>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Potrzebuje pomocy.

zany 0

zany

Użytkownik
Mam taki problem że za bardzo nie wiem jak tam wpłacić pieniadze na konto poprzez pocztę.
Wiem jak wypełnić druczek na poczcie czyli:
(nazwa odbiorcy) Betsson Malta Ltd.
(nazwa odbiorcy cd.) SEB Warszawa
(nr rachunku odbiorcy) 10237000080000000020102005
(zakreśliłem W)
(nazwa zleceniodawcy) imię, iazwisko, ulica i numer mieszkania
(nazwa zleceniodawcy cd.) kod pocztowy, miejscowość
(tytułem) usługi bukmacherskie
(tytułem cd.) nazwa profilu:******
ALE TERAZ JESTEM LEKKO W KROPCE BO NIE WIEM CZY JEST KONIECZNE WYPEŁNIENIE TAM NA ICH STRONIE W DZIALE WPŁATY KROKU 3 CZYLI POTWIERDZENIE WPŁATY BO PRZECIEŻ PRZELEWAM PRZEZ POCZTE A NIE PRZEZ KONTO W BANKU.
I teraz 2 pytanie:
Założyłem konto w betssonie u kumpla na internecie, ale na codzień będę konto odpalał u siebie w domu z innego IP. I teraz mam takie pytanie czy nie będzie żadnych problemów on miał ani ja z tego powodu że założyłem konto u niego z jego kompa z jego IP tym bardziej że on tez ma tam konto w betssonie i tam gra??
Pomóżcie, z góry jestem wdzięczny za odpowiedzi.
Pzdro.

T 9

tosterkm

Użytkownik
mam nadzieje ze kliknales jako opcje wplaty:
Przelew bankowy
pod tym obrazkiem jest napisane &quot;Przelew dla osób NIE posiadających dostępu do banku internetowego.&quot; - wiec takze dla wplat przez pocztemasz do wypelnienia potwierdzenie przelewu, w tym potwierdzeniu przelewu masz wpisane juz &quot;tytul przelewu&quot;, nie jest to twoj login, ale specjalny numer ktory dal ci betsson i na jego podstawie bedzie identyfikowana wplata
na betssonie masz napisane:
&quot;STEP 3 - WYPEŁNIJ POTWIERDZENIE WPŁATY PONIŻEJ
Po zakończeniu kroku 2 proszę wypełnić ten formularz a pieniądze znajdziesz na swoim Betsson koncie kiedy tylko dotrą do naszego rachunku bankowego.&quot;

czyli masz potwierdzenie wypelnic od razu po wplacie, a jak oni dostana hajs to ci wrzuca na twoje konto gracza
piszesz:
&quot;Założyłem konto w betssonie u kumpla na internecie, ale na codzień będę konto odpalał u siebie w domu z innego IP. I teraz mam takie pytanie czy nie będzie żadnych problemów on miał ani ja z tego powodu że założyłem konto u niego z jego kompa z jego IP tym bardziej że on tez ma tam konto w betssonie i tam gra??&quot;
na betssonie mamy:
&quot;Regulamin promocji &quot;100% bonusu na Zakłady - Euro 2012&quot;

8. Z promocji można skorzystać tylko 1 raz na 1 uzytkownika, 1 domostwo, 1 adres IP, jednego czlonka rodziny.&quot;

z tego co piszesz wynika ze macie zalozone konta na to samo IP (z kompa twojego kumpla), prawdopodobnie wiec bedzie problem z przyznaniem bonusa, mozesz sprobowac napisac do nich do supportu i wytlumaczyc ze zakladales konto u kolegi ktory juz je ma, bo jestes poczatkujacy i potrzebowales pomocy itd, napisz ze masz inny dane, inny adres, nie jestescie w jednym gospodarstwie domowym i moze nie beda robic problemow
pozdrawiam

zany 0

zany

Użytkownik
No spoko tylko mam jeszcze takie zapytanie odnośnie tego przelewu, a właściwie tego jak wypełnić ten krok 3, czyli w sumie co napisać tam w poszczególnych polach a zwłaszcza co napisać w polu &quot;Z Banku&quot; bo przecież przelewałem kase poprzez poczte a nie z konta bankowego?????

B 59

blox

Użytkownik
Podpinam się pod pytanie.
Co jeśli wpłata jest na poczcie lub w agencji wpłat i nie idzie z konta?
Betsson w kroku 3 każe podać nr konta, z którego jest wpłata.

Czy może się wypowiedzieć ktoś, kto wpłacał do Betssona pieniądze na poczcie?

Jak potwierdzić taką wpłatę i czy pieniądze bez problemu pojawią się na moim koncie u buka?

Do góry Bottom