>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Potrzebuję Waszej pomocy

M 0

mkbewe

Użytkownik
Cześć wszystkim, jestem tu nowy.
Potrzebuję Waszej porady. Nie wiem którym sposobem grać. Zastanawiałem się nad surebetem połączonym z podwójnym zakładem (1x, 12, 2x) ale nie wiem czy w taki sposób da się coś wygrać. Jeśli nie to chcę grać podwójnym zakładem tylko czy wtedy stawiać na niższe czy wyższe zakłady? Jeśli mi odradzacie ten sposób, to jaki możecie mi zaproponować?
Z góry dziękuję i pozdrawiam ????

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
W związku z tym że jesteś początkujący, więc abyś szybko nie poległ, to przyjrzyj się może temu schematowi gry, który jest silnie asekuracyjny i zakłada wygraną na 2 początkowych etapach gry - a jeśli się to nie uda, to wychodzenie z gry z minimalnym zyskiem lub na zero, więc bez straty:
Metoda &quot;Albo wygram albo odzyskam - ale już nie przegram!&quot;
http://forum.bukmacherskie.com/f18/metoda-albo-wygram-albo-odzyskam-81994.html
Wobec tego, że w moim podejściu do bukmacherki najbliższa jest mi filozofia:

Należy pamiętać, że w tej zabawie wygranymi są także Ci, którzy po kilku porażkach wychodzą na zero - bo dzięki temu, nadal uczestniczą w grze i w przeciwieństwie do tych którzy z niej odpadli, mogą dalej grać...

to przedstawię taki wygrzebany z archiwum ( bo dość dawno go zrobiłem ) schemat gry, odpowiadający temu w/w podejściu, a polega on na tym że przy grze na kurs/ako* @3 - na zarobek poprzez trafienie tego zakładu ( singiel lub ako* ) dajemy sobie 2 podejścia ( na I etapie zarobimy 200% a na II etapie 50% od aktualnego kosztu gry )
a jeśli nie potrafiliśmy tego zrobić, to staramy się już tylko wyjść z gry po kosztach lub przy osiągnięciu najniższego możliwego zysku netto jako 1j, dla gry stawkami jako pełnymi jednostkami, a nie z dziesiętnymi jak np. 3.89j itd.

etap / stawka / koszt / wygrana / zysk / efekt

01 ........ 1 ............. 1 ........... 3 ....... 2 ....... +200% kosztu gry
02 ........ 1 ............. 2 ........... 3 ....... 1 ......... +50%
03 ........ 1 ............. 3 ........... 3 ....... 0 ......... zwrot
04 ........ 2 ............. 5 ........... 6 ....... 1 ......... +20%
05 ........ 3 ............. 8 ........... 9 ....... 1 ......... +12.5%
06 ........ 4 ........... 12 ......... 12 ........ 0 ......... zwrot
07 ........ 6 ........... 18 ......... 18 ........ 0 ......... zwrot
08 ........ 9 ........... 27 ......... 27 ........ 0 ......... zwrot
09 ...... 14 ........... 41 ......... 42 ........ 1 ......... +2.43%
10 ...... 21 ........... 62 ......... 63 ........ 1 ......... +1.61%
11 ...... 31 ........... 93 ......... 93 ........ 0 .......... zwrot
12 ...... 47 ......... 140 ........ 141 ........ 1 ......... +0.71% kosztu gry
Tak więc gra jest tu przeplotem oczekiwanych wygranych bądź &quot;remisów&quot;, czyli wtedy przy &quot;remisie&quot; mamy 100% zwrot kosztu gry - a proporcja ilości wygranych do zwrotów w ramach tego schematu 12 kolejnych gier, to 7:5 na korzyść wygranych.
Od tego na którym poziomie tej gry nastąpi trafienie tego kursu @3 zależy więc, czy nastąpi wtedy wygrana czy też zwrot kosztu gry.
Oczywiście w miarę posiadanych środków, tę przykładową tabelę można doprowadzić do dalszych etapów.
*ako - skrót od akumulowany kurs ogólny, który powstaje jako iloczyn, czyli wynik mnożenia kursów zdarzeń granych na jednym kuponie.

.............
Będziesz tu mógł z tych swoich podwójnych typów 1x,x2,12 robić ako @3 dla tego w/w &quot;rozkładu jazdy&quot;.

M 0

mkbewe

Użytkownik
Spróbuję tego, a tak przy okazji, co to jest ako? I drugie pytanie: czy da się zrobić surebet dwudrogowy gdzie jeden kurs to np 1x a drugi 2 (czyli trochę taki mieszany)?

hypemanek 81

hypemanek

Użytkownik
AKO - kurs łączny po zagraniu minimum dwóch zdarzeń na jednym kuponie. Nie graj surebetów jeśli chcesz się dłużej pobawić w bukmacherke

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Chcesz wyszukiwać surebety w kolekturach naziemnych firm, które mają zwykle mocno zaniżone kursy i podatek obrotowy 12% ???
Na to jest o wiele lat za późno, bo takie numery to owszem przechodziły, ale w początkach krajowej bukmacherki, gdzie tzw.&quot;gang warszawskich matematyków&quot; oskubał Totomixa na parę groszy, gdy osoby zajmujące się tam wystawianiem kursów ( oddsmakerzy ) nie mieli o tym większego pojęcia i udawało się wyszukiwać kursy, dające zysk przy grze tego samego zdarzenia w obie strony pomiędzy Totomixem a Profesjonalem ( dziś Fortuna) , więc surebety, ale także grając i valuebety.
Przeczytaj wywiad &quot;Osiem miesięcy eldorado&quot; z jednym z tych matematyków:
http://www.multipasko.pl/news52.html
(ten wywiad pochodzi z branżowego magazynu E-PLAY z 12.2008 roku &gt;&gt;&gt;
http://magazyn.e-play.pl/?parent=61&amp;amp;view=62 )
czy da się zrobić surebet dwudrogowy gdzie jeden kurs to np 1x a drugi 2 (czyli trochę taki mieszany)?
U jednego buka nie masz na to szans - a jedynie grając u wielu, ale przecież nie naziemnych.
Tu masz kalkulator surebetów: https://en.surebet.com/calculator
posiada on opcję 1x -2
a tu jedna z wielu wyszukiwarek surebetów: https://en.surebet.com/surebets

M 0

mkbewe

Użytkownik
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy jeśli obstawię 5 meczy na jednym kuponie, to czy jest jakaś możliwość, by jeden mecz mógłby być źle obstawiony (czyli na 5 zakładów 4 są dobrze)?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Możesz grać systemem 4z5 pamiętając jednak, że koszt takiej gry to 4z5=5j. a zatem ako tych 4 ew. trafionych zdarzeń musi być na tyle wysokie, że przewyższy koszt gry - tym bardziej że planujesz grę w polskich firmach, a więc z 12% podatkiem obrotowym.
Kursy po @1.55 przy wejściu 4z5 jedynie dadzą zwrot, gdyż (1.55^4)*0.88=5.08

Do góry Bottom