30,1K Gucci Mane Forum VIP Kwiecień 7, 2019 #1 Szukamy osoby chętnej pomóc moderatorom w rozliczaniu konkusów. Zakresem pracy będzie rozliczanie dwóch grup. Może ktoś chciałby nam pomóc?
Szukamy osoby chętnej pomóc moderatorom w rozliczaniu konkusów. Zakresem pracy będzie rozliczanie dwóch grup. Może ktoś chciałby nam pomóc?
30,1K Gucci Mane Forum VIP Kwiecień 8, 2019 #4 @neutralny będziesz mógł rozliczać 2 grupy? @radzijacek nie możesz prowadzić swojej grupy, chcesz pomóc przy innej?
@neutralny będziesz mógł rozliczać 2 grupy? @radzijacek nie możesz prowadzić swojej grupy, chcesz pomóc przy innej?
2,2K adrianabch Użytkownik Kwiecień 8, 2019 #6 Ja mogę jeśli pasuje wam, że czas rozliczenia bede miał do poniedziałku
C 1K czleko Użytkownik Kwiecień 8, 2019 #7 Jeśli dalej poszukujecie do pomocy przy rozliczaniu to możecie mnie uwzględnić.
B 81,5K bartek2701 Mistrz Tour de Ski Kwiecień 8, 2019 #9 W niektorych grupach typują po 3 osoby , reszta po co sie wogole zapisywali.
30,1K Gucci Mane Forum VIP Kwiecień 8, 2019 #10 Może się obudzą w następnych kolejkach. Po to jest właśnie taki format, żeby w 1 etapie odpadli ci, którzy nie będą regularnie typować itd. A tak, musielibyśmy się z nimi bujać cały sezon, gdyby była poprzednia formuła.
Może się obudzą w następnych kolejkach. Po to jest właśnie taki format, żeby w 1 etapie odpadli ci, którzy nie będą regularnie typować itd. A tak, musielibyśmy się z nimi bujać cały sezon, gdyby była poprzednia formuła.