>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Potrzebuje pomocy z Samsungiem Galaxy S5 mini

kosmall 20

kosmall

Użytkownik
Poszukuje osoby, ktora posiada Samsunga Galaxy S5 mini. mam problem poniewaz nie wiem jak wylaczyc internet gdy wychodze z domu i caly czas idzie mi z pakietu. Czy znajde kogos kto chetnie gdzie znalezc ta opcje ?

lukasz.wgw 288

lukasz.wgw

Użytkownik
Poszukuje osoby, ktora posiada Samsunga Galaxy S5 mini. mam problem poniewaz nie wiem jak wylaczyc internet gdy wychodze z domu i caly czas idzie mi z pakietu. Czy znajde kogos kto chetnie gdzie znalezc ta opcje ?
S5 mini nie mam ale żeby wyłączyć dane pakietowe to wchodzisz w ustawienia -&gt; sieci komórkowe i powinno być włącz przesył danych - jeśli pasz zaptaszkowane to odznaczasz i voila.

kosmall 20

kosmall

Użytkownik
niestety nie widze opcji ustawien sieci komorkowych. Przyznam sie, ze nigdy wczesniej nie korzystalem z telefonow dotykowych, zadnych nowoczesnych, bo dla mnie telefon ma dzownic, nie krozystam z zadnych nowoczesnych opcji i jestem zielony w tym. Probuje wylaczyc neta gdy wychodze z domu ale stale mi zjada pakiet...

L 516

lipny

Użytkownik
Musi być, albo przy wifi beda ustawienia i tego. w najgorszym wypadku wylacz przegladarke i apki poki nie znajdziesz rozwiazania;)

sawas 27

sawas

Użytkownik
Mam S5 mini, ale to działa dokładnie jak we wszystkich smartfonach. Najłatwiej przeciągnąć z góry te &quot;szybkie ustawienia&quot; i odkliknąć &quot;dane komórkowe&quot;. Szczegółowe ustawienia masz w .. ustawieniach.

Do góry Bottom