zany
Użytkownik
Mam taki problem że za bardzo nie wiem jak tam wpłacić pieniadze na konto poprzez pocztę.
Wiem jak wypełnić druczek na poczcie czyli:
(nazwa odbiorcy) Betsson Malta Ltd.
(nazwa odbiorcy cd.) SEB Warszawa
(nr rachunku odbiorcy) 10237000080000000020102005
(zakreśliłem W)
(nazwa zleceniodawcy) imię, iazwisko, ulica i numer mieszkania
(nazwa zleceniodawcy cd.) kod pocztowy, miejscowość
(tytułem) usługi bukmacherskie
(tytułem cd.) nazwa profilu:******
ALE TERAZ JESTEM LEKKO W KROPCE BO NIE WIEM CZY JEST KONIECZNE WYPEŁNIENIE TAM NA ICH STRONIE W DZIALE WPŁATY KROKU 3 CZYLI POTWIERDZENIE WPŁATY BO PRZECIEŻ PRZELEWAM PRZEZ POCZTE A NIE PRZEZ KONTO W BANKU.
I teraz 2 pytanie:
Założyłem konto w betssonie u kumpla na internecie, ale na codzień będę konto odpalał u siebie w domu z innego IP. I teraz mam takie pytanie czy nie będzie żadnych problemów on miał ani ja z tego powodu że założyłem konto u niego z jego kompa z jego IP tym bardziej że on tez ma tam konto w betssonie i tam gra??
Pomóżcie, z góry jestem wdzięczny za odpowiedzi.
Pzdro.
Wiem jak wypełnić druczek na poczcie czyli:
(nazwa odbiorcy) Betsson Malta Ltd.
(nazwa odbiorcy cd.) SEB Warszawa
(nr rachunku odbiorcy) 10237000080000000020102005
(zakreśliłem W)
(nazwa zleceniodawcy) imię, iazwisko, ulica i numer mieszkania
(nazwa zleceniodawcy cd.) kod pocztowy, miejscowość
(tytułem) usługi bukmacherskie
(tytułem cd.) nazwa profilu:******
ALE TERAZ JESTEM LEKKO W KROPCE BO NIE WIEM CZY JEST KONIECZNE WYPEŁNIENIE TAM NA ICH STRONIE W DZIALE WPŁATY KROKU 3 CZYLI POTWIERDZENIE WPŁATY BO PRZECIEŻ PRZELEWAM PRZEZ POCZTE A NIE PRZEZ KONTO W BANKU.
I teraz 2 pytanie:
Założyłem konto w betssonie u kumpla na internecie, ale na codzień będę konto odpalał u siebie w domu z innego IP. I teraz mam takie pytanie czy nie będzie żadnych problemów on miał ani ja z tego powodu że założyłem konto u niego z jego kompa z jego IP tym bardziej że on tez ma tam konto w betssonie i tam gra??
Pomóżcie, z góry jestem wdzięczny za odpowiedzi.
Pzdro.