest koloru czarnego.Nie wiem co ma zrobić żeby mi ten napis zniknoł.Czy mogą być jakieś problemy ???
Proszę o pomoc.
Ściągnij ten Plik
ropakujemy &gt;&gt; odpalamy plik installer.bat &gt;&gt; czekamy .... &gt;&gt; reset kompa i po wszystkim

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Mam problem (a nawet olbrzymi problem). Kompa zaatakowal jakis wirus (niby spybot wykryl cos: vinlogon, win32agent) ale najwidoczniej nie usunal. Po wlaczeniu kompa pokazuje ze brakuje lub jest zmieniony plik: \Windows\system32\config\SYSTEM. (Korzystam teraz awaryjnie z linuxa /live dvd/ i sprawdzilem - plik jest ). Gdy probowalem z uzyc opcji naprawy z plyty z windowsem to gdy pyta do ktorej instalacji sie zalogowac i gdy ja wybiore to pokazuje ze jest zmiana w rejestrze i nie da sie zalogowac.
Wiec mam ogromna prosbe. Gdyby ktos wiedzial czy jest mozliwosc skopiowania poprawnego pliku (skopiowanego np. z innego kompa z xp) ponownie do oryginalnego folderu. Lub jakas inna opcja uratowania systemu (nie chce robic formatu poniewaz mam wiele rzeczy zapisanych. Nagrywanie na plyty z linuxa to juz w ostatecznosci). Mam nadzieje, ze ktos pomoze - bylbym niezmiernie wdzieczny ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom